Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Feribacsi555 #5393 üzenetére
sajnos az ugyan olyan hardverkornyezet nem mindig biztositek a helyes mukodesre. szoftverkornyezet is ugyan az a ket gepen?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
válasz FoxiestFox #5395 üzenetére
dvd-rol inditva a helyreallitasnal nem jelenik meg a telepitett rendszer a kivlasztandok listajaban. azt irja, ha nem jelenik meg, tallozzam be a vinyo illesztoprogramjat. wtf, azt meg honnan szopjam elo, regi, 500gigas s-ata maxtor, nem hiszem hogy kulon drivert igenyelne egy korszeru oprendszer alatt.
-
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
válasz FoxiestFox #5391 üzenetére
Ilyen áram elmenős leállás pedig, ugyan úgy ahogy az áram ingadozás is vághatja haza a gépet, bár szerintem csak szoftveres gondod lett, W7 DVD ről bootolva próbálj helyreállítást.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
sziasztok.
a mikrosutonk levagta a biztositekot, amikor ment a gep. ez gyakori dolog, egyszeruen visszakapcsolom, es menni szokott tovabb.
eddig.
w7 64 bit, adaplapomon lathato gep.
a windows inditasi javitas nem hagyja elindulni a gepet.
lefut, ujraindul, ismet bejon, lefut, ujraindul, es igy a vegtelensegig. nem irja, hogy talat hibat, azt se, hogy nem.
f8-cal is probaltam normal mod, csokkentett mod, egyikkel se indul.
lehetseges az, hogy egy w7-es gepen elrontson valamit egy aramszunet?
en ilyenre meg nem lattam peldat..itt a kep, amit csinal ez a hulladek (bocs mar, nem tudok mit mondani ra )
-
Psychonaut
veterán
-
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Még 1x én. Az lenne a kérdésem, hogy miylen progival tudnék csinálni egy újratelepített win7ről az összes frissítéssel és a kezdőprogikkal amikro még gyors a gép, egy ISO-t készíteni róla és ha bármi baj lenne akkor csak azt az isot felmásolni a winyüre azt joccak??? Megoldható ez?
Köszi a segítséget.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Воланд
titán
válasz Feribacsi555 #5385 üzenetére
hat az aero nalam sem szereti a hibernalast, tiz alkalambol egyszer ugy jon vissza, hogy visszavalt basic temara (pontosabban nem valt vissza, mert a szemelyreszabasnal tovabbra is aeros tema van kijelolve), aztan egy kis ido utan vagy megjavul, vagy nekem kell manualisan rasegitenem. amit javasolni tudok a te esetedben az egyreszt az elmenyindex lefuttatasa, masreszt a vga driverenek letorlese, elobb az alap, win7 altal feltett driver tesztelese, majd ha ugy nem jo, akkor a gyarto oldalarol leszedett driver telepitese es tesztelese.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gond a windows 7-emmel. Én sokáig szívtam vele, de már nem bírok vele együtt élni.
A hiba úgy néz ki, hogy valami miatt az aero meghal. Mármint ugyebár vannak a tálcán pl firefox ikonok, ha pl több firefox ablak nyitva van, ha felé visszük az egeret, akkor lehet közöttük váltani. Na ez nálam meghalt. Őrülten zavar, hogy nem bírok az ablakok között csak alt tab kombinációval váltani. És ez változó. Újraindítás megoldja ideig-óriág, de én kényszeres hibernáló vagyok és 2 hibernálás után már nem megy. Dell inspiron n5110-et használok, ismerősömnek ugyanilyen gépe van, neki működik. Aero hibakeresőt ráindítottam, de nem talált semmit.
Tud valaki segíteni pls?
Köszi előre is! -
-
Rocky96X
tag
Sziasztok.
Mitől lehet az hogy op. rendszer betöltésnél mikor kezd megjelenni a win logo lefagy a gép? Utánna ha újraindítom (reset gomb) csak az Asus képe jelenik meg tovább nem megy nem csinál semmit. Ha kikapcsolom úgy indúl néha több próbálkozás után tölt csak be a win néha elsőre is. Mitől lehet ez?
KösziHa PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
vlevi
nagyúr
Itt lehet mindenféle animációkat, áttűnéseket kikapcsolni
Szerintem téged az animáció teljes vagy kis méretre állítás érdekel
-
C0d3r
addikt
válasz Tauren45 #5373 üzenetére
Próbáld meg a Windows 7 USB/DVD Download Tool-al.
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom jó topikban vagyok-e de szerintem ide illő.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám az Pendrivemet bootolhatóvá tenni? Tudom tudom van google meg stb meg tonna vidi tuben de egyik se mükszik jól. . . Hiába követlem a leírsást a cmdben amivel infózni lehet a sticket ott Boot-able: off. . . Na most akkor mit tegyek vele?
Eredeti win-t szeretnék rá tenni mint telepítő.
Köszi a segítséget.Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
pinnacle
nagyúr
válasz sfdrakex #5366 üzenetére
Köszi! Próbáltam, de nem lehet. Átírtam az E-t F-re hátha változik valami, de semmi. Visszaírtam E-re, és a másik lemezről már be sem tölt a rendszer (csak Win7 van rajta). Próbáltam javítani, de nem látja a Win7-et, és a másik 2 particiót sem. Az XP semmi hibát nem jelez. Mi a fene lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
válasz Levike880517 #5356 üzenetére
Szia!
Én utólag váltottam 64 bitesre.
A Microsoft ügyfélszolgálattal egyeztettem, akik adtak egy linket, ahonnan cserelemezt lehet rendelni. (Az előbb néztem azt a linket, de már valamiért nem aktív) Meg kellett adni a termékkódot a matricáról, és valami megjegyzés rovatban, hogy 64 bitesre váltanék. Ez 24 euróba került, ami a szállítást is tartalmazta.Kérdeztem tőlük, hogy nem oldható-e meg úgy, hogy szerzek egy hivatalos 64 bites telepítőt, és azt felteszem.
Erre ezt válaszolták:"A telepítőt meg kell rendelni, ha bit verziót szeretne cserélni, mivel a telepítő amit legyártanak az Ön kulcsával kompatibilis lesz. De más telepítő lemezzel ez nem garantált."
Kiemelném az utolsó mondatot. Tehát legális, de nem garantált, hogy menni fog
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne ami nagyon fontos lenne ha valaki tudna válaszolni, szóval: az a probléma, hogy amikor pl firefoxot megnyitom gond nélkül megy ez de utánna "belekattintani" nem tudok és tökéletesen mozog az egér de nem reagáll semmit egy idő után a kattintásokra csak nagyon ritkán. Az a baj, hogy ezt "szebben" nem tudom elmondani, szóval ha még valamit ezzel kapcsolatban kéne írnom légyszíves azt írjátok. Mitől lehet ez vagy minek a hibája.(annyi, hogy egeret kicseréltem leszedtem a gyári logitech drivert az se a baj és eset smart security van fennt ami nem talált problémát válaszotokat előre is köszönöm.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Levike880517 #5364 üzenetére
Nem kell másikat rendelni, beszerzel bárhonnan egy a tiéd verziójának megfelelő 64 bitest és a 32 bitesed kódjával telepíted azt. Első hszben van is link ahonnan le lehet tölteni.
(#5365) pinnacle
start menü futtatásba írd be számítógép-kezelés azon belül majd a lemez kezelőt válaszd és adj a meghajtónak betűjelet.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Újratelepítettem a rendszert, a telepítés alatt, le volt húzva az egyik vinyó, miután csatlakoztattam, az eszköszkezelőben látszik, a sajátgépben, viszont nem. Az XP, Ubuntu is látja. Hogy tudnám elővarázsolni?
-
Levike880517
csendes tag
Milyen megoldást javasolnátok akkor?
Rendeljem meg újból a win7-et csak 64bites verziót? Csak az a baj, hogy így is 4 hetet vártam mire méltóztatták kikézbesíteni.
Vagy ha mondjuk letölteném a win7 64bites verzióját és a legális klucsomat abba beírnám? Vagy ez a kulcs csak a 32bites verzióhoz biztosít hozzáférést?AMD PHENOMII 940 BE,GIGABYTE GA-MA790X-UD4,SAPPHIRE HD4870(1gb GDDR5),OCZ 4096Mb DDR2 1066Mhz Reaper KIT,SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2,COOLERMASTER eXtreme 500W,SAMSUNG 2333SW
-
kmisi99
addikt
win 7 felmeg régi amd athlon xp 3200+ procival szerelt gépre?
-
D4v3
őstag
HEEEELP!
Tegnap egy ezer éves webkamerát próbáltam beüzemelni win7-en (64 bit), ami aztán nem sikerült. Ma bekapcsolás után, kiírja, hogy a system32/.../Desktop mappám hiányzik és vele együtt eltűnt minden beállításom, mappám stb a c:/user-ből is. Marhára örülök persze, mert a dokumentumokban is, és a letöltés mappában is voltak fontos dolgok, arról nem is beszélve, hogy pl mozilla meg minden egyéb cucc a gépen visszaállt alap helyzetbe, mintha új user lennék. Valakinek esetleg van ötlete mit kéne tegyek most? :S -
Hunork
veterán
Tudtommal nem lehet a te esetedben...(van egy főiskolás cimbim, ő is megerősítette az imént)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Воланд
titán
nem, tiszta telepites kell.
-
Levike880517
csendes tag
Sziaszotk!
Sajnos kutyafuttában rendeltem a tisztaszoftverről egy win7-et meg egy office-t és valamiért x86ot jelöltem be pedig 64 biteset akartam rendelni.
A lényeg az, hogy valamilyen módon nem lehet 32bites win7et 64bitesre frissíteni?AMD PHENOMII 940 BE,GIGABYTE GA-MA790X-UD4,SAPPHIRE HD4870(1gb GDDR5),OCZ 4096Mb DDR2 1066Mhz Reaper KIT,SAMSUNG 750GB 7200rpm 32MB SATA2,COOLERMASTER eXtreme 500W,SAMSUNG 2333SW
-
robagp
tag
Hello!
Win7 64 bit -em van, és az eszközkezelőben a Intel(R) Management Engine Interface előtt egy sárga háromszögben felkiáltójel van.
Újra raktam a lemezéről a drivereket, semmi.
Leszedtem az új inteles drivereket a gigabit oldaláról, de semmi!
Lap gigabit p61-usb3-b3 proci intel i3 oprendszer win7 64bit
Válaszokat előre is köszi! -
Hunork
veterán
válasz Agyasima #5353 üzenetére
Kend egy köllömös, avagyé igencsak illedölmös ember! Nagyon szívélyesen segítettem kendnek! És:
Oszt emmá aztán szúper gyú, annyit röhöghessem ezen, hogy mingyá is küldöm iziben a komáimnak!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Agyasima
őstag
Hádejitten annyi úsztatás és animálás van, hogy az embör fija mán asse tuggya, hogy egy olyan akvaparkba került vagy a kompjúter elibe. Node meglássa, faluhelyen is ismerik az illemet, eztet kűdöm magának! Meg persze a FehérHollónak is. Még ha nem is létezik, akkor is!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Hunork
veterán
válasz Agyasima #5349 üzenetére
Hát ez jó, mintha lent lennék Zalában a nagyimnál...
Amúgy meg itt finomíthatod még: Vezérlőpult/Rendszer/Speciális beállítások/ itt a Speciális fül és máris eléd tárul a Vizuális hatások, no, itt kőne mán pippantani kü avagyé be a kóckákat."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
geprombolo
őstag
Erre valaki tud megoldást? Köszi
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Agyasima
őstag
válasz FehérHolló #5347 üzenetére
Nadeháthogy, oly ismerős kend! Nem-e a szomszéd Józsi, a lódoktor maga? Az ilyen eszes legény! Decsakmert megzavart itten a kokas a rikácsolásával a gyesznyóetetés közibe, aztat elfeljtöttem kijelenteni, hogy bezony neköm úúúúgy vóna jó, hajaz ÁJERO téma megmaradna és a szomszéd Marist megenné a fene ha átgyün, hogy az abrak alatt még látható 3 másik abrak!
No eztet óggya meg kend, ha tudi!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
FehérHolló
veterán
válasz Agyasima #5346 üzenetére
Elősször mesíd öl hogyacsudába nem gyütt baglyud néked, hogy ablakokat akaródz tűtettni!! Eggyüt lakhatnók a rosszfótban márság.
Asztánmásoggyára mennyé a vezírlőpútba, ottan keressdé meg a Megjelenítés és Személyre szabás (angol: Appearance and Personalization) fűccsöt, majdan ottanhol találódzon egy Téma (Change Theme), választódj önönmagaddvá iggy olybá teccőt, mintsem Aero!!
(Tehát alul a Basic and High Contrast Themes csoport a nyerő számodra, hogy egyértelmű legyen.)Bocs, nálam angol, nem tudom a magyar megfelelőket, de remélem dekódolható.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Agyasima
őstag
AZTAT Monnyátok meg neköm, hogy hogyan tudom rávenni ezt a csudálatos felületet arra, hogy az ablakok zerus másodperc alatt jelenjenek meg és tűnjenek el, a "beúszó" és "kiúszó" (van ezekre jobb szó?) effekteket hol lehet kikapcsolni?
-
nagyúr
-Win + tab, ALT + tab. Vagy az egéthez keresel drivert de szerintem nem lehet.
-Ott vannak hogy gyakran használt fájlok vagy mi. A start menü tulajdonságainál kell beállítani.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
flash-
veterán
sziasztok
két dolgot szeretnék:
-Meg lehet valahogy oldani, hogy az egerem egyik gombját ha megnyomom akkor a gép átváltson az asztalra?
-A másik pedig az hogy meg lehet oldani hogy a start menüben előjöjjenek a legutóbbi dokumeintumok?(mind xp-ben?)
-
bok92
addikt
Üdv! A gondom az lenne,hogy miután kikapcsoltam a notit nem vettem észre, hogy kiírta azt: a windows szolgáltatasok konfiguralasa... Nos én rácsuktam a fedelét ,és olyankor átvállt takarékos üzemmódba.... na most kb 15perce megy ez a konfigurálás,és meg nem haladt semennyit sem.Valami ötlet?
-
Shirkan
csendes tag
sziasztok, lenne egy olyan problémám miszerint a windows7 x64-es oprendszerem van most fent, és valamiért csak 3.12gb-ot lát elérhetőnek az oprendszer a telepitett 4gb fizikai memóriából.Bios-ban nem láttam erre vonatkozó beállítást.Van valami ötletetek hogy hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát? Köszönöm előre is
" nothing and everything...is possimpible" by Barney Stinson
-
Воланд
titán
na, csak meglett.
[link]kulcsszavak: windows mappa, friss telepítés, méret
-
djyuri
őstag
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Valami elállítottam gyikul a mediaplayerbe.
Van egy samu tv és megakartam osztani az egész médiaplayer tartalmát mert látná a TV.Na úgy megosztottam hogy a gépen sincs már műsortáram, és a Tv-n csak azt látom amit megosztok kézzel. Mit állíthattam el? -
djyuri
őstag
-
djyuri
őstag
válasz Sub-ZeRo #5261 üzenetére
Hát....csak a szokásos.... 9800gtx oc...6 giga ram...ssd...1200W táp (további vga-k miatt)
1100T Black proci.De játék terén abszúrd semmi gond. Jelen körülmények közepette pl az ssd-nél semmilyen fagyás nincs. Ott az előző telepítésnél volt hiba,mert most ez a része hibátlan.
A windóz mostani további része is az,csak ez az egyetlen,bár számomra kolosszális hiba,hogy az eredeti 1 perc böngészőkészre állás helyett 2,5 percre hízott a dolog. Kikapcsnál semmi gond....szinte akármennyi program,játék fut,ha megnyomom a power gombot,akkor a win 5-10 sec alatt leállítja a gépet. (kivéve persze,ha leszedett frissítéseket,mert ugye azt éppen akkor konfigurálja)A rossz driverek a gyári cd-jén vannak..azok teljesen használhatatlanok win7 64 bit alatt. XP még úgy ahogy...csak ugye 6 mag...stb az minek xp-re :S
Én már látom a hiba pontos jelenségét,hogy nem fér a rendszer a betöltéskor az esemény naplóhoz hozzá,emiatt,amíg a ciklus idő le nem jár,addig áll. Régen XP-nél is volt hasonló..ott amíg a hálózat nem állt fel,addig állt a betöltésnél a kép. Ott egy lan letilt+ restart....lan engedélyez+ restart..és megoldotta a problémát. De itt belső baj van... A windows security essential is veszélyt jelző üzenettel indít,így gondolom neki van a legtöbb köze ehhez.
-
atka76
tag
válasz Fire/SOUL/CD #5332 üzenetére
Köszi,nekifogok csak még egy pontosítás!
A HDD - n Win 7 van!Bendegúz
-
GrandeP
addikt
válasz ErosenZold #5327 üzenetére
Puppy linuxot szoktam rányomni, mert általában lányoknak van ilyen, meg sztem az a legkisebb igényű, cserébe ugyanúgy teljes körű.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
atka76
tag
válasz Fire/SOUL/CD #5309 üzenetére
Lehúztam a kábelt és basszus nem indul el így a Win7!
Mit lehet tenni?Bendegúz
-
-
flash-
veterán
sziasztok
egy netbookra ami 900 mhz-es és 1gb ram van benne melyiket ajánljátok inkább?
Windows 7 Home Basic N SP1 x86
vagy
Windows 7 Starter N SP1 HUN
vagy egyik sem fog megfelelően futni ezen a netbookon?
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Mivel sok helyre telepítettem fel, és tök jól működik, gondoltam feldobom az én gépemre is a win7-hez a microsoft live essentials progit, ezért elötte lekaptam az eset Nod 32-t.
Miután a törlés és emiatti újraindítás megtörtént az asztalon kint lévő minialkalmazások (csak gyáriak voltak) szétestek.
Kitöröltem őket, majd kitettem őket újra, de ekkor is csak szétesett képeket láttam, nem volt ott maga a minialkalmazás, de a jobb sarkakban lévő X-et amivel be lehet őket zárni, azt láttam.Van ötletetek mit kellene tenni, hogy visszaálljon a rend? (registry-ben kellene nyúlkálni, vagy más)
Előre is köszi. -
wrox
őstag
válasz ErosenZold #5302 üzenetére
Pl. aki ezt a kombót erősen ajánlja: Farkas Viktor. Nézz utána. A win7 tűzfala azért erősen hasonlít (nem csak külsőre) az ISA-ra.
-
veterán
válasz FehérHolló #5289 üzenetére
Szívesen, de sajnos ezen nem nagyon lehet segíteni. Írtam én is WinForms alkalmazást párat és ismerem a jelenséget.
-
agressiv
addikt
válasz ErosenZold #5316 üzenetére
Jólvan okoska legyen így. Ha nem vetted volna észre most is a leugatós "ki ha én nem" stílust nyomod te nagyonhülye.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
ErosenZold
senior tag
válasz agressiv #5314 üzenetére
Senkit nem ugattam le amíg nem jött valamelyik okos (lehet te nem olvasom vissza), azzal hogy mekkora szar a comodo meg nemkő mert a win tűzfal a KIIIIIIIIIIIRÁLLLY.
Amúgy elmondanád, hogy mégis egy Tűzfalról vagy Anti-Virusról hol olvassak ha nem a neten?
Hmmm, értem énhozzám csak a hoax ok jutnak el, de a te windows tűzfalad szűri a tartalmat és csak az igazságok jutnak el hozzád.
Én itt fejeztem be, rájöttem nem vagy vitapartner. Ha akarsz valamit privát és ez igaz a másikakra is akik térítenek.
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
agressiv
addikt
válasz ErosenZold #5313 üzenetére
Mégis mindenkti leugatsz és szerinted mindenki más tévedés csak neked van igazad. Az meg megint más, hogy minden baromságot beszívsz ami a neten van akárki is írja azt.
Hát még a borz.....
-
ErosenZold
senior tag
válasz agressiv #5311 üzenetére
Ki mondta hogy okosnak hiszem magam?
Ki mondta, hogy senkit nem ismerek el szakembernek?Én azt tudom, hogy OLVASOK teszteket (nem nem nod álltal toltokat, mert azokban a nod is mindig top1). Elolvasok iszonyú sok VÉLEMÉNYT az adott védelmi programról, nem csak arról és csak a pozitívakat amit éppen használok. Akkora ember vagyok mint te.
Amúgy pontosan akkora hatalmam van mint a pápának, csak bennem kevesebben hisznek.
És még én trollkodik mi?
[ Szerkesztve ]
-
agressiv
addikt
válasz ErosenZold #5306 üzenetére
Mert azt hiszed, hogy annyira nagyon okos vagy és szerinted senki sem szakember, csak te, mert egy átlagos otthoni felhasználónak professzioonális cuccok kellenek, mert veszélyben van mi....
Hadd kérdezzem már meg, hogy mégis ki a franc vagy te, hogy ennyire okosnak hiszed magad?
Hát még a borz.....
-
félisten
Akkor először derítsűk már ki, hogy mi is a helyzet. Húzd le az adatkábelt a HDD-ről (kikapcsolt gép mellet (ezt azért írom le, mert már volt olyan versenyző, aki ezt bekapcsolt gép mellett játszotta el )) és nézd meg, hogy elindul-e a W7 az SSD-ről, aztán meglátjuk mi a következő lépés.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Воланд
titán
tavolitsd el az eszokozt az eszkozkezelobol, inditsd ujra a gepet es hagyd, hogy a win tegyen fel hozza drivert.
-
Воланд
titán
válasz ErosenZold #5302 üzenetére
"Tudod mi a baj? Az hogy most a "szakember" alatt magadra gondoltál." vs. "nalad es nalam tapasztaltabb szakember is ajanlja/hasznalja"
ertelmezd.
tessek itt egy nev (szemely szerint leszarom a stilusat es van amiben nem ertek vele egyet, de a szakmai felkeszultseget asszem nem kell vitatni). plusz nyugodtan nez be az srv2k8 topicba, oda sem zoldfuluek irogatnak. reszemrol a tema lezarva.
-
ErosenZold
senior tag
válasz Sub-ZeRo #5304 üzenetére
Értem, az trollkodás ha van véleményem?... HMmm
Comodo tűzfala bugos? Végül is csak non stop az ÖSSZES tesztben az első 3 ban van benne és legtöbbször az ELSŐ helyen. Amúgy a router tűzfala nem szűri a csomagokat, csak tilt.
Előzőre, sosem mondtam egy szóval sem hogy ez istenkirály kombó. (Pláne hogy 1 védelmi csomag az egész de nemgond.) Azt sem mondtam, hogy sosem szoptam még be semmit. Ezek a szavak csak a TI fejetekben jelentek meg, mert le mertem írni, hogy dísznek jó a művirág mellé a Windows védelmi programjai.
Miért is jönne hozzám most 1 moderátor? Semmit nem írtam, nem is trollkodtam csak a ti képzeletetekben. De hogy ne sírjatok most ez miatt egész délután.
A windows tűzfala + az mse kombónál jobb védelem NINCS. Röhögve veri le a Kaspersky és a Norton védelmi csomagjait !
[ Szerkesztve ]
-
C4L1
csendes tag
Természetesen próbáltam újratenni a drivert, de most hogy mondod belenéztem az eszközkezelőbe, és minden egyes hálózati kártya alatt szereplő dolog, a hálókártyától a tunngle ig mind felkiáltójel van. és azt írja mindegyikre hogy: az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Miért nem hagyod rá? Látod hogy mennyire okos szegény. Akkor rakjon fel egy bugos fos tűzfalat és nyugodjon meg mennyire biztonságba van. Inkább venne 5k-ért egy routert és a gyári tűzfal + win tűzfal meg egy MSE ami ingyenes és van benne hálózat figyelés is simán tökéletes lenne. A trollkodásait meg törölje egy moderátor mert senki sem kíváncsi rá.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
TRob1
veterán
Nem beszélve arról, hogy tökmind1 mi neki az "istenkombó", ha kicsit olvasgat itt-ott, tudhatja, hogy nincs olyan ami mindenkinek megfelel, mert vmit ez enged be, vmit meg az (nem 1 és nem 2 ilyet olvastam már az évek alatt víruskergetőre és tűzfalra is) Persze most jön a szöveg, hogy nála aztán soha semmi nem jut be, ezzel, az fix. (És ilyenkor meg mindig mosolygok magamban, hogy vki ezt veszi vki azt, meg ez a jobb-az a jobb, én meg vígan elvagyok a beépített+MSE kombóval gond nélkül, pedig nem csak a ph-n járok, sőt...)
¤ R'n'R ¤
-
ErosenZold
senior tag
Szakember? Kérek nevet és utána nézek.
Nekem egy informatika tanár nem szakember, sőt a legtöbb diplomás informatikus sem szakember, az infó boltban dolgozó emberek 99%-a meg pláne nem szakember.
A windows "szakemberek" azt is mondják, hogy a windows biztonságosabb mint egy linux, persze ez természetes "igaz" mert ők "szakemberek". (Nem akarok ezzel linux vs. vindóz vitát indítani csak példa volt)
Tudod mi a baj? Az hogy most a "szakember" alatt magadra gondoltál. Neten mindenki, minden témában "szakember" vagy van egy "szakember" barátja aki 95%-ban önmaga.
*FRISS* Mellesleg ha jól tudom, nem én kezdtem el okoskodni hogy felesleges a Comodo mert minek az ha a win önmagában kircsi védelemmel rendelkezik (főleg a Defender..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest