-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130514 üzenetére
Filmnézés után kipróbálom. Remélem segít, egy ideje könyökölök rajta. xHCI nem rémlik, szerintem már mindent kipróbáltam ott.
Ez az antik cucc jobban működik ennyi év után mint bármelyik ipari szemét 20 ezresig. Megbízható, halk, egyben van. Gyerekbiztos.
Az előzőt a gyerekek ették meg, lekoptak a betűk, lötyögtek a gombok, recsegett-ropogott, nem érzékelt minden gombnyomást rendesen. Viszont világított mint egy komolyabb reptér leszállópálya.Ha az egér is meghal.... hamarosan.....
akkor már megvan az utódja. Komoly kis szett, de addig tanítom a gyerekeket vigyázni arra amink van.
King Unique:
Ez a konkrét probléma, amit linkeltél. Megpróbálhatom másik pöndivel, majd megkeresem. RAID módot leszámítva mindegyikkel próbáltam telepíteni. És 10 usb csatlakozóval volt kipróbálva, mindegy neki hogy melyikbe van dugva, ugyan az a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest