-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
andaman #141082 üzenetére
ha már ilyen sata csatlakozós gondok vannak meg egyáltalán nincs kép újraindulgatások közt ott vmi nincs rendben, de az jó eséllyel nem Windows hiba lesz és nem is nagyon fogsz a naplóban erre utaló dolgot találni.
Na meg ez a sercegő hang sem túl biztató, mondjuk régi építésű házban nem földelt ezeréves vezetékekkel minden előfordulhat ..
Én próbaképp mindent kivennék és kihúznék a gépből amit lehet, csak 1 szelet RAM meg egy db HDD legyen rákötve (ezeket végigpróbálhatod az összes foglalatban és sata porton) és a monitor is alaplapba dugva külön kártya helyett. Aztán ha úgy megy akkor jöhet vissza a többi egyesével. -
-
wjbhbdux
veterán
Üdv,
Létezik bármilyen 100%-os megoldás arra hogy lezárja a gépet a windows x perc inaktivitás után? Az egyetlen beállítás amit találtam az ami a képernyővédő utáni jelszókéréshez van kötve, ami sose működött megbízhatóan, win7 ha nem régebb óta előfordul hogy ez a funkció megadja magát és rebootig nem kapcsolja be. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Cs1csó #135197 üzenetére
A áruház és appok használatához nem kell MS fiókhoz kötni a Windowst, be lehet lépni külön-külön is mindenbe (ott is kisbetűs sarokba rejtett hogy ne kösse)
@I02S3F: Minden amit a Microsoft "tud rólad" megtekinthető a https://account.microsoft.com/privacy/ oldalon, ha fiókhoz van kötve akkor könnyen törölheted is, ez is az előnyei közé tartozik annak ha belépve használod a Windowst.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
samsung ace #135187 üzenetére
Másoknál is előfordul, várd ki jövő hét kedden a javított változat megjelenését.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
vilmose33 #135160 üzenetére
Lehet hogy álnéven lesz a telepített programok között, ha szerencséje van és barátságosabb a dolog. ha nem akkor vírusirtó topicban biztos ajánlanak valamit rá.
-
wjbhbdux
veterán
Átlagfelhasználó sosem nyitja meg a settings appot, nem hogy a win update részt kikeresve.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
King Unique #78476 üzenetére
Igen, ez fontos kérdés az Office frissítések esetében. Van ugye a megvehető, az előfizetéses, több féle változat, aztán a havi/féléves/éves rendszerességű frissítések + Office insider program is van.
pl. ami nekem van tisztaszoftveres "Office 365 A1 Plus" alapból csak félévente kap frissítést és az nem a win updaten át megy.
-
wjbhbdux
veterán
mi az érv az ellen, hogy központilag apponként kapcsolható a mikrofon elérés?
bár a mai világban amikor mindenki önként pl a kínaiak által pénzelt Discordon adja a hangját meg a szövegmintáit a kormányuknak hogy bármikor robotként előállítsák a személyiségét, már késő ..
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#63761920 #53831 üzenetére
A Creators Update után majd az Edge meg tudja nyitni az epub fileokat, én a google play books oldalra szoktam feltölteni, aztán lehet a chromeban nézni vagy telefon/tablet play books appban.
-
wjbhbdux
veterán
We’ve added an option that will enable you to pause updates on your computer for up to 35 days. To pause your machine, go to the Advanced options page of Windows Update Settings. This capability will be available on Professional, Education, and Enterprise editions of Windows.
We’ve added an option that will now allow you to decide whether or not to include driver updates when you update Windows. This capability will be available on Professional, Education, and Enterprise editions of Windows.
SP3-al már használható lesz ez a win10 is
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Zoshi85 #51912 üzenetére
Nem volt egy korábbi Win telepítésed, ami oda másolt appokat?
Cortanat kézzel kell felrakni és frissíteni időnként, magyarországon nem érhető el [link], Ha fent van már át tudja küldeni az értesítéseket a telefonról, de lehet hogy a Windowst is angolra kell majd állítani hozzá.
-
wjbhbdux
veterán
A Google szerint komoly sebezhetőség van a Win10-ben, eddig javítatlanul. [link]
Én visszakapcsolnám a frissítéseket itt sokak helyében, nem ez lesz az utolsó.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SoulReaver #47599 üzenetére
csak azt fogod bánni hogy nem akkor frissítettél amikor ingyenes volt.
-
wjbhbdux
veterán
HALO 5 megjelenéstől összeomlott a Win10 áruház
-
wjbhbdux
veterán
Windows update letiltás témát szerintem nem kéne engedni a topicban, bár nem illegális, de az internetet kifejezetten veszélyeztetni a sok sebezhető gép.
-
wjbhbdux
veterán
Új Nvidia driver régi 8800gt-gtx280 közti szériákhoz. [link]
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Döglött Róka #42149 üzenetére
Sokan azért keverik mert egy hiba folytán újratelepítette a letörölt appokat is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
zorzy4 #41798 üzenetére
realteket hiába teszel fel, VIA® VT1708S van azon a lapon az MSI oldala szerint. a legfrissebb driver
ha nincs hang akkor ellenőrizd hogy a megfelelő eszköz e az alapértelmezett lejátszó, nem pedig egy hdmi monitor vagy ilyesmi -
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Hardver Arc #40418 üzenetére
rendőrt is hív
-
wjbhbdux
veterán
ccleaner nekem kezd gyanús lenni, valami nagyon egyedi telepítőtt kapott sok rejtett opcióval, én pl a Recuvát tettem fel vmelyik nap tőlük és egyszercsak ott termett a ccleaner is.
úgyhogy én maradok a böngészőbe épített tisztitó menünél meg kézzel törlöm a %temp% tartalmát, de ha nem kicsi SSDn vagy akkor ezekkel se kell azért annnyira foglalkozni manapság. -
wjbhbdux
veterán
válasz
andrasferenc #39213 üzenetére
Annak megszűnt a támogatása, nyugodtan le lehet törölni. Az asztaliban minden funkciója elérhető. Nyáron meg majd kiadják ezt.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
andrasferenc #39210 üzenetére
Jelenleg skype.com-ról kell letölteni a PC verziót, a telefonos app csak a nyári nagy Win10 frissítés után fog megújulni és újra működni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Integrator #38493 üzenetére
64 bites firefox nem támogatja.
-
wjbhbdux
veterán
Ez a vsynces patch csak a fő problémát nem oldotta meg, nem a lezárt framerate hanem az elkerülhetetlen egér lag a nagyobb gond az UWP játékokban..
-
wjbhbdux
veterán
Az a helyzet hogy ezek a telefonos appok teljesen megbízhatatlanul működnek egy PC-n, jobb elkerülni a használatukat. Én az egész rendszerben nem találtam értelmes telefonos appot az időjárás csapadék előrejelző térképén kívül, amit ne lehetne weboldalon keresztül egy rendes asztali böngészőben jobban megcsinálni. Egy leegyszerüsített telefonos email app sosem fog felérni és teljesen kompatiblis lenni a gmail.com funkcióival, talán az outlookkal jobb a helyzet de nem igazán.
Csempék helyett sokkal megbízhatóbb egy Androidos telefon értesítéseire hagyatkozni, ott még nem volt hogy lemaradtam volna egy levélről vagy üzenetről.Nekem így néz ki a start menüm és a csempéim, pedig megjelenéskor felraktam a rendszert.
Csak a reklámokat töröltem ki, és azóta hozzá se nyúltam, és rá se nézek ha megnyitom a start menüt. mert tudom, hogy egy teljesen fölösleges és kidolgozatlan félkész része a rendszernek. Illetve visszaállítottam a win7 számológépét, képnézegetőjét, és a task managert, hogy a ránk erőltetett telefonos verziókkal se találkozzak a win10 használat során.
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
lanszelot #37876 üzenetére
Valamelyik vírusokkal foglalkozó topicban biztos tudnak valamit adni böngésző eltérítés ellen, korábban ha jól emlékszem ezt az AdwCleaner programot ajánlották.
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
válasz
lanszelot #37811 üzenetére
Azért én meggyőződnék a böngésződben a korábban betöltött oldalak közt kikeresve hogy pontosan honnann is töltötted le, mert nem valószínű hogy a mozilla.orgon neked elsőként vírust szervíroznak.
Nem lehet hogy a HP szemetelte tele?
A Gépházban utolsó menüpontjában van gyári visszaállítás, nem kell semmi hozzá.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ScomComputer #37563 üzenetére
Amit rendszergazdaként szeretnél futtatni (egy normálisan Win10 alá megírt alkalmazást nem kell), annak a parancsikonján beállíthatod azt egy normális fiókban is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Apucy01 #37377 üzenetére
Az egy rejtett mappa, ha beírod a címsorba hogy %localappdata% akkor belép oda. Ha nincs, akkor már lehet törölte a program ami megfogta.
Originen ha regisztrálva van a játéka és látszik a kliens programban, akkor ugyanabba a fiókba belépve csak 2 katt és tölti. Ha single player játék akkor a mentett állásokat érdemes az esetleges újratelepítés előtt lementeni, a pc gaming wikin le van írva minden játékhoz hogy hol menti el.
-
wjbhbdux
veterán
Nem kell parázni, sosem lesz fizetős a Win10 frissítés. Nagyon jó reklám lesz megint, amikor meghosszabbítják vagy állandósítják majd az akciót amikor jön az évfordulós nagy frissítés.
A Win10-nél nincsenek órákon át tartó frissítések, mindig egy nagyobb aktualizált csomagban tölti le a rendszert érintő legfrissebbeket, plusz pár kis biztonsági frissítés, és az oldalukról letölthető változat is frissül évente párszor. HDD-re nem telepítettem már szerencsére, de SSD-n pár perc alatt megvan vele.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
customer114 #37325 üzenetére
az ilyenek kb bemennek egy könyvtárba és kiírják a kulcsot a gépből aztán felteszik..
-
wjbhbdux
veterán
Steam februári felmérés:
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#48613632 #34776 üzenetére
Ha jön a rendőrség és elviszik bezacskózva a géped, te egy utalással egy random olasz magánszemélynek nem tudod igazolni, hogy valaha is vettél eredeti Windowst. Egy kulcsot venni online olyan, mintha bementnél volna egy könyvtárba és kiírtad volna az ottani gép kódját és azt használnád, működik, de papíron nem a tiéd.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
TigerCat #34727 üzenetére
> Legfrissebb drájver van a gépen
lehet hogy ilyen régi kártyánál pont ez a gond, és jobban menne egy win7+ 3-4 éves driverrel. már a 6xx kártyákat is nagy ívben sz*rják le a mai driverekben.
de először nem árt az nvidia oldaláról a legfrissebbel megpróbálni, a MS régen nem engedte beletenni az opengl drivert a win updates driverekbe, most nem tudom hogy állnak vele.
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Ma minden nem-Insider megkapta a 10586.104 buildet és mostantól közli a változtatások listáját is a Microsoft.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
stampfadam #32919 üzenetére
Ez a tablet mode, értesítések alatt tudod visszakapcsolni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Воланд #32240 üzenetére
Nem az MS jár be hanem a föld alatt lakó ufók gyűjtik be az adatokat, csak olyan barlang rendszerük van hogy a déli sarkon bemennek és eljutnak amerika alá is, ha onnan wifiznek a windowsodba akkor ottani IPt mutat ki. Tudtad hogy azért van tél a földön, hogy le tudják hűteni az űrhajókat a visszaút előtt?
-
wjbhbdux
veterán
Az Intel és az AMD jövőben megjelenő processzorain a Win7 és 8 nem lesz támogatott, csak a 10, illetve a tavalyi Skylake processzoroknál is csak jövő nyárig frissítgetik a régieket.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen alaplapot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Opel topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest