Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vista-nál volt Home Basic.
W7-nél Starter, Home Premium,Professional, és Ultimate van. A rendszerigényük egyforma, csak a szolgáltatásaikban térnek el.
Az hogy neked miért nem ment az n+1 ok miatt lehetséges, de nem a rendszerkövetelmények közti difi-ből adódik.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Dontorrent #6295 üzenetére
Milyen laptop (gyártónként változik a módszer)?
Belemész a recovery menübe (bootkor, vagy már fel van telepítve a programok közé) és ott általában van lehetőség kiírni lemezre a telepítőkészletet.
Ha nincs recovery (manuelben biztosan megemlékeznek róla), akkor foggsz egy partíció másoló progit. pl. én a clonezilla-t használom. és a mostani működő rendszerről készítesz egy image fájlt, amit bármikor visszatölthetsz. Sanszos hogy egy DVD-nél nagyobb hely kell, kb. amekkora helyet foglal a mostani rendszered adatostul mindenestül.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Dontorrent
tag
Sziasztok!
Adott egy laptop,melyen előretelepített win7 Home premium 64bites op. rendszer van.Szeretném DVD lemezre menteni magát az op.rendszert minden összetevőjével együtt.Nem tudom,lehetséges lenne ez?És ha igen,akkor mily módon tudom megcsinálni és mekkora DVD lemezt vegyek hozzá?
Valaki kérem segítsen!Tisztelettel köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
-
Hegyirabló
veterán
válasz Sub-ZeRo #6289 üzenetére
Amúgy nem, mert kikapcsolatam (meg utána be is kapcsoltam) mindent, és akkor is csinálja. Idegesít.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
válasz Sub-ZeRo #6289 üzenetére
Áhá! Ön mindig oly' segítőkész és megértő velem, Sub-Zero Úr!
Én azt gondoltam, hogy talán a 64 bittel nem kompatibilis a Winamp.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
nagyúr
válasz Hegyirabló #6288 üzenetére
Gondolom az ati kártyán valami élsimítási opció be van kapcsolva. De ez nem win7 problem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Hegyirabló
veterán
Kívánok jó estét!
Ez vajon miért így jelenik meg?
[ Szerkesztve ]
-
apro
senior tag
válasz volvoguy #6285 üzenetére
A home besik.,ha jól tudom,nem akkor kell, hanem a leg első újraindításkor mikor kicsomagolta a hhd-re a telepítendő file-ket ,az még akkor van mielőtt be írod a név,ill telepítő kod..stb,ez az első újra ind.(egy próbát megér,az hátha megy rajta nekem volt egy Acer laptoppal ilyen.)
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #6227 üzenetére
Köszi! Már erre is gondoltam kínomban. Majd még megkérdezem a Eset, vírusirtó topicban. Egyébként a megosztott mappát töröltem, létrehoztam egy újat és gond nélkül működik minden, azt leszámítva, hogy az otthoni csoport nem látja egymást, de legalább a megosztott merevlemez, nyomtató működik bekapcsolt tűzfal mellett is.
-
volvoguy
addikt
-
apro
senior tag
válasz volvoguy #6279 üzenetére
hali
Azért mert nem bírja el a Home Premium-ot,az előtte levő versit tedd fel(a VGA miatt) az fog menni rajta.
Gondolom telepítésnél az első újra indításnál állítottad át a HDD-bútra,mert ha nem akkor is szokott ilyet csinálni (Mert ilyenkor a DVD-ét keresi,de ezt biztos tudod.)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vanek Eduard #6282 üzenetére
1. A dvd meghajtó.
2. A vinyó amire rakod."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vasinger!
nagyúr
Van e valami módszer a sok fizikai ram hasznosítására a RAMdisken kívül?
Arra gondolok, hogy megmondanám a W7-nek, hogy nyugodtan használjon több ramot, mert van elég, így gyorsabb lenne.
Vagy mondjuk ugyanezt a böngészőkkel?
-
@matthew@
őstag
Mostanában mindig érdekes dologra keltem olyan hajnali negyed 5-kor. A gépem be volt kapcsolva és világított a LED-es venti mint a nem normális, ez eddig 2x fordult elő. Ide is írtam h mi lehet a hunyó de végül nem derült ki
Viszont most megvilágosodtam ezzel kapcsolatban: sokszor estére csak alvóra tettem a gépet és bizony az be volt állítva h hajnali 3:00-kor telepíti és letölti a frissítésetek a Win. Szóval mivel alvón volt és nem volt kikapcsolva fogta magát és bekapcsolt és feltette a frissítéseket csak úgy felejtette megát Szóval érdekes dolgok történtek mert azt hittem álmomban bekapcsoltam a gépet, de nem, csak egy nagyon okos alap beállítás által a gép feléledt alvó alapból és frissített, mondjuk annak azt illetőnek aki alapértelmezettnek a 3:00-t adta meg csak gratulálni tudok Rejtély megoldva, csak gondoltam leírom érdekes történetemetMatthew 24:42
-
volvoguy
addikt
Üdv! Feltelepítettem a Win7 Home Premium x86-ot egy elég gégi laptopra, mert az XP valamiért nem ment fel rá...
Elvileg a telepíts befejeződött, indítom a gépet, de a Windows indítása fekete képernyőnél nem jut tovább, holott korábban futott rajta már Win7.
Átállítottam hogy a HDD-ről bootoljon, de semmi....
Mibaja lehet?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
vlevi
nagyúr
válasz Vanek Eduard #6276 üzenetére
Tölts le egy Ultimate Boot CD-t, vagy egy Live Linuxot, és az abban lévő partícionáló programmal pucold tisztára a vinyót.
De ha telepítés közben meghal a Windows, akkor az általában csúnya hardver hibára szokott utalni. Ultimate Boot CD-ben vannak diagnosztikai programok (pl. memóriateszt) is. -
nagyúr
válasz Vanek Eduard #6276 üzenetére
Xp telepítőt rakd be, biosban állítsd be a boot sorrendet, a dvd meghajtót tedd előre majd bootolj be xp-rő és töröld meghajtót. A win 7 meg ne legyen kókányolt verzió hanem normális gyáőri kiadás. Ha így sem megy, akkor vidd el haverhoz és gyaluljátok le a rendszert egy formázással.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vanek Eduard
tag
válasz Core2duo6600 #6273 üzenetére
Volt már egy win 7, ami kékhalált produkált egy idő után. Arra gondoltam, hogy újratelepítem, de nem sikerült, valamire hivatkozva mindig megállt, és most a bootban benne maradt. Szeretném a vinyót teljesen lecsupaszítani és újra rakni a vint, de nem engedi. Ha másik vinyóra akarom telepíteni, ugyanaz a gond (mármint másik partícióra). Nem tudom, mit csináljak...
-
nagyúr
Hát őket valamiért kihagyják ebből, talán azért mert a linux annyira nem leterjedt. Az MS-t meg lehetett perelni érte, mert egy óriás cég. Vagy nem tudom.
(#6274) suti_88: Windows 7-ben van xp mode. [link]
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! A 250-es vinyómat megosztottam úgy, hogy XP és a Seven is fennt volt, de vmiért instabil lett a rendszer, fagyott, minden baja volt. Most csak a Wi7 van a gépemen, amivel nincs is semmi baj, csak szükségem lenne az XP futtatói környezetre (ezért osztottam fel a HDD-m)
Kérdésem, hogy van ilyen virtuális XP létrehozására lehetőség a Win7-en belül, és mennyire használható?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Core2duo6600
veterán
-
Winner_hun
titán
Lehet az lesz. Bár ez furcsa nekem hogy eddig nem volt semmi baja, aztán egyszer csak megzakkan.
mod: visszaálltottam a boot képernyőt, újraindítottam a gépet, simán indult. Aztán futtattam újraindítással amit linkeltél, ha jól láttam nem talált hibát. Mindig olyan gyorsan végigmegy, nem lehet elolvsani az egészet annak aki nem tudja hogy mit kell nézni az oldalnyi szövegen. Persze tudom, a végét..
S még tudtam szerkeszteni a hozzászólást is, vao
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Debilon
addikt
üdv!
van egy kis app-om, amit elindítva ezt a hibaüzenetet kapom:
hogy lehetne megoldani, hpgy működjön a progi?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Viktoár
addikt
válasz cserkosz #6266 üzenetére
Szia
Getdataback talán tudna segíteni,de érdekes történet.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
vlevi
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #6259 üzenetére
"Miért nem használhatja azt a böngészőt amelyiket akarja vagy mi a fene?"
Azért az összes Linux disztrót pofán lehetne vágni ugyanemiatt. A Microsoftot kötelezték, hogy választható legyen a böngésző, de a Linuxban a Firefox az alapértelmezett, érdekes módon az ellen senki sem lázad -
tevfik
tag
Adott egy X-Slim notebook. Win7 frissen feltéve alig pár programmal. Dropbox, Office, Totalcommander.
- Egyetlen egy probléma van, hogy az rtl-most adásokat nézve állandóan buffering - de más gépeken nem okoznak problémát a videók tehát nem a nettel van probléma.
Silverlight ennyire meghúzná a teljesítményét a gépnek?
-
cserkosz
tag
Sziasztok
A tegnapi nap folyamán történt egy érdekes dolog amivel még nem találkoztam .
A számítógépemben van egy 1Tb.-os és egy 500Gb.-os "winyó".
Az 1Tb 3 partíciós
C.: windosw 150Gb
D.:adat 400Gb
E.:adat 400GbA "D" partíción volt 200Gb film ami eltűnt ill. nem látja semmilyen program és a windosw se.
Csak az látszik hogy 400Gb-ból 198Gb szabad terület.
Valakinek van ötlete ,hogyan szerezhetném vissza a filmjeimet.[ Szerkesztve ]
-
Vanek Eduard
tag
Visszatérek az alapproblémámhoz. A bootolásnál két opció jön fel: windows setup (mintha operációs rendszer lenne) és windows 7.
Megpróbáltam újra rakni a win-t, de valahol mindíg megállt. Ha a setupot választom, akkor azt írja, hogy a winload.exe nemtudom micsoda. status: 0xc000000f s hogy nem lehet betölteni, mert vagy nincs, vagy corrupt.
Ha a windows 7-t választom, akkor az egy ideig bejön, aztán kékhalál, csak csökkentettben stabil. Boot cd-nél nem talál hibát és nem is engedi az új installt elindítani. Nem tudom folytatni a régit sem. Nem tudom letörölni sem a régit, még akkor sem, ha azt választom, hogy egy tök újat rakjon fel.
Az alaplap új, már ellenőriztettem, rendben van, a proci is.
Hogy tudok megszabadulni a windows setuptól, vagy hogy tudom folytatni a setupot, vagy hogy a fenébe tudom letörölni az egészet? -
Viktoár
addikt
válasz agressiv #6243 üzenetére
Nos a helyzet a következő.
Májusban kiadott drivert raktam a 5450-es karira és nem dobott hibát.Persze előtte legyalultam az amd-s drivert sőt még control centert is.Utána driver fel,gép pihen,bekapcs,no kék halál.
Így ezt most eljátszottam az 5770-es karival is de csak reggel tudom meg hogy beválik-e mert mostmár szeretném használni a gépet.Amúgy meglett a táp papírja és most járt le a gari.Szóval ha bibis marad a gép akkor "belekukkanthatunk".
Addig is köszi a segítséget mindenkinek.
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #6255 üzenetére
akkor allitsd vissza a boot logot, mert lehet, hogy tenyleg az zavar be neki.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Core2duo6600 #6256 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
válasz agressiv #6257 üzenetére
Miért nem használhatja azt a böngészőt amelyiket akarja vagy mi a fene?
-
agressiv
addikt
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Gyártanék magamank egy aktuális Win 7 es telepítőt.
Ehhez msu kiterjesztésű file ok formájában kell a frissitéseket beleintegrálni a telepítőbe.
A gondom, hogy a 9 es Internet Explorer-t nem találtam meg msu csomagként sehol !
Ehhez kellene nekem egy link, nem közvetlen link a file-ra hanem az adott MS oldalára, hogy el tudjam menteni !Azzal tisztában vagyok, hogy az msu változata a böngészőnek angol nyelvű.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Winner_hun
titán
Persze.
Esetleg lehet hogy amikor tölt(ene) a windows és a boot logó helyett a kék csíkok vannak ott, és a színes darabok mikor megjelennek akkor dolgozik csak nem mutatja? Mert a színes darabok gyarapodnak, szóval látszólag nem csak kifagyott a gép.
HD Sentinel szerint minden rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #6253 üzenetére
es raboktel a schedule disk check-re?
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #6251 üzenetére
ujrainditaskor megcsinalja.
-
Воланд
titán
válasz Winner_hun #6249 üzenetére
-
Winner_hun
titán
Az indulásnál a windows logót kiiktattam, így csak a bal felső sarokban szaggatott csíkok jelennek meg (tán 6 db, nem sok, nem megy végig a képernyőn). Így megy hónapok óta a rendszer.
Tegnap a töltésnél megakadt, a csíkkal kb. egyvonalban színes csíkdarabok jelentek meg, végig a képernyőn. Nem is jött be a rendszer csak sokadik újraindítás után (csökkentett módra is úgy jött be, mást nem tudtam kipróbálni)
A windows kezdi magát összehalni? Ma se akart elsőre elindulni. Géppel minden rendben. Tegnap indítás után az egyik program nyavajgott hogy sérült fájlok vannak és nem indult el. Lehet az SSD-vel lenne baj amin a win7 van? Van valami önellenőrzője a windowsnak?
-
potyi23
senior tag
hi.Mostanaban kezdte a BF3 h ezzel a hibaval kilep.
Win7/64/sp1
Kep:
[link] -
agressiv
addikt
válasz Viktoár #6233 üzenetére
Ez érdekes, bele kellene kukucskálni a tápba, hogy nem e puposak a kondenzátorok, nem kell hozzá szétszedni, csak jól bele kell világítani és a ventilátor felöl belezoomolni. Vagy pupos, vagy már kifolyt kondit kell keresni, a kifolytnak ilyen rozsdaszerű trutyi van a tetején.
Hát még a borz.....
-
a000
őstag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy ugye elvileg van a win7-ben egy olyan beépített dolog, hogy újraindításnál visszaáll a rendszer eredeti állapotára(nem rendszervisszaállítás). Ennek mi a neve és hol találom? illetve érdemes használni? -
Steelmanus
addikt
Sub-Zero jo tippet adott, (meg tartozok Neked )mert erdemes leszedni ilyenkor a friss drivert es hasznalni azt amit a W7 telepiteskor felrakott. Persze jatszani nem lehet vele marmint az ujabb jatekokkal, mert 2009-es drivert tesz fel alapbol, de arra jo, hogy kiszurje az ember a nem-e a friss driver okozza a hibat.
Legyszives toltsd ki az Adatlapodnal a konfiguracios reszt, mert akkor konnyebb segiteni, nem kotelezo, de hasznos.(#6240) atom87 Meg is fogja, de meg lehet szokni. csak akkor nem kerdez ha kikapcsolod az UAC-ot, de azt nagyon erosen nem ajanlom.
En is ugy hasznalom hogy feldobja az ablakot az UAC-ot egy szintel vissza vettem hogy a kijelzo ne sotetuljon el, de maga az UAC be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
atom87
aktív tag
Van arra mód, hogy úgy állítsam be a Total Commandert, hogy ne kérdezze meg az UAC,h indítom-e?? Tehát induljon és kész, ugyanakkor tudjak törölni, stb... ?
Kawasaki z1000
-
PowerBuldog
veterán
válasz sfdrakex #6230 üzenetére
A gép osztja a netet. Egy egyszerű PCI-E-es N-es kártya van csak benne. Mind3 esetben a Connectify nevű programmal csináltam a hotspotot.
Már eleve az fura, hogy a 2 laptoppal ha elindítok egy pingelést pl az index.hu-ra akkor ilyen 20ms körüli értéket kapok. Ha viszont a saját gépemre vagyok csatlakozva akkor 80ms a minimum és van hogy felugrik 1000-re is.
Az egyik laptoppal megnéztük és szintén ezt csinálta, csak az nem csatlakozott le. Valószínű, hogy a telefon az ilyen magas pinget már nem szereti.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
nagyúr
Attól hogy két hónapos lehet ipari hulladék.
Kitudja, meg kell nézni a kábeleket. Én ha mondjuk takarítom a gépet akkor kétszer ellenőrzöm őket, hogy biztos a helyükön vannak.
Ahúgy meg ha vga-t cserélsz, legyen az ugyan olyan mint pl. ati-ati, a drivert illik legyalulni a régi kártyával. Kikapcs. Kártya ki, kártya be, indítás majd driver telepítés, újraindítás és kész is.
-
Viktoár
addikt
válasz Sub-ZeRo #6232 üzenetére
Okés,megnézzük a driver gyalulást.
A lap 2 hónapos.
A kábelprobléma nekem nem tűnik logikusnak mert akkor mindig rossz lenne nem? Gondolom egy indítás után nem javul meg a kábel,vagy .....
A táppal megvagyok lőve mert az nincs másik.
Az jutott eszembe hogy a lap is ati chipsetes,nem lehet hogy annak van problémája?
-
nagyúr
válasz Viktoár #6231 üzenetére
Hát igen ati driver/vga probléma lesz. Próbáld meg a vga drivert legyalulni, majd egy régebbit próbálj meg hozzá felrakni. Egy másik táppal meg kellene nézni hogy mit produkál. A kábeleket ellenőrizni hogy minden jó a helyén van. Az is lehet hogy a lap haldoklik. Nincs kizárva.
-
Viktoár
addikt
Urak!
Az itt említett problémámra kaptam két tippet,de sajnos egyikkel sem jutottam előrébb.
Majd sikerült elkapnom a kék halálos képernyőt.
Ezután egyértelműen vga hibát gyanított az egyik kollega.
Na és most jön a feketeleves mert másik,tökéletes kártyával (HD5450) is ugyanez játszódik le.
Mi legyen a következő lépés a hibaforrás felkutatására?Üdv:Viktor
-
sfdrakex
nagyúr
válasz PowerBuldog #6226 üzenetére
A netet gép osztja vagy router? Mit próbáltál ki laptoppal, ahhoz csatlakozott wifin a telód, vagy az csatlakozott routerhez?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Oxy.kiraly #6228 üzenetére
Tedd láthatóvá a rejtett fájlokat is. Total commanderben beállítások/általános beállítások/képernyő/látszik a rejtett . . .
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Toshiba L xxx laptopot amin Win7 van. 320 Gb HDD, meg van osztva, viszont a D meghajtóról vészesen fogy a szabad terület. Megnéztem a rejtett fájlokat (Total Commander), és a 150 Gb-ból a Backup lefoglal 25Gb, van még 15 Gb ami képek és progik vannak, viszont kb 55 Gb nem tudom hol keressek, mert egyszerűen nincs. A föntmardó hely pedig szabad 50 Gb. Mi foglalja le az 55 Gb?
Köszi!Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
nagyúr
válasz pinnacle #6225 üzenetére
Az esetet dobd ki. Elég a gyári tűzfal meg egy mse2 vagy avira.
-
PowerBuldog
veterán
Elképzelhető, hogy a windowsommal van a gond, ha a telefonom eldobálja a netet wifin keresztül?
Kipróbáltam 2 másik laptoppal is amin szintén win7 fut, de azokkal tökéletes megy, csak nálam dobálja el folyamatosan. TPLink n-es kártya.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #6204 üzenetére
Mégis csak az Esettel volt a gond. Kikapcsoltam a hálózati forgalom szűrését és működött minden. Hogyan lehetne azt beállítani, hogy a Laptop, PC ne szűrje egymást (PC port szkennelést jelez a Laptop felől)? A másik Win7-en is be akartam állítani, elkezdett szinkronizálni , és azóta már a külső vinyót sem tudom elérni a laptopról. Van valami ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz Vanek Eduard #6220 üzenetére
Üdv!
Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások. Ott kell lennie. jobb egérgomb, eltávolítás..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Kuruc2
senior tag
Ha le kell szedni valamit a gépről akkor én a Jv16 Powertools-ra esküszöm.
Kitakarít alaposan, regisrty-t is megfésüli, stb stb stb...http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
CoolMan
MODERÁTOR
Esetleg így próbáld meg.
-
keeper014
csendes tag
használd a revo uninstaller tölsd le és telepísd fel ez ilyen eltávolító progi
[ Szerkesztve ]
-
Vanek Eduard
tag
És még valami! Avastnak nincs uninstallja, akkor hogy lehet leszedni? Mindent egyenként leveszek, mert azt írja, hogy dll gond van, ami ugye azt jelenti, hogy egy program csinál gubancot?
-
Kuruc2
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #6217 üzenetére
Aham. Köszi. Akkor előkeresek valami digitális domestost.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
félisten
Hát a Linkury Smartbar eltávozott az örök vadászmezőkre. Valahogy le kell vakarni a rendszerről... (Ha jól tudom, akkor ez valami messenger plus feature...)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
keeper014
csendes tag
Üdv
az van hogy havernál azt csinálja a win7-t hogy mikor originről le akarja tölteni a játékot akkor nem engedi és ezt írja ki mit tudtok javasolni hogy jó legyen? -
Vanek Eduard
tag
ELKIABÁLTAM
Következő kérdés: a bootolásnál feljön két opció: windows setup és windows 7
Mintha a setup egy operációs rendszer lenne, ha rákattintok nem megy tovább, hosszú hibaüzenet és annyi. Ezt hogy lehet kivenni? Hogy csak egy maradjon, a windows 7? -
Viktoár
addikt
válasz agressiv #6209 üzenetére
Ha van tipped mivel lehetne tesztelni akkor megnézném.Holnap reggel megpróbálok a hibás képről is képet csinálni hátha abból többet tudsz hogy hol a hiba.
Még van rá egy év garancia de az előző tulaja leszedte a matricákat a vga-ról és a dobozra ragasztotta. Ha tényleg hibásna akkor megpróbálom visszaragasztani őket és elküldeni gariba.
-
Vanek Eduard
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6210 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, 20 perce működik normálisan... A legutóbbi setupnál azt írta, hogy az ATI központtal baj lesz és nem fog megfelelően működni. Leszedtem, ahogy van. Mert ez az alaplapi videokártya progija. Hogy hogyan került fel, nem tudom. De egyenlőre nyugalom van...
Mindenkinek köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
félisten
válasz Vanek Eduard #6208 üzenetére
Mivel azt írtad, hogy CPU csere is volt utoljára és ha esetleg azóta vannak a problémák is, akkor halvány reménysugár lehet, ha gyagyás Tódi dolgozott a gépeden és az egésznél is nagyobb eszével esetleg megfeledkezett egy szükséges BIOS frissítésről, hogy a deszka rendesen kezelje az adott CPU-t... Nézd meg a deszkád honlapján, hogy azt a CPU-t milyen BIOS verzió mellett támogatja a deszkád és hasonlítsd össze a jelenlegi BIOS verzióval.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
agressiv
addikt
válasz Vanek Eduard #6199 üzenetére
Akkor hibás a memória, ami nem olyan meglepő. A telepítő fagyása egyértelműen jelzi, hogy valami nem stimmel.
Viktoár: Lehet, hogy hibás, csak nem olyan fletűnő, fihyeld meg jobban, hogy nem e sárgás néhány betűben a pixel stb.
Hát még a borz.....
-
Vanek Eduard
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6207 üzenetére
Kösz...
-
félisten
válasz Vanek Eduard #6205 üzenetére
Hát egy 400-as FSP táp-nak azért ezt még el kellene hogy vigye, de ennek ellenére én azt javasolnám, ha van lehetőséged, egy nagyobb táppal is próbálkozz. Az, hogy már a gép indulásakor összedől a masina, meg ez nem működik-az nem működik, az egyértelműen hardveres problémára utal. Ha ilyen problémával küzdő géphez hívnak, akkor első, hogy minden felesleges hardver leköt/kiszed (csak alap dolgok maradnak a deszkán, 1 darab RAM, VGA, 1 HDD), BIOS reset, BIOS helyes beállítás, és próba. Ha a hiba továbbra is fenáll, akkor ebben a sorrendben célszerű kiszűrni a hibát: táp, memória, VGA, hdd, alaplap, cpu...
Sajnos ilyen esetben ezt végig kell járni, persze ha erre nincs lehetőséged, akkor szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
Vanek Eduard
tag
válasz geprombolo #6201 üzenetére
sajnos, nem értek a SMART dolgaihoz, nem tudom, hogy mit mire kellene másképp. Most a system lemez a sata1-re van dugva...
-
Vanek Eduard
tag
válasz Fire/SOUL/CD #6202 üzenetére
A táp: FSP-400 THN-P 400W (zárójelben ír 450W). A proci AMD PhenomII 4 magos 3.5Ghz, alaplap: M4A88T-V-EVO. Ha lehúzom az összes HDD-t, akkor is csinálja a dög. Video: nVidia GT220. Amikor ezeket beszereztem, akkor kezdtem el a win7-t, előtte minden más volt, gyengébb és Pentium 4.
-
pinnacle
nagyúr
Légy szíves segítsetek az otthoni hálózat létrehozásában. Hiába próbálom a laptopon vagy a PC, a másikon nincs csatlakozási lehetőség. Ezt, hogy lehetne elővarázsolni?
Megosztottam a külső merevlemezt, hiába látszik a laptop felől, nem tud hozzá csatlakozni.
Ugyanez a helyzet a nyomtatóval is.
Eset Smart Security-n a megosztás engedélyezve van, de valószínűleg nem ez a gond. -
Speeedfire
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #6202 üzenetére
Lol, a bal alt+shift jó lett.
Lehet véletlenül megnyomtam ezeket...a fene tudja.
Köszi.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
félisten
Mégis mekkora CPU-ról váltottál és mekkorára? Nem lehet, hogy csak simán elfogyott a táp?
(pl egy jóval izmosabb proci került a gépbe, meg még egy HDD, meg még egy két új hardver, aztán a régi táp meg nem bírja már)Speeedfire
Úgy látszik mostanában ilyen ufo jelenségeket tapasztalnak felhasználók a W7-nél...
Ott kellene lenni a tálca jobb oldalán az értesítési terület mellett... (De a billentyűzet kombónak akkor is működnie kell)[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
Az AIDA-ban a SMART adatokat is átnézted? Meg lehet, hogy jó lenne másik kábelre dugni a winyót...
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest