Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Ez a flash teljesen megfekteti a böngészőket, Edge és FF.
Akad a görgetés, kifagynak az oldalak. Youtube is meg-meg áll 2-3 másodpercre. -
hemaka
nagyúr
C nevezetű meghajtón van a win. D nevezetű meghajtón a PS. De nem működik a "rögzítés a kezdőképernyőre" parancs.
Nem is dob hibaüzenetet, hogy miért nem hajlandó oda pattintani azt az ikont ahová kellene.
Valami ötlet erre?Update: Küldeni kell egy parancsikont az asztalra és akkor hajlandó azt kitenni. Hát ez elég érdekesen van megoldva.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
nagyúr
válasz szundybence #10494 üzenetére
Huh... te mióta használsz windowst? Kb a 7 óta lehet keresni a start menüben.
Na neked gondolom jól jön hogy van start menü megint, mert elvesznél.
Eddig hogy használtad? Gondolom mindig mindenre csak katintottál.Amugy most jutott eszembe, hogy jobb egérgombra előjön a start jelen a menü és ott kattintani is tudsz a CP-re, szóval az még egyszerűbb... hiába mutatok képet ha nem tudod hogy jön elő...
Ez meg a 8-8.1 óta van.
Sőt csak hogy még 1 út legyen, a star menünél elkezded írni azt hogy indexing options + enter akkor egyből az az ablak nyílik meg.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
HaZse
őstag
válasz szundybence #10494 üzenetére
Benyomod az egér BAL gombját a bal-lent található gombon, majd beírod, hogy "control panel". Majd nyomsz egy entert.
Nem hinném, hogy ez ennyire bonyolult. Sose értettem azokat, akik feltesznek egy TP-t, de kezlni meg képtelenek egy egyszerű keresőt is.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
szundybence
aktív tag
válasz FollowTheORI #10492 üzenetére
Hát nem találom. Nekem nincs is a Stert gomb megnyomása után olyan, hogy menü. Jó lenne az a kép mégiscsak. Ha nem túl nagy kérés, please!
-
Thome
veterán
Az ellen lehet tenni valamit, hogyha elsötétül a képernyő, akkor ne ugorjon ki a bejelentkező képernyőre, hanem csak szimplán tudjam folytatni a munkamenetet?
Nyilván első induláskor kérje a bejelentkezési adatokat. Magyarul úgy működjön mint a 8.
A jelszavas felébresztést megpróbáltam kikapcsolni, de az sajna nem terjed ki erre.
-
nagyúr
válasz szundybence #10491 üzenetére
Sart gomb/menu... beirod control panel + enter.
Onnan meg megtalalod, ez a neve. Indexing options.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szundybence
aktív tag
válasz FollowTheORI #10486 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Sajnos nem találom. Gondolom a gyakorlatlanságom miatt. Esetleg ha egy-egy képet kifényképeznél nekem, előrébb lennék.
-
nagyúr
-
Bkrisz9
őstag
Kérdésem továbbra is fenn áll: Indexelés beállításait hol találom meg? Másik kérdésem az lenne ,hogy nem lehet megoldani valahogy ,hogy az ablakoknak is legyenek színei? Ez a tiszta fehér keret bántja kicsit a szemem.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
priti
addikt
válasz Goose-T #10480 üzenetére
Oké, ez túl szép lett volna.
Most megnéztem a telepített prog. listáját és áhh...
Nem is az, hogy a legkorábbi telepítési dátum 2010 márciusi és van, hogy már azt sem tudom névről mi is az, (de ha nem lesz rögtön kelleni fog) vagy hogy hosszú a lista (nagyon hosszú) hanem egy csomó olyan dolog van, ami külön meló.
Rengeteg exportálás előtte, utána importálás valamibe, de van egy csomó licenc ami már nincs vagy már nem úgy van vagy mit tudom már hogy volt a kulcsfájl stb., aztán szinte biztos adatvesztés is, mert valamit úgy is elfelejtek és akkor a végén független lemezképből úgy is visszatérek win7-re, mert az persze kell, amit elfelejtettem áááá elment a kedvem teljesen, már a lista elég volt, hogy eszembe jusson miért nem vált senkiÓriási meló egy 5 éves telepítéstől elszakadni. Akinek nem, az nem is használja a gépet.
Hardverlesen
-
nagyúr
válasz szundybence #10437 üzenetére
A feladatütemezőben (scheduler) van egy olyan "task" hogy Microsoft Compatibility Appraiser azt indítsd el kézzel és várd meg amíg végez. El fog tartani jó pár percig míg végez.
Utána ugyanezt tedd meg a GWX-es taszkkal is és meg fog jelenni az ikon.
Feltételezve hogy fent van a két szükséges KB frissítés.
Windows 7 SP1:
KB3035583
KB2952664Windows 8.1 Update:
KB3035583
KB2976978[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
Próbálta már valaki, hogy a 10240 iso-ját ráengedi win7 ultimate-re? Meg lehet úszni a programok újratelepítését?
Eddig biztosra vettem, hogy nem, de tegnap feltettem a HTPC-re a win10-et és mindent telepített, nem akartam hinni a szememnek. NV kártyához leszedte a forcware-t az integrált hanghoz a driveren túl a soundmax szoftvert is, usb-s wifi-t is stb. tényleg készre telepítette a drivereket úgy, hogy hozzá sem értem és minden működik.
Most láttam ilyet életemben először. Egyedül az imon szoftverét kellett nekem feltenni.Brávó MS!
Hardverlesen
-
-FLY->
őstag
Köszi a válaszokat. Igen, teljesen original a win7pro 64. Viszont azt olvastam, hogy egy év után fizetnem kell 200 dollárt, ami elég húzós. Vagy ez kacsa?
-
-FLY->
őstag
Hali!
Most win7pro-ról esetleg nem lehetne valahogy 10 home-ra frissíteni? Mondjuk a gépem főleg játék orientált, ezért feleslegesnek tartom, hogy közel 2x annyit fizessek egy proért, mert gondolom nem esek el semmi fontostól a home-al. Vagy ezt cáfolnátok? -
premete
veterán
válasz front3r #10440 üzenetére
Azért ne legyünk paranoiások, le lehet tölteni többféle módon a w10 10240-et, valamint az LP/LIP isot, és lehet csinálni olyan telepító médiát, ami kvázi gyári, én is megcsináltam:
10240_OEMRET_X64FRE_EN-US_DE_DE_HU_HU.iso 3.231.842.304 25.07.2015 09:57 -a--Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
törölt tag
válasz szundybence #10463 üzenetére
Elvileg a 32-bit miatt mennie kellene, de sokat mondó, hogy Windows 7-ből is a kiskereskedelmi forgalomban külön nem kapható Starter van rajta.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok
Lassan újra kellene raknom a gépet és mivel még régebben regeltem az Insider programba csak mivel nem volt aktuális az újra telepítés így hagytam is az ikonját a tálcán. Két napja azonban rákattintottam, hogy szeretném a windows 10-et de azóta enm csinál semmit.
Kérdésem az lenne :
1, Direkt nem lehet bármikor letölteni?
2, Ha magától tölti, direkt szivat azzal, hogy azt a 3 gigát lassan 3 napja tölti le?
3, Láttam valami 07. 29. dátumot. Vagy csak onnantól lenne elérhető? De akkor minek az ikon lentre? Hogy bosszantson?
Vagy honnan tudnám letölteni a legutolsó frissítéssel ISO-ban ( hogy tudjak pendrive telepítőt készíteni )?
Ha valaki tudna ezekre válaszolni azt megköszönném\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
wjbhbdux
veterán
válasz dajkapeter #10462 üzenetére
Ez mar tobb honapos, nem tukrozi a rendszer mai allapotat.
(#10459) dobost, nincs kulon serial. ha 1x felraktad egy gepre a 7/8rol frissitve, onnantol azon a hardveren mindig aktivalva lesz ujratelepites utan is.
[ Szerkesztve ]
/s
-
netpeti98
addikt
válasz dajkapeter #10462 üzenetére
Az egy nagyon régi build, a jelenlegi legfrissebb : 10240. Azóta nagyon sok miden változott a rendszerben.
-
netpeti98
addikt
válasz dajkapeter #10460 üzenetére
Az insider kulcsokat vissazvonták a megjelenésig, utána folytatódni fog a program. Nincs véletlenül Windows.old mappád? az elég sok helyet el szokott foglalni. Illetve, ha beütöd a futtatásba "winver" parancsot, akkor mit látsz? Melyik build?
-
dajkapeter
senior tag
Üdv mindenkinek!
Bepróbálkoztam a Win10-zel. Anno letöltöttem és ne olyan rég fel is raktam. Egy pár apró idegesítő dolgon kívül minden pipa a rendszerrel.
- Nincs hang, számtalan driver-t kipróbáltam már.
- Megakad a rendszer, ha a start gombra kattintok. Egyszerűen befagy jó pár másodpercre.
- Csak 2 ujjal tudok görgetni az egérrel, az eddig működő egér driver sem az igazi.
- Nem tudom, hogy én szedtem-e le rossz rendszert. Win 10 Enterprise Insider Preview DE:
- Angol az egész rendszer (ezzel nem lenne gondom, de látom van akinek magyar)
- Elvileg kulcsom is van hozzá (az MS-től kaptam), de nem érvényes a kulcs. Plusz már kiírta, hogy aktiváljam a windows-t...És nem tudom ki hogy van vele, de nekem a szűz rendszer 41 giga! Azért, a win 8 25 gigájához képest ez elég sok számomra...
A rendszer tetszik! De mivel nincs hang és nem tudom aktiválni sem az MS-től kapott kulccsal így inkább vissza váltok 8.1-re...
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Ezt próbálta már valaki ISO készítésre a Windows 10 upgrade csomagból?
Serial numbert mikor kapunk upgrade során? Kiírja valahová?Üdv,
Tamás -
törölt tag
válasz szundybence #10457 üzenetére
Milyen alaplapod van? Nem lehet hogy a 64-bites Windows 10 nem települ fel rá? Esetemben például Windows 7 64-bit szépen fut az ASUS A8N-SLI-n, de a Windows 8.1 már nem települ, mert a CPU nem támogat olyan utasításkészleteket, amelyeket a Windows 7 még nem követelt meg, de a 64-bites Windows 8.1 már igen.
-
anulu
félisten
válasz Taifa Díaz #10435 üzenetére
köszi! edge alól nem megy, de IE11 alól igen, és ez is bőven jó most
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
addikt
válasz pendre54 #10445 üzenetére
"semmi kedvem szívni egy jól belakott Win 7 helyett, egy nálam egy-két dolog tekintetében sötét ló Win 10-el." Szóval, ha már ezt leírtam, akkor lenne egy-két konkrét kérdésem, hátha van már valakinek tapasztalata.
Zenehallgatásra vannak egy kicsit komolyabb cuccaim, ezek közül itt most konkrétan erről a DAC-ról lenne szó.[link] Érdeklődtem már az érintett PH-s topikokban, ill más fórumokon is nézelődtem, hogy driver ügyileg sikerült-e már valakinek működésre bírni akár ezt, vagy bármelyik más Audio-GD-s cuccot Win 10 alatt, de még pozitív visszajelzést nem találtam.
Érdeklődnék továbbá, hogy a Foobar 2000-el van-e már konkrét tapasztalata valakinek Win 10 alatt?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
wjbhbdux
veterán
A legujabb frissitessel nem lehet megnyitni a halozati kapcsolatok tulajdonsagait.. ne akarjatok annyira sietni az atallassal sracok, lesznek itt gondok.
/s
-
törölt tag
-
tepenzed
őstag
srácok az action centert sehogy sem tudom ledokkolni az asztalra,hogy mindig látható legyen oldalt, engem ez idegesít,hogy eltűnik, fene se figyeli azt a kis ikont ott a tálcán
(éles verzió)
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Természetesen én is tervezem a Win 10 telepítést...de nem szeretném törölni a jelenleg is kiválóan muzsikáló Win 8.1-es rendszeremet.
Jövő hét folyamán beszerzek egy másik 256 GB-os SSD-t , berakom a gépbe és ha megkaptam az értesítést , illetve letöltődött a Win 10, akkor fogom telepíteni az új SSD-re.
Ezáltal lesz két rendszer.
Egy darabig még biztosan a Win 8.1-et fogom használni.
Időnként majd indítom a Win 10-et, frissítem de mást nem fogok csinálni vele.Aztán ahogyan lassan kiforr az új rendszer folyamatosan az lesz a fő OS.
Bármi gond,probléma lépne fel még akkor is ott lesz a Win 8.1 a gépen mint egy mentőöv.
Jelenleg ez egyik....ha nem az egyetlen indok a Win 10 mellett a DX12.
Mondjuk ezt a ficsőrt kihasználó alkalmazások,játékok még nem igazán vannak.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
Üdv!
Saját tapasztalat. Én sem regisztráltam a frissítésre, mert úgy voltam az egésszel, hogy majd 2016 május-június környékén térek visza erre a témára, amikorra remélhetőleg kiforr minden, semmi kedvem szívni egy jól belakott Win 7 helyett, egy nálam egy-két dolog tekintetében sötét ló Win 10-el. Ennek ellenére nálam is megjelent pár hónappal ezelőtt a frissítési értesítés, hogy minden ok, oszt majd értesítenek. Azután egyik reggeli indításnál azt vettem észre, hogy szőrén-szálán eltűnt az ikon, és a vezérlőpult frissítési részénél se volt róla semmi infó.
Azután ahogy eltűnt, úgy néhány nap múlva újra ott volt úgy, hogy részemről semmit nem tettem ennek érdekében.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kengyel
nagyúr
válasz szundybence #10443 üzenetére
Még nem késtél le semmiről, nem mindenki kapja meg 29.-én.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
szundybence
aktív tag
válasz front3r #10440 üzenetére
front3r köszönöm a válaszod!
(#10441) woland_y2k: Köszönöm, de ilyen bonyolult dolgot nem akarok csinálni. Mert mondjuk eltévesztem, vagy egyéb valami és utána már aztán tényleg nem lehet majd tudni, hogy mi miért történik, vagy miért nem történik.
(#10442) kengyel: Közönöm, várok.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz szundybence #10439 üzenetére
Várd meg még a tálcán megjelenik, van olyan hogy többszöri Restart után jön elő.
A W10 Home változatára fogja frissíteni.kengyel
-
Воланд
titán
ha fent van a 3035583 frissites, akkor ebben a leirasban van egy non-english (felteve ha nem angol a rendszered) verziohoz tartozo script, amit le lehet futtatni. amugy meg nalad valoszinuleg az a pont ervenyes, hogy jelenleg az ms meg nem tudja meghatarozni, hogy futni fog-e azon a gepen a win10, ezert nem jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
front3r
őstag
Nem mindenkinek van, tegnap volt egy fórumozó, aki ugyan erre panaszkodott, bár neki akkor jött meg az ikon, mikor kiposztolta ezt ide.
Tehát: Az értesítést sem azonnal kapja meg mindenki, én követem ezt a topikot, és hétről hétre egyre több ember kapta meg az értesítést.
Ezentúl bármikor megjelenhet nálad is ez az ikon, kikényszeríteni sem igazán lehet.
Esetleg ha lesz valaki, aki egy Microsoftos oldalt belinkel, ahol lehet regisztrálni az OK, de én nem tudok ilyenről.Sietned nem kell ezzel sem, mert Július 29.-étől még egy év áll rendelkezésre hogy átállj, nem maradsz le semmiről.
..és ráadásul, ahogy előbb is írtam, 29.-én NEM kapja meg mindenki, sőt, lehet egy nagyon kis réteg kaphatja meg a Windows 10-et(első körben a tesztelők), ezt a Microsoft közölte, és úgymond hullámokban kapják meg az emberek a frissítést, tehát nem tudni, hogy te mikor kapod meg, lehet csak szeptemberben, de lehet hogy már 29.-én.
NINCS fix időpont.Másik opció lehet még az, hogy a Microsoft előbb letölthetővé teszi a Windows 10 ISO-t, és onnan is tudsz majd frissíteni ha akarsz, és hogy ez mikor fog megtörténni? Ezt is csak a Microsoft tudja(29.-én vagy az után). Óva intelek az egyéb oldalak letöltési linkjeitől majd, mert biztos lesz ilyen, de abba "mást"(vírus, keylogger, stb..) is belerakhatnak, tehát csak hivatalos forrásból tölts le bármit!
Legjobb, ha követed a topikot, és akkor nem maradsz le semmiről sem!
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
kengyel
nagyúr
Szia !
1. Nem azonnal jelentkezik a tálcán.
2. Nézd meg a Windows--System32 mappában , ott kell lennie a GWX mappának.
3. Ha ott megtaláltad, akkor nincs gond .kengyel
-
szundybence
aktív tag
Naszóval, mégegyszer:
Windows 7 Starter jogtiszta, aktivált, "A Windows naprakész" feliratú a "Frissítések keresése" funkció után. Mégsincsen a tálca jobb alsó sarkában w10up ikon. Kérdéseim:
1 miért nincs, amikor mindenki másnak meg van?
2 mikor lesz? lesz-e egyáltalán?
3 nem szenvedek-e időbeli hátrányt a reg hiányában a többiekhez képest?
4 miért mondtátok, hogyha felrakom az összes frissítést, akkor nekem is lesz?
Korrekt válaszaitokat előre is köszönöm. Aki csak találgatni akar, vagy szívatni, az nagy ívben kerüljön el, mert nem vagyok jókedvemben!
Ja-igen, és megnéztem, A frissítési előzményekben ott van a KB 3035583, még sincs ikon!!! Erre varrjatok gombot szakértők!!!
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Értesítő (műveletközpont) miért szivat? Az ikonja olyan, mintha lenne valami értesítés, de, amikor kinyitom, akkor üres.
Az is jó lenne, ha nem teljes képernőmagasságban nyílna meg, hanem csak annyira, amennyi helyre szükség van.
-
Воланд
titán
-
szundybence
aktív tag
-
front3r
őstag
válasz szundybence #10430 üzenetére
A Microsoftnál a frissítések/patchek sokszor egymástól függnek, ezért van ez, amit mondtál. Ezért jó egy olyan ISO-ról telepíteni egy rendszert, ami viszonylag a legutolsó patcheket is tartalmazza, lehetőleg ez hivatalos forrásból legyen meg!
Tehát semmi gond sincs ezzel, csak a Windows 7 már elég régi, és igen sok javítás jelent meg rá, és ez a W10 upgrade frissítés a legutolsók között van, és valószínűleg ezért nem dobja fel, de érdemes megkeresni ezt a frissítést, mert lehet már rég fent van a gépeden!Amúgy az egyik fórumozónak is a napokban dobta csak fel ezt az ablakot, tehát ez sem egyszerre jelenik meg mindenkinél.
Csak azt ne várjátok, hogy 29.-én mindenkinél ott fog villogni az értesítés, hogy tölthető a Windows 10, több hullámban fognak kimenni az értesítések, elképzelhető hogy 29.-e után is heteket kell még várni!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
-
szundybence
aktív tag
Azért én már elég dühös vagyok a w7-re. Elkezdtem frissítgetni, hogy megjelenjen az a bizonyos w10up-ikon. Egymilliárd frissítés után még mindig nincsen. Egyébként a frissítéseknek nem akar vége szakadni. Már vagy harmincszor jelentette, hogy minden frissítést feltelepített. Újraindítás után aztán talál még 10 darabot. Majd jelenti, hogy kész. Újraindítom, jelenti, hogy még van 202 darab.... ... aztán még 188, aztán még 4, aztán még 10, ésígytovább. Nincs itt valami bibi? Ennyi frissítése nem is lehet. na és persze azt az ominózus KB3035583-at ehhez a w7 32 bites változathoz külön az istennek se lehet sehonnan letölteni. Brrrrr! Berágtam nagyon.
-
viralmind
aktív tag
válasz premete #10427 üzenetére
Gondolom azt szeretne ha hirtelen otthagyja a gepet es elfelejtene zarolni akkor magatol is lezarjon ,nalam is igy van 2 perc utan zarol ha nem hasznalom a gepet.+ van egy shortcut-om is user32.dll, LockWorkStation ami persze ugyanaz mint a win+L csak kenyelmesebb kattintani
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
hogyan lehet a javat életre kelteni? v8u51-et felraktam, a plugin engedélyezve is van, de a CIB netes oldala nem hajlandó betölteni. IE11 alatt sem megy.
W8.1 alatt teljesen jó volt, bár nem emlékszem, melyik verzióval"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
daczkó
aktív tag
Hol lehet azt beállítani, hogy amikor kikapcsol a képernyő (notebook), akkor ezzel egyidejűleg zárolja is a gépet a rendszer? Azaz minden folyamat folytatódjon, de csak a rendszerjelszó beírása után lehessen használni a gépet?
(#10423) Bkrisz9: Beírod a keresőbe, hogy indexelés
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
Bkrisz9
őstag
Olyan kérdésem lenne ,hogy az indexelés beállításait hol találom? Vagy máshol van mint eddig vagy én felejtettem el és keresem rossz helyen
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Mate
nagyúr
válasz eladohardver #10421 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Nem tudom mennyire zavarók a hibák. Amúgy 29-én még nem fogsz megkapni semmit.
-
eladohardver
őstag
üdv urak! Csak annnyit szeretnék kérdezni, érdemes még újra raknom a windows 8.1-et (csinál már érdekes dolgokat...) vagy várjam meg 29.-ét és majd akkor w10 telepÍtés...?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Shurycen
tag
Srácok az volna a kérdésem, hogy van most a gépemen egy "apacukafundaluka" Win7, de szeretnék élni ezzel a free upgrade lehetőséggel, így szereztem egy érintetlen legális Win8-at. Fel is tettem, de nem volt minden rendben eldobálta a drivereimet 2 nap után, minden hibaüzenettel leállt szóval semmit nem tudtam csinálni, de nagyon kellett a gép ezért nem próbálkoztam hanem gyorsan visszadobtam a 7-et. Na most feltétlenül azt kell tennem, hogy július 29-et követően fel kell telepítenem a Win8-at, majd onnan update Win10-re? vagy mivel Win8 install után elfogadtam ,hogy majd kérek Win10 update-et, meg ugye aktiváltam a kulcsot az accountommal, így elég ha majd a hivatalos kiadott lemezt letöltöm és azt telepítem de akkor meg hogy lesz legális? beírom a Win8 kulcsom, vagy az accountomhoz lesz rendelve?
-
daczkó
aktív tag
Ha a legfrissebb biztos forrásból származó driver kell, akkor csakis NecaCom
/ignore wwenigma
-
westlake
félisten
-
Mate
nagyúr
Senkinek nem javaslom ezeket a fene tudja honnan származó driverek telepítését. A jelenleg kint lévő legfrissebb driver is tökéletes, így bőven ráér akkor felrakni, ha nvidia úgy dönt, hogy kiadja.
Jelenleg 353.54 a legújabb.
Csak a hivatalos érdekel. Minden kiszivárgott, vagy nem kiadott driverrel nem foglalkozom. Felesleges telepítgetni őket, csak ártani tudnak. Ha valami javít, akkor azt úgy is megkapja a többi ember.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz front3r #10411 üzenetére
Nem, ez nem iCafe driver. Egyébként meg mit számít, hogy hivatalosan nem lehet letölten? Nem azért nem működik, mert nincs nvidia.com-os link hozzá. Mondjuk az sem sokat számít, de WHQL.
Egyébként valószínűleg én rontottam el a dolgot. Egy kis türelmet kérek, amíg utánanézek.#10413: Hivatalosan az a legújabb, de nem a legújabb. Nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
front3r
őstag
válasz westlake #10409 üzenetére
De nem hivatalosan letölthető verzió. Azt mondják ez az iCafe driver... koreai verzió, direkt internet kávézóknak kiadva. Több ilyen driver volt már, szóval ne nézzetek hülyének. Guru3D-ről van az info.
Itt van egy módszer a feltelepítésre egyébként! Felelősséget senki gépéért nem vállalok természetesen.
-
wjbhbdux
veterán
Jovo hetre igert az Nvidia support egy drivert ami javitja a fobb gondokat.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest