Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli8624
csendes tag
válasz Vasinger! #4695 üzenetére
Én is bekapcsoltam ezt a Readyboost-ot. 2giga memóriához jó kis kisegítés még 2giga a pendriveról.Azt olvastam minimum kétszerese kellene hogy megfelelően működjön.Nekem pont akkora mint maga a rendszermemória.Jó ez így? Tényleg felfedeztem én is némi gyorsulást.Meg látszik hogy kétszer annyi memóriája van a win7nek
-
Hunork
veterán
válasz Vasinger! #4698 üzenetére
Nagyon szívesen, sok sikert! És érdemes, főleg ha még lesz több memória a gépben egyszer. (azért a többől könnyebben ad a Ramdisknek az ember 1-2 GB-ot... )
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
válasz @matthew@ #4694 üzenetére
Tedd fel az mse2-őt. Felrakod és működik. Nem beszélve hogy ms termék. Nekem az avira az etalon, vagyis volt, de az mse az bejött. Igaz féltem kicsit tőle, de jó.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Hunork
veterán
válasz Vasinger! #4695 üzenetére
Hát mondtam, hogy lesz némi gyorsulás, de játékok alatt nem nagyon, bár ha be van kapcsolva a gép, akkor a következő indításnál a játékbetöltés gyorsul elvileg, maga a játék nem.
Ramdisk.
Nagyon röviden: ez a segédprogram a fizikai memóriából lecsíp annyit, amennyit megadsz, 4 GB-ig ingyenes. Ha szt akarod, hogy valóban gyors legyen a rendszer, akkor be kell kapcsolni a mentést, hogy a gép ki-majd bekapcsolása után is megmaradjanak az adatok. Én használtam, bár most nem, de mivel 8GB lett a ramom, így majd egyik nap visszarakom, és garantáltan gyorsabb a rendszer. Mi a lényege? Ez is elsősorban a rövidtávú írás-olvasásban segít, tehát én pl. a böngészőt erre a lecsípett "ál - merevlemezre" tettem, és a böngészés valóban gyorsabb lett, sokan az SSD sebességével hasonlítják össze. A lényeg, hogy erre a lemezre csak olyan progikat tegyél, amelyeket nagyon sokszor használsz. (böngésző, zenelejátszó, szövegszerkesztő...stb.)
Ha érdekel, innen leszedheted, próbáld ki, csak ne felejtsd el bekapcsolni a Save Disk Image on Shutdown opciót!
Ramdisk"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Vasinger!
nagyúr
Végülis az a lényeg, hogy próba szerencse. Vagy gyorsul, vagy nem, mert konfig függő.
Én bekapcsoltam most, de tényleg mintha folyamatosabb lenne minden, bár lehet csak bebeszélem . Esetleg játékoknál is okozhat valami pluszt? Mondjuk töltésidőben.
Ennél lényegesen jobb megoldás lenne a szoftveres Ramdisk, de ahhoz még jó lenne memória, mert akkor 2GB-ot ennek lefoglalni, na és ott már látszódik a gyorsulás.
Ezt kifejtenéd, mert nem értem.
-
@matthew@
őstag
válasz spiritex #4691 üzenetére
Értem, és nekem is az a verziójú Chrome van fenn. Volt amikor Békéscsabai szervert használt, amúgy igen, speedtest.net-en néztem, és ott mindig 500+ pingem van de ha nézem a pingtest.net-et akkor Chrome-on csak 12 a pingem, szal nem értem
Hunork: Tudom h mondtad az Avast-ot, de a BitDefendert is mondtad h jó megoldás lesz és ezért próbálom most ki, de ha őszinte lehetek nagyon nem tetszik sztem nagyon rossz a felhasználói felület és számomra nem túl átlátható, lehet Avast lesz a vége vagy majd még meglátom. Előbb felteszem az MW2-t és kicsit multizok ott kiderül h mennyi a ping-em game közben ha sok akkor vírusirtó csere lesz. Amúgy vírusirtó ennyit befolyásolhat vmiben
Szerk.:: a Chrome-ot mindenképp megtartanám, mivel Firefox az egyik leglassabb és nem is tetszik, Explorer sem a kedvencem, de az még jobb. Az h mennyi RAM-ot és egyebet eszik a Chrome az annyira nem érdekel, majd később törölgetem a Temp mappát, bár nekem már volt több mint 1GB is[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
Hunork
veterán
válasz @matthew@ #4682 üzenetére
Szia!
Mondtam már én is: Avast! És a Chrome lehet hogy gyors, de a legnagyobb "háttér" kell neki...Nem egyszer a melóhelyen fél-egy giga között törlök le temp cuccokat... Inkább Firefox vagy IE. Bár tudom, ez ízlés, és belső elhivatottság kérdése..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Vasinger! #4690 üzenetére
Üdv!
A Readyboost elsősorban 2visszaolvasásánál2 játszik fő szerepet, ideiglenes adatok tárolásánál. Annak idején én is feltettem ezt a kérdést, és a portál ezt a választ küldte nekem, most továbbítom neked is:
"Milyen sebességnövekedés érhető el a ReadyBoost-tal?
Ez változó. A flash-memóriák átlagosan tízszer gyorsabbak véletlenszerű 4 KB-os blokkolvasás esetén, mint a merevlemezek. Egy erősebben terhelt, intenzív lemezműveleteket végző rendszeren ez a felhasználó számára gyorsabb válaszkészségben nyilvánul meg, a Windows gördülékenyebben, akadásmentesebben fut. Egy 4 GB-os memóriával ellátott, gyors és nem túlságosan leterhelt számítógépen nem jelentős a teljesítményjavulás."Ettől függetlenül böngészés közben azért látszódik némi gyorsulás. Ennél lényegesen jobb megoldás lenne a szoftveres Ramdisk, de ahhoz még jó lenne memória, mert akkor 2GB-ot ennek lefoglalni, na és ott már látszódik a gyorsulás.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
spiritex
veterán
válasz @matthew@ #4682 üzenetére
Nálam Avast van fent, nagyon szeretem, tetszik a felépítése, az AVG-t cseréltem le vele a terjengőssége miatt. Én is chrome-ot használok egyébként, és az előbb 12 ms volt a pingje. 15.0.874.106-os az enyém verziója. A speedtest.net-et használod és biztos budapesti szerverrel csinálja a mérést?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Vasinger!
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire jó dolog ez a Ready Boost dolog. Van egy USB 3-as CORSAIR Flash Voyager 32GB-os pendriveom, érdemes lenne e befogni mondjuk 10-15 gigát rajta erre a feladatra? Mennyire hatásos ez a dolog? Érdemes lenne az adatlapomon lévő winyó,ram,proci pároshoz ezt bekapcsolnom?
Előre is köszi!
-
-
HeloRd
csendes tag
válasz Tamás88 #4687 üzenetére
Üdv!
Nem modolt, azt mondja nem emlékszik rá csak nem található azt írta és h tallozás jött be.
[[ üzenete ]]: *Bejött egy ablak
*és töltött
*hogy Illesztőprogramok
*elrejtése
*..
*és
*az végig ment
*jöt egy felkiátó jel
*hogy nem található vami illesztő cucc és cd ről is írt vamit
*tallózás bejött -
Mihez kéri, mert általában azt is oda írja. Amúgy érintetlen lemezről akarjátok telepíteni? (azaz nem moddolt edition)
DummyBoy:
Igen, az felel a frissítések telepítéséről. Hagyjad csak nyugodtan, hadd tegye a dolgát. Amúgy sem félórás a szervizcsomag telepítése.
[ Szerkesztve ]
-
HeloRd
csendes tag
Sziasztok!
Egyik barátom ma rakja fel a win 7-et és amikor a telepítő bejön bejön az információ gyüjtése csík és a 3/4 kb bejött egy kisabblak h illesztőprogram nem található vagy valami ilyesmi és valami tallózást kért. Ez miért van? Lécci help nem tudjuk mi a baj?
-
DummyBoy
senior tag
Üdv all!
Van egy kis gondom ... szerettem volna SP1-re frissíteni, de megakadtam ... felraktam előtte pár frissítést, és most gond van:
Van egy Trustedinstaller.exe nevű modulom, ami azóta 100%-on pörgeti az első magot ... Ez a win modul installere, elvileg kellene az update-ekhez, de gyakorlatilag nem csinál semmit, csak terheli a gépet ... Keresgettem a neten, nem egyéni gond, de mielőtt nekiállnék egyesével kipróbálgatni mindent, gondoltam rákédezek itt is.
Találkoztatok már ezzel? Van erre valami megoldás?
Előre is köszi!
Life is shor...
-
@matthew@
őstag
-
Ombi5
őstag
udv.
Win 7 x64 enterprise felrakva angol ,illetve osszes frissites felteve ,igy mar kivalaszthato volt mindehol a magyar nyelv stb, de semmi se valtozik. Tovabbra is angol minden, pedig 3 helyen is atallitottam mindent?! Mi lehet a problema?
-
fsb1000
nagyúr
Üdv! Adott egy frissen telepített WIN7/32bit laptopon.
Rendszergazdiként létrehoztam egy kötegfile-t, amely felcsatlakoztatja egy helyi hálóra és onnan adatokat másol (pl. c:\masol.bat)A kötegfile-ra készítettem egy ikont az asztalon. Ha rendszergazdiként (jobb egérklik + menű) indítom, minden OK.
De az ikon tulajdonságaiban (kompatibilítás fül) nem tudom beállítani a "program futtatása rendszergazdaként" pipát.Miért nem lehet?
És hogy tudnám megoldani?-----
DOS-os exe-re asztalon létrehozott ikonnál nincs ilyen gond, ott viszont a "társított" ikongrafika nem jelenik meg csak egy fehér lapocska (exe-nek nyilván nincs saját ikonja, de a listából választot sem látszik.)
-
@matthew@
őstag
Sztem kicsivel lassabb a chrome mint a régi gépen volt. Lehet újrateszem a chrome-ot. Meg az is fura volt h a chrome-on lassú volt a letöltés. Speedetest szerint jó volt de pl egy 300 megás telepítő filet 40 perc alatt szedett le a 60-as netemmel mig explorerben jól jött le.
Matthew 24:42
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hackeeeee #4664 üzenetére
Közbe haza logmein-eztem otthoni gépre. Szóval kezelés/lemezkezelés, és szimplán nyomsz egy jobb klikk/kötet zsugorítását és ott a szabad területből megadhatod mennyivel legyen kisebb a meghajtód, így lesz egy új üres köteted azt formázod és kész vagy.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hackeeeee #4662 üzenetére
Szerintem azt simán csináld a w7 lemezkezelőjéből, nyomsz egy átméretezést, lehúzod a partíciót annyival amennyit akarsz új partíciónak és kész vagy. Most melóban vagyok XP-s gép előtt nem emlékszem pontosan, hogy megy, ha nem boldogulsz délután otthon megnézem pontosan, hogy is megy.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sfdrakex #4661 üzenetére
Azzal, hogy kell bánni? Easus-sal, és Mini-tool-al tudok bánni, ezekkel ugye SD kártya átméretezés miatt már tudom, hogy hogy megy, gyári lemezkezelővel nem csináltam soha.
Akarok levágni, hogy a fontos dokumentumok inkább ne a C-n legyenek, hanem külön partíción, az a biztos.
Véleményem szubjektív...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hackeeeee #4660 üzenetére
Üres területet levágni simán tud a W7 beépített lemezkezelője is. Mikor olyan részt akartam a C (rendszer meghajtóhoz) hozzáadni amin adat volt és átmozgatni kellett, azt az Easus partition managerrel csináltam meg, adat vesztés nélkül megoldotta. Szóval szerintem simán vághatsz le, a meglévő partíciódból, nem lesz gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Adott egy PQ56-os Compaq noti, van benne egy 320-as vinyó. Ugye van a gyári recovery partíció, plusz a többi. 320-as vinyó van benne, a többi viszont nincs szétszedve.
A kérdés az, hogy Partition Mini-tool-al nyugodtan le tudok vágni a meghajtóból, vagy ez rizikós művelet?
Véleményem szubjektív...
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Windows 7 x64 rendszerem van.
Az Intel Rapid Technology driverre szükség van, vagy nincs?
Olvastam róla jót is és hogy azt is, hogy felesleges.
Nincs RAID kötetem, csak egy SSD és egy HDD.
Köszi!atka76 (#4644):
Ilyen gépem van (leszámítva a VGA-t). Munkára használom, megy mint állat, 8 giga rammal és természetesen 64 bites rendszerrel. Nem is kérdés...[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
C0d3r
addikt
válasz @matthew@ #4655 üzenetére
Speedtest nem alkalmas ping mérésre az esetek többségében, parancssorba pingelj különböző szervereket.
Azontúl, hogy ilyen adatokat ír ki, tapasztalsz bármiféle rendellenességet (pl. oldalak lassabb betöltése)? Ha nem, akkor nem kell emiatt aggódni, csak rosszul mér a Speedtest.[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Most tettem újra a gépem (win7) , mert vírusos volt és ami után feltettem a vírusirtót, a ping-em speedtest-nél 500+ ami sztem kissé sok, ezen h tudnék segíteni?
Szerk.:: most néztem meg Internet Explore-el és ott 14 volt a ping-em míg Google Chrome-on 500+, mi lehet a gond?Matthew 24:42
-
sfdrakex
nagyúr
8 gigát már sok minden kihasználja, általában az ember nem 1 évre vesz gépet, hanem 2-3 évre (szerintem), és 1-2 év múlva jól jöhet ha a gépben alapból 16 giga ram van, nem lesz para megy-e a régi az újjal vagy el kell adni a régit venni újat, és drágább is lehet esetleg a ram, ezért javasoltam a 16 gigát. Sokat gyorsul a gép, több dolgot táraz előre a W7 is, gyorsabban indulnak a programok, gyorsabban töltenek a játékok stb.
-
Hunork
veterán
Annyit még, hogy ha már 8 GB Ram, akkor nézd meg ezt: [link]
Nem csak szépek, jók is, gyárilag magasabb órajelen tesztelve, tehát mindenféle matatás nélkül mehetnek 1500,1700 MHz-en. 12-13 ezer között van az ára. Blog bejegyzéseimben van egy teszt-kiegészítés, ott is megnézheted, meg a teszteket is.UI: elég a 8GB teljesen! De te tudod, biztos, hogy csak kihasználatlanul állna nagy része 16 GB esetén...
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Lehet hogy sokára, de amennyire lent van a ramok ára, ha most raknék össze gépet tuti raknék bele 16 gigát. Baj nem lehet belőle, és tuti nem lesz kevés egy darabig. Vannak programok amiknek szükségük lehet már most is rá, nem csak játékok vannak, vannak tervező programok, zene készítő programok, amik megeszik amennyi a gépben van.
-
atka76
tag
Köszöntem szépen a kielégítő válaszokat!
Holnap veszem át a gépet,de ezen a ram -on elgondolkodok még!
Sziasztok!Bendegúz
-
Hunork
veterán
Egyértelműen 64 bit! Így már 2 szavazat!
(meg már jöttek, jönnek játékok, melyek fel vannak vértezve ennek minden előnyére...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
sfdrakex
nagyúr
64 bitest, 32 bites összesen 4 giga ramot kezel, a gépedben több mint 10 giga lesz.
Egyébként ha nem gond plusz 13-15000 ezer FT szerintem dobj bele még 8 giga ramot, most lent vannak a ram árak, később meg ha kell lehet magasabban lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
atka76
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy most fogok majd össze rakni egy gépet és nem tudom,hogy a 32 vagy a 64 bit - es verziót kell rátelepítenem?
A gép:
Lap: ASUS P8P67 LE REV 3.0 usb3 sata3 HDMI ATX,
CPU: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
VGA: SAPPHIRE 11188-05-20G HD6950 2GB GDDR5 PCIE
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 8GB KIT
Optikai meghajtó: DVD-RW Asus SATA-24B3ST Fekete OEM
Gyári hűtő helyett: Cooler Master Hyper 212
Ház: Thermaltake Overseer RX-1Köszönöm!
Bendegúz
-
Vardar
tag
Sziasztok!
A laptopom megjelenítő képességét szeretném egy kicsit felturbózni és úgy tudom, hogy Win7ben van beépített kalibrátora, ami hellyel-közzel megfelel a feladatnak. Hol van ez és hogy tudom használni? Honnan tudjam, hogy mit változtassak, hogy hideg-meleg-e a kép? -
nagyúr
4850 512, meg 4850 1giga ramos vga-k között nincs nagy különbség, nem beszélve arról, hogy már elavult, a vga driverek nem gyorsítnak semmit rajta. Már a 6xxx vagy majd a 7xxx-es szériában kell gondolkozni. (Ha atinál maradsz.)
Meg ha gázos a kari, átb@szt@k egy pöttyett... Már bocsi.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
x_o_n
veterán
-
-
nagyúr
Az a legszebb, hogy nekem kb. 15 perc alatt felmegy. És csak egy 4670 van benne. Amúgy meg annyi a telepítési idő általában.
-
föccer
nagyúr
Simán valami fertőzött tartalom jön mellé. Én nem töltenék le semmit arról az oldalról, és érdemes egy frissített víruskergetővel csökkentett módban egy mély vizsgálatot futtatni a gépen. Amolyan biztos ami biztos alapon
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
félisten
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen WIN7, de sajna csak itt tapasztalom a problémát.
Adott egy WIN7 PRO SP1 32 bit, eredeti verzió, ami egy ASUS F5Sl laptopon futkározik egészen jól. A laptop egy kollégiumi környezetben található, ahol 1000+ számítógép is megtalálható, vegyes gépekkel. A problémám az lenne ha a gépet közvetlenül kábellel dugom rá a hálózatra, ami jelen esetben minden végpontnál 100 Mbit-re van szűkítve, akkor ha nézem a feladatkezelőt, mindig látok aktív hálózati forgalmat, ami olyan 5-10% körül szokott mozogni ami azért nem kevés. Természetesen fájlmegosztás ilyenkor nem fut a háttérbe, semmilyen letöltés, vagy fájlküldés. A hálózati forgalommal nem is lenne baj, de ilyenkor mindig elkezdi 20% vagy a felett járatni a processzort ami egy ilyen gép esetén már problémát jelent. Ha a gép WIFI-n csatlakozik ugyanerre a hálózatra megszűnik a felesleges hálózati aktivitás, a proci 0-5% körül mozog. A kérdés pedig az, hogy valahogy el lehet tüntetni ezt a felesleges forgalmat vagy vennem kell egy saját wifi-t?
Köszönöm előre is
-
föccer
nagyúr
válasz pete_21 #4624 üzenetére
Én nem olvastam ilyenről, de ez nem mérvadó. Nem foglalkoztam még vele, mert szerencsére eddig még nem volt szükségem stabilty tesztre.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pete_21
addikt
Lehet, hogy a tuninggal van baja. Próbáld meg visszavenni alapra. Ha úgy nem fagy, akkor szépen fokozatosan állítsd be egy stabil tuningot.
(#4619) föccer: VGA-ra Furmark. Nem akarok hülyeséget mondani, de én régebben azt olvastam, hogy vigyázni kell vele, mert hazavághatja a videokarit. Elvileg a régebbi kártyákat ki tudta készíteni durvább, huzamosabb teszteknél. Az újabbaknak van már ez ellen védelmük, így azokban nem nagyon tesz kárt. Nem tudom, igaz-e, majd valaki jön, és megmondja a biztosat.
-
föccer
nagyúr
Jah, az alap, hogy fagyási gondoknál a tuningot levesszük. Simán amiatt instabil a rendszer. Vagy emelj feszt a cpu-ra (ésszel), vagy vedd vissza az órajelet.
üdv, föccer
-
eketomy
senior tag
Szinte biztosra mondom, hogy vagy memória vagy táp miatt fagyogat a géped! Táp terhelési tesztet nem igen tudok, talán játék közben próbáld meg (akkor teljes terhelés alatt van a gép), hogy fagy-e. Ill. memória teszt amit már lentebb is írtak, vagy lehet még CPU túlmelegedés ami miatt lefagy de ez a legvalószínűtlenebb.
üdv
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
flash-
veterán
aha
kösziujraraktam a rendszert mert már ideje volt.
azóta jött a fagyás.
akkor gondoltam újrarakom megint de még mindig fagyogat.sokszor nem fagy csonttá,csak nem tudok semmire sem kattintani és hiába nyomok bármit nem érzékel,de az egeret tudom mozgatni.
aztán van úgy hogy teljesen csonttá fagy...
-
föccer
nagyúr
CPU-re prime, memóriákra memtest, vga-ra funmarkt, vagy mi a neve. Ha azok hibátlanul elfutnak néhány órát, akkor jó eséllyel nem hardver hiba van a rendszerbe. Utána drivereket kell megnézni, frissíteni, esetleg a biost frissíteni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Alaktrészek terheléses vizsgálata. Milyen tápot használsz?
Ez így kb olyan kérdés volt, mintha azt kérdezted volna, hogy nem hűt a fagyasztó szekrényem, pedig be van dugva mi lehet a baja?
üdv, föccer
-
flash-
veterán
sziasztok
lefagy a windows 7 elég sokszor
már újra lett rakva de még mindig csinálja.
mit tegyek?hogy nézzem meg a fagyás okát? -
vilmoskorte1
csendes tag
Hi Fórum!
Mi oka lehet annak, ha egy laptopon nem működik az alvó állapot?
Win7, friss telepítés, összes driver ami kell. Beállítottam, hogy a fedél lecsukásakor mi történjen: nincs művelet.
Alvó állapotba küldöm a gépet manuálisan. Működik. Lecsukom a fedelet (nincs művelet!). Eredmény: felébred.
Próbáltam, hogy fedél lecsukásakor alvó állapot legyen automatikusan. Eredmény: alvó állapot, majd egyből ébred is lecsukáskor.
Mi lehet a gond?Köszönöm
-
Jano156
tag
óh én azt hittem akkor az összes létezőt kirakja. de semmibe nem került volna kipróbállni az is igaz...-.-
köszönöm a segítséged!János
-
utgyuru
aktív tag
Tudnátok ajánlani jó partíció kezelőt? Nem muszáj ingyenes.
-
pschio
őstag
megvan a megoldás. kraftxld ismét a segítségemre sietett.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Hearthstone The Great Dark Beyond Standard Bundle előrendelés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest