-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz Jenne #131000 üzenetére
Lásd nemrég más esetét.
-
enginev3.0
félisten
-
RoyBatty
aktív tag
válasz enginev3.0 #131002 üzenetére
Valamilyen jogosultsági gond lesz a háttérben (mondjuk egy már törölt user hozta létre a directorykat korábban). Take Ownership a te barátod.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali, valaki tudja mi az a KMODE EXCEPTION NOT HANDLED
kékhalálos f@szság???? hányszor húzzam még újra ezt a retket???? :@Thx aki tud helpelni benne
-
titán
-
Ga3rieL
senior tag
és micsinaljak vele? nemtölt be a win sem, még csökkentettbe sem enged, mert kékhalál. szal, cseszhetem
-
gerrog
aktív tag
hali
mennyire fontos az IDE ATA/ATAPI vezérlő (intel 8 series / c220 chipset family SATA AHCI controller) frissítése? (driver booster találta)
csak mert ha frissítem, utána nem indul el az Intel Rapid tárolási technológia
melyik a fontosabb?
választ köszönömHiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.
-
BogyóBP
addikt
válasz Cs1csó #130997 üzenetére
Én is ezt csinálom de mivel régebbit használtam (436.48) eddig mint amit a windows feltesz mindig felülírja nekem az általam telepített drivert.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
davidsone
addikt
Üdv!
Xcloud működik valakinek Pc-én? Most csatlakoznék de csak homokórázik magyar ms oldalon meg azt írja nem támogatott ez a régió...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
SirRasor
addikt
Beírod ide mérgelődni, úgysincs rá se megoldás, se semmi...
Tegnap felment a legújabb kumulatív frissítés és kikapcsoltam a gépet.
Mára megint megjelent és automatikusan átváltott angol nyelvre a billentyűzet. Továbbra sincs angol billentyűzet telepítveTudom, telepítsem az angol nyelvet, majd töröljem le. Fasza.
Make Love not war!
-
Ga3rieL
senior tag
érdekes, most megcsinaltam, "kikapcsolt" állapotában, cmd-ben 1 scannow parancsot, azt elvégezte seperc alatt, végig olvastam mégis mivan, újraindítottam, és aztán már jó. de előtte windows előkészítése volt, visszavont valamilyen frissítéseket, és most már jó. érdekes,...
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Anno vettem ilyen pár ezer forintos license-t, most előkerestem mert alaplap cserére készülök.
Ránéztem és sajnos MAK-kulcsom van. Hozzá van rendelve a Microsoft-fiókomhoz, tehát digitális-license.
A kérdésem az hogyha mégse fogadja el a Windows a kulcsot akkor én "jogosan" felhívhatom a Microsoft-ot hogy már pedig nem működik ez a kulcs amit ki tudja honnan vettem?! -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Töröltem a jegyzettömböt, hogy tudom visszaállítani, nem engedi letölteni a Microsoft áruház,
vagyis nem telepíti! -
esikl012
tag
Sziasztok!
Pár napja észrevettem, hogy az FN gomb lenyomására nem jön elő a start menü.
Asztali pc-ről van szó win 10 oprendszerrel. Vissza lehet állítani?Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
BogyóBP
addikt
válasz esikl012 #131018 üzenetére
Mondjuk ne az FN-t hanem a windows zászló gombot nyomkodjad.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
esikl012
tag
válasz BogyóBP #131019 üzenetére
Cooler Master Storm Suppressor billentyűzeten nincs zászló, alapból az FN gombon volt a start menü de nem működik.
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Holnap lesz egy APU cserém, Athlon 3000G-ről Ryzen 3350G-re.
Mit kell tenni ilyen esetben, hogy ne okozzon gondot a rendszernek?
Elég ha még a bent lévő APU-val törlöm a chipkészlet drivert és a GPU drivert (AMD catalyst) majd csere és az uj APU-val telepítem ezeket ujra?+1: secure boot: ez azért kell, hogy csak ellenőrzött 3. féltől települhessen driver, ne férhessen hozzá olyan szoftver ami kártékony és így rejtve marad a víruskeresőtől. De ha már van ilyen, az egy uj telepítéssel azért kiiktatódik vagy mi van ha van ilyen és rákapcsolom a boot secure-t? Utólag ér bármit?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Orgi
addikt
válasz King Unique #130996 üzenetére
Köszönöm, végül a megoldás a következő volt, miután mindet megcsináltam. Szóval kellett a disabling passwordless sign-in is, de ezt követően a gép csak úgy indult, ha megadtam egy pin kódot neki, semmilyen más lehetőséget nem adott. Viszont ezt utána már simán lehetett eltávolítani a beállításoknál és ezt követően normál módon jelentkezik be a w10, köszi mégegyszer!
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
Win 10 ARM változatot futtatok mac OS alatt. 2 féle magyar billentyűzet-kiosztást tudok beállítani, de egyik sem jó. Az egyik qwerty, a másikon fel van cserélve a '0' és az 'í'.
MSKLC-t már felszenvedtem, de nem talál betölthető billentyűzetet, listából pedig nem ajánlja fel a magyart.
Esetleg tudtok erre megoldást? -
törölt tag
válasz tothjozsi96 #131016 üzenetére
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
hol lehet beállítani, hogy a windows ne állítson vissza/távolítson el önhatalmúan fájltípus-hozzárendeléseket? 1-2 havonta kell beállítanom ezt az abevjavához szükséges *.jpnl fájlok esetében.
köszi a választ!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a problémám. A számítógépemen 2 ssd meghajtóra van telepítve win 10 pro op. rendszer. Az ssd-k: Samsung 850 pro 128 gb és Samsung 970 evo plus 1 tb. A Samsung 850 pro ssd-t lévőt újratelepítettem, de a telepítés végén, a személkyes beállításoknál nem tudott internet hálózatra csatlakozni, ezért a csökkentett módú beállításokat tudtam csak választani. Egy nem megfelelően telepített hálózati adapterre hivatkozott a rendszer, és illesztőprogram frissítést kért. Érdekes módon a nvme ssd-re telepített windows 10 esetében van internet kapcsolatom. Ha valaki tudna segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Csupingo
veterán
válasz Tappancs2001 #131030 üzenetére
Lehet, hogy a win nem talált drivert a hálókártyához. Neked kéne letöltened a gyártó oldaláról.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Ringman
nagyúr
válasz #86564352 #131032 üzenetére
Köszi. Ezt szoktam én is csinálni, pont az a baj, hogy ezt a beállítást meg kell csinálni 1-2 havonta és nem értem hogy miért.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
válasz Ringman #131034 üzenetére
Windows...
Pyriel77: Lemezkarbantartó rendszerfájlok takarításával vagy Windows Update cache (SoftwareDistribution mappa) takarítása. (majd újraindítás után újra kerestetni)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jorus #130694 üzenetére
Az lett a megoldás, hogy a hiányzó meghajtókon le kellett futtatni egy take ownershipet, egyúttal meg kellett szakítani a jogosultságok öröklődését, majd ezután törölni és újraépíteni az Indexet, most már látja rendben az összes meghajtót.
Kereséshez: indexelés index hiányzó meghajtó meghajtók keresés
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Olyan gondba ütköztem, hogy némelyik programom nem indul. Például az asus ai suite. Pontosabban elindul de pár másodperc után bezáródik. Gondoltam újra telepítem, de ugyan ez van a telepítőjével.
Gondolom össze szedtem valami vírust. Ltöltöttem a Malwerbyts Antimalwer progit, de annak is elidul a telepítője és pár másodperc múlva bezáródik.
Mi lehet a gon és a megoldás? -
andrasferenc
tag
válasz Pyriel77 #131033 üzenetére
Nálam is előfordult hasonló eset. Telefonon felhívtam munkaidőben (9:00-17:00) a Microsoft ügyfélszolgálatot, ahol a megfelelő menüpont kiválasztása után az ügyfélszolgálatost választottam. Néhány kérdés feltevése, megválaszolása után átvette távoli asztalként a számítógép irányítását és megoldotta a hibát. Ez a szolgáltatás Windows Update esetén ingyenes, de egyéb esetben fizetős.
A hibakódot célszerű felírni és megadni.
Így nem kell otthon kínlódni a hiba elhárításával.
Az operátor nagyon készséges, segítőkész volt. Kb. 15-20 perces telefonhívás történt.
A telefonszáma a Microsoft terméktámogatásának:
+36 1 267 46 36[ Szerkesztve ]
-
beci43
senior tag
Urak, egy kis segítség kellene. Win 10 20H2 van a gépemen, (hardver csere után reinstall) a Windows defendert próbálom letiltani registryből, de a régi mókolást már nem tudom használni, mert nem találom a bejegyzést. Mivel van saját vírusirtó, tűzfal a gépemen nem hiányzik. Ötletek?
-
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom. A régi SSD-t klónoztam 1Tb-osra, ugyanaz a márka, típus, csak nagyobb. szépen elindul, fut, minden szép, tehát a régi törölve, formattálva. Aztán kiderült először, hgy a párom nem találja a számológépet.Sebaj Storeból beszerzem. Szöveg nincs program hozzárendelve. Battlefield V. ikon szépen ott van, elindítom error az Origin -nél. Mi a frászt rontottam el, azon kívül, hogy korán örültem. Most nem tudom még mik fognak kiderülni, hogy nem mennek. A meghajtók ugyanazok maradtak, betűjelek, elnevezések nem változtak. Köszönöm! -
Submarine
senior tag
válasz Lauda #131042 üzenetére
Üdv!
Tegnap volt utoljára frissítés. Volt most egy olyanom (v2004 b19041.804), hogy nem ragált semmire, start menü sem.
Tekerte a kereket, majd egy perc múlva kirakta egy ablakon, hogy:
"Mikroszoft vindóz nem reagál, bezárja az alkalmazást, vagy várakozik?"
Bezártam, erre fekete képernyő, egy darab fehér nyíllal, semmi egyéb.🤢Há' mondom: Ez úgy lefagyott, h. még a Vágási
Feri is szervízbe vinné!Sem ctrl alt del nem reagált, sem semmi nem jött elő,
Nyomtam egy reset gombot.
Azóta okés, de ez ilyeneket csinál ezután is, vagy mi van már vele megint? -
alratar
addikt
Sziasztok,
Adott egy laptoop, amire annak idején 32bites Win10 került fel, noha a CPU 64-es.
Hogyan tudom upgradelni a rendszert úgy, hogy a SSD-n lévő adatok megmaradjanak és ne kelljen új licence kulcs?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
beci43
senior tag
válasz Winnie The P #131040 üzenetére
Köszi a választ, ám mégis érdekelne hogy kell kilőni.
-
King Unique
titán
válasz alratar #131045 üzenetére
Az nem maradt le, hogy te sima upgrade helyett 32
—►
64 bit upgrade-et akarsz?Az előbbivel kapcsolatban lásd a How to Upgrade to Windows 10 leírást.
Az utóbbit meg sehogy, max. a felhasználói profilt, mappát így.
A új licenc, termékkulcs meg nem világos miért kérdés egyáltalán, az előbbieknek a WIndows 10 aktivált állapotához és annak megtartásához semmi köze, nem történik hardvermódosítás, nem lesz másik Windows 10-kiadás telepítve, stb. -
tothjozsi96
addikt
válasz King Unique #131048 üzenetére
Szia!
Esetleg erre vélemény, #131016?
-
King Unique
titán
válasz tothjozsi96 #131049 üzenetére
Először meg kell próbálni az újraaktiválást a már többször említett módon, vagy ha más nem megy, akkor telefonos automatán keresztül. Ha egyik sem megy és ilyen pár ezres MAK termékkulcsod van, ami ugye nem éppen legális home usernek, akkor nem feltétlen kellene ezt a Microsoft ügyfélszolgálatnál reklámozni. Meg ez esetben max. azt mondják amit másnak, vedd fel a kapcsolatot azzal a bolttal/eladóval, ahol/akitől vetted, aztán majd ott intézik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest