-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
Hát ma is próbáltam a Forzathon Kangoo és Speed feladatot, de egyikre se adja meg..nem tudom mi baja
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #131255 üzenetére
Kangoo: Ariel Nomad és 2016 RJ Anderson Polaris PZR Pro 2 Truck
Speed: passz...vmi Z betűs...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem tudom "jár-e" valaki mostanában Auszráliában, de ott éppen Back to School akció van: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, call of dutyhoz season pass-t honnan tudnék venni jó áron?
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Chumlee
senior tag
válasz l.skywalker #131263 üzenetére
Véletlenül se tanuljon a gyerek!
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy one s-t szeretnék vásárolni.
Ezt a gépet filmnézésre tudom használni?
4k felbontású filmekre gondoltam.Köszönöm előre is
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
DaveHutt
őstag
Sea of Thieves Beta Install Size 7.4 GB.
-
dobobazsy
őstag
válasz insidious_ #131271 üzenetére
azt gondoltam.. még jó, hogy jöttél, és felvilágosítottál
-
parandroid
félisten
válasz Bagan #131275 üzenetére
Egyelőre nem. Később elképzelhető. A Forza Motorsport 8 ellenben igen, és a következő Horizon is. Mindkettő automatikusan, a megjelenéskor. Ez az ígéret.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tigi
őstag
válasz Medocsabi #131266 üzenetére
és hackeeeee
Köszi a válaszokat.
Ma reggel kikapcsolt állapotban volt a gép, remélem, hogy csak pillanatnyi zavar volt az erőben és nem lesz gyakori ez a hiba, nem szeretnék új gépet venni.
Meló után tesztelgetem, de nem értem, hogy Instant On-ban miért van olyan hangja mintha be lenne kapcsolva.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #131267 üzenetére
Arra gondoltam én is..de a masik "sima" offroad és azzal is megvolt bőven a 20 kangoo...a másiknál meg aminek nem jut eszembe a neve, lista alapján választottam modern supercart...de passz, ma még megpróbálom, ha ma sem, akkor elengedem a dolgot...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
DaveHutt
őstag
Sea of Thieves beta este játszható már? Party vki? Ez fog életben tartani ma.
[ Szerkesztve ]
-
Kyrgios
csendes tag
válasz DaveHutt #131279 üzenetére
The Closed Beta will open at 12pm GMT on Wednesday 24th January and will run until 8am GMT on Monday 29th January.
For those in other time zones, this works out as:
Eastern Standard Time (EST):
7am on Wednesday 24th January to 3am on Monday 29th January
Central Standard Time (CST):
6am on Wednesday 24th January to 2am on Monday 29th January
Pacific Standard Time (PST):
4am on Wednesday 24th January to 12am on Monday 29th January
Central European Time (CET):
1pm on Wednesday 24th January to 9am on Monday 29th January
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz pzstm #131178 üzenetére
Hát ha azok az exkluzívok olyanok lesznek, mint ez a három most, akkor nagyon sok érte az évi 120 dollár. Majd ha kurrens multiplatform játékok is a megjelenést követő 1-2 hónapban bekerülnek a kínálatba, na akkor lesz ez "több, mint brutális".
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet, hogy a venti kezd kilenni a tápban, bár elvileg kikapcsolt állapotban az sem pörög benne, ha jól emlékszem. De ebben nem vagyok biztos.
Noh, kipróbáltam az XO-s overwatch-ot. Nem is rossz. Bár kicsit fura, hogy pl. a karakterváltás eléggé szaggatós, a játék viszont szép folyamatos.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #131287 üzenetére
Azért tekintve, hogy ezután a három után olyan is fejlesztés alatt van, mint a Fable4 - bízhatunk benne, hogy ez egyre jobb és jobb lesz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
Nincs szó multiplatform címek bekerüléséről.
A "Microsoft Exlusive" értsd, Win-Xbox címek kerülnek csak be innentől kezdve.
Szerintem meg nem olyan vészes ez az ár érte még 2,5k-val számolva sem, megjelenés után hosszú ideig 20-30k között vannak a játékok a storeban, jó így nem lesz a tied de azért 3 hónap alatt csak végig lehet tolni akármilyen új címet is, tehát még ekkor is csak 3*2,5=7,5k-ról beszélünk.
Nem beszélve az évi 4db 200Ft-os Game Pass-ról.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #131289 üzenetére
Az ugye megvan, hogy Molyneaux és majd' 2 éve a Lionhead Studios-t is bezárta a Microsoft?
Ezek után biztosan minőségi folytatás lesz, ha lesz.(Tudom, a pletykák szerint a Playground Games csinálja majd, de tekintve hogy nekik a Forza Horizon-okon kívül nincs más játékuk [azok pedig totálisan más műfaj, mint ez lenne], egyelőre baromi szkeptikus vagyok.)
@(#131290) Zoleee83: Tudom, hogy nincs szó ilyesmiről, nem is rossz az elképzelés / ajánlat, de jelen állapotában ez azért messze van a "több, mint brutálistól". 30000 Ft-ból egy évig eljátszom kurrens játékokkal - lemezen.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Def26
félisten
szerintem hülyeség lesz az éves díjat megvenni. én azt gondolom, hogy 2-3 hónapra alkalom szerűen előfizetsz 1-1 hónapra az csókolom. Akkor kijátszod amit akarsz azt annyi.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Def26 #131292 üzenetére
Igen, ezekre príma lesz az évi pár 200 Ft-os akció.
-
Zoleee83
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #131291 üzenetére
Persze értem mire gondolsz.
Mindenesetre teljesen jó az irány, én pl. nagyon heppi leszek ha egy Ori and the Will-t pl nem kell tizenezrekért megvennem, hanem mondjuk 1 hónap alatt végigjátszhatom töredék áron.
Az a játék nagyon sok AAA címet meg fog alázni mind játék menetben, mind zenében/hangulatban, ha ilyenek jönnek boxra már elégedett leszek.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hati
addikt
Game pass-t és gold-ot lehet home-olni? A trialt is?
-
zsocy
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #131293 üzenetére
Az is lehet hogy ha kibővítik az új címekkel akkor nem is lesz 200 ft-os akció...
goldot biztos lehet homeolni.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Tekintve, hogy az összes saját húzónevet beleígérték ugyanígy az skcióba (Fable mellett Halo, Gears, Forza), nem lesz ez rossz azért... Multiplatformból ekkora címeket szerintem ne várj ebben a projektben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
dejvid8
őstag
Sziasztok. Olvastam már itt róla a fórumon, hogy kikapcsolt állapotban kicsit zúg a táp, de engem zavar.
Instant módban volt, át tettem Energy Saving-re, de akkor is úgy zúg. Van rá valami megoldás?
Pl ha mindig egy kapcsolóval kapcsolnám (nem kap áramot), az tehet bármilyen kárt a Box-ban?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest