Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
nekem hétfőre érkezik.
Érdemes A15-re frissíteni? -
fma
csendes tag
..... na most jött meg rá az Android 15
-
szamoncsy
csendes tag
Sziasztok!akinek van ilyen teló milyenek a képek vele?
-
atosan
veterán
Telekomnál most 111 ezer, igy már más szemmel nezek rá.
-
asdf_
veterán
Nem igazán értem, hogy miért ragaszkodik ennyire a Moto ahhoz, hogy a kijelző szélei le legyenek kerekítve. Haszna semmi, de legalább baromság.
Na de legalább hagyná meg ezt a baromságot az Edge szériában. Aztán aki azt akarja, megveszi azt a hülyeséget, aki meg nem, az meg ezt. Minek jó ez, hogy lábon lövik magukat...
Ezen felül maradt a hülye lyukkamera, nincs már se rádió, se 3,5-es jack, a dual sim is már csak egy fizikai plusz egy e-sim. Hááááát, nem tetszik, amerre halad a világ...
-
törölt tag
Gyenge a soc ezért az árért. És nekem az összes Motorola ugyanúgy néz ki, legalábbis amiket néztem az elmúlt hónapokban.
-
lolal
senior tag
Ennyiért ez egész egyszerűen nem éri meg. Kicsit piacképesebb árazással lehetne talán tán versenyképes. Jelenleg felejtős.
-
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Vannak jól sikerült chipjei, de sajnos tényleg kezdenek elszaporodni a túlmelegedő és egyéb hibákat produkáló szériák.
Graphics Én sem értem ezt a fajta üzletpolitikát. Tavaly nagyot mentek, a Moto és az Edge széria is jól sikerült, ráadásul EU-ba azt hiszem mindegyikből a legerősebb RAM/tárhely verziókat hozták.
atosan Ideje volt, csak bomlasztotta a közösséget.
-
KIFLEE
tag
Ugyanaz mint a g84 sok értelme volt piacra dobni. Ennyiért egy redmi jote 13 pro / galaxy a35 / galaxy a55 / nothing phone 2a lekörözi de valószínűleg még egy cmf phone 1 is fele ennyiért.
-
kbyte1024
veterán
Én a harmatgyenge Soc-ot nem értem.oké hogy nem akarnak házon belül konkurenciát de akkor is na...
-
csibe1
addikt
"A készülék megjelenésében különleges, ez az első Moto G, mely az Edge-szériára jellemző ívelt kijelzővel"
Eddig olvastam; nekem innentől kuka.
Amúgy ha az ujjlenyomatolvasó olyan vacak, mint a Defy-nél egyáltalán
nem kár érte. -
ghiottone
nagyúr
Nem értem én se. Régen is csinálták hogy drágán nyitottak, majd kb. 3 hónap és beállt normális árra. Múlt év már jó volt, eltalálták a 40-es szériát is, gondolom fel is futatták a számokat, erre most visszatértek az eredeti vonalra
Ott van pl. az Edge 50 Ultra, 1 hónapja nyüstölöm - tök jó teló, de nem 425-ös nyitóárért, meg a többi 50-es családtag. -
-
kbyte1024
veterán
Ahogy írtatok ez nagyon gyenge így,pedig tetszik a külső .
-
ghiottone
nagyúr
Ez az ár ezért a soc-ért pofátlan. 349 euró a hivatalos nyitóár a 12/256-osért, ami szerintem kb. 140ezer. A 8/256-os 120 lehetne akkor, de mostanában a Moto nem igazán tud jó nyitóárakkal indítani.
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Többen a sima SD6 gen 1-.hez írták, de az erősebb, mint ez. A 6s gen3 az SD695. Szóval 50 mpx-es kamera, ami megáll FHD felbontású videóban. Meg az egyéb gyengeségei. Ja és az Adreno 619 sem ebbe a kategóriába való már. 3-4 éve még jó volt itt, ma már nem az.
De ez a QC hibája. A QC mostanában eléggé ellenszenves nekem. Lusta, átcímkézéstől trükközős trehány banda lett.
-
-
murrayd
csendes tag
Mi is a különbség egy G84-hez képest, ami jelenleg kb. 100e? (kifutóban, természetesen)
Specifikáció alapján a kamerákhoz nyúltak hozzá, meg egy év elteltével visszavágták a ramot - ne már...
-
Ennyiért inkább egy SG A55-öst választanék például .
-
-
válasz
viragdani01 #9 üzenetére
Akkor én is tévedtem, például a Moto G54 Power Edition csak 12/256 GB-os verzióban volt kapható itthon a hivatalos viszonteladóknál.
-
plömplöm
őstag
-
Nem igazán értem, hogy miért ragaszkodik ennyire a Moto ahhoz, hogy a kijelző szélei le legyenek kerekítve. Haszna semmi, de legalább baromság.
-
Ennyiért ez brutálisan sok ..
A hardveren is bukik a dolog.
-
A hideg zuhany pedig a Snapdragon 6s Gen 3, ami egy átcímkézett 695, amiről tudjuk, hogy...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalos forgalmazásban megérkezett az első prémium külsejű Moto G modell 150 ezer alatti áron.
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest