Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Szeerintem javult a teljesítmény a win 7 ill 8.1 jobban kihasználja a több magos CPU kat mint az xp, de utána kell nézni, hogy vannak - e driverek a fenti rendszerhez, valamint érdemes lenne SSD re váltani, mert azzal mutatja ki igazán a foga fehérjét mind 2 rendszer.
(#46323) wolfman
Bármelyiket amit megvásárolt a matrica és a számla együttesen igazolja a liszensz valódiságát, ha nem használ semmi speciális dolgot, akkot a home is elég.
ultimate felesleges, csak drágább, de a programjaihoz nem kell a töblet amit nyujt.Aki eladja, az mindenképpen üzlet legyen, ne magánember még akkor sem, ha tud számlát adni, mert nem origiinál a csomag, stb....
De hogy kapsz - e még win 7 ét azt nem tudom.
(#46328) xxxx.x
OEM et is lehet külön venni, és akkor te magad leszel a rendszerépítő, és az MS nem ad támogatást rá.(#46329) wolfman
Létezhet, online is lehet vásárolni, oprendszernél azért szoktak DVD set venni sokan legalábbis, mert fel is kell telepíteni, de lehet venni online is, hogy csak kulcsot veszel, de így az ms nél már csak 8.1 est tudsz asszem, de utána kell nézni.Szóval itt lehetne, de csak 8.1 est kapsz itt :
[link](#46335) wolfman
Igen, simán, mivel nem sok gépes környezet, nincs tartomány, se mennyiségi liszenszelés
/utobbival csak Enterprise van/[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz SchumiBácsi #46301 üzenetére
Az vírusírtó sajna nem szentírás semmire sem.
Kell, de önmagában semmit nem ér, a megfelelő géphasználat, netes magatartással együtt véd csakGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz w.miki #46276 üzenetére
Külön ilyen progi nincsen, de a HDD és az SSD a belső programja képes erre.
Hogy mitől romolhat el ?
Azért mert műszaki termék, és hiba mindenhol előfordulhat.(#46286) vtomi2
Melyik volt ez a progi ?[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
A jojatekhoz sajna egyel korábbi java -t kell teleíteni, a legujabbal nem megy egyszerűen frissíteniük kellene a servert, de ezt vagy 4 hónapja nem képesek megcsinálni, már írtam nekik ezügyben, de semmi
A 7.71 es van nálam most épp, ezzel megy, de a 8.x el nem.(#46265) pillowhead
Ha dobozos a wined akkor gond nélkül legálisan használhatod majd az új vason.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz quailstorm #46211 üzenetére
A 8.1 est fel tudod rá telepírteni ?
Tudom, hogy most az van rtajta , de akkor is, mert ha az sem menne, akkor akár hibás is lehet a vasGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz quailstorm #46208 üzenetére
Jahh, de akkor mi a megoldás ?
Kokány, de egy próbát megér, max nem megy.
Ilyennel még nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz quailstorm #46206 üzenetére
Megpróbálhatod, hogy rámásolod a 8.1 est és az install.wim et kicseréled a 7 esére. hátha megy, elvileg image alapú telepítése mind a 2 rendszernek.
-
Core2duo6600
veterán
válasz quailstorm #46203 üzenetére
Megnéztem a Hupport oldalát a Hp én, van hozzá win 7 es driver is, ha pedig van, akkor fel is lehet tenni rá.
Én nekiállnék még 1 szer a pen nek elkészíteni, és kizárólag parancssort használnék mindenre
Ezek a csili vili progik ki tudja, hogy mit csinál, vagy nem csinál a parancssor eddig 100 % ban működött nekem.
És ez ugye csak az MS saját eszközeivel operál, így 100 % megy.
minden parancsnál tudod, hogy mit csinál stb...Ugyanilyen elven próbálj meg csak a teszt kedvéért csinálni egy win 8as telepítőt is.
Az van rajta most is, és azzal mennie kell.A pen meg legyen usb 2.0 as csatiba dugva akkor is ha 3.0 as
a 3.0 asról való bootolás tartogathat érdekes meglepetéséket.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz quailstorm #46184 üzenetére
Hello
Így kell megcsinálni a pendrive ot, a CD/DVD telepítés felejtős
http://hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/Egy file - t fel kell majd másolni rá, ezt megegyszerűbben egy működő Win 8.1 ből tudod kinyerni, ami UEFIS környezetben fut.
-
Core2duo6600
veterán
Ennek elvileg mennie kellene,
Intenetet a virtuális win alol eléred ?Ha nem akkor esetleg egy tűzfal is lehet az osx alatt !
(#46140) Thunderzolee
Igen át, [link](#46144) Kuruc2
Én nem foglalkoznék vele túl sokat,mondjuk egy spyware mailware írtót azért ráküldenék.(#46149) mumtaz
A Microsoftnál egy sereg mérnök dolgozik többek közt a frissitésekkel, kizárt, hogy egy frissíéstől ilyen jellegű gondja legyen a gépednek.Nem tudom milyen progikat használsz, akár azok is okozhatnak galibát, akár valami egyéb férges történet is.
Mindenekelött egy RAM tesztet azért ráengednék a gépre, ilyeneket ugyan nem okoz, egy kicsit hibás ram, olyanokat annál inkább, hogy nem tölt be a program vagy valamilyen műveket után kilép, kiír egy memória címet, stb....
Ill. dobáná a kék halálokat.(#46147) sphe
Directx ek telepítve vannak ?
A 9c is ?
Azt nem tartalmazza alapból a windows rendszer.Egy 3dMark ot rá kéne engedni,
Aránylag újjat, de töbfélét is akár, ez teszteli a vga kártyát, beleértve az integráltat isA VLC player nem használja a vga kártya hardveres képességeit lejátszáshoz, a cpu val dolgozik.
A Windows media player használja
(Ez az oka, hogy egy nem szabványoson kodólt film, egy HD felbitású mkv, a media playerrel nem megy mig a VLC vel igen. )Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Ezt nem értem pontosan, virtuálisan tetted fel a Win 7 et az OSX re ?
Vagy mi a helyzet ?(#46135) Kuruc2
Attól függ, hogy mikor tetted fel a rendszert.
Ha az op rendszer válaszideje normális akkor rendben van, mert indexeli a file okat, telepíti a frissítéseket, és még egy csomó háttér szolgáltatást csinál.És még valami, nem célszerű letiltani szolgáltatásokat, nem véletlen vannak azok benne az oprendszerbe !
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz A_ScHuLcZ #45878 üzenetére
Keressd meg a biosban, hogy nincs-e UEFI re állítva , a win 7 est úgy nem lehet feltenni ?
Majd megkeresem a leírást, hogy hogyan lehet csinálni telepítőd minden egyéb progi nélül, és beteszem ide, annak 100 % osan mennie kell, mert az MS beépített eszközeivel készül.
Első nekifutásra meg kellene csinálni a telepítőt egy másik pendrive ra is, hátha valami gikszer van.
Valamint nem ártana lefuttatni egy ramtesztet sem, biztos ami biztos.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz RetepNyaraB #45850 üzenetére
Most hirtlen nem jut eszembe, hogy mit lehetne ilyenkor tenni.
Próbáld meg a következő topikban, ami pont ilyesmire szakosodott.
http://prohardver.hu/tema/otthoni_halozat_es_internet_megosztas/hsz_12651-12700.html
-
Core2duo6600
veterán
válasz Core2duo6600 #45778 üzenetére
Nem, akármit is csinálok, az igaz, hogy a Symantec Backup Exec serverek mentésére lett elsősórban kitalálva, de sehogy sem megy fel.
Csak server OS re, arra viszont gond nélkül.Most 2 OS van a gépen, csak így nem olyan kényelmes.
#45809) DeathAdder
Menni kell a Win 7 nek is, persze ehhez ki kell butítani a biosból bizonyos dologkat, és lassabb is lenne, de fel kell mennie.(#45825) dangerzone
Amiről rendszer telepítenék, semmi másra nem használnám, már csak az esetleges férgek miatt is.
Egy 8 Gb os pendrive ot erre a célra tartani nem luxus.De ha mindenáron ragaszkodsz a külső winyóhoz megcsinálod rajta a win telepítőt, majd azon csinálsz egy mappát és oda pakolod a cuccokat.
A több particiós történetet is sikerülhet, csak ekkor lehet szarakodni kéne a telepítő bootmanagerével.(#45846) RetepNyaraB
HA otthoni csoporttal volt megadva akkor azt újra létre kell hozni, és csatlakozni a többi géppel bele.
Vagy a jogokat kell újra beállítani, amúgy kap ip címet, net van rajta ?[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Lehetséges - e egy a Win 7 re telepített progival elhitetni, hogy ez bizony egy server 2008 R2 es rendszer ?
A Backup Exec 2014 est szeretném feltenni, ami semmien server szolgáltatsát nem használja az oprendszernek, de nem települ fel a Win 7re, és ezt szeretném megoldani.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hogy áll a windows 7 a SCSI terén ?
Szalagos drive ot tervezek beszerezni, és ahhoz kelleneGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Ez idáig rendben van !
De ha menézem a file tulajdonságait, akkor látom, hogy tulajdonos pl, Cégünk neve/tervező neve !
/Jobb klikk a filke on, tulajdonság, majd részletek
/Azt kellene elérni, hogy itt ne legyen semmi.
Sajnos az elbiráló bizottság informatikusokkal nézeti meg, ki csinálhatta a file-tGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hi
Hogy lehet megcsinálni, azt, hogy egy adott file, pl, egy Excel (xls, xlsx) esetén minden információ eltünjön arra vonatkozóan, hogy ki csinálta, ki hozta létre az adott file-t .
Értem ez alatt, hogy ha megnézzük, az excelen belül a tulajdonságokat, ott is kiírja
És file rendszer szinten is látszik
A cél az lenne, hogy semmien módon ne lehessen kideríteni, hogy ki csinálta az adott file-t,. mert akkor kizárnak a pályázatról minket !Elektronikusan kell egy pályázatot beadni, és emiatt kellene !
-
Core2duo6600
veterán
válasz mumtaz #37796 üzenetére
Ha nem használsz semmiféle külön tüzfalatt akkor sem megy normálisan ?
Amúgy a router melett átlagos felhasználás melett tök felesleges külön tűzfal, a win 7 je elég.(#37807) mutyi
Ha már így benne vaan az Windows telepítő készítésben
Bármely gyári telepítő korong jó lesz, ugyanis mindegyikben mindegyik benne van, nyilván ugyanazon biten.
Ha nem gyári korongot használsz, akkor a Westlake változat az amivel nem szokott gond lenni.Minden a pendrive készítése is elérhető hivatalos MS eszközökkel.
Kerüd a grafikus csili vili progikat !!!
Mivel a gyári korongon is többéle verzió van, így azok közül a megfelelőt kell kiválasztani, ezt le kell kérdezni, a kövezkező képpen.dism /Get-WimInfo /WimFile:d:\sources\install.wim
A winfile nál nyilván a saját file od elérése.
Amúgy ez jó játék, el lehet vele lenni, de ha sikerül akkor az nagyon jó érzés.
Amúgy az usb3 ast én sem tudtam a boot.wim be betenni, de lévén asztali gépem van és van rajta elől usb2 es így csak egy kicsit mentem utána, azóta sincs megoldvaGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Sub-ZeRo #37644 üzenetére
Igen, így van.
Mind a 2 az én gépem.
És azon amelyik nincs tartományban azon partizánkodom, és szülkséges idönként a 2 között az adatmozgás, de ne kiváncsiskodjanakA tartományon kivüliről a tartományit elérem, csak be kell írjam a tartománybeli felhasználó - jelszó párost, ez megy, de fordítva nem.
Még jelszót sem kér, csak azt mondja, hogy nincs jogom.
A jelszavas megosztást kikapcsoltam, de úgy sem megy.
Egyedül jelszavassal ment, de ekkor meg a többiek nem érték el.
Megadtam a Credential managerben a tartományon kivüli gép adatait és úgy mentBárhogy próbáltam, eddig nem megy.
Lehet azért, mert nem lehet ilyet nem tudom.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Sub-ZeRo #37360 üzenetére
Szia !
Most annyiban változott a helyzet, hogy az egyik gép tartományban van, a másik nincsen.
Ez esetben hogyan állítsam be ?
Azon a gépen amelyik nincs tartományba 2 megosztás kellene, az egyiket csak én, a másikat meg mindenki érje el.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello
1. Az egyik gépen win 7 8-1 Pro Hun fut,
Ennek egy megosztott mappáját szeretném elérni
Win 7 ről, ami angol nyelvű
A 8.1 esen mindenkinek megadtam az engedélyt a megosztási jogoknál, és a mappa biztonság fülén is.
a jelszavas megosztást kikapcsoltam, mégsem megy.
Mit kéne tennem, hogy menjen ?2. Honnan tudok magyar Sp1 es Win 7 eredeti iso-kat letölteni ?
-
Core2duo6600
veterán
Félig meddig off, de
Hogy a bánatban lehet az Office 2013 at feltenni, és aktiválni ms fiók nélkül, hivatalos megvásárolt termékről van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Mitől függ, hogy melyik gép a főtallózó egy win hálózatban, nem tartományról van szó ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz PumpkinSeed #28194 üzenetére
Közben megoldódot, mint kiderült annyira szar a teloban.vagy a gépben a blutooth, hogy szinte össze kell érniük, hogy menjen.
-
Core2duo6600
veterán
Sőt, előkerestem a cd jét is, azon is ugyenez a verzó van, byte egyezik a méret, mint amit le lehet szedni.
Sp1 elött biztosan ment, utána nem foglalkoztam vele.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Semmi progi nincs hozzá.
1 etlen 120 megás exe-t lejhet a netről leszedni driver gyanánt.
Ez rendben feltelepült, kért egy rebootot, megkapta.
és tovább nem jutok vele.[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz PumpkinSeed #28169 üzenetére
Ezen már túl vagyok.
A vicc az, hogy a laptop (vista) ott egyszerűen megy.
Még párosítás sem kell feltétlen.
Küldöm, feljön egy üzenet, hogy file érkezett .... ról, elfiogadom vagy elutasítom, ha elfogadom az adott file az adott mappába kerül.Itt az asztali gépen (win 7) csak a párosításig jutok, tovább nem.
Sem a telora sem arról nem tudtam file-t áttenni.A bluetooth ikonon, nincs olyan lehetőség a jobb gomb utrán, hogy file fogadása a laptopon igen.
A bluetooth adapter rendben feltelpüét, hibát nem adott.A párosítás után sikeresnek mondta a win, a történetet, de tovább nem jutottam.
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Hogy a bánatban kell a buetooth t használni a win 7 ben
Össze van párosítva a teloval..
Azt mondta, hogy sierült.A telóról képet akarok a gépre küldeni.
Bluetooth 3.0 USB Adapter em van.
A lehfrisebb driver hibátanul felment.
2 telom van, egy Nokia 6300 Classic, és egy C5-03 egyikkel sem megy.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Egy Mac Pro ra szeretném feltenni a win 7 ult rendszeremet
A gépben nincs cd olvasó, hogyan álljak neki ?
A Mac Pro nem tud mbr pendrive ról bootolniGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz arnicode #24980 üzenetére
Hogy hogy melyik firefoxit ?
Ha arra gndolsz, hogy van - e 64 bites firefox, akkor van, de Palemoon nak hívják.
Ahogy a kollega mondta vagy avast, vagy Microsoft Security Essentials.Aktíválni, nem kötelező, de 30 nap leteltével csak korlátozottan tudod használni a rendszert.
Tehát végső sorban kötelező "aktiválni" :-)[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz Flashback #24973 üzenetére
Sehogy, ameddig az MS nem veszi fel a biztosnágos progik közé, addig kérdezni is fog, és ez így van jól.
Mert ha nem kérdezne, és valami féreg oda kerül, akkor az is lefut, engem már mentenn meg ez a kérdezősdi....Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hát úgy 6-7 éves már tuti megvan.
Az asus nak 1U-s rack servere.
Típusát meg nem mondom.De sokminden lehet, nem kizárt, hogy bedöglött a gép, elévgre jópár éve megy egyfolytában, 2 klíma hibát is túlélt.
Most odáig eljutottam, hogy egy másik gépen, get data backel le tudom menteni a tartalmát ezt tegnap meg is csináltam.
Ma reggel az fogadott miután a gépem bebootolt, hogy a cél hdd,( csak erre vettünk egy újjat, ill. 2 öt, de most csak ez egyikre mentek. )
Hogy nincs rajta partició, és akarom - e inicializálni.
És tegnap este ezt megtettem, és rámásoltam egy halom cuccot.
Azok ott müködtek, kinyilt a pdf, a kép, stb.....Ma reggel meg semmi.
Most arra gyanakszom, hogy lehet-e olyan körülmény, ami miatt fejreáll a hdd.
Mint file ra gondolok, hogy olyan hosszú, vagy a mappák száma stb....Jelenleg 35140 mappa, és 228363 file található rajta, az eredetin, a get data back szerint.
Most mentem az utolsó mappát le cca 330 Gb..Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Server 2000 nem tud Software raided, olyat amit a Server 2003 ill, Vista win 7 tud.
Ezért nem értem, hogy a bánat történhetett.
Ráadásul egy server senki nem netezik rajta, olyan elavult a böngésző, hogy alig akad ami bejönne !Rögtön azzal fogadott a betüj talán megvolt, (már nem emlékszem) , hogy Acces Denied, ha a jogok ennyire el vannak tolva, attól még a particiónak a helyén kellene lennie, mind a 2 Hdd friss, nem rég lett cserélve
sata, 2 TB osak, amúgy.(#24960) arnicode
Valszeg előtelepített win van / volt rajta.
utolsó oem kivételével mindet le kellene tudjat törölni.
Hogy ilyen OEM particiót , hogy lehet létrehozni nem tudom, valaki esetleg ?[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Köszi, ez így müködik, bár kissé melós, mert igen sok mappa van
Azokkal akinek teljes joggal lévén az ő csopotjuknak a servere nincs gond.
A többivel van.
De még dolgozom rajta, de meglesz a megolás.Más :
történetesen ugyanez a server elmult éjszaka alatt elhagyta az adat partitcioját.
A betűjel ott volt, de semmi egyebet nem lehetett csinálni rajta.
Raid 1 (Intel féle, biosban beállítva) van benne, mind a 2 hdd nél ugyanez a helyzet !
Ugyanazt a hdd ét egy win 7 be betéve.
A 7 es lemezkezelő Dynamic Foreign ként jeleníti meg.2 Lehetőség van Import Foreign disk , és convert to basic disc, ez mi a bánattól történt
Server 2000 (x86) volt a gépen, (egy harmadik hdd ről bootol. )Mi a bánat történhetett vele, ez a server kizárólag adat tárolásra van, semmi egyéb nem fut rajta.
-
Core2duo6600
veterán
válasz PumpkinSeed #24867 üzenetére
Server 2003
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Tartományi hálózatban szeretnék mappát megosztani !
Legyen ennek a mappának a neve, mondjuk testLegyen nek a felhasználól mondjuk 1, 2, 3
Minden felhasználónak a teszten belül van saját mappája.
Mindenki csak a saját mappájába tud írni, a többiben csak olvashat !Tartományi hálózaton szeretném megosztani !
Hogyan csináljam meg ?
Annyi bizonyos, hogy a jogöröklödésre figyelni kell !Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Le szerettem volna tölteni a x86-64 telepítő készítése írásról a zip -et, de jelszót kér még a letöltés elött !
Ismeri ezt valaki ?[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz krealon #20555 üzenetére
Hello
És hogy lehet ezt orvosolni ?
(#20563) yoki14
Valami összekeverte a dolgokat én így jártam a benti géppel, reinstall lett a vége !
(#20586) Vasinger!
Nincs, egy SSD beszerzésének van értelme.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
A tűzfal beállítása nem változott alap beállításon használom, amúgy hardveres Linuxos tűzfalam van.
Annak nem lehet hozzá köze, mert a nas a hálózaton belül található, a külső elérés jelenleg nincs beállítva!De megnézem, hogy kikaptcsolom a beépítetted
A LAN on lévő többi eszközt látja a gép, a másik gépet is, ami amúgy látja a NAS-t[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Az mitől van, hogy a gépem nem látja a NAS omat. ?
Ha kézzel beírom //nas neve, akkor feljön a tartalmaNas nak statikus címe van, a gépnem dinamikus, eddig ment, nem értem, hogy most miért nem megy, már mind a 2 ujra volt indítva.
Win 7 x64 es a rendszerem.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Így elsőre arra tippelek, hogy vagy a CD / dvd olvasó vagy maga a gép rossz.
A 64 bitesről is be kell bootolnia, legfeljebb hibaüzenetet kapsz.
Lehet akár túlmelegedés is, elkoszolodott borda / ventilátor.Csinálni kellene első kőrben egy Pendrive ot, ami bootképes, és arról feltenni a Win 7 est, legalábbis megpróbálni !
Egy működő gépen a következőt kell csinálni, Win 7, vagy Vista szükséges hozzá, XP alatt nem müködik a dolog !!!!
1. beteszed a pendrive ot, minden adat el fog veszni róla !!!!
2. Nyitsz egy paransort / Legyen administrator jogod a gépen
3. Kiadod a Diskpart parancsot
4. Majd List disk, ezzel megnézed, hogy hányadiknak látja a win a pen-t, (a méretéből könnyen lehet következtetni )
5. Select Disk X, ahol X a pen sorszáma !
6. Clean, töröl mindent !
7. Create Partition Primary , elsődleges particiót hoz létre
8. Select partition 1, kiválasztod a pen első particióját
9. Active, aktivvá teszed
10. Format fs=ntfs quick , gyorsformázod a penen a particiót ntfs re
11. Assign, hozzárendelsz egy betüt
12. Exit, elhagyod a diskpart segédprogramot !Majd win 7 telepítőkorong be
Lépjél be a DVD én a boot mappába
majd BOOTSECT.EXE/NT60 X: ahol X a pendrive betüjele . ezzel viszed fel a boot információt.Majd
xcopy g:\*.* /s/e/f x:\ ahol x: a pen, g: a dvd-rom betüjele, felmásoljuk a telepítő korong tartalmát a pendrive ra, el lesz vele egy darabig !másolhatod akár totoálcommanderrel is, de ez talán biztosabb !
Ezután ha mindent jól csináltál, akkor bootolnia kell a pendrive ról amennyiben az adott gép erre alkalmas !
(#17075) Steelmanus
Én is használom, megbizhatobban és jobban kezeli a hálózatot, ott fejlődött igazán a 8 as verzió ![ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz fatal` #16675 üzenetére
Lehet csinálni, csak marha lassú lesz, lasabb mint ha cd ről telepítesz, tehát xp ét akkor szabad csak pendrive ról telepíteni, ha kénszermegoldás, pl laptopnál, ha nincs benne vagy rossz az optika .
UP : [link]
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A következő a gondom, és talán ebben a topikban van a legjobb helye a kérdésnek :
A cégünk gyakran indul el pályázatokon, ahol többek közt elektronikusan is be kell adni a dolgokat
Viszont a file ról nem szabad kiderülnie, hogy melyik cégtől melyik tervező csinálta.
Semmien utalás nem lehet rá.Az sem jó, hogyha a file tulajdonosa a Rendszergazda sem szám, sem jel semmi nem lehet !!!
A gép neve sem szerepelhet, mert ugye felhasználó név és gépnév nélkül nem lehet feltelepíteni egy rendszert !Hogy lehet ezt elérni ?
Legutobb azért zártak ki minket, mert a dokumentum tulajdonosa Rendszergazda voltTehát adott mondjuk egy PDF amiről semmien információ nem derülhet ki, a elbiráló testület informatikusokkal viszgáltatja meg minden beérkezett cd ét, file-t stbb.
Tehát mindenhonnan el kell tüntetni, minden azonosításra vagy kódolásra alkalmas adatot !Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Az miért van, hogy azt csinálja a win em.
Hogyha kinyitok 2 ablakot, amik fedik egymnást, akkor hiába kattintok lent az ikonján, csak villog sárgán de nem vált rá ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Brianiac #12549 üzenetére
Jobb klik a My Computer-en (Sajátgép)
Majd a gép neve melett a change (Módosít) re mész, és beírod a tartomány nevét, nem a szerver nevét !
Majd bekéri a Domain admin nak a nevét/jelszavát, és egy reboot kell utána !(#12582) BDave
Ugyanaz a chip kezeli a lan karit és a hangkarit is, ez leginkább régebben amikor megjelentek az első integrált "hangkártyát" tartalmazó alaplapok.
Lehet, hogy közös megszakításon vannak, amit tudsz csinálni, felraksz tesztelés miatt, egy vistat, hogy azzal mit csinál
Vagy megpróbálod a lan kari-t és a Hang-ot külön irg ra tenni, de hogy a Win 7 ben ezt lehete- e egyaltalán azt nem tudom, vagy esetleg külön hangkarit teszel be !Ill. még az utorrent lemezkezelésénél érdemes körülnézni, hogy használja-e a cache -t esetleg a ram puffer-t megnövelni.
(#12599) desirehd
4 et függetlenül a tartalomtól !
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Vagy van valami férged és emiatt
Mert ha nem telepítesu semmit sem, akkor elvileg ilyen nem igen keletkezhet(#12544) @matthew@
Nálam is és szintén SSD vel, az okára nem jöttem rá, ma sleep be akartam tenni, majd néhány óra mulva visszanyomtam, és elölről bootolt
(#12515) TigerCat
Oké. hát akkor ez van ![ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Mi a különbség a 2 "open" ablak közt ?
Hogyan lehet a többet tudót (alsó) előhozni ?Megfigyeltem, hogy némely progi is az felsőt jeleníti meg
Mostanában valami történhetett a rendsueremmel, és jelenleg azokon a webhelyeken isa felső jön elő, ahol korábban az alsó volt.
Van egy másik gépem, ott az alsó jön be, konkrétan az imgur.com címen !A win és a böngésző azonosak.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz magedla #11704 üzenetére
Dynamic a különböző raid kötetek esetén szokott lenni.
Tudtommmal 2 particiót egyesíteni adatvesztés nélkül nem lehet, legalábbis a második partició elvesztése nélkül.
Még partició kezelő buzeráló progikkal sem.De hogy miért bonyolítottad ennyire el, azt nem tudom.
Új SSD betesz
AHCI mód kiválaszt a biosban
Win 7 install, driverek felrakása, és kész is a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz Boci_83 #11306 üzenetére
OSL2000 ez egy elég jo bootmanager feltested reboot, és már tudsz is választani szeerencés esetben
(#11336) Fire/SOUL/CD
Az előtöltést szvsz nem érdemes kiszedni a ram még mindig gyorsabb mint az ssd(#11344) swatti
Nem lehet, hogy túlmelegszik az a szerencsétlen ?(#11349) spiritex
Így látatlanban RAM vagy CPU hibára gondolok.(#11353) xxman
Sanszoss egy HDD hiba.
Miért veszne el az adat, egy reinstaltól ?
Alap, hogy az adatok külön vannak a rendszertől nem ?(#11407) Mian
A post alatt nyomsz egy f8 att alán, és kiválasztod, hogy az usb ről induljon elGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A következő bajom akadt.
Az IE 9 bonglsző a pont [.] karakter beütése után egyszerűen kilép.
Csökkentett üzemmódban is.
A 64 bites Ie elindul, használható.
Az a rész, ahol a bövítményeket lehet kezelni, nem jelenik meg, csak egy üres fehér keret van.
Mi lehet a gond ?
A vírusírtó, kémprogram írtó semmit nem talál, 64 bites win 7 ről van szó !
A firefox alatt akármilyen képen jobb klikk majd a kép mentése, és semmi nem történik, egyik esetben sincs semmiféle hibaüzenet !Merre induljak ? kezdek tanácstalan lenni.
Tudom formatáljam újra, de nincs valami megoldás, még akkor is ha a reinstall a legegyszerűbb és lehet, hogy a leggyorsabb is ?(#11260) sittes79
Ahogy mondod törlöd a win 8 particióját és kész, esetleg a bootloaderből is kiszeded, ha van
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz szasanyi #10914 üzenetére
Volt, hogy minden más hibátlannak látta a gépet, a win 7 hibásnak a gép instabil volt, szóval, hogy megbizhatatlan lenne nem mondanám, de mindenképpen több progival kell megnézni !
(#10919) csizs
Ha dobozos, és a számla matrica megvan, akko OK, OEM et csak a géppel (alaplappal) együtt veheted meg.
(#11032) Luissimo
Ha 64 bitesen, mind a 32 bites java, mind a 64 java kell !
Ezt elfelejtik leírni a letelepíési utmutatóbanGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Ha nem váltkoztatsz hardveresen a gépen akárhányszor ujra lehet telepíteni, hiszen megvetted !
(#10840) TomyGun
Nincs fent valami partició mentő helyreállító progi boot szinten ?
Mert az suokott ily módon települni(#10842) Immy
A win ben beállítod maximális ra, teljesítmény centrikus a dolog, de azt, hogy aksiról csökkenti hardveres dolog, nem lehet befolyásolni.
Ezt jelenti a laptop cpu, a Gericom tett asztali cuccokat a gépeibe, hát semeddig sem tartott aksiról de gyors volt.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz hackeeeee #10810 üzenetére
Közben megtaláltam a beállítást benne, de nem akart úgy sem menni, mert hiávba állítottam be a második hdd nek a 100 mb os particióját (2 db win 7 ről volt szó) mind csak a hdd 1 esen lávő OS indult el.
Utána ráakadtam erre az OSL 2000 re, ami egy kattintás majd reboot és minden partició ott figyelt, kiírja ugyan, hogy unregistered de dolgozik, remélem nem csak 30 napig.
mert 7000 HUF os nem adnék érte szívesenGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz hackeeeee #10804 üzenetére
Azt nagy ivben lesz**ta
A Boot-us nem vált be, lehet a regisztrált változat ment volna, de az OSL automatán megoldotta csak utólag azt kellett kitörölni, ami nem kellett benne, mindezt a boot alatt
-
Core2duo6600
veterán
válasz Core2duo6600 #10799 üzenetére
OSL 2000 megoldotta a feladatod, nem elegáns, de legalább megy
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Hogy lehet ebben beállítani, hogy melyxik legyen az elsődleges hdd, vagyis, hogy melyikre települjön, nekem 2 hdd van bennt, és mind arra akar, amire nem akarom, hogy menjen.
Bent vas 1 750 es WD és egy 250 es Samu, a sami ra szeretném.
A biosban a sorrend jó, és felcseréltem a 2 közt a kábelt sem, de mindig a 750 est veszi előre.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Sub-ZeRo #10750 üzenetére
No az segített rajta, hogy csak a korábbi rendszer hdd volt fent, és így hajlandó volt bebootolni, ekkor kiszedtem a pipát, hogy a startuip and recoveryből, és nem azt állítottam be defaultnak ami korábban volt hanem a másikat, és ekkor beindult rendeesen
-
-
Core2duo6600
veterán
Régen a Bootmagic et használtam, még a win 98 as időben az nem jó, mert fat32 kell neki, az egeres volt.
Minden linuxnak van sajátja.De a win alol egy könnyen kezelhetőt keresek, 2 külön hdd én van a 2 rendszer.
Esetleg még egy linux is becsuszik majd 3 iknak.
Most eltöltam, hogy telepítés elött nem húztam le a régi hdd -ét
És pillanatnyilag az a rendsuer sehogy sem akar indulni.
Ami röhely, hogy az MS azt feltételezi, hogy a windows a egyedül lesz egy gépen.
És céges környezetben kissé hülyén néz ki, hogy minden telepítésnél szétszedem a gépet még akkor is ha én vagyok a rendszergazda.Köszi
Na ezt holnap kipróbálom[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
válasz Sub-ZeRo #10737 üzenetére
Ez nem játszik, mert XP ét nem használok.
2 Win 7 meg még akármi is lehet.Tehát az, hogy ujrarakom nem megoldás.
Nem itthoni gép.Tehát egy Grafikus felületű bootmanager kell, hogy ne kelljen a biosban turkálni.
Meg hát ott csak hdd ét lehet kiválasztani.Azóta már ott tartok, hogy a régebbi win 7 nem bootol, elfelejtettem a hdd ét lekörni.
Tehát csak a frissen telepített indul.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello 2 Windows-t szeretnék használni boot managerrel
Létezik -e ? és melyik az ahol egérrel lehet kiválasztani, hogy melyiket akarom elindítani ?
A beépített túl fapados nekemGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz Sub-ZeRo #10662 üzenetére
Nem tartom kizártnak, de a prigik semmit nem jeleznek, hogyan állítom defaultra ?
64 bites IE alatt nem jelentkezik, de azt megfigyeltem, hogy a processek közt 2 db jelenik meg, amikor 1 példányban futtatom.
Ez x64 es esetén is így van[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Egy olyan gondom van, hogy az IE böngészőben elütöm a pont gombot, akkor az automatikusan bezárodik, és semmi hibaüzenet nincs, mi lehet a gubanc ?
És hát ugye pont van bőven mindenféle url címben.
IE 9 ről van szó x64 es win 7 ult alatt[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz Krystal_s #8306 üzenetére
Én ezt úgy szoktam, hogy egy virtuális gépen szedegetem le, azt meg ellenörízheti, mert 30 napos verzió
belenyul a rendszerbe valami active x vezérlőt tesz fel
ha jól tudom, be telepítve van akkor egyszerűen ellenörzi, és nyilván nem talál semmit, mert eredeti a win edGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz sfdrakex #7953 üzenetére
Ha egy op rendszer telepítésébe belefagy egy vadi új gép, akkor nem kell hibát keresni, vissza gariba, ram hioba vagy hdd, esetleg a hűtés vagy más az alaplapon
Csinálja csak meg !
Minden bootnál nem normális, de egyszer egyszer elmegy
Az, hogy mikor vetted az ssd ét lényegtelen, nekem csak akkor futott le, amikor kirugtam a tápkábelt, illetbe satura befagyott és reseteltemGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Egyedi telepítőt készítek.
DISm parancsot használtam eddigWin 7 ről van ugye szó !
Letiltottam benne egy pár összetevőt a
dism /image:h:\img /Disable-Feature:MediaCenter parancsokkal !Na most, mit kell csinálnom ahhoz, hogy el is tünjöm az instal.wim ből pl jelen esetben a media center alkalmazás.
Már csak 1 változatot tartalmazza az install.wim történetesen a Prof-ot
Tehát márn nem áll fent az a szitu, hogy más verziónak szüksége van rá !Mit kellene csinálnom, nem szeretnék win 7 lite meg efféle progikat használni, mert ki tudja, hogy miket csinálnak a rendszerrel !
Várom választok
-
Core2duo6600
veterán
Veszeé egy nagyobb usb tárolót, lehet hdd is, vagy sata optikát
vagy egy másik hdd re készített el az install cuccosát.
lehet akár belső hdd is, csak fizikailag külön kell legyen attól amire telepíted
tehát 3 féleképpen lehet megoldani !(#6986) Roley_05
Töröltél minden particiót a hdd ről ?(#6992) mike0102
RAM, HDD, Vagy lap, esetleg kábel hiba lehet
CPU, bár akkor fagyna a rendszer, kékhalállla(#6994) akos727
Nem kizárt hogy valami kokányolt nér-ot tettél fel
ha van visszaállítási pont az install elötti időre tedd vissza(#6998) akos727
Annyiszor telepíted ahányszor csak akarod, szép is lenne, ha korlátozva lennél, megvetted akkor már használd is(#7000) SymbianOS
Ha sipol a kari, akkor kevés neki a kakao, kösd be az összes csatira a delejt(#7012) hoffman_
Feltenni feltudod 30 napra biztosan, azt legfeljebb(#7016) Roley_05
A korábbi particiokat törölted ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
NEm, megcsinál az mindent
De válaszhatod a gyalogmódszert, ami gyorsabb is ![link]
A Compress-t hagyd el, mert akkor nem megy, legalábbis nekem hibát írt ki bootnál.De itt van még egy itiner
[link]
Vista Win 7 win 8 ra, Server 2008 ra is érvényes[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz gyurika981 #6886 üzenetére
Acronis truimage ez jól allignálja
(#6893) Norbi46
Sok cikk van a neten magyarul is, többségükben sok bla bla bla van, , akár őssze is hasonlíthatod, de kb, beteszed a lemezt, és nyomkodod a next et, majd lekaparod a drivereket felteszet, egy antivirus progit is, éls kb készen is van.(#6900) Norbi46
Attól is függ, hogy mire használod, én 100 gb okat suoktam a rendszernek adni
Az ssd ém 64 es, itt be kell érnem ennyivel(#6923) Elar
Ha csak 1 particiót akarsz akkor miután törölted a korábbit létrehozza magának
Ha több particiót akartsz akkor egyet a rendszernek csinálni kell, a többit meg majd win alolGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
A Ram foglalltság normális, azért van, hogy használja nem ?
Ha kell valaminek, akkor rögvest felszabadítjaA drivereket legtöbbször jobb kézzel felétenni
(#6734) NuBarach
Ram méret 3 szorosa(#6743) NuBarach
A rendszer lehet 64 bites.
Max a lejátszü cporgiból 32 biotest teszed fel, de nekem pl fent van mind a 2 megférnek egymás mellett
De a VLC -ét használon, annak meg ugysem kell semmi sem(#6758) N-vidi-A
Nem, de egy másik gépen meg lehet oldani, és még legális is lesz, eme topik 1 hsz ében van egy link, hogy hogyan
De a laposoknál az elős bekapcsnál meg szokta kérdezni, hogy milyen legyen(#6764) 7600GT
Menni kell én is ezt csináltam, és ki is választottad a virtuális gép tulajdonságainál, hogy 64 bitest akarsz feltenni ?(#6768) Fire/SOUL/CD
Vagy használ egy bizonyos kis progicskát
És még le sem bukik, mert számlája megvan, matricája megvan(#6823) zacsibá'
Igen, de nem mindegyik driver megy így fel, pl a legfrisebb ati és nvidia nem müködik, látszolag belemegy, a telepítés közben használja is, csak amikor már utoljára ujraindul, akkor elveszti, ill hibákat dobál, lan usb3 ezeket gond nélkül beleraktam(#6837) jozsi252
:net meg ezek fent vannak, mert a korábbi driverekben még nem volt benne
Lapotop meg egy külön álltafajta driverek szempontjából.
Ha tudod, hogy milyen vga van benne, akkor az amd oldaláról is érdemes lehet megpróbálni(#6845) Killerlaca
Külön progival biztosan, mert láttam ilyet valahol a neten, hogy magától tudja - e j kérdés, esetleg egy témát nézzél az ms oldalán, hátha(#6860) sti10p
Akkor neked most hogy is kell felmenni a netre, mert kábelnet esetében T-home, csak bedigom és megy semmi jelszü meg semmi sem kell !(#6862) sfdrakex
A progit nem kell telepíteni, csak az ikonokat, ha nem az all usersbe rakja a telepítő(#6864) zacsibá'
Itt le van írva, sok más mellett is
[link](#6866) asound
A hdd hez nem adtak valami progit ami erre való, alapból ilyet a win nem tud(#6871) aag
Csak az első HSZ-t kellett volna megnézni !
[link](#6873) aag
Nem érdemes kikapcsolni őket, nem véletlenül vannak !(#6877) chungee
Ez ugyan vistára van, de talán itt is használható :
A registriből kell kitörölni valami pár helyről, majd reboot, és megtalálja magát újra.[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
2 GB ram, elég szokott lenni, a CPU 2 magos ?
(#6652) utgyuru
Lan kari driver frissités ?
Vagy kari csere ?(#6658) Orionk
A toolbar okba kell asszem bemenni, és ott lehet kiszedni, de hogy magyarul hogy van azt nem tudom.(#6673) ErosenZold
Nincs(#6677) MinionFlasH
Adatmentés !!!Minden ilyen buzera elött kell, amire ált fel is hivja a progi a figyelmet !
(#6682) sfdrakex
Nálad lehet, de ha pl a lan katior nem ismeri fel, akkor már semmit sem tud leszedni magánakl, nem tartalmazhat minden drivert, mert akkor hatalmas lenne a mérete(#6712) Steelmanus
És vissza is teszi, ha elrejted a frissitést, akkor nem megy fel.
De ez azoknak probléma akik crackelik a win 7 est tudtommal Bár ilyet nem is feltételezek, itt úgy is mindenki eredeti szoftvert használ, hadd hizzon MS bácsi pénztárcája továbbGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
Core2duo6600
veterán
válasz tupacamaru #6472 üzenetére
A Windows 7 Thin PC -t honnan lehet beszerezni ?
(#6470) Steelmanus
Ez nálam is volt(#6479) SymbianOS
Ha van rá lehetőség, akkor érdemes lenne ezt az ssd ét egy másik gépben megnézni, havernál vagy valahol, 0 -ról telepített rendszerrel így frissiteni is fogjaNekem van egy olyan érzésem, hogy amikor restart van, akkor az ssd nem áll meg rendesen, vagy lefagy, mert ugye abban is egy mikrocomputer van.
(#6492) woland_y2k
Melyik ez a parancsoros utasítás ?(#6499) HarryPotter
3 szor lehet fpdarabot cserélni.
HDD Alaplap, És CPU ezeket nézi az MS
Ha a 3 on túl vagy, akkor kell telefonálni !Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz HarryPotter #6343 üzenetére
Igen, valahogy így
-
Core2duo6600
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #6332 üzenetére
(#6335) woland_y2k
A számla és a matrica a lényeg, hogy a gépen mi van, csak tételes ellenörzésen derül ki,ami viszionylag ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
A Renult Latitude, ha jól írom, Samsung fejlesztés, tehát lehet kapni !
(#6303) BIZ0906
Reggelsz egy dinamikus dns szolgáltatásra , bekonfigurálod és elindítasz egy kiszolgálót a gépeden ami erre alkalmas.
Vagy webszerver, ftp, bár ekkor csak letölteni tudja, vagy valami streamelő cucc, hogy bongészőben lehet nézni a NAS ok közül van olyan aminek van ilyen szolgáltatása(#6311) HarryPotter
Hogy aktivált a win rajta nem tesz semmit, mert jó eséllyel megvan törve.
A mostani loaderek már megbízhatóan teszik a dolgukat. !A kérdés az, hogy egyaltalán járt- e a géphez előtelepített win7
Ha nem, akkor elmész egy boltba és veszel egyet, azt kész !Vagy használód így ahogy van
Ment Pm(#6317) Roli27
Hogy írt a lemez még nem akkora tragédia, ha a matrica eredeti hozzá.
Ugyanis ujabban még lemezt sem adnak az OEM laposokhoz és talán már az asztali gépekhez is.Ha a kód rajta van, akkor bármely verzióval egyező korongról fel lehet tenni, és aktiválni a kóddal !
(#6322) hfrankee
Csinálj a biosban egy reset to optimized vagy defaultot, rakd újra legfrisebb nem béta driverekkel
Ill lehet, hogy érdemes biost frissiteni szintén nem beta ra !De még akár ram gond is lehet
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Gyártanék magamank egy aktuális Win 7 es telepítőt.
Ehhez msu kiterjesztésű file ok formájában kell a frissitéseket beleintegrálni a telepítőbe.
A gondom, hogy a 9 es Internet Explorer-t nem találtam meg msu csomagként sehol !
Ehhez kellene nekem egy link, nem közvetlen link a file-ra hanem az adott MS oldalára, hogy el tudjam menteni !Azzal tisztában vagyok, hogy az msu változata a böngészőnek angol nyelvű.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Steelmanus #6159 üzenetére
Hát furcsa, igazság szerint tweeker progit nem használok, ha valamit ki akarok kapcsolni, akkor azt ki lehet a win en belül is, persze utána kell nézni, hogy hol.
Az lehet, magam szedtem le és elfelejtettem.
Mert korábban volt valami állandóan ette a hdd ét, lehet pont ezMindegy most megy, nem volt rá szükségem, csak érdekelt, hogy hova tud eltünni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Core2duo6600 #6156 üzenetére
A Windows search nem volt telepítve, de hogy mi vagy ki szedte ki azt nem tudom
-
Core2duo6600
veterán
De az lenne !!
Más :
Most vettem észre, hogy a start menumből eltünt a kereső sór.
És a window explorer ablakaiban sem látszik ...
Valami 5 let, hogy lehetne visszahozni ?, a star menű testreszabásánál be van kapcsolvaGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
Chrome-ból szeretném kimenteni a jelszavaim meg a könyvjelzőim.
Erre mintha lenne lehetőség a chrom on belül is, ha esetleg online helyre mintha ezt is tudnáAzok a játékok amik a dokumentumokba csinálnak mentést azt elég elmenteni és telepítés után visszarakni?
Elvileg igen, de hányok az ilyen beállításoktól oda mentsen ahova én beállítom.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest