Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #1045 üzenetére
Sheriff is jól néz ki szerintem. Skinekből sosem elég, 2 Phantom még nem a világ vége.
Ha kicsit is megtetszett vedd meg mert utána megbánja majd az ember hogy mégsem vette meg és ha mégis jön napi shopba akkor már ugye drágább lesz
szerk:
Enyém:
Vandal instabuy lesz fizukor, a többi meh.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1043 üzenetére
Na ez nekem új, nem hallottam/találkoztam még vele.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1041 üzenetére
Igen kapott mindenből
meg Phantom-mal lőttem bele a maradékot, de csak assist-ot kaptam.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kinek mit hozott Night Market?
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1035 üzenetére
Imádom őket, próbálsz csendben beosonni erre az ISO felhúzza a puszta közepén a pajzsát melletted, amit kb. a pálya másik végében is hallanak... mire bejut site-ra meg le is jár majdnem.
Megnéztem mik van NM-ben, nem sok minden. Nekem van Overdrive és Aemondir Vandal-om, Nocturnum Phantom és Cryostasis Impact Drill (melee)-m amikért pénzt adtam a BP-on felül. Igazából egy Ares skin hiányzik még a jobbak közül, Sheriff, Ghost esetleg amiket még sokat használok, de a Xenohunter Odin az ami még nagyon birizgálna.
-
Duelistek a legidegesítőbbek. Konkrétan instalockolja Reyna-t, majd killekben sehol nincs. Másik fele, pickeli a duelistet és nem megy be a site-ra, kb tőlem várja, hogy menjek előre, ezeken rendesen ki tudok égni.. Másik itt bronzban odáig nem jutnak el emberek, hogy ha van A és B akkor nem 4:1 arányban megyünk a site-ra. Én KJ-vel nem feltétlen tudom megtartani a fullos rohamot, ha nincs mellettem senki.
Én még nem néztem rá, hogy mi van a boltomban, illetve már kinéztem amiket használok fegyverek, azokra milyen skineket akarok behúzni. Eddig van egy vandal skinem amit előző nightmarketen vettem vmi 40% off-al, egy reaver operatorom, egy recon illetve protocol phantom. Kellene még ghost, sheriff, spectre illetve a kuro vandal skin meg vmi kés.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1033 üzenetére
Az feljebb is ilyen, vagy ha van chat az sem feltétlenül segítség. Tegnap volt egy körünk, Abyss-en hozom a köröket, 3kör után magasan toppon voltam erre nekiáll rajtam számonkérni egy duelist, hogy miért B-re megyek és nem A-ra stb... bár nem kellett volna de elküldtem a bánatba, majd jelentettem és lenémítottam.
Költeni nem biztos, hogy fogok. Max 2-3 skin van ami olyan aminek nem tudnék ellenállni. Szerencsére amik vannak azokat szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Hja bár itt lent bronzban egyelőre azzal küzdök, hogy vagy troll valaki vagy afk. Voice channel használat az max olyan 20%-ban van, ami elég gyász, szal kb neked kell vmilyen szinten carryzned a csapatot, ha feljebb akarsz jutni.
Másik tegnap éjjel bejött a nightmarket, ne felejtsd el csekkolni, hátha van vmi bomba ajánlat -
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1031 üzenetére
Ja a gyakorló pálya nagyon jó, meg a custom "meccs" is mehet bármelyik pályára, bekapcsolt cheatekkel meg gyakorolni is tudod folyamatosan a trükköket egymagában.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1029 üzenetére
Hát igen, PC-n kicsit más. Ott vannak gyakorló cuccok mint az AIMlabs. Konzolra ilyenek nincsenek. Ha gyakorolni akarok akkor marad a játék beépített gyakorló pályája illetve a DM-ezés.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1027 üzenetére
Ez van, ezért sem viszek duelist-et. Vannak jobb köreim is azért, de sokat számít a pályák és a skillek ismerete, nem is tudok fejhallgató nélkül játszani mert kb. a fülem a 3. szemem. Na de itt van fegyverekre lebontva
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1025 üzenetére
Szerinted? Nem az Aim-ommal mentem fel platinába
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1023 üzenetére
Nekem is ő a main-em. Kisebb rankon jól lehet vele játszani, a robot többet ér sokszor mint a csapattársak. [link] RecoKilljoy mutat pár trükköt amiket el lehet lesni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1021 üzenetére
Alakul ez, én Platina 2-be mentem fel, de ehhez néha már kevés nekem az a napi 2-3óra a 8-10órás műszak után, hogy igazán ott legyen a helyem mindig.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1019 üzenetére
Rossz szokás a sok ADS, rengeteg COD meg BF múlttal így érzem magam komfortosan. Még annyira nem jó az AIM-em sem, így is felmentem Platinába, de az én játék mennyiségem ott már kevés.
[link] minden a Rank rendszerről
-
-
Dare2Live
félisten
Olyan problémám lenne, hogy felraktam kisfiamnaka Valorantot, játszott ~fél órát és egyszer csak nem illetve csak baromi lassan tud fordulni.
Menuben nem járt de controlt reseteltem. Egéren már minden végignyomogattam. Mindha ráközelítésben lenne ott is baromi lassúra állítva és alapból úgy mozogna balra jobbra.Valami ötlet hol nézegelődjek, mi állíthatódot el?
-
Xaels
félisten
[link] - itt egy 6. válogatás tőlem. Konzolos gameplay, kicsit több mint 20perc. Próbálkozom feszesebbé vágni, feliratozni mit miért csinálok és egy kis zenét is tettem alá, hogy feldobja.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1012 üzenetére
[link] ajánlom még a videóit, érthetően próbál segíteni.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1012 üzenetére
Igen így szezon elején általában ez van, de be fog állni lassan. Igyekszik a játék mindenkit oda tolni ahová való, de még mindig úgy érzem jobban működik a rendszer mint más játékokban.
-
Most olvasgattam, azt írják pár hét és rendeződik a történet. Amit te is írtál, van aki plat meg diamond mondjuk és szarok voltak a placement meccsei és leesnek. Nahh ezek másznak most visszafele, illetve akit mondjuk húztak, az nem fog tudni magától visszamászni és akkor beáll az skilljéhez megfelelő rangra. Csak most engem ez nem vígasztal, olyan szinten semmit nem tudtam csinálni a meccsen és a -30RR az elég sok. Mostanában ha vesztünk is, kb 15-17 a max részemről, sokszor sikerül megcsípni az első vagy második helyet a csapatomból.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1010 üzenetére
Nem igazán értem én sem teljesen az algoritmust, Goldban végeztem az előző szezonban, most is Goldban vagyok de olyanokkal kell megküzdenem a helyemért akik korábban Platinum, Diamond és néha még Radiant szinten voltak. Aztán meg belemásznak a képembe ha nem úgy sikerül 1-1 kör, ahogy várták...
Sokszor azért tartom a lépést, de utána van, hogy bronzok csapják szét az arcomat, senkit nem sikerül lelőni.
-
Én is most próbálok kimászni Ironból, egész jól haladok, Iron 3 tetejére jutottam ma. Viszont az utolsó meccsen nem nagyon értettem mivolt. Csapatösszetétel, mindkét csapatban 1-1 gold 1-1 silver többi bronz, nálunk meg a bronzok mellett én, mint iron 3. Konkrétan teljesen más liga volt a játék, azt se tudtam hova kapjam a fejem, kikaptunk és -30rr.. Nem nagyon értem mit keresek én Iron3-ban silver meg gold emberek ellen.. /Persze sejtem, hogy amiatt van az elb@szás, mert a placementek miatt csomóan lezuhannak és nem a szintjüknek megfelelő helyen vannak és megy a climb. Mondjuk a silver meg gold playereket így se tudom hova tenni..
/
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1008 üzenetére
Barátom most tolta fel Bronz 2-ből Ezüstbe egyből egy jó meccs után. 13-11-re nyertek, ő volt az MVP 32/15-tel.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1006 üzenetére
Ugyanez van Silver/Gold magasságában is, de beáll előbb utóbb. A csillagot akkor kapod amikor statisztikailag jobban teljesítesz mint a számok alapján várható lenne. Tehát úgy néz ki mintha Iron lennél, de bronzokat megszégyenítően teljesítesz. Engem például ebben a szezonban besorolt Silver 1-be, felmentem S2-be majd onnan dobott fel 2 jó meccs után Gold-ba az egyikért +42-t kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1004 üzenetére
Alapvetően nézi a többi játékos szintjét, (nem csak a látható rankot) és azt, hogy az adott meccsen, hogy teljesítettél. Ez sok összetevős dolog, hiába vagy MVP ha összességében a másik csapat úgy nyert, hogy papíron gyengébbek voltak. Az sem elég ha sok killed van, mert például azért jobban díjaz, ha rövid időn belül lőssz le több embert. Nekem is volt olyan, hogy nagyon szarul ment látszólag és még is jó teljesítmény miatt alig vont le és olyan is, hogy jó voltam még is többet levont.
[ Szerkesztve ]
-
Lenne egy kérdésem így kezdőnként. Mitől függ az RR amit kapok vagy vesztek egy meccs után? Megnéztem pár napi eredményeimet és a következők érdekelnének.
Vesztes meccs, egész jól játszottam -7RR meg egy csillag mellette. Másik vesztes meccs team mvp -23RR csillag sehol. Megint másik vesztes meccs Match MVP -19RR. Namost mi az a csillag, ahol ennyire kevés pontot buktam, illetve a másikaknál az MVP-k ezek szerint sokat nem osztanak szoroznak.. -
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1002 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy minddel játszani kell folyamatosan, de egy szint alatt nem baj, ha kísérletezel, hogy megtaláld kivel vagy a legjobb illetve melyik térképen kit érdemes inkább választani. Nem minden Agent ugyanolyan jó minden pályán.
-
Játszottam több agenttel is, de abban biztos vagyok, ha mindennel is játszok, az nem lesz annyira effektív, mintha 2-3 agentet tolnék. Ráadásul ahogy nézem itt is elég sokan dps irányba mennek el, aztán persze a killek nem jönnek, illetve nem indulnak meg, várják a csodát. Sentinel vonalon sosincs túltengés, így szinte mindig hozzá tudok adni a csapathoz.
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #1000 üzenetére
Én kezdtem Fade-del és Brim-mel, aztán helyettük elkezdtem Omen-ezni, de most Killjoy megy legtöbbet. Platina alatt nem gondolom, hogy baj, ha nem erőltetsz 1 agen-et. Érdemes megismerni többet is.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #997 üzenetére
Mivel a dupla képessége projectile alapú így azért oda lehet rá figyelni. Jobb mintha a semmiből jelenne meg mint a füstök
Ultiját még tanulgatom, nem sok embert öltem vel eddig
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #995 üzenetére
Nekem még nincs feloldva. Gold rankon nem zavar sok vizet, de pár dolgot finomhangolninfognak még rajta szerintem.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #995 üzenetére
ÉN próbálgatom, jól lehet vele trükközni.
-
-
Xaels
félisten
[link] elég csini kis set lett ez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tyler Durden #989 üzenetére
Azota megvettem mar, mert felbukkant.
Szerk:
Eves osszesitom:
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
Tyler Durden #989 üzenetére
Sajnos nem egységes.
-
-
Xaels
félisten
Érdekes nerfek, buffok. Regenerálódó pajzs
-
Xaels
félisten
Arcane S2 Set egész pofás kis csomag lesz.
-
Deck
titán
Senkise játszik innen?
RGX Karambit túlságosan is jó lett... Félek megveszem
-
Deck
titán
válasz
pRoject22 #967 üzenetére
Ez kemény azért...
(én is tudnék már mesélni de ennyire egyik se durva)
Én most próbáltam ki konzolon és funból nyomom, élvezem hogy nem COD és hogy minden új. Bár ott sincs ilyen toxikusság. Aztán, meglátjuk meddig tart ki.Reaver Karambit unokaöcsémnél ottvan a shopba, megakartam venni majd magamnak ha megjelenik... De van ára
Kár, hogy nincs itt olyan mint a CS-be és lehetne nyitni is, eladni stb.
De annak örülök, hogy vagyunk itt egypáran azért
-
Kiégés meg trollkodás az simán megvolt magyar társakkal is, volt aki egy lose után köszönés nélkül lelépett majd letörölt, ennél durvább aki játék közben a halála után bele ült a te karakteredbe és mondta, hogy mit csinálj vele, ha nem csináltad akkor simán leavelt a meccsből majd letörölt mindenkit vagy kibaszott a DC szerverről, szóval amúgy én is ezért hagytam abba mert nem nagyon találni olyan magyar társakat sem akikkel lehet normálisan játszani pár meccset, élet halál harc sokaknak, nem is élvezik csak megy rage meg a kiégés
-
Deck
titán
Ennyire kihalt a topik és senki se játszik ph-ról?
-
charee
csendes tag
Hallottátok? Napokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentették a konzolos kiadásokat, a zárt tesztelés már folyik. [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na jön PS5-re és Xbox Series X/S-re is a játék
[link]
-
SP4C3
veterán
Sziasztok,
Ajándékozáshoz kellene infó.
Ez mi lehet?
Elméletileg valorant-ból valami...
-
heihachi
addikt
heihachi1978#3777 visszarakom ezt a ... hatha kijutunk egyszer a bronze-bol
-
válasz
heihachi #952 üzenetére
Szomorúan olvasom. Nekem is a legnagyobb bajom a 4v5 volt, és természetesen mindig én voltam a rossz oldalon. Én se játszok már vele egy ideje.
Az esetek többségében lehetett remake-elni, amikor is törlik a meccset, ha az első körben történik a disconnect és a csapat megszavazza, de sokan inkompetensek a YES-re nyomni. -
heihachi
addikt
Ezer eve nem jatszottam, gondoltam egy kett meccs erejeig benezek, milyenek az uj hosok. Latom a jatek meg a regi: 4v5, match mvp, pozitiv merleg, csak hosszabitasban kapunk ki, es munisz rp... mit varnak megis a fejlesztok mit kene meg tenni 4v5-ben? Aztan a kovetkezo 3 meccsbol meg masik 2 4v5 volt
Ezert hagytam abba, es ismet uninstall lett, egy ev mulva visszanezek. Remelem addig gatyaba razzak ezt a fost.
-
elite.cs11
senior tag
Barki szokta nezni a pro meccseket?
-
kolopele
nagyúr
Megoldva.
-
kolopele
nagyúr
Sziasztok. Nem tudom van e valaki aki segíteni tudna. A gyerekeim most fedezték fel ezt a játékot, de hiába telepítem fel nekik, nem indul el. Kiír valamilyen hibát, utána is néztem már ( [link] ), de semmi nem segít, pedig már minden lehetőséget végig zongoráztam. Az a fura, hogy 3 gépből egyiken sem indul, az enyémen sem. Nagyon megköszönném, ha tudná valaki a megoldást, a gyerkőcök elég szomorúak. Az a fura, hogy a League of Legends meg gond nélkül fut.
[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
A fiam új wint kapott, (W10) mindenképpen le kell tölteni a komplett játékot, vagy fel lehet használni a gépen lévő file-okat?
-
Zοltta
senior tag
Hali , hogy lehet venni vandal skint ha mindegyiken lakat van ? o.O
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a kedvenc vandal skinetek? -
Skilly
aktív tag
Ennyire halott ez a topik!? Senki nem játszik vele?
Szerintem az új hős, Gekko használható és jó karakter lett. Viszont még mindig találkozni smurf karikkal elég sokszor.
Viszont nagy kérdés, hogy ha most kijön a CSGO Source 2 frissítése, mennyien térnek vissza a GO-ra. Lehet, hogy csökken a játékosbázis.
-
Krisz0418
őstag
Valakinek gpu driver error problema?
1440p 165hz-en jatszok, de ugy mint anno cs-ben kiprobalnam a kisebb felbontast. Leteszem pl 1440x900ra egy ideig elszalad, aztan hirtelen megfagy es gpu driver crash, bezarni is csak a masodik asztalrol tudom feladatkezelobol.
1440pben semmi gondja (tehat nativ felbontason). 3-4-500fps.5900x
6800xt 16gb
32gb ram
1200w platinum tap. -
blicc93
csendes tag
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Keresztfiam panaszkodik, hogy Valorant alatt 160-ra korlátozott fps mellett kb. 40%-os GPU terheléssel fut a játék (Win10+10400F+Vega64+16GB RAM), de időnként megugrik a GPU használat 90%+ magasságára és az fps 140 környékéről beesik 80-90-re.
Háttérben egyéb GPU igényes program nincs közben futtatva.Grafikai minőség csökkentésével ugyanúgy megmarad a jelenség. Nem lehet semmilyen játékbeli cselekményhez kapcsolni, spontán bármikor előjön, majd pár perc múlva visszaáll a normál helyzet.
VGA driver verzióját egyelőre nem tudom, lehet van-volt erre valami javítás korábban?
XF270HUA 2560x1440 felbontású FreeSync monitort használ az inas, még a FS használatának utánakérdezek, aktív-e játék közben
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Másnál is elő fordul win 11-en hogy elindul a játék hallani a háttérben de nem tudsz csinálni semmit, mert lefyagy a gép vagyis se alt+f4 se ctrl+alt+del semmire nem reagál de hallom, hogy megy a háttérbe és discordon is tudok közbe beszélni többiekkel. Meg volt olyan, hogy játék közbe fagyasztotta meg a gépet de csak akkor ha közbe alt+taboltam.
-
zadir1
tag
Hali!
Le szeretném tölteni ezt a játékot a https://playvalorant.com/en-us/download/ helyről, de állandóan "You are not allowed to download this content at this time." hibaüzenet miatt nem engedi tölteni.
Epic game storban is próbáltam letölteni, ott sem megy.
Mi lehet a gond? -
spanglee001
addikt
válasz
spanglee001 #932 üzenetére
A secureboot kulcsokat kellett alaphelyzetbe állítani és működik. Valaki járt így is gondoltam megosztom ide is.
-
spanglee001
addikt
Valakinek ötlete van e arra a hibakódra hogy van 1067? win11em van
neten találtam:
tpm2 engedélyez okés
csm disable okés
discord auto start kilövése okés
secureboot enabled okés
vgc service automatic és start okés
registerykulcs hozzáadása hogy a procit és a tpmet figyelmen kivűl hagyja okés
töröltem a localappdata mappából a crashreportokat meg amiket még ajánlottak
Ezen kívül van e valami más opció? sokat nem bajllódnék vele, van mivel játszani csak gondoltam ránézek erre ha már ingyenes[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Sziasztok,
Kipróbáltam a játékot de engem nem fogott meg annyira, hogy a továbbiakban is próbálkozzak vele.
Az lenne a kérdésem, hogy csak nálam van az, hogy nem látom a játékot sehol a gépen? Olyan mintha nem is lenne feltelepítve így nem tudom törölni sem.
-
ReSeTer
senior tag
Ti hogy mertek bármilyen jelszót beírni a gépeteken azután, hogy ring0 hozzáférése van egy kínai cég által készített játék anticheat szoftverének?
Kb minden billentyűleütést figyelhetnek anélkül, hogy bármi észrevenné.
Látom a sok streamert is játszik mintha semmi probléma nem lenne.
Lehet valahogy védekezni? -
Dazsar
aktív tag
Üdv!
Haverommal abba hagytuk az r6-ot, mert ott midnen meccsen kb 3-4 csaló van, így áttértünk e nemes játékra. Még elég kezdők vagyunk lvl 14-20. Az a tervünk hogy majd olyan 50-es szinten elkezdünk rankedezni, viszont ehhez keresnék játékosokat. A legelején gold-ba voltunk , mikor az első ranked kijött. Kb talán ott lehetünk most is. 20-27 lenne a kor. Általában délután lennénk. Lenne aki hozzánk csapodna? Vagy mi hozzájuk? -
válasz
ImpersonatoR #921 üzenetére
Miért játszanál Vanguard nélkül?
Semmi értelme nem volna, ha opcionális lenne.Bár lehet kell ide egy disclamer:
A Vanguard a RIOT anti-cheat szoftvere. -
VanGuard nélkül meg mindig nem lehet játszani ?
Tegnap uninstallatam aztán restart után mar megint egyből fent volt a gépemen és futott.
-
válasz
Iramirez #919 üzenetére
Jön majd biztosan. Lehet a következő 3.06-os patch-ben, szeptember végén. Ez követné a korábbi mintát, miszerint új pálya mellé később jött új agent.
Deadeye-nak fogják hívni, az új pályát a fenti videóban már ő narrálja, francia származású.
Rengeteg hivatalos és nem hivatalos szivárogtatás jelent meg itt-ott, pl. a 1. éves himnuszban, ahonnan az alábbi kép is származik: -
Mától éles az EPISODE 3 ACT II
Információk:
- Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jKlksJ1dQXo
- Új pálya: Fracture
- Új skinline: ZEDD - SPECTRUM ft. VALORANT
- What’s New in VALORANT Episode 3 Act II
- VALORANT Patch Notes 3.05 -
Aksomatic
senior tag
Amúgy én most nagy nehezen elmásztam goldig, és itt tényleg lehet értelmes meccseket játszani. Amikor visszaesek silver aljára ott egyből olyan emberek kerülnek elő akik szórják a 160in1-et és a 35k-t
-
Golden9
veterán
-
Iramirez
aktív tag
Lehet,hogy buta kérdés
van 90 Radiant pontom....ez mire is jó ? :Ö
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
A fióknév létrehozásához szeretnék egy kis infót kérni.
Ezt később meg tudom változtatni, vagy itt is úgy működik, mint a Steamen, hogy van a fix fióknév, amit csak én látok, és mellette van a cserélhető játékosnevem? -
kistusik
tag
A pro streamerek azért játszanak csak duót, mert Diamondtól már csak duozni lehet maximum, vagy solozni. Csalók nem hiszem h lennének. 1-2-re tudnám max rámondani. Sokan ráaggatják a smurf játékosokra, hogy csaló. Pedig csak kurva jól játszanak, és ezekből van rengeteg. Írtam már Riot supportnak és az volt a válasz, hogy sajnálják, hogy smurfel találkoztam, nem örülnek és hogy nem támogatják, de nem is tiltják a smurf accoc létrehozását. Ez az amit nagyon sürgősen kezelni kéne. A másik meg, hogy 1 év után már rég megcsinálhatták volna azt, hogy visszanézhető legyen a meccs.
[ Szerkesztve ]
-
Azt elfelejtettem írni ,hogy a legnagyobb öngól az volt amikor a szervereket választhatóvá tették, ezzel az lett elérve, hogy a török meg orosz átjön EU szerverre 100-as pingel és pont ezért történik az amit te is írtál, akad egyet majd fekszel a földön. De hát RIOT Games, a LoL-al is amiket leművelnek az is ugyanez
-
Én elengedtem, addig amíg a csalókkal nem tudnak úgy ámblokk kezdeni valamit a világban addig ezek a kompetetív fps játékok számomra off, jön a New World meg az új BF, a BF-ben most lelőnek egy conquest meccsen a hegyről azt pont leszarom, lehet, hogy észre sem veszem ,hogy csal, fogom magam újra spawnolok azt futok tovább, az XP-t meg megkapom ha nyerek ha nem...
[ Szerkesztve ]
-
Iramirez
aktív tag
Én aztán toleráns liberális felfogású vagyok..de amikor az utolsó 10 meccset azért veszítjük el,mert a mi csapatunkból vki,kilép,vagy elmegy 20 percre szarni..akkor picit forognak a szemeim...és nem a szeretet lepi el szívemet...
Ha már panaszkodunk
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- XPEnology
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fehér Maxsun alaplapok a japán médiairányzat kedvelőinek
- Robotporszívók
- Trollok komolyan