- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Új hobbija van a rendszeremnek és nem nagyon tetszik
Szóval játékokban mai nap már másodjára úgy kifagy az egész, hogy Ctrl+Alt+Del sem segít rajta, reset gombbal kell újraindítanom a gépem Egyszerűen csak megáll a kép, nem mozdul, de pl. a ts-en lévőket folyamatosan hallom tovább, meg ők is engem, szóval valami biztosan a képi megjelenítéssel (driver) lehet. Nem tudom, hogy ezt így hirtelen miért kezdte el
10041-es Build, NV 352.84-es WHQL driver."-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Egy másik kérdés: fel tudom-e úgy telepíteni a Windows 10-et lemezre kiírás nélkül, hogy előjöjjön az a menü (nem tudom a nevét :/ ), ahol formázni tudom a merevlemezeket, partíciókat tudok létrehozni és kiválasztani, hogy hova tegye az installer a rendszert? Mert eddig ezt nekem csak úgy sikerült megoldani, hogy DVD-ről bootolt a gép (amin ugye a win10 volt rajta)
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Értem, köszi, egyelőre újratettem a rendszert is, a legfrissebb WHQL drivert raktam fel, aztán meglátom, hogy mi sül ki belőle. Előzőleg odáig fajult a dolog, hogy elindítottam a COD:AW-t és kb. egyből, még a menüben kifagyott a játék, szóval kicsit begurultam aztán format C; D
-
DokiBaxxi
őstag
Na Witcher 3 alatt minden rendben volt, GTA 5 alatt is egy ideig de aztán kaptam egy jó kis FPS dropot
-
DokiBaxxi
őstag
Valaki tudja, hogy a Vegas Pro 13 működik-e már W10 alatt? Legutóbb (pár hónapja) mikor próbáltam, renderelésnél kifagyott és csak a Vegas 11 működött. Most mi a helyzet?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz szundybence #9910 üzenetére
"Nem lehetne érzelemmentesen, csak a tényekre szorítkozni egy szakmai topikban?"
"Egyszerűen picipuha-fanok vagytok, nemhogy még szakértők. Én mélységesen szégyellném magam a helyetekben."
-
DokiBaxxi
őstag
Itt vagyunk pár nappal a megjelenés előtt, és az nvidia (!!!) még mindig nem tud egy normális drivert csinálni a Win10-hez? Kicsit gáz...
Melyik az az utolsó driver, ami nem Win10-es, de működik rajta, tudja valaki?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz DokiBaxxi #10356 üzenetére
Más: Hogy tudom beállítani, hogy a rendszer NE telepítsen automatikusan drivert? Mert most raktam fel a 353.30-at, de újraindítás után már a 353.54 van fent. Mert persze a Microsoftnál azt hiszik, hogy a felhasználók 90%-a analfabéta nyomorék és alapból bekapcsolják az ilyen "remek" fícsöröket.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
GTA 5 nagyobb csatánál (pl. Humane Labs 1. setup) mikrolaggol a játék, illetve most kaptam egy kékhalált játék közben. Amúgy semmi
(#10359) Ice_Man22
Igen, csak én pont a szoftveres support miatt vagyok nvidiás, mert eddig soha nem volt gondom a drivereikkel... Most meg nem ez az első driverük, amivel problémák akadtak.Szerk.: Most DDU-val leszedtem a drivert, visszaraktam a Win10-es 353.30-at, meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Petyyyyy #10362 üzenetére
Ez a Win10 is, mint a GTA 5.... Mikor kijött (az op. rendszer esetében természetesen az Insider program elejére gondolok) kevesebb probléma volt vele, mint most
(#10365) westlake
Igen, csak akkor semmi máshoz nem tölt drivert. Nekem csak annyi kellene, hogy a VGA-t ne piszkálja.(#10366) wjbhbdux
Köszi"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Olyanoktól kérdezem, akik részt vettek az Insider programban :
Van itt olyan aki WU-tel frissített? Mert nekem nem talál frissítést
Illetve aki a Media Creation Tool-lal csinálta, annak sikerült megtartania a fájljait, személyes dolgait, stb.?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
üdv Urak!
Be akartam állítani a Cortanát, hogy működjön, átállítottam a nyelvét ugye angolra, majd valamit állítottam a search settingsben és egyszerűen besz*rt az egész. Nem tudom kikapcsolni sem, egyszerűen ha rámegyek arra, hogy Cortana & Search Settings akkor lefagy az egész, nem tudom újra behozni a Cortanát, és a start menü is késve reagál. Ötlet?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest