Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy 'Választható minőségi frissítés érhető el' üzenet a Gépházban. [kép]
Ez mit jelent? Mindig félek kicsit az ilyen válaszható frissítések telepítésétől.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
mrbego
aktív tag
-
nagyúr
-
Cs1csó
félisten
válasz BogyóBP #130991 üzenetére
Látom kaptál választ, de attól még mutatok egy szintén egyszerű megoldást:
úgy csinálom, hogy telepítés után amikor először betölt az Windows asztal akkor kihúzom a netet, ezután feltelepítem a már bekészített Nvidia driver-t (a normált - régebbit - nem az UWP appos változatát innen tölthető: [link] )
Majd ezután kapcsolom vissza a netet. -
Orgi
addikt
válasz King Unique #130990 üzenetére
Szia, köszi! Megcsináltam az első 3-at, legalábbis amit tudtam belőle, részben segített. Most már ujjlenyomatot nem akar, a pin beállítás erőltetése maradt minden újraindításnál. Amit nem értek, hogy az ugyanolyan verziójú 2 w10, mindkettő online fiókkal máshogy logol be: az én asztali gépemen a passwordot kell beírnom, alatta bejelentkezési lehetőségek és elfelejtettem a jelszót opció 2 kis ikonnal, az új telepítésű laptopon meg külön rá kell kattintanom, hogy bejelentkezés és új ablakban feldob egy MS fiókba bejelentkezést.
-
pinnacle
nagyúr
Összes nekem küldött .pps fájlt szeretném letölteni egyszerre, de nem találom a letöltést. Gmail topikban azt mondták csak egyesével lehet. Nincs erre valami böngésző kiegészítő? Összes mellékletre van megoldás, de jobb lenne csak a szűrteket letölteni.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Letöltöttem és feltelepítettem a legujabb windows verziót, és mivel digitális licenszem van egyből aktiválja is magát viszont feltettem a saját nvidia driveremet amit eddig is használtam, de folyton rám erőlteti a sajátját és felülírja mivel amit én használok régebbi mint a windows update en lévő. Mért csinálja ezt a windows? Éles és olvashatóbb a kép addig a pillanatig amig nincs fenn videó driver ahogy felkerül bármilyen egyből szarabb lesz ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
King Unique
titán
-
Orgi
addikt
Sziasztok, frissen telepítettem egy aktuális W10-et, legális, MCT-lal csináltam a telepítő USB-t barátnőm laptopjára. Gmailos MS fiókkal megy a bejelentkezés, de vhogy más, mint az én asztali gépemen, nekem csak egy jelszót kell beírni az online fiókomhoz induláskor, de ezen a friss telepítésen feljön egy külön kis ablakba, hogy akkor ez MS fiók bejelentkezés és net nélkül nem is engedné tovább, majd jön hogy adjon meg ujjlenyomat, itt van kihagyás és utána hogy adjon meg pin-t, ezt csak lecsukni lehet és ez után ad asztalt. Próbáltam a bejelentkezési beállításoknál kikapcsolni a Helló-s dolgokat, de látszólag egyik sem aktív. Hogy tudnám kilőni ezt az agresszív adjon meg ujjlenyomtatot és pint minden egyes belépésnél? Előre is köszi!
-
nagyúr
válasz liszi70 #130965 üzenetére
Vannak olyan 3rd party szoftverek, amelyekkel tálcáról, task managerből el tudod rejteni az adott processt - ha az user nem látja, hogy fut, nem is tudja leállítani. Nagyon régen használtam ilyeneket, a mostani hasonló alkalmazásokat nem ismerem, érdemes utána olvasni a működésüknek. megbízhatóságuknak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
zolee001
őstag
válasz liszi70 #130965 üzenetére
Gpedit.msc-User Configuration > Administrative Templates > System majd jobb oldalon
"Run only specified Windows application"----Katt és "Enabled"-re állitod
Ezután gyöngybetükkel felveszed a kivánt appokat
Ebben az esetben CSAK a listában szereplö programok tudnak futni!A "Don't run specific Windows applications" menüpont pedig az ellenkezöje,a felsorolt programok NEM fognak futni
Ezzel ez kész is van DE!!! ebben a formában MINDEN USERRE érvényes igy RÁD ! is
Megoldás:
mmc.exe-Add remove snap in--Group Policy Object Editor-Add---Ablakban a Local Computer majd Browse és hozzárendeled a UseredhezFuttatni már nem tudja a "usered" ellenben leállitani még igen,el kell töle venni a jogokat a task managertöl pl
Elsö körben én létrehoznék egy "Restricted Usert" majd Local Sec Policyban megnyirblnám a jogait majd ezután huznám rá a GP szabályokat
Másik módszer a "Software Restriction Policy" amit tuti nem szeretnél "éles gépen"
-
addikt
válasz King Unique #130966 üzenetére
Kb mindent is megcsináltam.
Utoljára az történt, hogy a swap file méretét 16MB-ra csökkentettem. Emiatt gépet újraindítottam és láss csodát visszakaptam a szabad helyem
Nem igazán értem, hogy mi a lehetett a baj, de remélem nem fordul elő többet, köszi a segítséget
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #130962 üzenetére
Nem írták, hogy nem világos, azt írták, nem lehet megoldani egyetlen válasszal.
Leírtam mit akarok, egy konkrét program esetleges leállítását, törlését szeretném korlátozni. Jelszóval védeni vagy mittudomén. Ennyi.
De már látom, nem egyszerű ennek a megoldása. Talán majd valami külső progi. -
addikt
válasz hotkar #130952 üzenetére
1,08GB ez még mindig nem indokolná a teli lemezt.
King Unique
TC-ben néztem meg, kiválasztva a rejtett és a rendszer rejtett file-okat. Lapozó file-t kikapcsoltam, hibernálást már tiltottam.Korábban a tárhelyhasználat sem nyújtott megoldást a problémámra. Viszont most ezt látom.
Hogyan tudom ~180GB mennyiséget törölni
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
-
nagyúr
válasz zolee001 #130956 üzenetére
"Pl itt: http://iqjb.hu/tanfolyamok/microsoft/microsoft-windows-server/windows-szabalyzas-group-policyval"
Ok, értem, tehát ez nem egy mezei user kompetenciája. Azt hittem egyszerűen meg lehet oldani, hogy 1 db konkrét programot ne lehessen leállítani vagy törölni. "Szülői felügyelet" ezt nem oldja meg, azzal netes tartalmat korlátozni tudok, de nem az lenne a cél.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Lásd egy másik válaszban, az ott linkelt eseteknél leírtakat a honnan javasolt vásárolni, olcsó termékkulcsok, újraaktiválás illetve hardvermódosítás utáni újraaktiválás stb. ügyben.
Ha már ilyen bazári, nagyon olcsó, "filléres" termékkulcsot készülsz vásárolni és használni, akkor akár vehetsz többet is, aztán ha esetleg alapból nem működik az egyik, vagy utólag tiltják le, akkor még mindig ott van a másik. + Ha már komplett laptopcsere, akkor lehet venni laptopot Windows 10-zel előtelepítve is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mhn
tag
Sziasztok!
Ezek az olcsó, pár ezer Ft-os licencek hogy működnek?
Kifizetem, megkapom a kódot, aktiválom a windowst. Ez eddig ok.
Ha egyszer egy laptopon már használva lett, akkor egy másikon már nem tudom használni?
Értelemszerűen az "elsőn" nem akarom használni, csak a másodikon.
Azért kérdezem, mert pár hónapon belül esedékes egy laptop csere, kérdés, hogy addig érdemes e felhasználni a kódot?
Előre is köszömöm! -
nagyúr
válasz zolee001 #130951 üzenetére
"2 megközelités van
Mindent engedünk és bizonyos dolgokat tiltunk
Mindent tiltunk és csak bizonyos dolgokat engedünk"Az első verziót szeretném. Konkrétan 1 azaz egy db progi leállítását és törlését szeretném letiltani, minden mást engedni.
"korlátozott user és saját szájiz szerint korlátozzuk a jogait"
OK, korlátozott user, eddig rendben, csinálok egy másik felhasználói fiókot. De valaki el tudja magyarázni az alapoktól, hogyan és hol kell hozzákezdeni a "jogok korlátozásához"?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz kleinguru #130939 üzenetére
Rendszermeghajtó és NTFS fájlrendszer, hozzáférési engedélyek, nincs engedélyed az egyes mappák tartalmának listázásához, a fájlkezelőben a védett rendszermappák (pl. System Volume Information, $Recycle.Bin) és rendszerfájlok (pl. lapozófájl, hibernációs fájl) biztonsági okokból alapból nem is jelennek meg még a rejtett fájlok mutatásának bekapcsolásával sem, max. a védett rendszerfájlokénál, stb. Ezért is lehet fals alapesetben az ilyen szimplán kijelöljük a C gyökerében a mappákat és megnézzük, összeadjuk a méretüket módszer (példa), elsődlegesen a szabad / foglalt terület méretét kell nézni a meghajtó tulajdonságainál.
Egyébként ott van a gépházban a tárhelyhasználat, azzal megtekinthető mi és pontosan mennyi tárhelyet foglal. + Olyan speciális célprogramok is vannak, mint pl. a SpaceSniffer, TreeSize, WinDirStat, az utóbbiak talán még egyértelműbben kijelzik.
Lemezterület felszabadításához szükség esetén ott van a lemezkarbantartó és a Tárterületsegéd (ezzel automatizálható is), valamint a Microsoft weboldalán leírtak.[ Szerkesztve ]
-
hotkar
aktív tag
válasz kleinguru #130947 üzenetére
Gépház -> Rendszer -> Tárterület
Itt a részletezésnél kattins bele az "Ideiglenes fájlok" részbe. Érdekes dolgokat lehet ott találni.Nekem az összesítő ablakban ("Tárterület") 854 MB-ot írt az Ideiglenes fájlok méretére. Ha belekattintottam, ott ez a 854 MB kisvártatva 5,4 GB-ra "hízott".
Javaslom, nézz ott körül.
-
zolee001
őstag
-
törölt tag
válasz liszi70 #130946 üzenetére
Azt hittem ilyenre vágysz. Akár azt is lehet böngészőn kívül mást meg se tudjon nyitni.
"Külön fiók megoldás lehet" Félig. Win + L a saját fiókodra, a másik az övében csinál amit engedsz neki, viszont ha kikapcsolja vagy újraindítja a gépet, ugrik a te folyamatod is.
Szerintem ha a te géped egyszerűbb elmagyarázni a játékszabályokat, mi az hogy csak úgy beletöröl...
-
nagyúr
válasz #86564352 #130945 üzenetére
"Várom holnap valaki azt kérdezze, lekorlátozták a start menü és vezérlőpult/gépház elérésem, hogyan tudok törölni?"
Sem a start menüt, sem a gépházat nem akarom korlátozni. Egyes konkrét programok leállítását, buherálását esetleges törlését szeretném megakadályozni, lehetőleg a rendszer kínálta lehetőséggel, de ha nem megy, akkor külső progival. (Ha van ilyen.)
Külön fiók megoldás lehet a program leállításának korlátozására is?"GP-ben majd 4000 beállitás közül választhatsz...... ha kikapcsolási jogot is elveszed"
Hogy kell csoportházirendben egy konkrét program leállításának jogát elvenni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz VGYke #130942 üzenetére
Normális, szálakra van bontva. Az Edge saját feladatkezelőjében is megnézheted. (Shift + Esc)
liszi70: külön fiók, gpedit start, szólni mit ne csináljon az illető. Én már csak arra vagyok kíváncsi mi a szituáció testvér, nagymama, gyerek poénból uninstallt nyom a torrent progidra? Első eset után nem engedném oda. Várom holnap valaki azt kérdezze, lekorlátozták a start menü és vezérlőpult/gépház elérésem, hogyan tudok törölni?
[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
válasz VGYke #130942 üzenetére
Elsőre azt mondanám, hogy szerintem nem normális.
De megnéztem és nálam is pont ilyen, ugyanígy 11x fut, úgy hogy csak egy lappal a mobilarena.hu megy.
Lehet valami firssítés változtatott a működésén, fene tudja.
Lehet be is perelem őket, mert ez 100 milliós kárt okozott most nekem.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
nagyúr
válasz #86564352 #130921 üzenetére
"Elmondani a másik személynek ne piszkálja?"
Talán ez lesz a legkivitelezhetőbb megoldás!
A programok, amik a linkelt cikkben vannak, a progi ablakát, esetleg a tálcaikont rejtik el, de nem gátolják meg a kérdéses program törlését, leállítását. Továbbra is leállítható a feladatkezelőben, törölhető a vezérlőpultban, gépház/alkalmazásokban stb.#130922King Unique
és
#130933zolee001Csoportházirendben valóban letiltható a programok törlése, de nekem az is kellene, hogy leállítani se lehessen a szóban forgó progit. Ezt hogyan tudom elérni? Ezt meg tudom tenni a a Sztyepadzso által is javasolt másik felhasználói fiókban? Vagy ez csak külső progival működne? Valami jelszavas védelem, hogy ne lehessen törölni, de leállítani sem a kívánt programot?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Nem találok megoldást, vagy semmilyen ismert hibát, ami okozhatja a problémámat.
Elfogyott a helyem a C meghajtón (friss windows telepítés után 2 nappal).
Adata s11 pro 512GB a háttértár. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a baj
Chkdsk szerint minden rendben.
-
-
King Unique
titán
válasz senzaj #130928 üzenetére
• How to Uninstall a Windows Update in Windows 10
• How to Pause Updates or Resume Updates for Windows Update in Windows 10
• How to Defer Feature and Quality Updates in Windows 10
• How to Hide or Show Windows Updates in Windows 10Jó ez a TenForumrs, csomó leírás és komplett útmutató van ott a Windows 10-et érintően különféle témákban, érdemes megnézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
senzaj
senior tag
Sziasztok!
Hátha tud nekem valaki segíteni.
Ma volt egy windows frissítésem és azóta a legtöbb alkalmazás megnyitás után rögtön magától bezáródik, semmi ötletem sincs és még nem találkoztam ilyennel.
Esetleg valakinek valami ötlet? Minden driver a legfrisebb és a mai win frissítés előtt minden rendben volt. -
wanted5
őstag
válasz King Unique #130924 üzenetére
Más Y540 tulajok is panaszkodtak a lenovo fórumon, hogy az olvasási sebesség ilyen, mint nekem és több különböző SSD volt, de megoldást nem találtak.
BIOS is friss mert nyaggatott vele a vantage, de egyébként olyan fapados, hogy szinte semmit nem lehet állítani.
Linuxon a saját diskpart progijával mértem, mert egy gyors keresésre nem találtam semmit a neten.De mindjárt újrarakom a windows-t, mert már meg pár percenként elkezdte lejátszani az USB disconnect hangot, és erre se tudok rájönni, hogy miért...
Ha kész a telepítés driverek nélkül mérek egy sebességet is, hátha megjavul az is.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
King Unique
titán
válasz wanted5 #130919 üzenetére
Érdekes, bár nem egyedi eset, másoknál sem feltétlen jön össze a specifikációban megadott olvasási sebesség (példa).
Ha (?) megfelelő illesztőprogramokat töltött le és telepített a Lenovo gyári alkalmazása, akkor esetleg még a BIOS-frissítést lehetne megnézni ha van újabb, + UEFI beállításait, ha van valami NVMe specifikus.
Linuxon amúgy mivel és hogyan lett mérve a sebesség, Disks/dd, vagy KDiskMark, vagy egyéb? -
King Unique
titán
válasz liszi70 #130882 üzenetére
Hát mondjuk nem rendszergazda fiókkal jelentkezteted be, hanem általános jogú felhasználóként, vagy vendégfiókkal, + pl. csoportházirend és registry szinten beállítható, hogy ne lehessen programokat eltávolítani.
-
törölt tag
válasz liszi70 #130920 üzenetére
Elmondani a másik személynek ne piszkálja?
8 Tools to Stealth or Hide Running Program from Appearing in Taskbar or Traybar • Raymond.CC
-
wanted5
őstag
válasz King Unique #130918 üzenetére
Crucial P1 1TB. Fent van a progija is, a legfrissebb FW van rajta.
A winsat is 1000 körüli olvasást mutat, az írás 1700, az rendben van. ATTO-ban szintén 1000 körül van az olvasás.
Win10 Home, ma csináltam a telepítőt media tool-al, ma telepítettem a rendszert is, minden le van frissítve, a lenovo vantage feltette amit fel akart.
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
King Unique
titán
válasz wanted5 #130915 üzenetére
Na és mégis milyen NVMe SSD ez pontosan (gyártó, modellszám, link)? Ha pl. Samsung, akkor a gyári szoftver mit mutat (példa) az adatátviteli sebességnél, vagy más tesztprogramok (pl. ATTO), + a Windows 10 beépített WinSAT parancssori eszköze?
Aztán ha már Windows 10 topik, akkor pontosan milyen Windows 10-verziót és kiadást is használsz, az jelenleg naprakészre van frissítve ha már friss telepítést írtál és a megfelelő driverek lettek telepítve manuálisan letöltve a gyártó weboldaláról / Windows Update-en keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz GreenGoblin #130913 üzenetére
Igen, de azóta kaptál 2 másik választ - ezt és ezt - ahol az utóbbi a telepítési adathordozó Linux alól elkészítésére is kitér, illetve ott is működik ugyanaz ami Windowson, a fájlkezelős másolás.
Drivert meg ugye pl. RAID és USB 3.X probléma esetén kell betallózni - amik akár a telepítéshez használt pendrive-ra is rámásolhatók egy külön mappába - és csak azokat, nem akármilyen drivert. De az ugye megint nem teljesen tisztázott, hogy esetben pontosan mi is van, milyen módban (Legacy/UEFI | AHCI/RAID) történik a telepítés, az előzőleg linkelt leírásban lévő javaslatokat kipróbáltad-e már, stb.[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz #90384640 #130909 üzenetére
Perelni lehet persze, csak nyerni nem fogsz.
Olvasd lassan (akár többször) az EULA korlátozott szavatosság fejezetét.
Aztán vedd rá a tudatod hogy befogadja a tényt, hogy Te ezt elfogadtad (ezzel kezdődik a Setup).
Mélyen átérzem, hogy mekkora szerencsétlennek érzed most magad biztonsági mentés és mindenféle utánaolvasás hiánya miatt, ez nem a Te napod. Lesz jobb.[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
sziasztok
ebben tudna valaki segíteni? Azt kiderítettük, hogy linuxon rendben vannak a sebességek
(röviden annak aki nem akar a linkre kattintani: nvme ssd írási sebessége rendben van, de az olvasás kb. fele mint amennyinek lennie kéne)
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Manutd555
csendes tag
válasz King Unique #130896 üzenetére
Azóta már másnál is járt a gépem, plusz elég sok helyen olvasom h másnál sincs opció erre a boot verzióra, ezért kérdeztem h hátha valakinél volt hasonló konfig
-
GreenGoblin
őstag
válasz King Unique #130910 üzenetére
Le lett irva igen. Mint ahogy azt is leírtam Linux van most fent és RUFUS nem járszik. Már kettő különböző programmal is kiírtam a WIN10-et és hibába ütközök telepítés során. Egy másik pendrive-ra letöltöttem a drive-ket de nem tudom betallózni mert formázná mikor már megtettem FAT32-re mielőtt letöltöttem rá a drive-okat.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
King Unique
titán
válasz King Unique #130910 üzenetére
+ Ha Linux alól készíted el pendrive-ra a Windows 10-es telepítési adathordozót, akkor annak megfelelő kivitelezéséről lásd az alábbi blogbejegyzésben leírtakat.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz GreenGoblin #130908 üzenetére
Egyrészt le lett írva, linkelve, hogyan kellene Windows 10-et telepíteni pendrive-ról, telepítési adathordozót mivel (nem Etcher) és hogyan elkészíteni, aszerint kellene újrapróbálni.
Másrészt ha drivert hiányol a telepítő, akkor lehet próbálgatni ezen leírás megoldási javaslatait. Ahol ha egy másik esethez hasonlóan netán nálad is Intel RST van és AHCI helyett RAID módban akarod telepíteni a Windows 10-et, akkor a megfelelő drivert kellene letölteni és betallózni a telepítőben, vagy inkább AHCI szerint telepíteni, ha van rá mód, ennyi. + Még az USB 3.X port miatt is lehet ilyen gond és ilyenkor USB 2.0 porthoz (ha van) kellene csatlakoztatni a telepítéshez használt pendrive-ot vagy BIOS/UEFI-ben az xHCI beállítást megnézni, de az is inkább a szabványt natívan nem támogató W7-nél szokott probléma lenni (példa), nem a legtöbb (nem feltétlen mind) vezérlőnél natív támogatással bíró W10-nél.
[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
válasz King Unique #130904 üzenetére
Ez nem túl segítő amit írtál.
De azért kössz.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #90384640 #130901 üzenetére
Ennyire jót régen nevettem
Ha több milliós érték van a meghajtón akkor már rutinrókaként kellett volna telepítés elött lehúzni , letiltani , ollóval elvágni a kábelt hogy véletlenül se nyúljon bele az OS.
De hát ehhez nem volt meg a kellő intelligencia , helyette idejössz trollkodni , trágárkodni és írod a bullshitteket .Még a Windows a hibás
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Ma frissítettem a KMPlayert, erre a Defender feldob egy ilyet, hogy "vélhetően nem kívánatos alkalmazás található" (alacsony kockázat).
Észlelve: PUA:Win32/InstallCore "Ez a program nemkívánatos tevékenységet hajthat végre"
Kell ezzel valamit tennem? [link]
-
King Unique
titán
válasz GreenGoblin #130902 üzenetére
A honnan, hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-fájlt, pendrive-ra írni, majd pendrive-ról telepíteni a Windows 10-et témáról már volt szó itt számtalanszor, lásd egy másik válaszban leírtakat, valamint nemrég egy másik topikban szintén részletezve lett.
Az Etcher tudtommal DD képfájl módot használ, ami a Linux ISO-fájlokhoz való és jó, ellenben a Windows, illetve a Windows 10 ISO-khoz nem. Az utóbbiakhoz ott van az MCT, Rufus, ISO-fájlt a fájlkelőben felcsatolni és a tartalmát 1:1-ben a FAT32/NTFS fájlrendszerre formázott pendrive-ra másolni módszer, stb.
[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
Sziasztok,
Problémába ütköztem Win10 telepítés közben.
Media driver your computer needs is missing. Hibaüzenet fogad.Ezen a laptopon régen Win10 home volt de egy kis időre Linuxoztam rajta és csak Linux volt rajta. Letöröltem a windowst teljesen. Ma a Microsoft oldaláról letöltöttem a win10 ISO fájl. Kiírtam Etcher-rel. Kettő 32 gigás USB stickre is kiírtam. BIOS-ból be is bootolt de valami nem okés neki.
Próbálkoztam minden USB-be dugaszálni a stick-eket de az sem segített.
El tud valaki tanáccsal látni hogy tovább?.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mazda topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tesla topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest