-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Akit esetleg érint
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pruzsi
őstag
Egy ilyet rendeltem ma Gembird BTD-MINI5 1-2 nap a kiszállítás utána kiderül,remélem jó lesz.
-
pruzsi
őstag
Ezt találtam most éppen korrekt ár és leírás alapján 4.0+edr
Edr a hang továbbításhoz lenne jelentős nem? ha a kontrollerbe csatlakoztatok fülest- amit nem teszek majd.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz hefike #149303 üzenetére
Story mód nincs benne, de lehet egyedül is játszani. Állandó net és gold kell neki, így is, különben nem tudsz bejelentkezni az EA accesbe.
Utána lehet egyedül, gép ellen is, csapatban az az coopban és multiban 20-an játszani. Mind zombie, mind plants oldalon. Sőt lehet egy gépen ketten is játszani osztott képernyőn, ugyanígy coopban is.[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Újra akciós a gta5 a us amazon store-ban, de azt írja nekem hogy észleli hogy Magyarországról venném meg...pedig a régiót átállítottam, ezt hogyan tudom akkor megvenni ott?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Toroltem veletlenul 1 klippet xbox androidos alkalmazason keresztul. Hogyan tudnam visszaallitani? A gepen lehet hogy helyileg tarolva van meg? -
törölt tag
válasz norberto_th #149365 üzenetére
+1
Gta v -re vadászom én is. Remélem lesz megoldás.
-
norberto_th
aktív tag
Sikerült megvennem, csak most nemtudom hogy cboxon vagy az app-ban írjam be
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Jovanny2
őstag
válasz norberto_th #149368 üzenetére
App egyszerűbb.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
addikt
De rohadtul be van lassulva US amazon prime day dealt vadászok (digitális) de eddig nem nagyon találtam semmit ami megérne.
-
norberto_th
aktív tag
Le is töltötte a gta5-öt, sikerült megvenni, app-ban beváltottam, régióváltás és kész.
-
veterán
Amúgy ezek az Amazonos kódok csak USA fiókkal használhatók fel? Vettem már onnan játékot, de nekem USA fiókom (régióm) van, így ezt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szabogabor10 #149372 üzenetére
Átállítod a régiót azt beaktiválod. 2 perc.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
veterán
válasz IntelKiller7 #149373 üzenetére
Jah, ezt tudom. Amúgy tök jó, hogy ilyen lazán meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #149372 üzenetére
Én simán beváltottam eddig mindig régió váltás nélkül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
El Gringo
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz El Gringo #149377 üzenetére
Ja, milyen szar már, hogy 70€ egyenleg csak 50€-ba kerül és ebből kell majd a 40-60%-kkal leértékelt játékokat venniWow what Most már látom, hogy fordítva van. Normálisak-é? Bemegyek itt akármelyik boltba és 10€ a 10€-s feltöltő
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bogyi007
veterán
válasz Mister_X #149378 üzenetére
Konzolvilágnál nem vettél még személyesen Uk feltöltőkártyát ugye?
Egyébként meg bocsánat (szarkazmus on) hogy nem szedtem külön-külön a listát, de azok az idők elmúltak s nem is lesznek többé...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
42861
senior tag
-
r.levente75
addikt
A PVZ GW2 DELUXE most nagyon olcsó. Talán nem is volt még ilyen áron.
-
-
kakuk.tamas
addikt
Nem is volt mostanában beta-s update (legalábbis a konzol szerint), és mára ilyen lett.
Így sokkal átláthatóbb. De viszont a magyar nyelv még mindig hiányzik...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #149375 üzenetére
Én csak usa amazonról nem tudtam vásárolni korábban sem.. De mindegy is. Jobb is így.
Véleményem szubjektív...
-
Keksz
senior tag
válasz l.skywalker #149298 üzenetére
Trükkös ez az amazon:
We noticed you're shopping from Germany. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. It may be available on Amazon.de.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kakuk.tamas #149385 üzenetére
Tök randomszerű, hogy mikor ilyen.. Nekem, amikor rollback-eltem stabil build-re, akkor lett ilyen, amikor visszamentem bétára, eltűnt. Most sem ilyen.. Nem tudom, mitől függ.. :9 Szerintem kb. a holdállástól.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
Amazon esetében a Manage Your Content and Devices beállításban lehet/kell átállítani a régiót és akkor menni fog a vásárlás abból a régióból. Erre tegnap jöttem rá, amikor a német store-ban akartam vásárolni és nem ment
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Death Squared (XO), Splinter Cell Conviction (X360).
A tavalyi évhez hasonlóan úgy néz ki idén sem maradunk ingyenes Hitman epizód nélkül. Elvileg ma meg fog jelenni a store-ban a Hitman: Summer Pack, amiben korlátozott ideig ingyen elérhetővé válik a 3. rész (Marrakesh).
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #149385 üzenetére
Tegnap este én is csak néztem ,hogy mi ez. Pedig a frissítési dátumot nézve nem jött semmi. Egyébként tényleg sokkal jobb lett így.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #149382 üzenetére
Zsàkolom is
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
LedyGyuszi
addikt
XONE: LedyGyusziHU
-
HKorn
veterán
válasz LedyGyuszi #149395 üzenetére
Az elég óccó, köszi a tippet. Maga a játék jó?
Azt hallottam régebben, hogy FPS drop problémák voltak vele.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz LedyGyuszi #149397 üzenetére
Nekem azt írja, hogy Magyarországról nem elérhető a vásárlás.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest