Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz Szyszko #32097 üzenetére
Easeus partition manager. De én a win telepítő beépített particionálóját használnám. Az a legegyszerűbb. Elindítod a win telepítőt, amikor kérdezi hogy hova szeretnéd a rendszert, ott megcsinálod a D-t, majd kilépsz a telepítőből.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
King Unique
titán
válasz bajzal #32098 üzenetére
A. Eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz, sárga felkiáltójel? Mert akkor a gépházas eltávolítást, majd restartot lehetne megpróbálni.
B. Lemezkezelőben milyen partíció? Lehet csak betűjelet kell neki adni, vagy újraformázni. Ha nem tudja, akkor egy külső partícionálóval érdemes megpróbálni. Pl. AOMEI.
C. Ha nincs rajta fontos adat, akkor lehet törölni:
select disk 1
list disk
clean
exitMajd utána lemezkezelőben, vagy az említett külső programmal újraformázni.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz King Unique #32095 üzenetére
vannak rá 10-es driverek is csak usb pont nincs, de win 8.1 támogatott is, még nagybetűkkel ki is van írva a honlapra, meg a 8.1 is tökéletesen ment.
szerk.: most bedugtam, egy pillanatra a tálcán a jobb oldali részen fel villant egy pillanatra, hogy fel van ismerve az eszköz, nem írta ki, csak egy pillanatra felvillant az a jel. Ez a kis zöldes ikon, de nem írt ki semmit. Most megnéztem diskpart-ban és most felismeri. Na innentől most lehet kezdeni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
HoriBali
csendes tag
Ma vettem észre, hogy a Samsung notebookhoz a Samsung Update felajánlja a 10-hez a videókártya, hangkártya, LAN, érintőpad drivereket.
(Érdekes, hogy alaplap driver meg nincs.)
Korábban már feltelepítettem a 10-est, és alapból működik a videókártya, hangkártya, Wi-Fi, érintőpad.
A kérdésem, hogy telepítsem fel a drivereket utólag, vagy az egész rendszert telepítsem újra, hogy utólag nehogy bezavarjon, vagy hagyjam figyelmen kívül? -
King Unique
titán
válasz bajzal #32092 üzenetére
Ha csak W7-hez van driveres támogatás, akkor lehet a Win10-et sem kéne erőltetni. Illetve BSOD is sok esetben driveres gondok miatt szokott lenni. A WU felrakott valamit automatán?
Amúgy, ha USB-s eszköznél felismerés problémák vannak, akkor diskpart clean módszerrel is lehet törölni, aztán újraformázni. De, ha fel sem ismeri, az cumi... Illetve másik megoldás, gépházban az eszközöknél eltávolítani a pendrive-ot, ha látszik. Ez Win8.x óta leszedi az eszközillesztőt is, majd restart után újracsatlakoztatva feltelepíti ismét. Viszont esetedben vsz nem fog látszani a pendrive az eszközök között...más ötletem hirtelen nincsen, passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
Szyszko
tag
Segítségre lenne szükségem,
Adott egy 1TB os HDD vel ellátott gép, és windows 10 installálás. Installkor létrehoztam az 1T-ből 200Gb-os C meghajtót amire felmegy a win, gondoltam majd a maradékot formázom a winben később. DE, mikor a win felment nem látja a D meghajtót csak a C 200-at. Mit tudok ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
bajzal
őstag
válasz King Unique #32090 üzenetére
Ja, az én alaplapomhoz win 8.1-es driver sincs, 7-es pedig nem megy fel. Nem tudom mit csináljak
-
hito
nagyúr
Megcsináltam a win8.1 rendszerkép mentést ezzel a programmal. Kérdésem az lenne, hogy most akkor kéne egy bootolható pendrive-ot, vagy CD/DVD-t készítenem, ami csak arra való, hogy bebootoljon a rendszer?
-
-
bajzal
őstag
válasz Воланд #32088 üzenetére
Igen, van másik kingston pendriveom, azt gond nélkül látja a gép, másolok is rá rendszeresen, és más gép is látja ezt a datatraveller mini-t amit az én gépem nem. Szerintem valami driver kéne, mert mindent csak felsiemrt a windows. Asus P8B75-V alaplapom van, de honlapon nincs win 10-es driver, se 8.1 a 7-es pedig nem jó, mert elindítom a driver telepítőjét és not supported operating system.
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Van egy KINGSTON DataTraveler Mini 3.0 16GB-os pendriveom és mióta Win 10 van a gépemen, nem látja a pendriveot a gép. Bedugom nem látja, kihúzom kékhalál
Diskpart-ban sem látom, mit tudnék csinálni?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek a laptopjához windows 7 home licensz van. Telepítettem is rá a windows 10 Home-t, majd aktiváltam. Meg lehet oldani, hogy a laptopra Windows 10 Pro-t rakjak és ezzel a kulccsal aktiváljam vagy a rendszer aktiválná magát?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
El Gringo
senior tag
válasz VoidXs #32083 üzenetére
a realtekessel még hang sem volt, nemhogy manager. az is érdekes
a chip típusa stimmelt, eddig is azzal a fájllal használtam mindig, szóval ezért kellett volna működnie.[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
VoidXs
nagyúr
válasz El Gringo #32081 üzenetére
A probléma az, hogy mondjuk a videokártya-driverekkel ellentétben akkor is települ, ha a gépedben nem pont az a modell van, nem áll meg, hogy nincs ez rendben. Vagy ott lehet az is, hogy az audio manager csak 1-2 mega.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
El Gringo
senior tag
válasz VoidXs #32079 üzenetére
köff. rátelepítettem az előzőre, most jó
pedig ugyanúgy 126mega volt. Lehet véletlen, aztán lehet nemmost két high def audio codec van fent, de én már hozzá nem nyúlok az is biztos
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
raidx
őstag
Érdekes. Hetek óta szenvedek az IE flash frissítéssel amihez az MS már kiadott javítást is (KB3133431).
Elvileg fel is települt de a hiba is előjött ezért eltávolítottam. Manuálisan frissítettem az Adobe Flasht és manuálisan telepítettem a KB3133431 frissítést, megszünt a hiba! Elvileg az Adobe is automatikusan frissítene. Vagy nem jól tudom? A lényeg, megint rendesen működik a Win!Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Apucy01
őstag
Szia!
Tiszta telepités volt és ugy ment rá a nagy frissités és 64 bites és valóban egyetlen gondom volt vele hogy egyszer eltünt az óra alól a dátum ennyi volt igazából és volt hogy pár ftisitéssel kinlódott de töbszöri nekifutásra sikerült.A config amin fut:
Asus a88x-gamer lap
AMD 860k proci
G-skill sniper f3 16gb ram 2133 mhzAdata sx900 128gb ssd (csak a rendszer és a hozzátartozó progik vannak rajta hibernálás kikapcsolva lapozó fájl mérete nincs álitva és nincs át téve máshová az ssd ről
valamint van még 1 db 350gb és 1 db 500gb wd vinyó és egy radeon r7 260x vga ami a crimsonnal már a BS t sem produkálja , és a táp colermaster b700 rev.2hát ezen fut hibátlanul ezért fura nekem hogy ettől százszor nagyobb gépeken rosszalkodik.
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
El Gringo
senior tag
válasz VoidXs #32075 üzenetére
mint írtam a 2.79-cel sem megy
ugyanezt szedtem le a realtekrőlł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
fuze
őstag
Szerk.: Bocs, nem választ akartam
Fájó szívvel, de visszatettem én is a windows 8.1-et. Pár észrevétel, melyek nagyon idegesítettek:
Először is Asus G56JR laptopom van. Az Asus nem sokkal a windows 10 megjelenése után feltett a support oldalra drivereket a 10-hez. Persze mint kiderült, csak egy két drivert frissítettek...
Az első és legbosszantóbb, hogy az intel 4600-as kártyához van friss driver, de nem lehet feltenni a laptopra, csak egy a technical preview-hoz készült verziót. Előbbinél azt állítja a telepítő, hogy az asus nem engedi, csak az általa kiadott drivert feltenni. Na ez az ami nem igaz, mert windows 8-ason nekem ezzel sosem volt problémám. Persze jó is lenne a TP-s, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos hibáknál közrejátszhatott a félkész driver.
Rendszeres openGL hibák az Nvidia kártyával! Grafikusként pont azokkal a szoftverekkel volt a legnagyobb problémám amin dolgoztam volna. Néha a fájlokat sem tudtam megnyitni emiatt és az integráltról kellett dolgoznom. Ez TH2-nél rosszabbodott, végül egy bios frissítés után megint jobb lett a helyzet.
A hang. Az a rohadt pattogó hang "popping sound" ami egy videó elindítása előtt jelentkezett, illetve a gép normál használata közben is előfordult időközönként.
Néha lassúcska volt a 8-hoz képest. Többet gondolkodott a fájlkezelő megnyitásakor. Némely program sem volt annyira gördülékeny.
Ide tartozik, hogy az ablak elhúzása szerintem darabosabb volt. Ennek valószínűleg a TP Intel driver lehet az oka.
Egy idő után a játékok is laggolni kezdtek, addig bírtam (itt valami a TH2 telepítése után történhetett)
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
-
El Gringo
senior tag
hali.
valaki tudja mi van a hanggal? Semmi hang a frissítés óta. Újratelepítettem egy általános hd audio akármivel, azzal van, de csak stereo hang, módosítani nincs opció 5.1-re a beállításokban, csak 2.0. A realtek media manager sincs meg.
A realtek 2.79-cel meg egyáltalán nincs hang, se manager, se semmi.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pzstm
titán
válasz nababika #32070 üzenetére
10586.63-as, a legutolsó cumulative update-el.
Minden frissítést felraktál? nincs valami 3rd party okosság, ami servicekbe beletúrkált? Softwaredistribution mappa törlése, majd WU service újraindítása esetleg megvolt?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nababika
aktív tag
Hello. Melyik most a legújabb hivatalos kiadás? Nekem 10240 van fent és nem talál frissítést.
-
-
Racecam
nagyúr
válasz CsonkaImo #32066 üzenetére
Régebben amikor telepítetted, akkor is benne volt a WD red-ed telepítés alatt? Nem azon vannak véletlenül a boot file-ok? Mert ha igen és egyébként is, tiszta telepítés előtt húzz le mindent a rendszer SSD-n kívül, ha esetleg nem így csináltad.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Tegnap gépváltás miatt szerettem volna tiszta telepítést csinálni, Pendrive-ról. A régi SSD-m került az új gépbe, és amikor elindítottam a telepítőt, ilyesmi üzenet jelent meg: " a windows helyreállítása már korábban megtörtént, ha tiszta telepítést választana, kattintson a nem-re, amennyiben folytatja a visszaállítást csatlakoztassa le az adathordozót, és kattintson az igen-re." Próbáltam a tiszta telepítést, de nem fogadta el a pendrive-ot, és csak a visszaállítás maradt.
Így viszont 2 C meghajtóm van:
Egyébként a rendszer jónak tűnik, csak a Windows.old mappát nem tudom törölni.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz bandi0000 #32060 üzenetére
Lomtár, jobb klikk, tulajdonságok, törlési jóváhagyás megjelenítése.
Tálcán Intel HD Graphics ikon, jobb klikk, grafikus tulajdonságok, lehetőségek és támogatás, gyorsbillentyűk kezelése, letiltás.(#32062) 22balu: Innen szedd le, nekem mindig működött. A Windows Update-es hulladék.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
22balu
aktív tag
Sziasztok
Egyiknap jött egy szokásos update de újra inditás után "elfelejtette" a hangkártyám illesztö driverét és azóta nincs hang ..WTF...sose kellet drivert telepitenem a hanghoz win 7 win 8 win 10 mindig volt hang magátol (asus laptop) eszközkezelőben azóta felkiáltó jellel látja de:
telepítsem újra az egész win-t vagy mit csináljak ?
-
hunluki
senior tag
Sziasztok,
Csak hogy egy jó hír is legyen, nálam most ért be végre a W10. Első TP óta használtam, 10240-ig tök jól ment, majd utána szépen fogta és a winupdate-en lévő Nvidia driver felerőszakolásával halálba küldte a gépemet. Próbáltam tiltani is, nem érdekelte, a driver települt ha akartam ha nem.
Jött a gondolat hogy megpróbálom az integrált intel vezérlővel használni, de ott is voltak gondok, start menü és cortana nem érhető el, egész UI úgy ahogy van megfagyott, használhatatlan volt.Viszont a most jött update (1511; 10586.63) megjavította az UI fagyásokat, szóval gondoltam próba szerencse alapon visszadobom a videókártyát a gépbe, NV drivert felraktam, frissítésekre rákerestem, és láss csodát nem akart NV drivert feltenni. Most szépen működik, egyelőre minden jónak tűnik (koppkoppkopp). Igaz a gép jelenleg áll egy alaptelepítés+steam +itunes +chrome-ból, de eddig minden pöpec. Hang nem akad, ha ma este hajnali 3kor nem kelt fel a felerőszakolt driverek miatt akkor vidámság van.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
hali
2 kérdés, egyrészt valahogy eltüntettem azt, hogy mikor törölnék valamit, akkor rákérdezzen hogy biztos törölni akarom e, de most egyből töröl, ezt hol lehet beállítani?
másrészt, ki lehet kapcsolni valahogy a képernyő forgatást, az alt+nyíllal?
Xbox One: bandymnc
-
szanozs
aktív tag
válasz Elektrikus #32056 üzenetére
Szia! Szerintem jó a dátum.
Win7-es gépről megtudtam nyitni, letöltöttem a tanúsítványt, majd felrakom otthon és kiderül. -
pzstm
titán
válasz adamssss #32057 üzenetére
Nem elég ha devices and Printers alól törlöd magát az eszközt?
Vagy Device manager alól kiszeded, uninstallálod az adott eszközt esetleg
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sziasztok!
Minap csatlakoztam egy Samsung nyomtatóhoz, és a win megkereste a drivert, de mire letöltötte a háttérben már nem voltam ott, itt nem volt sikeres a telepítés. Azóta minden nap megpróbálja telepíteni... Hol tudnám leirtani a fel nem települt drivert?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
SP4C3
veterán
válasz kasa85 #32052 üzenetére
Üdv.:
Van/Volt/Lesz. Gyakori jelenség.
SP4C3 Solutions:
1.) CTRL+ALT+DEL - Task Manager - New Task: explorer.exe
2.) ControlAltCipőtalp - Sign Out és újra bejelentkezel.
Tags: Windows 10 Black Screen Problem, Csak a kurzor látszik
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Windows 10 pro van a gépen.
A mai nap bekapcsoltam töltött befele a Windows mikor be dobná a fiókomat fekete képernyő jelentkezett.
A kikapcsoló gombra reagált,és az egér nyíl is mozgott mikor húztam az egeret.
Újra indítottam most rendben van.
Kíváncsi vagyok volt e már másnál is ilyen.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
vlevi
nagyúr
Mostanában feltűnt egy dolog, ami bűn lassú.
Ha a rendszer meg akarja kérdezni, hogy milyen alkalmazással nyisson meg valamit, akkor fél perc is eltelik, mire felkínálja a választási lehetőségeket. -
bopeti98
őstag
Ha hülye kérdés, akkor bocsi de ezt a Windows 8.1 with Bing rendszert is ugyanúgy lehet teljes körű Windows 10-re frissíteni?
-
szanozs
aktív tag
Nekem ezt a hibaüzenetet dobja a firefox:
"A biztonságos kapcsolat sikertelen
A kapcsolat a(z) new.online.budapestbank.hu hellyel megszakadt az oldal betöltése közben.
-A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
- Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról."
A hibajelentés, további tudnivalókba ide küld a firefox.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz szanozs #32041 üzenetére
IE és EDge van itt csak, mindkettővel tökéletesen megnyílik, s erre az oldalra dob:
https://new.online.budapestbank.hu/login.htmlEzt ha megnyitod linkből esetleg?
-
szanozs
aktív tag
Kipróbálná nekem valaki, hogy a http://www.budapestbank.hu/ oldalon a jobb felső sarokban lévő Befektetés oldal megnyílik e? Mert nekem hiba üzenetet dob. Frissített win10-em van és a legfrissebb Firefox, Chrome, Explorer és Edge böngészővel is próbáltam de nem működik. Viszont Androidos telefonról meg tudom nyitni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Újonnan vásárolt laptopon tegnap upgradeltem 64 bites angol Windows 10 Home-ra.
Szeretném működésre bírni a Mail nevezetű appot, de nem igazán akarja szinkronizálni a fiókokat. Egy hotmailes és egy gmailes fiók van hozzáadva, de semmilyen levelet nemhajlandó letölteni. Tud rá valaki magyarázatot/megoldást? Letiltottam volna valamit, amit nem kellett volna?Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
jss
aktív tag
Termeszetesen csak biztonsagi masolatokrol van szo
Szoval, hogyan tudom azt beallitani, hogy az alacsonyabb felbontasu regebbi kiadasu jatek teljes kepernyon fusson?
[ Szerkesztve ]
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
csixy
addikt
Minek a demon tools win 10-ben?
kattints a jobb gombbal az iso fájlra és simán tudod mountolni.
A használat végén ne felejtsd el a virtuális CD-t vagy DVD-t jobb gombbal rákattintva a kiadás-t választani!Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
senki66
senior tag
válasz Apucy01 #32027 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy nagyon sok embernek gondja van vele, nagyon soknak meg nincsen. Örülj, hogy Te a szerencsés oldalon vagy. A rendszer a Microsoft oldaláról letöltött érintetlen telepítős. Ugyan ez a gép ugyanezekkel a programokkal gyakorlatilag hiba nélkül működött. A driverek vagy a telepítő által felrakottak, vagy a legújabb frissítettek, ismert bugjukról nem hallottam. Igazából évek óta folyamatosan frissítgetem a hardwert és oprendszert is Vista, 7, 8, 8.1, 8.1 Update 1. most ugye 10 . Semelyikkel nem voltak ilyen gondok,
korábban max a megfelelő driverek megtalálása volt csak nehézkes (főleg Vista) de azután hiba nélkül dolgoztak. A 10 az első rendszerem, ami a telepítéskor minden eszközt felismert , pik pakk ment, ezért is elejében nagyon tetszett, de aztán jöttek a már leírt problémák.
Azért intéztem brcz fórumtárshoz a kérdést, mert visszaolvasva láttam, hogy Ő is régóta nyűglődik a 10-zel, nem rég viszont azt jelezte, hogy megoldódott - hát kiváncsi vagyok még áll e ez?[ Szerkesztve ]
-
jss
aktív tag
Koszonom, most mar mukodik.
Viszont amikor egy regebbi jatekot probalok elinditani, a jatekban csak alacsonyabb felbontasokat lehet beallitani, mint amit a monitor tud.
A jatek nem Full Screen-en fut, a kepernyo ket szelen fekete sav van. Hogyan tudom, ezt megvaltoztztni es teljes kepenyore allitani?
-
jss
aktív tag
W7 alatt Daemon Tools Lite-ot hasznaltam, tokeletesen mukodott. Upgrade-eletem W10-re es most nem mukodik jol. Nem tudom bekapcsolni az RMPS, SafeDisc, SecuRom, LaserLock funkciokat.
Hogyan tudom ezt megoldani?[ Szerkesztve ]
-
ledan
csendes tag
válasz Apucy01 #32027 üzenetére
Megmondom őszintén én nagyon megkedveltem a Win10-et, de ez a kifagyásos probléma megnehezíti az életet. Külföldi fórumokból kiindulva nem konfigfüggő és a legfrissebb driverekkel is előfordul.
Te hogy tetted fel a Win10-et? Frissítéssel vagy tiszta telepítéssel? Illetve 64-bites?[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Nem tudom mindenkinek csak a gondja van ezzel a redszerrel kifagy lékhalál stb nekem miért nincs vele gondom?
Nem lehet hogy valami driver gondotok van vagy valami általatok használt progi kavar be vagy gép gond. vagy véletnenül nem turjátok szét a rendszert?komolyan nem érte ennyi baj lenne vele?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ledan
csendes tag
válasz senki66 #32023 üzenetére
Nekem is az a gyanúm, hogy ez a kifagyás/megröccenés egy belső bug, viszont nem igaz hogy eddig nem tudta kijavítani az MS... A saját fórumukra is írnak pedig elég sokan, de a szokásos sablonmegoldásokon kívül semmi. Már én is elgondolkodtam, hogy visszaváltok 8.1-re, mert kezd elegem lenni a random fagyásokból.
-
Cola111
aktív tag
Erre esetleg valaki? Ötlet?
-
snow2014
aktív tag
válasz senki66 #32023 üzenetére
sziasztok. en tegnap frissitettem a win 10re. win 7rol. de semmi uj telepites hanem ugy telepitettem hogy egy exe fajlt toltottem le es a gep csinalta a tobbi dolgot. majd amikor eljottek az utolso simitasok megkerdezte hogy megtartom-e a fajlokat kepeket, beallitasokat stb....azt valasztottam ki. win10pro van most a gepemem. minden ami a win7en volt megmaradt es tokeletessen dolgozik, eddig......30 napom van arra ha nem tetszik a win10 akkor vissza allitsam win7re amit a win10 telepito hozott letre. 30 nap utan automatikussan torlodik. probalgatom es ha lessz valami akadas vagy olyan dolog ami nem tetszik akkor jon a vissza allitas
Mindég legyetek rosszak ;)
-
senki66
senior tag
Továbbra is OK a rendszered ? Nem akad az után sem, hogy "belaktad" , mert én is több windows 10-es verziót kipróbáltam és amíg nem raktam fel több programot, addig nem jött elő az akadás, de ahogy feltettem a megszokott programjaimat, megint visszajött. Ráadásul a lányom gépén. ami kicsitt gyengébb konfiguráció - torrent kliens sosem volt rá telepítve - nem csak megröccent, hanem kékhalál és rebootot produkált rendszeresen. Szerintem ugyanazon okból, mint ami az én gépemen az akadást okozza. Végül az ő gépére visszatettem a wim 8.1 - et és a probléma megszűnt. Azt hiszem a saját gépemre is visszateszem a 8.1-et, hacsak nem derül ki valami megoldás hamarosan. Külföldi fórumokat is bújtam, de sehol nincs a jelenségre sem magyarázat sem megoldás, csak a rengeteg " nekem is ez a problémám van meg a sok nekem meg minden OK" Az biztos, hogy ez tömegesen előforduló probléma, de a MS részéről semmi reakció, mintha nem is létezne semmi gond. Én barom, mivel korábban több helyütt is azt olvastam, hogy ez valószinűleg csak egy kezdeti probléma, amit hamarosan orvosolni fog valami frissítés, ebben bízva, no meg a helyhiány miatt a régi 8.1 rendszerem image-ét kitöröltem. Nem lehet, hogy a telepítő szerencsés kiválasztása oldja meg a problémát, Te ugyanazt a telepítő példányt raktad vissza?
-
raidx
őstag
"Érdemes viszont megemlíteni, hogy a Windows 7 és Windows 8.1 rendszereken a Windows 10 telepítésére sürgető figyelmeztetések és beállítások elrejtését és kikapcsolását egy felületről lehetővé tévő GWX Control Panel fejlesztője szerint az ezen funkciókat tömörítő KB3035583 is újfent módosult. A Microsoft egy új háttérfolyamattal naponta kétszer 1-es (azaz megengedő) értékre visszamódosítja a regisztrációs adatbázisban az AllowOSUpgrade kulcs értékét, így automatikusan felülírva és felülbírálva a felhasználó (valamilyen úton) manuálisan beállított tiltását. A "funkció" az eddigi tapasztalatok szerint csak látszólag véletlenszerűen kiválasztott PC-kre került fel, azok tulajdonosainak viszont meglepetést okozhat."
Ugye nem is erőszakos az MS?
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Steelers
senior tag
válasz E.Kaufmann #32015 üzenetére
Insideres vagyok és fast ringen. Mégsem jön...
Miért instabil? Mi a gondod vele? -
VeryByte
őstag
@pzstm
Várható, hogy a Windows Hello azonosítás használható legyen mondjuk mstsc esetén is? Gondolok itt ujjlenyomat alapú azonosításra.
Munkám miatt eléggé jó lenne, mivel elég sok távoli asztal bejelentkezésem van naponta."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
válasz E.Kaufmann #31989 üzenetére
Azért az nem mindegy hogy mit és hol talál. Mert az hogy itt-ott temp könyvtárakban talál vmi szemetet, nem ugyanaz mintha egy aktív kártevő futna a gépen. + MBAM-nál is előfordulhat fals pozitív riasztás.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Drughi
addikt
Üdv,
Rendelkezem win8 kulcsal. Még most is végig kell járni a tortúrát, hogy Win8 telepítés -> Win8.1 -> win10?
Xiaomi 14T
-
VoidXs
nagyúr
-
raidx
őstag
Érdekes!
Megvolt a Build váltás. Ilyenkor a beállításokat átszoktam nézni és korrigálni de most nem állított el semmit! Még a nekem hibát okozó Flash frissítést sem lopta vissza!
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Hunork
veterán
válasz CsonkaImo #32010 üzenetére
Igen, csak arra figyelj, hogy telepítéskor NE adj meg semmilyen kulcsot egyszer sem, majd a legvégén mikor megadod az email fiókodat, úgyis szépen veszi a korábbi adatokat, és ott lesz a Rendszerben hogy aktiválva!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Teljes gépcsere előtt állok. A mostani gépemen a Windows 8.1-et frissítettem 10-re, viszont most tiszta telepítést szeretnék. A 8.1 kulcsával tudom majd aktiválni?
-
hito
nagyúr
válasz rgeorge #32005 üzenetére
Köszi! Másik topicban javasoltak előtte egy teljes rendszerkép mentést, hogyha gáz van, vissza tudjam tenni gond nélkül a 8.1-et. Állítólag voltak problémák a win10 beépített win8 visszaállításával, úgyhogy a külső programmal történő renszerkép mentés a biztos megoldás. Ez fogom tenni, és kipróbálom a win10-et
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Kevés memóriával rendelkező gépre acer aspire one (1.5gb ram) jobb lehet mint a win7?
Köszi?
-
rgeorge
addikt
Az akku kérdés nagyban függ a konkrét eszköz Windows 10 támogatásától. Egy kompatibilis módban feltett korábbi rendszerhez készült driver eléggé le tudja rontani az energiagazdálkodás hatékonyságát. Persze a legjobb, ha először tisztázod, van-e akkora mértékű támogatása az eszközödnek, amekkorára szükséged van, készítesz rendszermentést majd felteszed a Windows 10-et és megfigyeled az akkufogyasztást. Csak ne szeresd/szokd meg túlságosan a rendszert...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
pzstm
titán
válasz pendre54 #31992 üzenetére
ha November updatet nem raktál fel/nem engedélyezte rendszergazda nálatok az más kérdés......viszont minden nem Insider user számára elérhető, abban egészen biztosan semmilyen túlzás nincs.
-
törölt tag
válasz E.Kaufmann #32000 üzenetére
az insider hub írja hogy vannak olyan hibái a 11082-nek....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest