Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz Döglött Róka #37589 üzenetére
"Miért is kéne ettől elájulni?"
Nem kell!
Felőlem használd nyugodtan 100+ induló process-el a géped engem nem zavar, viszont az nem tudom miért "esőtánc" kategória hogy az általam nem használt szolgáltatásokat nem hagyom elindulni feleslegesen.
Ne menjünk bele abba hogy elbírja a gép, meg úgysem veszed észre, és hasonlók.
Ha egy programot nem használok akkor nem fogom elindítani még akkor sem ha nem használ semmi erőforrást.(mert nincs rá szükségem)Senkinek nem tanácsoltam hogy tiltson le mindent orrba-szájba, Fandangot érdekelte ezért megosztottam vele.
Deus ex machina
-
bobalazs
nagyúr
válasz Döglött Róka #37597 üzenetére
Hogy miért jobb? Azt te tudhatod, mert ilyent nem mondtam. Azt mondtam hogy a w10 ramba swappel. És hogy miért üresen áll a ramod? Mert nem fut semmi applikáció!
-
Shing
őstag
válasz Döglött Róka #37597 üzenetére
De miért hiszi mindenki, hogy a rendszernek le kell foglalnia mind a nyóc gigát? Nyilván ha csak olyat tiltasz le ami biztos, hogy nem kell, akkor az soha nem is lesz elindítva, így nem fog swappelni. Az más kérdés, hogy nem sok ilyen van és nincs is sok értelme törődni vele OCD-n kívül.
Amúgy a tömörített memóriádat keményen elkezdeni lemezre írni ha egy program memórialimitbe ütközik. -
bobalazs
nagyúr
válasz Döglött Róka #37595 üzenetére
Hiszen nem fut semmi!
-
bobalazs
nagyúr
válasz Döglött Róka #37589 üzenetére
mondjuk mert memóriába swappel? illetve ott az a system and compressed memory mindjárt első helyen. Nem véletlen dolgozik az.
-
félisten
Na, a legújabb frissítés szokás szerint lenullázta az egérmutató-beállításokat, de most nem végzett fél munkát: a Registry-ből is törölte a vonatkozó bejegyzéseket, tehát a mentett listában sem jelennek meg, lehet egyesével visszaállítani a pointereket.
Klassz.
Ja, és az Office/UProof/Templates mappákra mutató NTFS-linkeket is törölte, tehát az Office alapbeállításokkal indult.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz hunluki #37480 üzenetére
Van nálam három gyenge gép: egy Asus T100-as 3740-es atomos tablet, egy ősrégi atomos netbook és egy Core2 Duoval futó notebook, mindegyik 2 GB RAM-mal.
Szeptember óta fut rajtuk a Win10, és nincsenek lassulási gondjaik. A netbookot és a Core2 Duot anno Win7-ről frissítettem, és szabályosan megvadultak a Win7-hez képest, a 8-astól ugyanis drasztikusan javult a RAM-kezelés. (A netbook konkrétan jobban futott Win10-zel és 1 GB RAM-mal, mint Win7 alatt 2 GB-tal.)MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
CirrMee
addikt
válasz Dendytv #37571 üzenetére
1.: borzalmas ez a fogalmazás (konkrétan katasztrófa), legközelebb érthetőbben kérnénk (persze csak ha választ is vársz a fórumozóktól)
2.: az Origin nem a felhasználói fiókodba lett telepítve. Innentől mindegy, melyik fiókkal lépsz be, mert a másikból is (default) ugyanoda próbálja - persze "robotpilóta" módban (telepítésnél igen, igen, igen, stb).“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Döglött Róka
veterán
Miért is kéne ettől elájulni?
Belakott lassan fél éves 8.1-ről frissített 10-es nyugalmi állapotban:
Miért is jó szétbarmolni a service-eket? Elárulná valaki? Mert nekem eddig csak esőtánc kategória ez a fenenagy "optimalizálás"...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
sonic60
tag
Köszi mindenkinek a segítséget, megoldódott a probléma.
-
sonic60
tag
Sziasztok!
MediaCreationToo-lal csináltattam ma egy pendrive-re win 10 telepítőt. A c meghajtómról eltüntetett kb.4 Gb. helyet,de sehol nem találom a letöltött fájlt .Hogyan kaphatom vissza a tárhelyet?
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
10 telepítésekor miért csinál 4partíciót?
Aminek kettő, 0MB
Egy 120GB SSD. Nem uefis bios.
1.: 0 MB
2.: 500MB
3.: 111,30GB
4.: 0MB -
Popes
őstag
válasz Fandango #37577 üzenetére
Mindenkinek mások a felhasználói igényei ezért nehéz azt megmondani hogy mit tilts le mert lehet hogy ami nálam nem okoz problémát az másnál azt idézi elő hogy nem fog működni valamelyik szolgáltatás amit használna.
Megoszthatom veled hogy nálam mi van engedélyezve/tiltva de ez nem garancia arra hogy neked is jó lesz így.Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz Fandango #37574 üzenetére
Guide nincs, én speciel az egyszerűség kedvéért a win10 megrendszabályozásához használom a Glary Utilities-t, a Winaero Tweakert, meg a DWS-t és kilövöm amire nincs szükségem. Na meg még lehet találni egy két dolgot ami megkönnyíti az együttélést a 10-el.
wjbhbdux Nekem a 8.1 enterprise volt a megváltás mert annak nem kellett ennyire ápolgatni a lelkét, a W10 kezdi felidézni a régi időket annyi különbséggel hogy itt egy frissítés bármikor keresztülhúzhat mindent.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Popes
őstag
válasz Habugi #37559 üzenetére
Tippet tudok neked adni de az nem fogja megoldani a problémát.
Nem használok desktop ikonokat így nincs gond, ha valamelyik frissítés után gond van és nem találok megoldást visszavonom és várom hogy a következővel talán megoldják.(vagy még rosszabb lesz )
Használhatsz valami külsős programot amíg meg nem javul,mint pl a DesktopOK.
A neten is csak a régebbi leírások vannak hasonló problémára amit azóta megoldottak.(ESET és társai)
Engem nem érint ez a probléma(amúgy nálam is jelentkezik ha rakok ki ikonokat ) viszont most már engem is érdekelne a megoldás.A "heréléshez" meg gratula!
Hasonló az enyémhez.
Deus ex machina
-
Dendytv
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az én felhasználó fiókomba fel van telepítve az Origin ugye az én HDD-be tölt ! De viszont nem tudom feltelepíteni külön az öcsém felhasználó fiókába mert azt írja, hogy már van egy Origin a számítógépen. Ez nem túl jó mert ha öcsém is az én Originemet kezdi el használni akkor ugye az én HDD-be fog tölteni és nem a sajátjába ! tehát a kérdés az az lenne,hogy valahogy meg lehet oldani, hogy oda is feltudjam telepíteni ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Totál mezei kérdésem lenne. Kijött új windows 10 frissítés ugye, de cseszik frissülni az oprendszerem, és az update-ban is annyit ír naprakész amikor frissíteni akarom, pedig nem! Ez nonszensz, hogy egy win 7 vagy 8.1 állandóan frissült magától mindíg ha volt hozzá update, itt meg ugye kell könyörögni neki vagy mivan már..mit csinálja, hogy óhajtsa az új build számú frissítésre frissíteni magát a win 10-em?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
zzola
titán
Üdv!
Van egy Zyxel NSA320s hálózati tárolóm, amit a windows hálózat ikon alatt nem látni. Hogyan tudnám csatolni, hogy ne kelljen minden alkalommal nick/pass-t beírni...
Kösz. -
addikt
-
Воланд
titán
válasz ScomComputer #37563 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
wjbhbdux
veterán
válasz ScomComputer #37563 üzenetére
Amit rendszergazdaként szeretnél futtatni (egy normálisan Win10 alá megírt alkalmazást nem kell), annak a parancsikonján beállíthatod azt egy normális fiókban is.
/s
-
ScomComputer
veterán
Helló...ERRE valaki lenne olyan rendes és ránézne!
Köszi! -
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Na végre a "VIDEO TDR FAILURE" hiba az Nvidia Geforce 6200-as videokártyánál megoldva, már 2-napja semmi gond,nem jön ki a hiba A helyzet az hogy túlmelegedett a kártya. Kapott egy hűttőventit és rőcög szépen. Lehetséges az hogy a win 10 kicsit túl húzza a kártyát azért melegszik jobban vagy hülyeség ?? (Ezt hallottam.)
-
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy milyen segédprogival, vagy bármi más úton, miként tudnám megnézni, hogy a jelenlegi chipset drivernek mi a pontos verziószáma? Az AIDA64 telepítve van, ott az Operációs rendszer/Illesztőprogram leírása menü alatt kutakodtam, de én ott nem találtam erre vonatkozó adatot, azután persze lehet, hogy nem jó helyen keresgéltem, vagy csak nem láttam a fától az erdőt."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
atish15
aktív tag
válasz King Unique #37556 üzenetére
Most dolgozom, de ha hazaértem megnézem. Én úgy emlékszem úgy volt ahogyan írtam.
-
King Unique
titán
válasz atish15 #37555 üzenetére
Üdv!
Biztos, hogy merevlemeznek mutatja? A 10586-os build óta nem cserélhető lemezként jelennek meg a pendrive-ok, hanem "USB-meghajtó" címmel, de az lényegében ugyanaz. Illetve egy külső merevlemez pl. helyi lemezként jelenik meg, mégis leválasztható. Utóbbival kapcsolatos problémákra az alábbiakat tudnám mondani [link].
-
atish15
aktív tag
Sziasztok.
A napokban volt a lapotomon a win10 rendszeremnek egy nagyobb frissítése. Azóta a pendrive-ot merevlemezként látja és nem cserélhető lemezként. Így a biztonságos eltávolítás sem működik és a jobbklikk küldés sem amivel a fájlokat szoktam másolni a pendrivera. Ez mitől lehet vagy más is találkozott már ezzel?
[ Szerkesztve ]
-
sityuka80
tag
Sziasztok.
Két hete váltottam win7-ről 10-re.
Csak a c meghajtót formáztam és arra tettem fel.
Nem kellett semmilyen drivert telepíteni.
Azonnal volt net és a többi.
Viszont az internet megszakad egy idő után (nem csatlakozik újra).
Adjatok ötletet mit kezdjek vele.
Dell Inspiron M5010.Köszönettel.
-
Smiley
addikt
válasz vigyori78 #37551 üzenetére
Hang van rajta, nem azzal van a gond, hanem hogy ezen a feluleten lehet allitani, hogy szoljon mind az 5 hangszoro, meg ilyenek... es ez az alkalmazas nem indul el.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
-
Smiley
addikt
Sziasztok,
Ocsem gepet tegnap ujraraktuk, es a win7-et valtotta a win10 egy uj ssd-n, igazabol minden megy frankon, egy dolgot kiveve, az pedig ez a szar realtek alc 892-nek a config felulete... Leszedtuk guru3d oldalarol a legfrissebb driver-t, viszont ez a "realtek audio manager" nem jelenik meg se a talcan se a control panel-ben, ami win7 alatt szepen mukodott. En segg hulye vagyok a windows-hoz, win 2000 ota nem hasznalom... szoval az lenne a kerdesem, hogy lehet elovarazsolni ezt a programot? Vagy ez nem a driver resze?
Elore is koszi!
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
VoidXs
nagyúr
válasz DrojDtroll #37547 üzenetére
Bash? Nem írtál el valamit?
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
DrojDtroll
veterán
Megpróbálom a rendszert. 7-esről váltok.
kiváncsi vagyok nekem milyen lesz benne a bash
-
törölt tag
válasz westlake #37544 üzenetére
Igen, tudom, csak az volt a kérdés, hogy a jobb oldali alap, továbbra is alapjául szolgál e majd az új gépnél a Windows 10-nek. Eleve a Windows 8 termékkulcsát használnám ami ugye PUL. A bal oldali OEM, ameddig az alaplap meg nem nyiffan, 2005-ös deszka... addig szolgál...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz westlake #37539 üzenetére
A Windows 8-hoz kapott kulcsot használnám tehát
(#37540) Popes: Azért is kérdezgetem, hogy úgy készüljek, mert az AMD AM4-et mindenképpen meg akarom várni, és akkor jó lenne ha jöhetne rá a régi licencem, de ha véletlen nem, akkor a régi Windows 10 marad a mostani elsődleges gépemen, az újra meg veszek egyet. A jelenlegi gépem is családban marad, két szobával arrébb megy, nálam rotálódnak a gépek, a 10 éves gépemet tavaly kapta meg muterom, azon van az OEM 10-es
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz #41133696 #37537 üzenetére
Tudomásom szerint július után már nem tudsz másik gépet aktiválni a win7 kulccsal, a win10 pedig a hardver ID-s aktiválás miatt az új vason tuti nem fog aktiválódni.(viszont amennyire erőltetik a 10-et nem tartom kizártnak hogy később is lesz lehetőség a váltásra)
Roxkex Szívesen.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
westlake
félisten
válasz #41133696 #37537 üzenetére
Windows 7-et csak pénzért lehetett Windows 8-ra (vagy 8.1-re) frissíteni. Ugye jól tudom?
A képlet egyébként végtelenül egyszerű: az OEM licensz géphez kötött, a retail licensz meg gépfüggetlen.
#37540: Biztos vagyok benne, hogy el fogják törölni a limitet. Egyértelműen az a Microsoft érdeke és célja, hogy mindenki Windows 10-et használjon.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
törölt tag
A dobozos Windows 7-ről upgradeltem anno Windows 8.x-re, majd ezt frissítettem tovább Windows 10-re a nagyobbik gépen.
A kérdés, hogy nem e változott az MS licence, azaz július után, az új gépemre átvihetem e a Windows 10-emet vagy hagynom kell a régin?
Mert ha vihetem, akkor nem veszek új licencet, hanem a régebbi gépemre megy majd valami Linux
Egyébként ebben az esetben még az az érdekesség, hogy a 10 éves gépemen, az OEM Windows 7-et frissítettem OEM Windows 10-re, ott nem is merül fel ez a kérdés, csak a 6 éves gép újabbra váltásánál
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a 14295-s insider buildet (ms oldaláról az iso-val). Hozzá is adtam az accountot az insiderhez , meg be is lőttem "fast"-ra.
Na mármost ,ha én mindig a local accounttal szeretnék bejelentkezni nem az ms accounttal akkor is ugyanúgy találja majd a buildeket ?
(Illetve gpedittel az automatikus updatet kilőttem , majd csak akkor frissítsen amikor én szeretném , nehogy megint felrakja a dell lapos drivereket , mert az tönkre vágja a rendszert :\ nekem!)Illetve ennél frissebb preview build van ? - És majd update alkalmazás megtalálja ?
No , meg még 1 , ha a preview buildban a régiót és a nyelvet átlövöm magyarra akkor már nem is fogom kapna a buildeket ? :\
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
eszlenyek
tag
Sziasztok!
Próbáltam itt a hozzászólások közt keresni, de nem igazán találtam erre a problémára megoldást,lehet nem is jó topicban vagyok.
Az lenne a problémám, hogy a gépemen időközönként random "befagy" az egér. Nem csak alkalmazások/játékok közben, de az asztalon is/egyszerű böngészésnél. Igazából a furcsa az egészben, hogy fagyás után ott lesz a kurzor ahol kéne amúgy is lennie.
Win10 Edu van fent MSDNAA-s (eredeti kulccsal), processzor 4790K és nincsen húzva, videókártya pedig nem befolyásolja, mert amikor nem volt akkor is produkálta ezt a hibát.
Esetleg más is találkozott ezzel a hibával? -
guftabi96
addikt
válasz netpeti98 #37490 üzenetére
ez a fájl elérési útja:
C:\Users\lipba\AppData\Roaming\Logishrd\Realtek HD
És érdekes, hogy nem egyből a gép indulása után indul el.
Most direkt újraindítottam a gépet (előtte lefuttattam egy malwarebytes antimalwaret), és kb 10 perc után hallottam, hogy hangosabb lett a kártya. És akkor jelent csak meg a feladatkezelőben.
A mappa tartalma:#KeepFightingMichael
-
bobalazs
nagyúr
válasz zsotesz81 #37527 üzenetére
DesktopOK-t használom, más megoldás nincs rá. Persze ez sem automatikus.
Vagy a start menüt rendezed el igényed szerint. -
zsotesz81
senior tag
Sziasztok.
Lehet valahogy lockolni a desktop beállításokat (pl. iconok pozícióját)? Mostanában egyre több olyan játékba futok bele, aminél indításkor átrendeződnek az icon-ok. Pedig maradnia kéne full hd-n a felbontásnak, mert a játékokat abban futtatom. Elég idegesítő minden kilépés után visszarendezni. Vagy driverben kéne valamit állítani? 16.3.2-es catalyst van telepítve.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Ha ujratelepitek a wint es nem szeretnem, hogy a beallitasaim, stb szinkronizalodjanak, teljesen tiszta legyen az uj rendszer, akkor eleg kikapcsolni a szinkronizalast a mostani regi rendszeren? Nem az van, ha bekapccsolom az ujon, akkor a regi dolgok beallitodnak ujbol?
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok....ha engedélyezem a beépített rendszergazda fiókot és azzal lépek be, akkor a telepített alkalmazások nem futnak....az írja,hogy "az alkalmazás nem futtatható a a beépített rendszergazdai fiókkal"...miért, van erre valami megoldás,
Köszönöm szépen előre is segítséget és a tanácsot..... -
ot93
senior tag
Üdv,
Van egy legális Win7 Home Edition és ezt a Win10 megjlenés után két héttel már frissítettem 10-re, viszont különböző okok miatt vissza raktam dvd-ről tiszta telepítéssel a 7-et...
Most arra gondoltam, hogy a Win10-et felrakom pendrive-ról a 7 mellé. Ez így legális? tehát megtarthatom a 10 melett a 7-et is?CRF300L
-
bobalazs
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #37512 üzenetére
használj más böngészőt.
http://portableapps.com/
Tudom ajánlani ilyen esetekre. -
-=Vacsek=-
senior tag
hali. mit kell tennem h működjön a twitch? felraktam az adoba flash playert de még mindig fekete ahol a lejátszó van. rátudok menni hogy play meg pause de nem csinál semmit.
-
zzola
titán
Üdv!
Srácok van a rendszerben beépített videovágó szoftver? Köszi! -
lsc
nagyúr
Ma megpróbáltam áttérni 7 pro 64-ről 10-re, eddig nagyon tiltakozik /gép adatlapomon/. Először 75%-nál lefagyott, egy reset után visszatette a 7-et. A hibakód mintha proci túlmelegedésre utalt volna, visszavettem a procit 4,6-ról 4,2-re, így felment a 10. Minen OK, csak úgy meg hálózat nem volt, több driverrel is próbálkoztam, semmi. Valaki tudna erre megoldást?
Az élet kegyetlen .
-
bobalazs
nagyúr
válasz #81562624 #37505 üzenetére
1. Click Start -> Run -> Type -> dcomcnfg, expand Component Services -> Computers -> My Computer -> DCOM Config.
2. Click View -> Detail -> Now you will get Application Name and Application ID in right side.
3. Scroll down and find the application ID {AD65A69D-3831-40D7-9629-9B0B50A93843} -> Right Click -> Properties and select the Security tab.
3. Click Customize under "Launch & Activation Permission" -> click Edit -> Add in the account NT AUTHORITY\SYSTEM and set local launch and local activation.
4. Restart the application Service linked to this Application ID or restart the server and monitorszerintem.
dcomcnfg -ot elinditod windows+r-el
komponensszolgáltatások - számitogépek - sajátgép - DCOM-konfiguráció
a mappán nyomsz jobb gombot, a nézetet tulajdonságok nézetre állítod. kikeresed a megfelelő azonosítót
jobb gomb tulajdonságok, na jó ennyi, nekem szürkén van.Ekkor jön ez hogy futtatsz egy regedit.exe-t {AD65A69D-3831-40D7-9629-9B0B50A93843} kikeresed,
Szerkesztés a menüből- engedélyek, és tulajdonba veszed.DCOM-konfigurációba az indítási és aktiválási engedélyeket módosítsd, system-nek add meg a jogokat..
[ Szerkesztve ]
-
SAMG3
tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy a novemberben összerakott gépem. (i5 6500-as proci 8gb ddr4 ram 1tb-os seagate hdd) ma elkezdte azt produkálni (hivatalos win10 és eset endpoint antivirus), hogy folyamatosan 100%-on használja a lemezt. de a lemez sebessége nem is megy 10 mega fölé. Vírust nem találtam. Töredezettsége a lemeznek 1%. Elég sokminden van felrakva és nem igazán akarnám ujrahúzni a gépet, meg ugye sok idő is elmenne vele. Mit tegyek, hogy újra használható lehessen? Nagyon boldogl ennék, ha újra hazsnálhatóvá válna a gép.
Szerk.: kb fél óra működés után abbahagyta és mostmár nem 100% a lemezhasználat. :/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bobalazs #37504 üzenetére
Tessék:
The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
and APPID
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. -
törölt tag
Sziasztok!
Mit jelent a következő hibaleírás:
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
, APPID:
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.Ez rendszeresen naplózva van. Valami nem ok?
-
Balerik
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
válasz Baga1983 #37499 üzenetére
Már eleve ott a gond, hogy akitől vetted, az már használta. Ezért nem fogadta el a telepítő, mert már beaktiválták egyszer egy másik gépen. Ez így tulajdonképpen warez. Ugynaúgy, mintha olyantól wettél wolna használt Wista CD-t, aki már nem használja, mert áttért Linuxra. Attól, hogy ő éppen nem használja, attól még telepítette valamikor, és így az OEM licensz már ahhoz a géphez kötődik. A különbség csak annyi, hogy a 10-esig ezt nem jegyezte meg a Microsoft, és bármikor fel lehetett rakni újként. Mostmár megjegyzi, ezért nem lehet. De még abban sem lehetsz így biztos, hogy az eladó nem vert-e át teljesen, és nem használja továbbra is azt a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest