Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz geprombolo #5598 üzenetére
Nincsen még, de szeretnék, csak még nagyon idegen ez még nekem.
-
geprombolo
őstag
válasz Vasinger! #5585 üzenetére
Van ramdisked? Akkor mindenképpen oda érdemes a virtuális memóriát tenni, a ramnál gyorsabb semmi nincs. A ramdisket éppen azért találták ki, hogy memóriából futtassák a progikat, hogy gyorsabban töltődjenek be
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz szabimaci22 #5596 üzenetére
1 vinyód van 1 partícióval, érdemes létre hozni legalább 2 partíciót és az adatokat nem oda tenni ahol az OS van.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Воланд
titán
válasz Butcher-HUN #5594 üzenetére
program is meg hibas hardver is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz Sub-ZeRo #5591 üzenetére
Köszönöm! Ám még annyit én úgy tudom, de kérlek javíts ki ha nem így van hogy kék halált hardver probléma okozza? Vagy program probléma is lehet? Mi okozhatja?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Laccoss
addikt
válasz szabimaci22 #5592 üzenetére
Rendszervisszaállítási pontot hoztál létre előtte?
Amúgy érdemes odafigyelni, mert nem írják hogy sima vagy sp1es win7hez jó.
-
nagyúr
válasz szabimaci22 #5590 üzenetére
Nem hinném, csak szerintem szétcseszte a téma a rendszert. Amúgy érdemes ilyeneket kipróbálni. Amit írtam próbáld meg, esetleg ha nem megy, olvass vissza és voltak még itt parancsok is, amivel életet lehet lehelni a rendszerbe. Ha azzal sem megy, akkor nyertél egy win reinstallt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Butcher-HUN #5588 üzenetére
1 hsz, kékhalál résznél olvassd el mi a teendő.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Win 7 Ultimate 64-bit SP1-et használok. A következő hiba jelenséget kaptam: A gép nem volt terhelés alatt egyszer csak kaptam egy kék halált és újra indult a gép Ez még is mitől lehetett? Minden infó az adatlapomon megtaláljátok. Segítségeteket előre is köszönöm!
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
nagyúr
válasz szabimaci22 #5586 üzenetére
DVD lemez be majd javítás. Milyen téma? Rndes win féle, vagy ilyen moddingolt mindenféle?
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Van egy acer 5742ZG típusú notim és ma felraktam egy témát win7 alá és újraindítás után ez fogadót -----> bootmgr image is corrupt. the system cannot boot !
semmire nem reagál ez mii ?? -
Vasinger!
nagyúr
válasz geprombolo #5583 üzenetére
Áh, SSD az felejtős, nekem az drága.
És mondjuk Ramdisknél? Számít hogy hol a lapozófájl?
-
Laccoss
addikt
válasz geprombolo #5583 üzenetére
Ha SSD akkor meg pláne
-
sfdrakex
nagyúr
válasz KovácsGéza #5577 üzenetére
1. már kaptál választ
2. Aktiválni csak az első fogod tudni, a másodikon nem fog menni az aktiválás, mert már aktiválva van, egy másik gépen.
-
Воланд
titán
válasz KovácsGéza #5577 üzenetére
1.) egyre.
2.) konkretan nem tudom megmondani, de asszem mindket gep jelezni fog, hogy "on szoftverhamisitas aldozata lett". de ha mindketto nem is, az egyik biztos.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
KovácsGéza
tag
Helló!
Biztos hülye kérdés, és előre is elnézést miatta, de:
1.) Hány gépre lehet feltelepíteni egy időben ugyanazt a Windows-t?
2.) Ha felrakom egyszerre az asztali és a noteszgépemre is, legrosszabb esetben mi történhet?
Remélem ez nem volt warez, válaszokat köszönöm!
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
-
robyg
senior tag
Üdv mindekinek.
Lenne két kérdésem:
Az egyik nem tudjátok véletlen hogy a Win7-hez mikor jön ki service pack 2-es frissítés;
A másik annak idején volt egy progi (nLite) amivel lehetett az XP-t személyre szabni,frissítések,driverek integrálása.Nem tudjátok,hogy a Win7-hez nincs ilyen progi véletlen?
-
Воланд
titán
válasz jackbacsi87 #5569 üzenetére
valami live linuxot szedj le es bootolj arrol. ha ugy sem ismeri fel az usb portokat, akkor gyanus, hogy halott az alaplap.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Tegnap oké volt minden a géppel. Ma megpróbáltam először usb-n rádugni egy winyót. Hibaüzi fogadott:
Az usb- eszközt nem lehet felismerni.
Ezután próbálkoztam pendrive-val, mp3-al, mindegyiknél ugyan ez volt. Végigmentem az összes porton, újraindítottam-bennhagytam őket...végigzongoráztam mindent.Mindig ugyan az.
Az usb-s wifi adapter viszont feltűnt, hogy műxik. Amikor viszont kivettem-betettem, az is elszállt. Csak akkor ment, ha a gép indításánál benne volt, akkor is csak a hátsó portokról..(Ahogy írtam, többi cucc kkor se működött.)
Eszközkezelőbe virítanak a sárga 3szögek, próbáltam frissítést, eltávolít-újrarak-ot, de semmi.
windows 7 telepítő se segített...Maradt valami, amit kihagytam? Vagy rakhatom újra?
-
-
Tibi86
aktív tag
Hi!
Egy Pentium 3 1.4GHz, 512MB SD133, geforce 4200Ti, megbírkózna a windows 7 bármely verziójával, avagy maradjon az xp?
Most telepíteném újra hugom facebook-os gépét, aztán eszembe jutott, hogy hátha...
-
nagyúr
Olyat csinál mostanában, hogy indításkor elindul minden szépen (SSD-ről, pikk-pakk), de utána, mielőtt elkezdhetnék dolgozni leáll minden. Még az óra mőásodpercmutatója az oldalsávon se megy, az egeret lehet mozgatni, de nem reagál semmire, ha leviszem az aljára a programindító sávra, akkor átváltozik a kurzor kis kék körré. A CPU terhelés 50% vagy 100%-ot jelez. Ez az állapot kb. 2-3 percig tart, utána mintha mi sem történt volna megy minden, ha a leállás előtt sikerült rákattintanom valamelyik programra, akkor az villámgyorsan elindul.
Ma sikerült még a megállás előtt elindítanom háromgommbal afeladatkezelőt, és egy processz volt, ami sok erőforrást igényelt, az egyik svchost.exe. Ha lelőttem, akkor megszűnt a CPU terhelés, úgyhogy biztos ez a ludas, de amikor kilövöm, akkor újraindul a rendszer, DCOM-kiszolgáló hibával.Mi ez a DCOM-kiszolgáló, miért állítja meg a rendszert, mit lehet tenni, hogy ne csináljon ilyesmit?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #5554 üzenetére
Akkor inkább hagyom bekapcsolva, mert szoktam Corel Draw-t használni és virtualizálni is rendesen. Bár ha már elfogy a memória, akkor inkább kikapcsolok pár dolgot.
Apropó, ha a másik winyómra teszem, nem a rendszeremen hagyom a lapozófájlt, azzal gyorsítok a rendszeren?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz agressiv #5560 üzenetére
Pedig zene és videó szerkesztő progik képesek felzabálni 8-10 gigát vagy akár többet is. Vannak olyan programok is amik el sem indulnak ha nincs lapozófájl, akkor sem ha van 16 giga ramod nekik pedig csak 1 giga kell. Szóval mai vinyók elég nagyok, elfér a lapozó fájl, és sok esetben instabil rendszertől menti meg magát aki használja.
[ Szerkesztve ]
-
garami87
tag
Sziasztok! Egy olyan nagy problémám lenne, hogy újratelepítettem a wint és mostanság a lomtáram nem működik megfelelően!:// Amikor kidobok valamit az asztalról, akkor látni az összegyűrt papirt a kukában, de ha belemegyek akkor nincs benne semmi!:S Ha nem rendszerparticíóról dobok ki valamit, akkor valamikor nem is látni benne semmit! Se az ikon nem jelez ki semmit se ha belekattintok a lomtárba akkor sem! Mi lehet a gond? ha tudnátok ebben segíteni azt nagyon megköszönném, mert már ötletem sincs! Ikont kilőttem majd megint aktiváltam az asztalon de semmi!
gg
-
agressiv
addikt
Nálam eddig 4GB volt a max ramhaszhnálat zene szerkesztő program mellett, játékok alatt 4 fölé sosem ment lapozó file nélkül, pedig 6GB van a gépben szóval a lehetőség adott.
Még annó 3Dstudioztam és akkor elfogyott a 2 giga, de olyankor amikor bohóckodtam az extra finomítással. Normál használat mellett azzal sem volt gány, pedig csúnyán kiírta a program, hogy off van, amikor megtelt.Hát még a borz.....
-
Воланд
titán
válasz agressiv #5558 üzenetére
pl. a dragon age memory leakes, nalam 3GB memoriat ugy felzabalt, mint a sicc, vissza kellett kapcsolnom a lapozofajlt. aztan emlekeim szerint a ps is sir a hianya miatt, meg egyebb professzionalis programok is tudjak hianyolni (mondjuk utobbi szelsoseges eset).
az altalad hasznalt programok szama szvsz meg mindig nem kozeliti meg az osszes programok szamat.
lehet tesztelgetni, hogy majd biztos jo lesz, meg nem omlik ossze es lehet, hogy ez be is jon, meg lehet kicsit biztosabbra menni es hagyni, hogy az os kezelje. nekem is kellett egy kis ido mire ezt (is) megtanultam.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz agressiv #5556 üzenetére
azert ez eleg meresz kijelentes reszedrol, ha figyelembe vesszuk azt, hogy egyreszt nem tudod, hogy milyen alkalmazasokat hasznal, masreszt nem hiszem, hogy te az osszes letezo alkalmazast kiprobaltad a sajat gepeden.
-
-
Vasinger!
nagyúr
8-12 GB ramnál már érdemes kikapcsolni a lapozófájl, vagy jó az ha van?
-
Воланд
titán
válasz Chesterfield #5552 üzenetére
igen.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Gépváltás miatt áttettem az új gépbe az SSD-t.
A régi gépen is win 7 volt, így az SSD-n eleve létezett a "rendszer számára fenntartott" 100 megás partíció pluszban.
Amikor áttettem az új gépbe, akkor elfelejtettem ezt a plusz partíciót törölni, és úgy tettem fel a win 7-et. Most az a gondom, hogy mindenhol látszik ez a plusz partíció, nem rejtett mint eddig volt.
Elég az a megoldás, ha lemezkezelésben a meghajtóbetűjelet eltávolítom?köszönöm.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi agressiv, Psychonaut! Nem tudtam, hogy a PowerISO-nál a meghajtó leválasztása a lemezkiadás.
-
nagyúr
válasz metaldog #5548 üzenetére
Lehet hogy a vinyó rossz. Éemezklezelésnél tudsz előjelet adni neki.
-
metaldog
aktív tag
Hi az lenne a gondom hogy külső dokkolóról csatlakoztattam egy frissen vásárolt vinyót de nem látja a gép gondolom mert formázva sincs de régen xp alatt volt olyan hogy felhasználói felügyelet és ott meg lehetett találni és particionálni és formázni is lehetett, ez win 7-ben hol van vagy hogy lehet megoldani hogy lássa?
Na most már ott tart a dolog hogy a gépbe rakom be a vinyót akkor sem érzékeli és alig indul el a gép. Ja és elég fura hangot ad kattog párat aztán semmi. Az nem gond ha simán sata csatlakozás van a gépbe és a vinyó pedig sata3-as?
-
agressiv
addikt
válasz Psychonaut #5545 üzenetére
Hmm, ha igen, akkor a tálcán lévő Virtual Manager alkalmazás-ra (ami nem ugyanaz mint a power ISO) kattintva a mountolás menüpont mellett található.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nem találtam megfelelő fórumot azért kérdezem itt, talán tudtok segíteni. A PowerISO-nak hol van a "lemezkiadás" gombja?
-
Koczka
tag
válasz Psychonaut #5533 üzenetére
Az asztal háttérképekre gondoltam.
-
-
sfdrakex
nagyúr
W7 telepítése után szerintem először mait érdemes futtatni az a Windows Update, általában mindenhez rak magától drivert is és felteszi a frissítéseket is. Egyébként a driverek sorrendjének sok jelentősége nincs szerintem, bár talán először érdemes az alaplapét felpakolni ha már manuálisan pakolod.
-
vadasz70
aktív tag
sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy a leptopra telepítettem egy bluetooth és mikor az eszközt hozzá akarom adni a számítógéphez nem sikerül, ki ír egy hibaüzenetet hibakód:0x80070057. mi lehet ez és hogy lehetne megoldani? köszönöm
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Az adataimnál levő konfigra telepítettem (újra) Windows 7-et (Professional HUN 64 bites verzió: otthon használt céges gép, céges jogtiszta oprendszerrel).
Az kérdéseim, illetve alábbi problémáim adódtak:
1. Hangkártya telepítése a folyamat legvégén lehalt. Vártam pár percet, majd kilőttem a taskot. A gépet leállítottam volna, de nem kapcsolódott ki (a leállítás üzenetnél megállt). Újraindítás után tapasztaltam, hogy a telepítés sikerült, a kártya működik. Egyszeri probléma lévén (eddig legalábbis), érdemes foglalkozni vele, vagy ha nem jelentkezik, tudjam be eseti jelenségnek?
2. Anno volt ajánlott telepítési sorrend XP-hez (SP1-2-3, frissítések, utána vga driver, stb.). Van ennek még valami jelentősége, vagy tökmindegy a telepítés sorrendje? Meglehetősen össze-vissza pakoltam fel tegnap a drivereket (a hangkártya meghajtóprogramja maradt utoljára), elképzelhető, hogy az 1. pontban részletezett problémát ez okozta?
3. Van pár hibabejegyzés az Eseménynaplóban (Alkalmazás fül, a Rendszer-nél nincs semmi):
Ebből van vagy 20
Ebből is akad fél tucat
Egy ilyen is akadt
Mi okozhatja mindezt?Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
metaldog
aktív tag
válasz Regirck #5535 üzenetére
A vezérlőnél gondolom de nem látja a vinyót amikor először rácsatlakoztattam mutatta a típusát és kereste az illesztőprogramot de nem találta és azóta én sem tudom elővarázsolni. Az nem gond hogy az alaplapom csak simán sata-s a vinyó meg sata 3-as? Legalább is azt mondták hogy nem gond legfeljebb a sebessége nem lesz olyan.
-
metaldog
aktív tag
Hi az lenne a gondom hogy külső dokkolóról csatlakoztattam egy frissen vásárolt vinyót de nem látja a gép gondolom mert formázva sincs de régen xp alatt volt olyan hogy felhasználói felügyelet és ott meg lehetett találni és particionálni és formázni is lehetett, ez win 7-ben hol van vagy hogy lehet megoldani hogy lássa?
-
Koczka
tag
Üdv,
Hol szokta tárolni a háttérképeket?
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok! Remélem hogy jó helyen teszem fel a kérdésemet.
Az a problémám, hogy a gépemben lévő 3 HDD közül az egyik nagyon furcsán viselkedik. Nincsen semmi baja az ég világon, viszont minden újraindítás után elveszíti a meghajtóbetűjelét, és újra be kell állítani neki egyet. Aztán a következő újraindításnál megint nincsen hozzárendelve meghajtóbetűjel.
Ezt leszámítva az adatok természetesen rajta maradnak.Az adott HDD egy ATA/133-mas WD Caviar, természetesen NTFS-re formázva, egyetlen partíció, nincsen rajta semmilyen rendszerhez kapcsolódó fájl, ill. mappa, még telepített program se.
Mi lehet a gond?Köszi, R.P.
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
A tálca összevonást lehet csak 1-2 programra alkalmazni?
-
metaldog
aktív tag
Hi az lenne a kérdésem ha külső vinyót csatlakoztatok a géphez usb-n keresztül akkor azt hogy tudom particionálni? Van-e olyan opció a win 7-ben vagy csak külön soft-al lehet?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik a kérdésemre, de jobb ötletem nem volt. SZóval, ha usb-s 2,5"-os merevlemezre telepítek egy programot, mondjuk játékot, akkor az mennyire befolyásolja a futtatási sebességet?
A helyzet úgy néz ki,hogy SSD van a notimba, de csak 40 gigás, nincs elég hely rajta egy 10 giga feletti játék futtatásához. 4 giga ram esetén mennyire futna a memóriából? Menne szerintetek így a dolog vagy inkább a HDD-t tegyem bele a notiba?
-
-
Hunork
veterán
Vagy a CDburnerXp: [link]
Nem csilibili, és sokat nem tud (hang-videoszerkesztő...), csak írni...
Amúgy mennie kéne a gépeden, szerintem is a Nero-nak, de sejtésem nincs, miért...amúgy igen, a rendszer követelmények érvényesítése/jóváhagyása nem sikerült..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
demars
addikt
Sziasztok!
Packardbell notira szeretnék egy nero progit feltenni, de telepítéskor kidob egy hibaüzenetet:
"A(z) System Requirement Validator telepítése nem sikerült! A telepítő kilép!"
Angol tudásomat a google fordítótól szerzem... tehát ha jól értem a rendszer követelménnyel van valami gond?! Tudja valaki, hogy mi lehet a baj? (cori 3 proci, 320 gb hdd, asszem 4 gb ram, talán ati 54xx VGA , nem tudom már fejből, délelőtt próbálkoztam vele egy ismerősömnél!)
Szerény tudásom szerint ennek a konfigurációnak bőven elégnek kellene lennie egy ingyenes nero szoftverhez!
Segítséget előre is köszönöm!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
t_ferenc
őstag
válasz geprombolo #5517 üzenetére
Klonozas alatt azt erted, hogy klonoznom kellene az egesz vinyot egy az egyben? Sajnos a HDD a laptopban 250 gigas, az SSD pedig 120. Eleg csak a visszaallito particiot klonozni? Hogy is mukodne ez akkor egy vinyo csere eseten?
if you fall seven times, stand up eight
-
geprombolo
őstag
válasz t_ferenc #5513 üzenetére
Kicsit utánanéztem, a lemezeden van egy külön partíció, azon van a program és az állapot, amiben a gépet megkapod az üzletben. Állítólag bármilyen klónozó programmal működnie kell a dolognak, mint amilyen a Shadowprotect, vagy az Acronis True Image, vagy akár a Ghost.
A legjobban akkor jársz, ha elfelejted a Recovery partíciót és telepítesz egy szűz rendszert, arra felteszel mindent, amire szükséged van, aztán azt elmented valamelyik említett programmal.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
t_ferenc
őstag
válasz geprombolo #5514 üzenetére
Kaptam egy DVD-t, ami Win7 telepito. A HDD ket particiora van osztva, OS es Recovery particio. Van egy Backup and Recovery program a Dell oldalan. Eleg lenne csak azt letoltenem?
Ha csak siman felrakom a Win7-et az SSD-re egy particiora, akkor majd a program elintezi a tobbit nekem?if you fall seven times, stand up eight
-
TRob1
veterán
válasz geprombolo #5514 üzenetére
6 éve ugyanazt? Nem semmi. Nekem is a kedvencem már sok éve (meg mindenkinek akivel kipróbáltattam ), de én mindig a legfrissebbet használom...
¤ R'n'R ¤
-
geprombolo
őstag
válasz agressiv #5509 üzenetére
Nekem mondod? 6 éve használom ugyanazt a verziót, ugyanazt a feltelepített példányt! (Egyszer feltettem, azóta csak linkelem, amikor új rendszert rakok fel) Atomstabil és sokat tud. Majdnem mindent, amire nekem szükségem van.
#5508 Winner_hun: ha a dllhost pörög 100-on, akkor lehet, hogy a Képnézegetőnek "kicsit" sok a 20 megás kép és besokall a képnézésért felelős dll fájl. Mindegy, az Irfan százszor jobb és kényelmesebb is.
t_ferenc: A Dell recovery funkciója BIOS alapú, vagy valami progi, ami az eredeti winyón van? Van telepítője?[ Szerkesztve ]
-
t_ferenc
őstag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot, Dell E5420. Szeretnem hasznalni az SSD vincseszteremet benne, azonban szeretnem megtartani a Dell recovery funkcioit is. Mi a legegyszerubb ut?
Koszi a valaszokat.
if you fall seven times, stand up eight
-
Hunork
veterán
válasz agressiv #5509 üzenetére
Igaz!
Bár itt van ez is, nem semmi, a mérete nevetséges, és hihetetlen sok mindent tud, legalábbis otthonra: [link]"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van egy eredeti Win7 egy Dell Inspiron 7110-es notin. Sajna arra nem emlékszem, hogy melyik verzió a Win7. A problémám az hogy van a hálózaton egy gép ahonnan 3db hálózati meghajtót kéne felcsatoljak. Szépen fel is csatolódik, azonban ha újraindítom a gépet akkor csak 2-t csatol fel. A harmadik nem. Közben megint hibát dob (amire megint nem emlékszem, pedig erre kereshetnék gugliban) valami olyasmit mond, hogy egy gépről csak 2 meghajtót csatolhatok valamiért.
Ez valami Win7 korlátozás lehet ? Egy másik Home Premiumon szépen becsatolja ezt a 3 meghajtót.
Majd nézek pontosabb hibaüzenetet.
Addig is kösz.
-
agressiv
addikt
-
Winner_hun
titán
válasz geprombolo #5493 üzenetére
Végül ezzel meg sikerült oldani a forgatást.
DrWatson nem fut (vagy más a neve, vagy csak nem látszik). Megnyitottam megint a képet hogy megnézzem, dllhost.exe pörög 100%-on (25%-on, mert csak 1 magot használ)► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz sfdrakex #5490 üzenetére
Nem lehet elforgatni, ezt a hibaüzenetet hazudja a windows:
Nem forgathatja el ezt a képet. A fáljt másik program használja, vagy a fájl vagy a mappája írásvédett.
Namost ezek közül egyik se igaz. Rendszer újraindítása után próbáltam elforgatni, hátha előtte beragadt valahol. Nem nyert.Se a mappa, se a file nem írásvédett. Kisebb méretű képet képes elforgatni, viszont egy 20 MB-os 20400x26472 felbontású kép már sok neki.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
30z.Samu
félisten
válasz geprombolo #5476 üzenetére
Köszi a kimerítő választ! Akkor azt hiszem egy 64bitesre ruházok be.
Sic Parvis Magna
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy laptop és egy asztali Pc-ém, és megcsináltam ezt az Otthoni csoportot, hogy a két gép közt tudjam mozgatni a fájlokat. Egy olyan gondom van, hogy az asztali gépről el tudom érni a laptopot, tudok másolni, törölni stb. Viszont Laptopról már nem tudom elérni a asztali gépet, mert valami jelszót kér. De, milyen jelszót kellene megadnom? Vagy mit kellene tennem még?
Köszi.
-
szasanyi
félisten
Köszi mindenkinek, keresem a megoldást (és annak részleteit) a másik topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest