-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #53004 üzenetére
Most így állok. Sikerült elérnem, hogy ne tegye fel, így megy HDMI-n a monitor a Microsoft VGA-val. Végigcsináltam egy windows update visszaállítást, ami valami 12 lépés volt, de pár lépésnél a beírt cmd parancsok nekem hibát adnak ki, így nem tudtam eltüntetni.
A hide update kis szutyokkal el van tüntetve elvileg ez a két update.Kitöröltem a SoftwareDistribution mappából a DeliveryOptimization és a Download mappát (egy 2GB feletti fájl írásvédett a DeliveryOptimization-ban, az maradt)
Most nem kínálja fel, hogy újra kéne indítani, de ez így nem hiszem, hogy végleges. Ki van kapcsolva a rendszer lapon a driverek automatikus telepítése és a windows update-nél az újraindítás, valamint benyomtam, hogy halasztás a frissítésre.
El kéne tüntetni azt a két frissítést, és akkor elvileg többet nem is keresné a jelenlegi beállításokkal.
Hogy lehetne kitörölni legalább a felsőt, amit telepíteni akar, mert a másik állandóan hibában van, az talán nem sok vizet zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpársportok
- Path of Exile 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest