-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #102020 üzenetére
Erre valaki?
-
uriember
aktív tag
válasz
DrojDtroll #97988 üzenetére
Tedd vissza régit.
-
uriember
aktív tag
válasz
DrojDtroll #97986 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
DrojDtroll #87776 üzenetére
Lehetne itt sorolni pró / kontra érvéket a 2 rendszer mellett, de azt alapvetően neked kell tudnod, hogy számodra, a saját felhasználói szokásaidhoz mérten melyik felel meg inkább. Pont azért, mert pl. azt írod a másik hsz-ben, hogy számodra nincsen a 10-esben olyan extra, de más számára, vagy éppen pl. számomra meg bőven van, ami miatt inkább azt használom. Na meg ha az életciklust nézzük, akkor a Windows 7 támogatása bő 1 év múlva megszűnik és ebből a szempontból nyilván a Windows 10 áll jobban. Tehát aki hosszabb távra tervez és online akarja használni a rendszert, annak nyilván az utóbbi a jobb választás. Valamint akkor is, ha egy vadiúj hardverre akarja telepíteni, mert ott megint inkább lesz támogatás a 10-eshez, mint a 7-eshez. Egyébként meg normál esetben nyilván azt kellene feltenni és használni, amelyiket megvásároltad, amelyiket adták a géphez, illetve amelyikhez van legális licenc...
-
Dumi86
senior tag
válasz
DrojDtroll #87782 üzenetére
Senki nem kényszerit rá hogy ezt használd
Én biztos nem győzök meg senkit hogy mit használjon vagy mit ne,ezt neki kell eldöntenie.
-
Dumi86
senior tag
válasz
DrojDtroll #87776 üzenetére
Győzd meg saját magad
Persze ha akarod
Egyébként felrakod tisztán a 10est és ott kiderül tetszik e neked van sem. Ne más győzzön meg,hanem te önmagad.
-
csaba951
veterán
válasz
DrojDtroll #78179 üzenetére
Kb, 25 GB alatt nem is fog veled szóbaállni. De inkább 30 GB szabad hely legyen.
-
válasz
DrojDtroll #78172 üzenetére
A temp mappát tároló meghajtód nem telt meg? Nem távolítottad el? Nem nevezted át? Van rá írás jogod?
-
válasz
DrojDtroll #78179 üzenetére
No de van írás jogod a temp mappádra? (Mármint annak aki éppen futtatja)
-
YASKATIR
senior tag
válasz
DrojDtroll #78172 üzenetére
Urited a temp mappat
-
Geth
veterán
válasz
DrojDtroll #71709 üzenetére
Szerintem nagyon nem abba az irányba indultál el, amire ezt kitalálták.
Dobd fel dockerbe azt a DB-t, a wsl nem erre való. -
svgyula
addikt
válasz
DrojDtroll #71711 üzenetére
Alvó állapotból visszatérés, vagy felhasználó váltás képei.
-
Geth
veterán
válasz
DrojDtroll #71695 üzenetére
Ha fejlesztésre használod, mennie kellene.
Nekem (nem service-ként) fut rajta ez-az, de bármit hostolni rajta (local használaton túl) nem ajánlott.
Ez alapján nem tűnt szenvedésnek -
baboss
őstag
válasz
DrojDtroll #71675 üzenetére
Én is letiltottam a KB4056892 frissítést, nálam az ASUS AI Suite 3, és a VGA fan control services halt meg.
-
Geth
veterán
válasz
DrojDtroll #71691 üzenetére
Nem egy szélvész, de azért valljuk be amit írtál, az édeskevés információ
Én ssh, git, shell scriptelésre használom elsősorban, illetve fordítok is alatta (java), nem tűnt vészesnek a sebesség.
Mások ennél is aktívabban bevonják fejlesztési munkafolyamatba.Ha a régi csomagot használod (developer mode), akkor arról válts át a Store-ból telepíthető Ubuntu-ra (vagy másra), a régi már deprecated. Ja, és Winből 1709 természetesen.
-
Geth
veterán
válasz
DrojDtroll #71684 üzenetére
Én használok Ubuntu-t Windowson (WSL). Kérdezz nyugodtan (priv is jöhet), megpróbálok válaszolni (annyira azért nem vagyok nagy mágus
)
-
válasz
DrojDtroll #71684 üzenetére
Akkor nem én vagyok az embered.
-
válasz
DrojDtroll #71682 üzenetére
Hm? Nekem laptopon van fent egy elemetary os.
-
TriX2010
tag
válasz
DrojDtroll #71595 üzenetére
Szerintem látogasd meg a Milyen notebookot vegyek topikot és érdeklődj, hátha tudnak ajánlani valamit...
Én hirtelen találtam VALAMIT, de ugye nem tudom, hogy milyen hardver szükséges Neked. Mindenesetre ez nem egy drága gép...
Meg innentől ez teljesen OFF itt... -
TriX2010
tag
válasz
DrojDtroll #71592 üzenetére
Acer... Nem ismerem a típust, és nem igazán találtam normális infót, de olyat főleg nem hogy létezne nagyobb felbontással...Tekintve a hardverét, csodálkoznék is egy fhd kijelzőn... Sajna...
Nem gondoltál rá, hogy eladod (valamelyiket) és nézel itt hardveraprón egy olcsó fhd-s masinát?
-
TriX2010
tag
válasz
DrojDtroll #71590 üzenetére
Sajnos ezt csak HD kijelzővel szerelték, úgyhogy sajna nincs panel csere lehetőség...
-
TriX2010
tag
válasz
DrojDtroll #71580 üzenetére
Gép pontos típusa? Ha kiadták a típust nagyobb felbontású kijelzővel, akkor jó eséllyel a panelt cserélheted nagyobb felbontásúra...
-
válasz
DrojDtroll #71578 üzenetére
Akkor le kell cserélni a gépet, mert nem látja el a feladatát.
-
Syl
nagyúr
válasz
DrojDtroll #71575 üzenetére
>a skálázást kellene így 100 alá csökkenteni
Azt írják a szakik, hogy nem megyen: [link]
Egyébként milyen csodalaptop az, hogy nincs rajta semmi monitorkimenet?
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
DrojDtroll #71570 üzenetére
Azt hogy nem reagál ha rákattintok bal vagy jobb gombal. De ugyan ez a baj a kereső résszel is, meg a fájl kezelővel. De ez a probléma csak az 1709 es build óta ál fent.
-
válasz
DrojDtroll #71568 üzenetére
Gondolom hol jó, hol nem jó a start menü.
-
Syl
nagyúr
válasz
DrojDtroll #71561 üzenetére
Minek a méretét szeretnéd csökkenteni?
-
zorzy4
addikt
válasz
DrojDtroll #48831 üzenetére
Ok köszönöm.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #48826 üzenetére
erre valaki?
-
netpeti98
addikt
válasz
DrojDtroll #38107 üzenetére
Én a 8.1-ről voltam így. Lassan másfél hónapja váltottam és egyátalán nem bántam meg. Sőt, az ablakkezelő újításai már hiányoznának, ha visszaváltanék.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
DrojDtroll #37547 üzenetére
Bash? Nem írtál el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest