- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tonyqa23 #154569 üzenetére
A nettime nagyon szépen működik. Egyébként az a 2015-re mutató hibaüzenet az ilyen gyári fals duma, az a Win10 megjelenése vagy a release megjelenésének dátuma és onnan számol. Nálam legutóbb 2019 novemberében tudott leszinkronizálni időt. Azóta elvágták ezt a szálat is.
Nagy sz@r ez az Invitel, régen is az volt, meg most is az. Olcsó, aztán ezzel elmondtam minden jót róla. Nálunk régen atomstabil volt, most már ez se mondható el. Szépen mennek tönkre az oszlopon lévő osztók, illetve hát egy forintot se tesznek bele, csak a kötelezőket, így abszolút el van öregedve a hálózat. Szüleim utcájába rengeteg probléma volt/van vele. Nálam jobb a helyzet, de ez nem változtat azon a tényen hogy 8-9 éve 100Mbit-es internetcsomagunk van, és nincs nagyobb internet csomaguk itt. Tudom, sokan örülnének ennek, én ennyi idő után már eléggé unom.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tonyqa23 #154491 üzenetére
Nálam már több éve nem működik. Az Invitel topikban azt írták hogy van akinek a time.windows.com időszerverrel működik. Nekem azzal se. Próbáld ki, hátha.
Nincs baj egyébként a nettime programmal se. Viszont ez elég gáz hogy az időszinkronizálás nem működik. Keresztanyáméknál is Invitel volt. Néztem, ott se ment. Nálam is az van, szüleimnél is, egyik helyen se működik. Anno bejelentettem a hibát de nem értik meg hogy rendszerszintű a hiba és sosem látnak túl azon hogy a saját hálózatban keressem a hiba okát. Vicc, meg az egész szolgáltató is.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tonyqa23 #154486 üzenetére
Szia!
Én Invitel (DIGI) internetet használok, itt teljesen le van tiltva az időszinkronizálás, vagy annak a portja. Évek óta nem működik. A 'nettime' nevű kis applikációt tudom ajánlani, én ezt használom. Számítógép indításkor automatikusan indul a rendszerrel, és leszinkronizálja az időt. Háttérben fut, egyáltalán nincs vele semmi gond.
-
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
A januári biztonsági frissítés óta nem is jött semmi más?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
A KB5034441 frissítést vajon kifogja javítani a Microsoft?
Nem nagyon akarok genyózni semmi home-made megoldással, van jó pár gépem és nem akarok egyesével mindegyikkel sz@rakodni, viszont hát már nem tudom.. több hónapja be van ragadva ez a f*s. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Windows 10-re várható nagy frissítés? 23H2-re gondolok.Kiadják Windows 10-re is, vagy csak Windows 11-re jött ki?2 éve telepítettem újra a rendszert, időszerű lenne, de ha jönne egy újabb rendszerfrissítés mostanában, akkor még kivárnék rá.Közben most látom hogy a 22H2 a Windows 10 végleges verziója.
Akkor elnézést srácok. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Nemrég még VGA volt a gépemben, viszont eladtam, most már csak IGP-vel használom a rendszert. Anno is volt ilyen, de elmúlt, most ismét jelentkezik a probléma. Hogyha elalszik a monitor és újra felébresztem akkor a Windows kiadja azt a tipikus hangjelzést amikor eszközt lecsatlakoztatsz és felcsatlakoztatsz, tehát 2 hangjelzést ad a rendszer. Mióta ki lett véve a videokártya, azóta csinálja. Korábban is csinálta videokártyával, de akkor abba maradt. Elég idegesítő a jelenség hogy mindig itt csipog össze vissza, illetve 1-2 program ablakot átméretez, és miután én újra beállítom a megfelelő ablakméretet, egy következő monitor felébresztésnél ismét átállítja.
Valaki találkozott már ilyennel?
Üdv. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
.HEIC fájlformátumot miért nem tudja megnyitni a Windows?
A Store-ban található 'HEIF-képbővítmények' telepítve van. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Nemrég írtam ide MAK-kulcs kérdéssel kapcsolatosan, alaplap csere miatt.
Microsoft fiókhoz van kapcsolva a licenc, feltelepítettem a Windows-t, ugyanúgy beaktiválta magát, tökéletesen működik. -
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #131050 üzenetére
Szuper, köszönöm!
Majd megosztom hogy nálam mennyire produkált jól a pár ezer forintos MAK-kulcs. -
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #131048 üzenetére
Szia!
Esetleg erre vélemény, #131016?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Anno vettem ilyen pár ezer forintos license-t, most előkerestem mert alaplap cserére készülök.
Ránéztem és sajnos MAK-kulcsom van. Hozzá van rendelve a Microsoft-fiókomhoz, tehát digitális-license.
A kérdésem az hogyha mégse fogadja el a Windows a kulcsot akkor én "jogosan" felhívhatom a Microsoft-ot hogy már pedig nem működik ez a kulcs amit ki tudja honnan vettem?! -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap ment fel ez a frissítés,
KB4598242 - 2004-OS Build 19041.746 and 20H2-OS Build 19042.746Most kapcsolnám be a gépet, be se tölt a Windows, dobott egy kékhalált.
Újraindult, most szépen megy.Másnál nem fordult elő ilyesmi?
-
tothjozsi96
addikt
Végül lecsaptam egy olcsó termékkulcsra, előtte direkt megkérdeztem a support-ot hogy a Windows 10 kulcsok az OEM vagy Retail, írták hogy OEM.
Mivel nagyon alacsony áron kínálták, ezért gondoltam megér egy misét. Egyszer vásároltam innen és akkor Windows 10 Pro Retail kulcsot kaptam.
Most viszont egy Windows 8.1 RTM Professional Retail kulcsot sikerült kihalászni, kíváncsi leszek. A gép még nincs összerakva, de még idén kiderül hogy egyáltalán működik-e a dolog.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129057 üzenetére
Valószínűleg pont az a probléma hogy a Boot Manager az első, nem?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
#81556480 #129051 üzenetére
Szia!
Rosszul próbálkoztál.
A BIOS-ban van a Boot priority, amikor megnyitod a BIOS-t ez ott lesz jobb oldalt alul.
A lehetőségeket úgy tudod mozgatni hogy letartva nyomod a bal klikk-et az egéren.Az a meghajtó legyen az első ebben a listában amin lesz a Windows.
Nyomsz egy F10-et, ezzel elmented a beállításokat és újra indul a gép.Ahogy újraindult a gép, elkezded nyomogatni az F8-at folyamatosan, amíg nem jön be a Boot menu, itt kiválasztod a pendrive-ot amiről telepítenél és elméletileg így működik a dolog.
-
tothjozsi96
addikt
Bocs, de off!
Van itt olyan aki megvásárolta a Windows 10-et hivatalos viszonteladótól? ~50k
Csak kíváncsi vagyok.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Pyttawrx #128963 üzenetére
Ezt már olvastam, Soft-Direct-en ezt írják a license-re,
"Új szoftverlicenc, ellenőrző CoA matricával, termékkulccsal, számlával, licencszerződéssel. Felújított számítógépekről leválasztva (MAR OEM). Az EU jogszabályoknak megfelelően korlátozások nélkül értékesíthető és felhasználható. A termék nyelvi korlátozás nélkül használható."
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Pyttawrx #128956 üzenetére
Ahogy mondtam lehet csak én gondolom így, de nem tudom elfogadni ezt az ~50 ezer forintos árat. Vásároltam már Soft-Direct-től is korábban COA matricás kulcsot, de ahogy Itt olvastam nem feltétlen vagyok beljebb azzal sem. Tehát tök mindegy hogy Soft-Direct vagy Goodoffer a kulcs mert egyikre sincs garancia kvázi.
Legalábbis én így értelmeztem ezt az egészet.Egy COA matricás kulcs 22k. Az se olcsó de arra még azt mondom hogy belefér.
Egy i7-10700K-s setuphoz kellene a kulcs, többszöröse a konfig ára mint a Windows 10-é, de akkor is túlzónak érzem ezt a közel 50 ezer forintot.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
liszi70 #128949 üzenetére
Most visszanéztem a korábban vásárolt termékkulcsaimat ezzel a showkey programmal.
Összesen 3 license-t vettem, abból 2db Goodoffer-es, egyet pedig itt Hardveraprón vettem.
Az egészben az az érdekes hogy a Goodoffer-esekkel nincs semmi gond, Retail kulcsok.
Amit meg itt vettem HA-n az MAK kulcs és már le lett tiltva korábban.Na mindegy, lehet jó lesz az a Goodoffer ismét, úgy látom az a legolcsóbb.
-
-
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #128918 üzenetére
Köszönöm!
Több hozzászólást visszaolvastam már itt a témában, ezt pont nem láttam, viszont egy kérdésemben megerősített még jobban, mármint hogy nem értek valamit.
Kissé negatívnak van beállítva az olcsó termékkulcs aminek természetesen van igazság alapja, nem ismert az eredete stb.. De abban az esetben hogyha elcsípsz egy Retail termékkulcsot olcsón, akkor számít az hogy honnan származik a kulcs?
Most itt nem arra gondolok hogy legális-e vagy stb, hanem arra hogy egy Retail kulcs származásától függetlenül a későbbiekben is működni fog, nem?
Tehát a problémásabb inkább a MAK-kulcs, viszont a Retail-al nem igazán lehet gond a jövőben nem?Én anno vettem goodoffer-es license-t, szépen működik és én Retail kulcsot is kaptam.
Ezért is kérdezem hogyha sikerül elcsípni egy ténylegesen Retail kulcsot, akkor onnantól nem kell izgulni a license miatt elméleti síkon, nem? -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Rengetegszer volt már téma a Windows licensz, illetve hogy sok a MAK-kulcs.
Azt szeretném kérdezni hogy a dobozos verzión kívül ami cirka 50 ezer forint, azon kívül van más megbízható alternatíva?Előbbiekben vásároltam már 1-2 euros licenszet, vásároltam már a Soft-Direct-től is COA matricás licenszet viszont most úgy látom hogy annak se volt sok értelme.
Honnan érdemes vásárolni?
HA-n is látom vannak licenszek de gondolom arra sincs semmi garancia.Teszem hozzá hogy nálam a pár eurós licenszek se haltak még meg.
Köszi!
-
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #122932 üzenetére
Most sokadjára de betöltötte a Store a Fényképek alkalmazást, letöltöttem, most jó, villámgyors, de én se értem hogy lehetett ez. A másik gépen csináltam screenshotot is, amikor kiírta hogy fájlrendszer hiba.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #122920 üzenetére
Mi az hogy mi lehet elcseszve???
Egy Fotók alkalmazásról beszélünk, ne hogy már az is csak úgy eltudjon csesződni az idők folyamán vagy azért mert átállítottam valamit, ami nekem úgy jobb.
2004-es build, az én gépem pár hónapja lett újratelepítve, tesómé 2 éve, ott is a legfrissebb van fent. A Store-ban be van kapcsolva az automatikus frissítés, most powershell-el letöröltem a fotók alkalmazást, mondanom se kell hogy a Store-ban rákeresve a Microsoft Photos-ra, majd rákattintok hogy letöltsem, ez a hibaüzenet fogad. [kép]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Csak nálam b*sz*kodik az alapértelmezett képnéző? Megnyitok egy képet, megnyitja, megnyitok egy másikat, már gondolkodik, nem történik semmi. Bezárom, ugyan ez.
Tesóm gépén is próbáltam, ott meg már fájlrendszer hibát ír ki...Más tapasztalt ilyesmit?
Üdv.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #118693 üzenetére
Köszönöm!
Követem a topikot, de valahogy ezt nem láttam. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Windows Update-en keresztül mikor lesz elérhető a 2004-es build?
-
tothjozsi96
addikt
Mégis hogy lenne jobb, amikor az alaplapodon van lehetőség csatlakoztatni 8-pin-t, akkor neked hogy lenne jobb a 4-pin?
Amúgy ennek nem itt van a helye, inkább ide írj ezzel a kérdéssel mivel a Windows 10-nek szerintem ehhez semmi köze!
-
tothjozsi96
addikt
A 4 pin elvileg elbír 100W-ot, de szerintem ez nálad a gond attól függetlenül.
Szerintem vagy boostol a processzorod, vagy az alaplap ad neki több feszt és idővel itt bukik ki a dolog. Nem tudom biztosra mondani, de az alaplapi cpu support list alapján a te processzorod a legtöbbet kéri a többi processzorhoz képest. Az alaplapon rajta van a 8-PIN, gondolom nem véletlenül, ezért én a helyedben vennék egy ilyent a helyi számítógépboltban és !Szerintem! ez megfogja oldani a problémát. -
tothjozsi96
addikt
Most látom, az alaplapodon 8 pin-es CPU csatlakozás van, viszont a tápegységen nincs 8 pin-es csatlakozó. Van átalakító rajta, vagy hogy van bekötve? Ez is lehet a probléma oka.
Már pedig biztos hogy ez a baj, mert az alaplap cpu support listában megnéztem a CPU-kat amik belemennek és a 6600K fogyasztja a listából a legtöbbet, 100W-ot. Ezért gondolom a te esetedben mindenképp a 8 pin-re van szükség.
-
tothjozsi96
addikt
Van infó arról hogy mikor jön a 2004-es build?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
King Unique #117521 üzenetére
De nem lehet aktív internetkapcsolat, mert laptopon akarom törölni az AC-8260 driver-ét, miután törlöm nincsen már vezetéknélküli kapcsolat, UTP kábel pedig nincs beledugva.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogyha letörölöm a hálózati kártya driver-ét, majd manuálisan akarom installálni, akkor miért van az hogy még el se indítom a telepítőt, már a Windows újra feltette magától a hálózati kártyát.
Ez ki van kapcsolva, de úgy tűnik nem ez lesz a megoldás.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Pyttawrx #116708 üzenetére
Nézd, a lakótársam fél millió forintért vett laptopot, rajta van a Windows-os matrica és a COA matrica is a hátulján. Nem járt hozzá semmilyen "szoftverpéldány".
Ha valakitől vásárolsz továbbértékesített Windows termékkulcsot, amihez ő adja a hivatalosan kiállított COA matricát is, ez mellé te kapsz számlát is. Innentől kezdve ha bármi probléma van nem te vagy a felelős hanem az aki a számlát kiállította arról hogy eladta neked. Szerintem így logikus.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Lauda #116703 üzenetére
Nem tudom mi a jó válasz, de szerintem akinek van legalább otthon 2-3 eszköze, mondjuk 2 PC meg egy laptop, most az vegye meg 150 ezer forintért a 3db dobozos verziót?
Nálunk van 3 gép, inkább veszek 1-2 ezerért kulcsot is elmegy ideig-óráig, de akkor se akarok feltört Windows-t.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Pyttawrx #116702 üzenetére
Most erre mit mondjak? Nyilván a Microsoft mondja meg hogy hogy vélekednek az aktiváló kulcsok érvényessége felől, de mégse tiltogatják le ezeket a "hamis" licenszeket. Mondom, többet vettem már és még egyszer se fordult elő ilyesmi.
De akkor jogosan merül fel a kérdés hogy azokkal a laptopokkal mi a helyzet aminek az alján fel van ragasztva a COA matrica és nem tartozik hozzá semmilyen szoftverpéldány?!
"Ennek megfelelően az ilyen COA matricákat önmagukban, tehát az azokhoz tartozó szoftverpéldányok nélkül értelmetlen megvásárolni."
-
tothjozsi96
addikt
Nem a hetenkénti újratelepítésre gondoltam mikor feltettem a kérdést, nálam pár nap múlva lesz 1 éve hogy fent van a Windows. Szóval nem megerősítést vártam hogy miért jó 1 havonta újra telepíteni.
Viszont szerintem azért az se normális hogy úgy raktad át a rendszered hogy HDD-ről SSD-re, ha jól értem. Persze, mindenki maga tudja de szerintem egy alaplapcsere is olyan dolog hogy mindenképp érdemes egy tiszta telepítést adni neki.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Pyttawrx #116661 üzenetére
Ennyiből egyik pár ezer forintos kulcs sem mondható annak.
Nemrég egyik kollégámnak lett vásárolva ott kulcs, működik.Én vásároltam a Goodoffer-ről kétszer is, kicsit több mint egy éve, azok a kulcsok is működnek.
Drága azért a jogtiszta kulcs, biztos többen ismerik innen a soft.direct oldalt, ott is vásároltam mert a tesóm gépe elég drága volt, nem akartam ezer forintos licenszt rá, akkor még 16k volt, most már 22k az eredeti kulcs. Drága.
-
tothjozsi96
addikt
Köszi mindenkinek!
A következő build mikor jön, arról van információ?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Ti mennyi időnként szoktatok Windowst reinstallálni?
Tudom, sokan úgy vannak vele hogy csak akkor amikor már gond van vele, csak kíváncsi lennék kinél mi a bevett szokás.Köszi!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Az miért van hogy a kurzor sokszor eltűnik? Illetve sokszor ketté válik és alig látni hogy hol van.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Cs1csó #94288 üzenetére
Ezt, és ezt, illetve még egy pár youtube-os videó alapján elmondtakat.
Igazából a fő problémám az volt hogy a Malwarebytes 2.2.1 (1043) verziója teljes vizsgálatnál elkezdett kékhibát dobni. Nem értettem, mert régebben ilyen nem volt.
A kékhiba diagnosztikája a vírusírtó egyik .dll fájljára mutatott.Most letöröltem, egy Kaspersky-t feltettem, hátha lesz valami ami okozza a hibát.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem észre hogy egyszerűen ha megakarom nyitni a feladatkezelőt, 1-2 másodperc erejéig felugrik az ablak és bezárja magát.
Rengeteg internetes praktikát próbáltam, de egyik se segített.Valaki tud segíteni?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Windows 10 Pro ESD licenszet szeretnék venni viszonteladótól, csak licenszekkel foglalkoznak.
A kérdésem az az hogy ESD licenszre van valami garancia vagy bármi hogy a Microsoft nem fogja letiltani a későbbiek folyamán?
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az első, meddig tudom használni a Windows 10 Pro-t aktiválás nélkül?A másik kérdésem az lenne hogy egy éve vettem viszonteladótól egy Windows 10 Pro licenset, amit akkor sikeresen aktiváltam is egy számítógépen.
Azt a gépet egyszer újratelepítettem és be is tudtam újra aktiválni azzal a kulccsal.Most kitöröltem a beazonosított eszközt a microsoft fiókomból, egy laptopot próbáltam beaktiválni és azt írja az aktiválásnál hogy "nincs érvényes digitális lincencem vagy termékkulcsom".
Lehet hogy ez a license alapból le lett tiltva a Microsoft által?
Hallottam ilyesmit hogy az ilyen olcsó tömeg licenseket leszokták tiltogatni.Köszönöm!
-
tothjozsi96
addikt
Hali!
Az miért van hogy nem nyílik meg a Gépház?
Se az időjárás, se a windows fényképnézegető nem nyitja meg a képet.Letöltöttem egy ilyen hibaelhárítót a Microsoft honlapjáról és utána megnyílt a gépház... eltelt 1 óra és megint nem nyílik meg semmi!
Elegem van.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
quailstorm #62793 üzenetére
Bocs, de nem értem. Mi a különbség a dobozos licensz és az OEM licensz között ilyen szempontból?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Bjørgersson #62750 üzenetére
Aha, gpedit.msc-ben.
Én pont ugyan így csináltam.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Bjørgersson #62748 üzenetére
Szerintem csak a Windowsos tűzfalat tiltja le, a Defendert nem.
-
tothjozsi96
addikt
Vásároltam ma egy licensz-t, meglehetősen olcsón. Működik is, viszont hallottam már régebben olyanokról hogy 1 év után letiltották a digitális licencet, meg hasonló problémákról..
Csak licenset kaptam, nincs Coa matricám meg semmi más.. Az baj?Van ennek valóság alapja?
-
tothjozsi96
addikt
Hogy lehet hogy nekem nem jött meg a 1511-es update?
-
tothjozsi96
addikt
Nekem az asztali gépemen már Windows 10 van, gondoltam akkor miért ne, feltelepítem a laptopomra is.
Kb. olyasmi mint ami van SymbianOS-nek is.
Csak nekem egy Lenovo T400-as gépem van.
Hát szó szerint csak lefagy, tehát kb. semmit sem tudok csinálni.
Eltelik a bekapcsolás után 2 perc és le is fagyott.Az asztalin jó.......
-
tothjozsi96
addikt
Az ESET NOD32 Smart Security csak nálam szokta kiírni hogy nem tud kommunikálni az eszközillesztővel?
Vagy valami hasonló hibát ír ki és az önvédelem viszont nem fut, ez miatt. -
tothjozsi96
addikt
Adott egy Lumia 520 és egy Lumia 735.
A Windows 10 egyiket sem ismeri fel, mi a teendő? -
tothjozsi96
addikt
Valakit tud arról valamit hogy az MSDN képfájl holnap kifog-e jönni?
-
tothjozsi96
addikt
A végleges Windows 10 mikor fog megjelenni?
Szóval mikor lesz elérhető az MSDN képfájl? -
tothjozsi96
addikt
válasz
szabonagyur #557 üzenetére
Engem az zavar hogy vannak a tálcán fix gombok, amit nem tudsz eltüntetni.
Amúgy az a sárga háttér is benne van, ami az alapja a 8.1-nek.
És tényleg sok a hasonlóság, szinte a telepítője is megegyezik kinézetre.
Jó, egy két animációt cseréltek, de eddig eléggé hasonló külsőre, a stabilitás meg majd kiderül.
Főleg egy béta[béta] rendszertől. -
tothjozsi96
addikt
Akinek fent van a Win 10 az leírná nekem hogy gyorsabb-e mint a Windows 8.1?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Path of Exile 2
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest