Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni. Mi okozhatja a következő problémát?
Mindennapi munkám során outlook 2007 -est használom. Eddig megfelelő volt bevált és hiba mentesen működött.
Egyik napról a másikra fogta magát és folyamatosan a cpu-t az egekbe emeli ezáltal a háttérben való futtatásra használhatatlan mivel a böngésző, de bármilyen fajta kisebb alkalmazás ( nem válaszol ) vagy megfagy jópár másodpercekre.
A gép outlook nélküli gondtalanul működik. Az outlook a levelek küldése és érkeztetésénél hasonló esetet produkál ott is terheli a gépet. Amit még fontos tudni jelenleg kb 2500-3000 levél lehet illetve 2-3 fiókkal dolgozom.Köszönöm.
Hátha tudtok segíteni, Windows 7 alatt történik ez.
-
tevfik
tag
Üdv,
Érdeklődnék, hogy a következő notebook-hoz milyen windows 7 -t kellene telepíteni?
32 v 64 bites-t?
Köszönöm!
-
tevfik
tag
A mai napon vettem egy notebookot és az érdekelne, milyen oprendszert érdemes rárakni?
ASUS X55VD - SX045D Intel Dual Core B820 1.7GHz (SX045D)
memória 6GB DDR3
winchester 500GB SATA 5400rpm
grafika nVidia GeForce GT 610 1GB DDR3Gondolom alapból 64bites rendszerből indulunk ki vagy tévedek?
Windows 7 vagy 8?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tevfik
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus K50C SX002 gépem Win 7 Ultimate rendszerrel.
Telepítés után tökéletes de pár alap program után lassulást érzek a gépen.
Igaz nem egy erőmű Intel Celeron 220 1,2GHz - benne ill 2gb ram.
Érdemes lenne XP, Vistat használni ?
Első körbe azt tanácsolták próbáljam meg csak a sima Win7 Home verziót mivel nincs szükségem ultimate-ra.
Köszönöm!
-
tevfik
tag
Segítsetek.
K50C Asus notira win 7 felraktam majd a drivereket és a következő ablakot kapom inditáskor.
" you have to install ATK0100 driver "
Mit tudok ezzel kezdeni? ( Wireless Console driver-t ) akartam felrakni. A driver arra való, hogyha bekapcsolom a gépet egyből aktiválja a wifi-t és csatlakozik a netre. De sajnos nem megy. Legfrissebb driver az asus oldaláról.
-
tevfik
tag
Üdv!
Segítségeteket kérem. Egy 64 bites rendszeren win 7 elmentettem, tömörítettem egy könyvelő programot. Majd felraktam egy másik gépre amin 32 bites rendszer van. A program 32 bites egyébként. A programot szerettem volna letörölni a gépről, de az írja , hogy csak 64 bites rendszeren távolítható el.
Tehát hogyan tudom letörölni a gépről? ( 32bitesről)
-
tevfik
tag
Adott egy X-Slim notebook. Win7 frissen feltéve alig pár programmal. Dropbox, Office, Totalcommander.
- Egyetlen egy probléma van, hogy az rtl-most adásokat nézve állandóan buffering - de más gépeken nem okoznak problémát a videók tehát nem a nettel van probléma.
Silverlight ennyire meghúzná a teljesítményét a gépnek?
-
tevfik
tag
Remélem tudtok segíteni.
Felraktam ezt a " windows doctor " win 7 optimalizáló programot majd szépen analyz és lefuttattam mindent. Baromi gyors lett a gép de böngészési élmény pocsék lett valamit nagyon elállított a program.
Olyan mintha csökkentett módba lehetne netezni már ha van ilyen... alig tudtam a ph-t megnyitni sőt ha képet linkelek azt se szúrja be, úgy hogy manuálisan tudom csak ide a szöveg alá berakni a képet.
http://kepfeltoltes.hu/111119/207906461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszönöm!
-
tevfik
tag
válasz Tamás88 #2989 üzenetére
Windows - letöltöttem a legújabbat majd közölte velem, hogy nem tudja futtatni mert 32bites a program - majd beállítottam kompatib. de nem lett jó ( .hu gigabyte )
.com oldalon @bios programot leszedtem feltelepült egy ilyen kis program volt, le csekkolta a legújabb bios frissítést majd felpakolta, restart. Beleraktam a +1gb ramot azaz 4 és most 4gb tökéletes képpel hanggal!
-
tevfik
tag
válasz sfdrakex #2985 üzenetére
32 bit alatt használtam a meglevő 2x1gb ramot ami tökéletesen ment, a héten vettem + 1gb amivel tovább használtam majd belekerült még + 1gb a napokban.
64-bitesen probáltam mindegyikkel és kiválóan működik 3GB pakolva, onnantól kezdve adott a probléma recsegő hang hangszoróból és videókártya csikos és néha kilövi magát. -1gb rammal tökéletes a 64bit teljesen mindegy milyen variációba pakolva.
Most pl. 1,2 foglaltva van ram majd üres majd 4. ben megint tehát 3gb most igy is jó.
-
tevfik
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2958 üzenetére
Kivettem 4x1gb 800mhz ddr2 ramból -1db -ot és minden rendben lett! A videókártyától kezdve a hangig minden szuper és kiválóan működik.
Ez micsoda, ilyen lehet? Miért van, hogy 4 memóriával nem megy ?
Hihetetlen számomra!
-
tevfik
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2951 üzenetére
Köszönöm, délután jelentkezek a fejleménnyiekkel. Esetleg erre tudnál valamit mondani, ajánlani?
A videó-kártya driver telepítése után hajlamos elszállni a kékhalálos üzenettel NLVDDMKM.sys
nvidia 196. win7 x64 driver felrakás után -
driver nélkül első körben telepítés után egyből el is ment a kép.
-
tevfik
tag
válasz sfdrakex #2946 üzenetére
Volt mozgatva, de nincs ilyen probléma mert :
Nincs kihúzva semmi! Win 32bit Win 7 felrakás után tökéletesen működik! Kiváló a rendszer minden driverrel használható mint mindig csak ugye a 4gb memóriából + videó-kártyából összesen 3,25 " használható "
Itt driver probléma lesz!
-
tevfik
tag
Üdv,
A hét folyamán a gépembe belepakolásztam 4GB -ramot ezért 32bites windowsról - 64 bitre kellet váltanom...
Gigabyte GA-MA69G-S3H lapról van szó - telepítés és driver felrakás után is borzasztóan recsegő hangot hallok a hangszóróból. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest