-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
válasz l.skywalker #102300 üzenetére
Akkor én valamit rosszul csinálok... Árban sztem nyertél...
Ezek nekem csak Xbox-os játékok...[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Csabee. #102301 üzenetére
Nem. Gold nem lesz kötelező hozzá, csak értelem szerűen azokhoz, amikkel multiban vagy CSAK online lehet játszani.
(#102302) Sh4rk: jó, az Xboxosok nálam is felfelé nyomják az átlagot, de ott is inkább sokat vettem akciókban meg egyéb helyekről (G2A pl.)
(#102303) pzstm: mi csak örülünk nekik
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz l.skywalker #102304 üzenetére
Jaja én is szoktam azért nem store-ból vásárolni, nekem mindegyik digitális. Nincs is lemezem... :-)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #102300 üzenetére
Közben láttam én is. Kíváncsi vagyok milyen játékok lesznek premierkor.
pzstm: Sejtettem hogy valaki idő előtt pakolta ki a cuccot.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #102311 üzenetére
Hát gondolom kedden kellettvóna', mint minden nagyobb bejelentésnek, de lehet megint tévedek
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Bogyi007
veterán
válasz Sentinel80 #102292 üzenetére
Pénzre nem, az igaz, ellenben vehettél volna xboxos feltöltőkártyát is, azt még utána a profilodhoz tudtad volna társítani...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
EmThor
addikt
Dolby Access app ingyen tölthető. 30 napos trial kipróbálható verzió, ez is térbeli hangzást ad minden játékba/filmbe fülhallgatóval, mint a legutóbbi frissítéssel a rendszerbe került Windows Sonic, ami ingyenes. A Dolby Access-ért 30 nap után (vagy ha tetszik akár rögtön) fizetni lehet 6.230 forint egyszeri díjat, amivel megvásárolod. Első használatkor letölt még egy Dolby Atmos for Headphones cuccot, ez külön a games&apps-ban az apps alá nem kerül be, csak a dolby access fő-app.
Szóval a minta videok alapján (fenn movie theater-ről válasszátok a headphones fület) nekem meggyőzőbb, mint a windows sonic, meg is vettem, de játékkal/filmmel még nem próbáltam, nem volt időm. Ahogy írtam, ingyen kipróbálható: letöltöd, aktiválod (megveszed 0 ft), letölti a dolby atmos for headphones cuccot + ami még nagyon fontos, a settings-ben az audio rész alatt ki kell választani a dolby atmos-t, különben ugye nem működik, de erre a program felhívja a figyelmet. Elvileg nagy hangfalszett esetén is javítja a hang-élményt, bár ez számomra nem teljesen tiszta még, azon nem tudtam kipróbálni.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Bogyi007
veterán
válasz EmThor #102317 üzenetére
Azt kipróbálom majd én. Úgyis ma filmet akartam nézni a Plexen keresztül - bekapcsolom akkor ezt az próbát...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Német webshop szivárogtat. Állításuk szerint június 23-tól lesz kapható a Call of Duty: Modern Warfare Remastered önálló kiadása. [link] GameFly-os szivárgás szerint május 20-án jön oda a játék szóval kb. valós lehet a dolog.
Ár: 40 euró!!!
Live-Die-Respawn
-
Sentinel80
aktív tag
-
Sentinel80
aktív tag
válasz l.skywalker #102309 üzenetére
Ifu Skywalker, esetleg nem találtál valami trial témában?
Tudod egyszer fanyalogtam, hogy kevés a ,,demo" amire aztán mondtad, ja a trialokra gondolsz.
Amúgy tényleg sajnálom, hogy kevés játékot lehet vásárlás előtt kipróbálni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sentinel80 #102323 üzenetére
Csak ezeket:
[demók]
[előzetesek]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #102325 üzenetére
De nem értem, mert pl. EZ nincs köztük, pedig van Try for free
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
Ha jól látom, most már fent van a teljes GamePass lista.
Az oldal legalján, lassan töltődik be. -
l.skywalker
Topikgazda
- Elindult a GamePass 14 napos próbaverziója Gold tagoknak! [link]
-
r.levente75
addikt
Ez a forza horizon 3, nagyon jó játék. Online valami fantasztikus. Valaha volt legjobb játékom!!!
-
toyone
őstag
válasz l.skywalker #102329 üzenetére
Fel kell iratkoznom a havi megújításra a 14 napos próba miatt?
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Home partnernek a Game Passos játékok is oszlanak?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Zoleee83
addikt
válasz IntelKiller7 #102333 üzenetére
Szerintem igen , kb. ugyan az a megoldás, mint az EA Access, de kipróbáljuk majd gyakorlatban is.
-
Bogyi007
veterán
Gondoltam rá hogy élesítem a 14 napos próbát, e mivel az egész csomgból jelenleg a Halo 5 érdekelne így egyenlőre mégem teszem, előbb befejezem a Halo MCC-t...
-
plejik
addikt
Elég kevés a kezdő játékok mennyisége, így egyenlőre nem érdekes, azt hittem több lesz. Van 1-2 game amivel játszanék , de nem feltétlen venném meg.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
parandroid
félisten
válasz plejik #102336 üzenetére
Várható volt, hogy a régebbi gwg játékok, illetve a gyakran akciózott címek kerülnek bele. Én őszintén szólva meg voltam róla győződve, hogy az eddigi teljes gwg kínálat belekerül, meg néha egy-két extra, de gondolom hosszú távon ténykeg ilyen irányba mozdulnak majd. Öreg rókák ne számítsanak sokra, de aki új a témában, eddig nem gwg-zett, annak nem rossz kis gyűjtemény ez.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz l.skywalker #102326 üzenetére
Látod, erről beszélek, mert pl én Titanfall 2 és Infinity Wafare nél is találtam ano free trial t.
Nem értem, miért nem rakják a demok közé...
-
eL Geri
őstag
válasz Sentinel80 #102338 üzenetére
Most nézem csak én is, hogy tényleg van próba a tavalyi COD-ból.
De annyira semmitmondó az adatlapja Ez mit takar? Multi, kampány? Mekkora a letöltési méret? Mi a korlát?Ok, lejjebb megtaláltam a leírásban
Kár, hogy 65GB. Egy demó végett nem fogok a kis ADSL-emmel ezzel vacakolni[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Zoleee83
addikt
válasz plejik #102336 üzenetére
Nemcsak, hogy kevéske, de számomra szinte érdektelen is. Azért havi 10$-ért pár komolyabb, AAA cím beleférhetett volna.
Az összes eddigi GwG-vel jó is lenne. Kicsit turkáló/megmaradt óccsó áru eladás érzetem van. Maradok a SummerSale-nél, nagyon várom![ Szerkesztve ]
-
-
adrian94
őstag
Tudtok ajánlani valami jó külső hdd-t ami biztos működik One-al ? 500 GB-os vagy 1TB-os kéne!
-
Croft-21
őstag
Hali
Most 1 hónap gold akcióban csak 200 Ft?
Gondoltam megveszem ajándékkártyából feltöltött pénzből. Erre a kód beírása utána kiírja, hogy lejárt a kód. Igaz, kb 1 éve vettem 3 hónapos goldot és azon volt +1200 HUF ajándékkártya, de akkor nem használtam fel a kódot. Létezik, hogy van lejárati ideje? -
Zoleee83
addikt
A Gold-ban letölthető Watch Dogs az magyar feliratos lesz szerintetek?
Nagyon örülnék neki.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest