Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz King Unique #60999 üzenetére
persze, csak biztosabban akartam még tudni ezt az infót, azért kérdeztem rá még1x. Köszi a kétséget eloszlató infókat afelől,hogy sehogy nemlesz megközelitve fizikailag sem az 1000gb.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
-
törölt tag
válasz King Unique #60997 üzenetére
és a 69-70 gb-m? akkor az nem is lesz soha?
-
dugo_
veterán
-
félisten
-
törölt tag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy van 1000gb-s hdd-m, de ebből a teljes kapacitása 931gb (gb-t) mutat a rendszer. Kérem szépen, hova lett csak úgy 69-70gb ????? most úgy őszintén ! Köszönöm a válaszokat előre is mindenkitől.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz King Unique #60990 üzenetére
Így van. A teszt akkor ad eredményt, ill. változtat bármit is, ha oda kerül bejegyzés, akkor módosult ugyanis valamelyik SMART regiszter értéke, pl. változott a hibás sectorok száma..
The only real valuable thing is intuition.
-
King Unique
titán
válasz allein #60988 üzenetére
Hát én pl. le szoktam menteni utána a screenshotokat, az a legcélszerűbb.
Sőt, némelyik tesztnél közvetlenül a programban is van ilyen opció. Egyébként meg a témának van külön topikja—►
Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan.(#60989) brd:
Ott tudtommal pl. a különféle hibák bejegyzéseit szokta tárolni. Legalábbis, ha lefuttatok egy tesztet, akkor utána a naplóban nem lesz semmilyen arra utaló bejegyzés. -
psg5
veterán
Sziasztok elnézést, ha duplázok (másik topikba is írtam, természetesen mehet a törlés, d enem tudtam hova való inkább a kérdés és hol történik elöbb reagálás):
Segítségre lenne szükségem.
Outlook 2016-ot használunk és kaptunk egy továbbított levelet, melynél az eredeti levélben rossza kódolás.
Régebbi oulookokkla simán tudtuk átkódolni, de 2016-ban nem találjuk.
Hol lehet?
Esetleg ha nem így akkor ha kimásoljuk egy word-be ott visszalehet kódolni?Nagyon köszi előre is!
F.K.T.
-
allein
addikt
válasz tordaitibi #60982 üzenetére
Sajnos nincs pc mentés már megtörtént. HD sentinel tesztet szeretnék csinálni, nem tudom , hogy a teszt erejéig szükséges-e láthatóvá tenni az egész tárhelyet
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Van-e rá mód, arra, hogy a win7 hibernálódjon, ha fut a torrent, de nem értem hozzá az adott időn belül. Ha fut a torrent, akkor nem hibernálódik, akkor sem, ha nincs semmi töltés.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
tordaitibi
veterán
válasz allein #60970 üzenetére
Nincs egy asztali pc a kozelbe?
Sata+tap. Ennel tisztabb nincs.
Csak azert javasolnam, mert pontosan most ezekben az orakban mentek egy doglodo hdd-rol, amit a tulaj probalt usb atalakitoval, sikertelenul. Nalam a w10 gep 30 perc molyolas utan is csak a ket particiot latta, meret nelkul, a jo oreg xp pillanatok alatt bemazsolazta, most huzom le rola ami kell.
Tetulassu, sata-sata masolas 2 mb/sec... A hdd hattyudala. :-) :-) -
allein
addikt
válasz King Unique #60976 üzenetére
Jó tudni azért, hogy ne próbálkozzam virtuális win alol
-
brd
nagyúr
válasz allein #60970 üzenetére
Másik USB vezérlővel ellátott átalakítót, preferáltan USB3.0-ást, annál esélyesebb, hogy külön utánaolvasás nélkül is kezelni fog 2TB+-os háttértárolót (ettől még USB 2.0-ás portra is kötheted, a kompatibilitás miatt működnie kellene).
-
allein
addikt
válasz King Unique #60976 üzenetére
Nem Tegnap este már próbálkoztam otthon win 7-es laptopon de gondoltam elhozom magammal a HDD-t és próbálkozom melóban is, nem jártam sikerrel.
Megnézem a két linket, köszönöm szépen, közben melózgatom is
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz King Unique #60974 üzenetére
Win 7 alatt nem tudok belépni most a BIOS-ba, vagy lehet igen de még nem próbáltam Macról vagyok jelenleg melóban, fut parallels és ezalatt fut egy win 7, nem próbálgoztam így belépni BIOS-ba Este majd otthon megpróbálom, van otthon win 7 - es laptopom. Mindenképpen olyan házat veszek ami USB 3.0 típus.
-
King Unique
titán
válasz allein #60973 üzenetére
Azért az ilyet egy
diskpart
törlésnek, illetve egy tiszta újraparticionálásnak rendbe kellene tennie. Amúgy a laptop a BIOS-ban sem ismeri fel rendesen a tárkapacitást, illetve netán valami őskövület? Nem tudom a mostani USB-s cucc pontosan miféle, de ha külső házat veszel, akkor a fentebb említett ok miatt mindenképpen egy USB 3.0 típus legyen.[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz King Unique #60972 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az infókat, sajnos semmi nem változott.
(#60971) rokafiu77 - Próbáltam már, de akkor sem látja a win 7 a 2 TB-os partíciót. Fogok vásárolni ma egy külső 3.5 HDD házat ami tudja kezelni aztán este majd otthon kiderül mi van
-
King Unique
titán
válasz allein #60964 üzenetére
Ahhoz, hogy az OS egyben kezelje a 3 TB-ot, ahhoz eleve GPT-re kellene inicializálni a lemezt. Erről nemrég több helyütt is volt szó. A videóban bemutatott
diskpart
módszer opció lehet, de a konvertálás hiányzott a parancsokból.Továbbá abban igaza van a kollégának, hogy normál esetben mutatnia kellene a rendszernek / programoknak rendesen a HDD méretét. Ha netán MBR, akkor is pl. ilyen elrendezésnék kellene lennie. Sőt, ha törlöd a partíciót, attól még ugyanúgy ott kellene maradnia nem lefoglaltként. Tehát valami itt jól össze lehet kutyulva...
Aztán, ha csak egy USB 2.0 "izével" (ez sem lett megadva...) lett csatlakoztatva a laptophoz, akkor azoknál okozhat gondot a > 2 TB merevlemezek kezelése. Az USB 3.0-s típusokban viszont már fejlettebb vezérlők + újabb firmware-ek vannak, amelyeknél nem igazán szokott emiatt probléma lenni.
Ui.: Ha fontos adatok vannak rajta és még nem lettek lementve, akkor nyilván a lemez törlését, újraparticionálását stb. nem feltétlen kellene erőltetni!
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
-
brd
nagyúr
válasz allein #60968 üzenetére
Értem. De mondom, a HDSentinel nem a partíciókat nézi, hanem a háttértárolókat és ott nem a megfelelő méret van, ez a baj. A Lemezkezelőben a partíciós táblába bejegyzett partíciókat is látod, de ettől még a háttértárolónak ott is a teljes méretét kellene látnod, bármilyen partíció is van rajta.
-
allein
addikt
Még mielőtt töröltem volna a 2 TB. partíciót, usbn csatlakoztatva megjelent a lemezkezelőben. Ebből arra következtetek, hogy az usb csatlakozással nincs gond. Nem lehet valahogy parancssorban megjeleníteni és ott törölni vagy formázni?
Videó ilyesmire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó reggelt, boldog új évet kívánok mindenkinek. Adott egy 3TB. WD RED merevlemez. NAS azt jelzi, hogy tönkrement, kimentettem róla minden fontos infót. Összekötöttem tegnap laptoppal, szeretnék egy tesztet végezni HD Sentinel alatt. Töröltem azt a partíciót amit most szeretnék újra elérhetővé tenni. Segítsetek legyetek kedvesek, lemezkezelő csak 746 GB. jelenít meg. Tesztet az egész HDD-re szeretném elvégezni és nem csak a mostani 746 GB. Képek:
Próbáltam OSX alatt is formázni de hiába, nem jelenik meg a 3 TB.
[ Szerkesztve ]
-
IstvánLászló
senior tag
BÚÉK Mindenkinek!
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
akaido
addikt
válasz gxcman #60961 üzenetére
Hasonló progi, ami szintén tökéltes e szempontból a FolderMarker Free. Jobb klikkes menüből is tud átszínezni... is.
BUÉK Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
gxcman
tag
Tárgytalan....a RainbowFolders-el minden ok.
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Mappákat akarok átszínezni találtam is hozzá cikket, le is töltöttem ....állítólag free, de mielőtt átszínezné, felugrik az Instant Free Activation ,,,de nem szertnék e-mailt megadni,,,,lehet csak e-mail megadása után, tudok színezni, vagy tudtok teljesen ( e-mail cím ) free alkalmazást rá?
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Következő lenne a problémám (Windows 7 x64, eredeti, a notebook alján lévő termékkulccsal aktiválva)
Rámegyek a Windows frissítések keresésére, de csak szimulálja a keresést, valamint max órajelen dolgozik a proci. A Windows Update úgy van beállítva, hogy keresse a frissítéseket, de én töltöm és telepítem. Eddig ez működött az asztali gépen, jó 2 óráig kereste, és meg is találta azt a közel 200 db frissítést. A notit estére ráhagytam a héten többször is, de reggel ugyanúgy kereste a frissítéseket...
Szoktam notikat telepíteni, ott is megtalálja 2-3 órán belül a frissítéseket, aztán telepíthetem őket.
A folyamatokban és msconfig-ban megnéztem a Szolgáltatások között a Windows Update-t, fut és engedélyezve van
Hol lehet a hiba? A noti egy Dell Precision M6600-as"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
JONAS77
aktív tag
Ma újratelepitettem a rendszert, minden jól ment, most egy picit nem értem, mert már lassan három órája csak frissitések után keres, ez lehetséges, mert ilyenre nem emlékszem, hogy eddig keresné? Támogatja még a windows7-et a microsoft?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
Top cat
addikt
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Top cat #60946 üzenetére
köszi.
háló kártya, billentyűzet és az egér azt is irja amivel én szándékosan ébresztettem fel?
Vagy csak ami magától?[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
krealon
veterán
"Adott egy Windows 7 rendszer. PDF-et akartak nyomtatni, és eltűnt a nyomtató."
A printer driver nem tud ertelmezni valamilyen adatot (pl a nyomtato lap-nyomtatasi teruleten kivulre nyomtatas Letter --> A4 konverzio eseten) a nyomtatasi feladatban, ezert a kardjaba dol.
Le kell allitani a nyomtattasi sort (adminisztratori parancssorbol)net stop spooler
majd a%SystemRoot%\System32\spool\PRINTERS
mappabol (ami altalaban aC:\Windows\System32\spool\PRINTERS
)
ki kell torolni a hibas nyomtattasi feladatot. Remelhetoleg csak 1 talalhato a mappaban.
Ezutan ujrainditva a nyomtatasi sort, rendbejon a nyomtatas (ez is adminisztratori parancssorbol vegezheto el)net start spooler
-
krealon
veterán
"Biztos, hogy tulajdonsagok nelkul masolja ezt a fajlt?"
Ez egy ujabb csodas felreforditas eredmenye.
Az NTFS fajlrendszerben lehetseges extended attributes (kiterjesztett attributumok) hasznalata.
FAT32 vagy exFAT meghajton (lasd pendrive) ezek az informaciok nem tarolhatok.
A hibauzenet erre kerdez ra.NTFS alatt pl az antivirus programok szoktak tarolni az adott fajl ellenorzoosszeget, amivel a fajl erintetlensege (modositatlansaga, integritasa) ellenorizheto, illetve ilyen modon szoktak bizonyos kartevok a rendszerben rejtozkodni.
-
Weaver
senior tag
válasz szaboi6512 #60938 üzenetére
sikerült. köszönöm a segítséget mindegyikőtöknek!
-
krealon
veterán
válasz geprombolo #60905 üzenetére
"Olyan gondba ütköztem az asszony laposán, hogy az összes elérhető wifi hálózatnál be van pipálva, hogy automatikus csatlakozás és hiába veszem ki a pipát mellőle, mikor legközelebb visszakattintok az illető hálózatra, megint ott a pipa."
Angol Windows-on a vezeteknelkuli halozatok bellitasa itt lehetseges:
Jobbkatt az ora melletti halozati ikonon --> Open Network and Sharing Center --> balra fennt "Mamage Wireless Networks" --> a vezeteknelkuli halozatok listajan kivalasztott elemre jobbkatt --> Properties --> Connection ful --> "Connect automatically when this network is in range" (az elso jelolonegyzet) elol a pipat kivenni. -
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, az miért lehet hogy amikor hibernálodik a gép néha valami feléleszti.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
törölt tag
válasz Weaver #60937 üzenetére
Hali. Beteszed az instalációs win cd-t, és újraindulsz. és mikor bejött a telepítő,ahol már a nyelveket választod ki telepítés előtt nyomsz egy shift+F10-et, és előjön a parancssor,amibe a következőket írod :
1.diskpart
enter
2.list disk
enter
3.select disk. pl. 1-es, amire telepiteni akarod a win-t
enter
4.clean
enter
5.convert mbr vagy gpt
enter
6.exit
enter
és kilépsz a parancssorból. és mehet a telepítés, előtte megcsinálod, létrehozod a partíciót, rámész new, és mehet a telepítés.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Weaver #60937 üzenetére
Mondjuk azért azt jó lenne megadni, hogy milyen gép (adatlapon lévő?), milyen boot módban akarod telepíteni, illetve pontosan hogyan próbáltad átkonvertálni stb. Valamint nem értem mi köze ehhez az eszközkezelőnek? Inkább lemezkezelő lesz az, illetve ez alapján jelenleg egy futó Windows alól próbálgathatod.
A konvertálás előtt amúgy törölni kell a lemezt a
clean
paranccsal, amely egy másik topik hozzászólásában is le van írva. Mert a Windows csak ekkor tudja átkonvertálni. Külső programok egyébként megoldják enélkül, illetve adatvesztés nélkül is. De ha Windows le rá telepítve, akkor célszerű annak a telepítőjével törölni a lemezt, illetve ha szükséges, akkor a konvertálást is azzal megoldani.[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
-
Weaver
senior tag
Windows 7 - et nem tudom telepíteni a Samsung 850 EVO SSD meghajtóra.
A meghajtó GPT particióját nem tudtam átkonvertálni MBR típusra.A parancssorban már probáltam a convert paranccsal, de nem sikerült.
Eszközkezelőben a "Konvertálás MBR lemezzé" opció nem elérhető.Ebben kellene nekem részletes segítség.
-
félisten
-
kvarhegyi
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem használt laptop vásárlását és komprumisszumra kényszerülek mert nem sok pénzem van (30.000Ft).
Ebben az árkategóriában 2Gb RAM-os notik vannak. Ezzel még elfut a win 7 ha csak torrentezek, filmezek, yotube videót nézek?Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
Hali. ez felettébb érdekes. feltettem a lassulásjavító updatet win7-en a gépre, ami ha fent van, gyorsabban , és elég hamar lekeresi a frissítéseket a WU. most, ma délután gondoltam rákeresek vannak e updatek, hát azóta, és még egész mostanáig is csak keres. másnak is igy van? vagy csak velem cseszekszik a W7 ? Vagy tegyem vissza a W10-et?
[ Szerkesztve ]
-
ANT
addikt
Üdv mindenkinek!
Olyan megfejthetetlen(?) hibával küzdök, hogy a monitorom néha 10, néha 15 perc tétlenség után kikapcsol. Ezt én nem szeretném, az energiagazdálkodásban is minden sémánál ki van lőve ez a funkció. Eszközkezelőben nincs eszköz ami feléleszthet-lekapcsolhat bármit bármikor. Viszont az a gyanús, hogy szerintem nem is az energiagazdálkodás képernyő kikapcsolása az aktív, mivel ha próbaképpen beállítom 1 v. 2 percre, a beállított idő elteltével nem kapcsol ki a monitor.
Pár napja csinálja ezt a gép, de nem tudom konkrét eseményhez kötni a dolgot.
Valakinek van ötlete a megoldásra?
Asztali gép az adatlapomon lévő konfiggal, videokártya nem melegszik túl, Nvidia drivert már cseréltem.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Nagytoll
senior tag
Hoho, itt egy érdekesség: Pár napja jött elő az a jelenség, hogy fogja magát a gép és valamelyik ventit elkezdi tekerni, de nagon. Olyan hangja lesz, hogy több méterről hallani (oké, nincs oldallap a gépen, és csak a procihűtőnek meg a videókártyának van ventije). Megnéztem feladatkezelőben és az MSASCui.exe pörgeti a procit, leállítottam, gép bekapcskor megint csinálta, megkerestem a windows defender service-t, de csodálkozva láttam, hogy már le van tiltva. Ma végre megnéztem az exe elérési útját és erre ezt találtam :
C:\Users\Felhasznalo\AppData\Roaming\Corsair\Windows Defender
Mit keres ez a corsair mappában?? Gondolom valami kevésbé jótakaró dolog lehet, fogalmam sincs honnan jöhetett, mostanában nem én használom ezt a gépet.SZERK: megvan, ez valami crypto currency bányász program lesz.
[ Szerkesztve ]
-
NEMO1968
őstag
válasz geprombolo #60916 üzenetére
Akkor próbáld meg visszatelepíteni a félig törölt LENOVO softvert, és ott törölj minden kapcsolatot.
Anno XP idejében én is szívtam így sokat.
Ha volt a WiFi kártyához vagy a géphez külön softver, akkor csak ott engedte a csatlakozást és törlést.
Nem tudom, a WIN 7-nél is így van-e,de egy próbát megér.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
kraftxld
félisten
válasz Akos1994 #60907 üzenetére
Elég nagy küzdéssel, de külső progival áthidalható a dolog.
Egy másik gépen szétrugod a jogosultságokat a külső vinyón, hogy hozzáférj a .VHD file-hoz amiben az image van.
Ezután lemezkezelővel csatolod a .VHD-t mint egy meghajtó, majd az ingyenes Macrium Reflect-el csinálsz róla egy mentést a saját formátumába.
Ezt már a macrium boot CD-jével vagy az új vinyó csatlakoztatásával rá tudod tolni a kisebb lemezre.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
geprombolo
őstag
-
seger
addikt
válasz tordaitibi #60914 üzenetére
Ezeken túl vagyok!!
De ha nem érzékeli, akkor miért telepíti vissza??
-
seger
addikt
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni!!
Adott egy Windows 7 rendszer. PDF-et akartak nyomtatni, és eltűnt a nyomtató. Nyomtató várólista fut. Eszközkezelőben csak akkor látom a nyomtatót, ha kijelölöm, hogy a rejtett eszközöket is jelenítse meg. Ha onnan letörlöm, és frissítem, akkor újra feltelepíti, de továbbra is rejtett eszközként, és a nyomtatók között nem látható!!Milyen megoldás van erre?
Köszi
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Nem tudom a problémám szoftveres vagy hálózatos. Először itt írom le.
Pár hete kezdődött a gondom, a gép újraindítás után 1 percig nem kap IP címet.
UPC-s netem (Fiber Power 120) van gyári routerrel. Közvetlenül a routerrel van kábelesen összekötve a gép.
DHCP van beállítva ami 192.168.0.10-től kezdőik, a bérleti idő 86400 mp.
A gépem úgy van beállítva, hogy automatikusan kérjen IP címet.
Bekapcsolást követően az oprendszer elindul, és nincs hálózat. Látom hogy karikázik a hálózati ikon, majd fél percen belül kirakja a piros X-et.
60-90mp múlva viszont újra keres és talál is hálózatot, akkor szépen megtalálja a neki szánt IP címet és szakadás mentesen működik a hálózat.
A vicc, hogy a WiFi eszközök azonnal csatlakoznak a routerre, ott nincs késlekedés.
A routeren gyári beállítást csináltam, DHCP engedélyezve van.
Szerintetek mivel lehet gond? -
kispx
addikt
válasz cintula187 #60909 üzenetére
Téma összefoglalót olvasd el. (Elég csak a vastagon szedett részt)
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Windows update -el küzdök párom Samsung laptopján. Új telepítés és nem szedi le a frissítéseket. Már kitöröltem a softwaredistribution mappa tartalmát, újra leszedte és 1 gigára van duzzadva ismét de nem ad fel frissítést. A samsung updater progi a laptopon elvitt egy oldalra, ahonnan felraktam egy hotfixet és valami gyorsító fixet is de órák óta nem talált így se semmit.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ez mit takar? Milyen hatással van a fájlra (pdf és word esetén is írta)?
.
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Külső USB-s 1tb-os HDD-ről akarok visszaállítani egy lemezképet egy laptop 320gb-os HDD-jére, de a lemezkép helyreállításnál formázáskor ezt dobja ki: The active disk set in the BIOS is too small (0x80042407).
A lemezkép mérete kb 230-240gb, két particióból áll, az egyik egy 1gb recovery, másik meg a maradék.
Lehet annyira hülye lenne a helyreállító, hogy az 1 terrás HDD miatt nem menne a 240gb-os képfájl visszaállítása, vagy miért? BIOS-ban már AHCI-ról IDE-re állítottam a HDD-t, több ötletem nincs nagyon. -
NEMO1968
őstag
válasz geprombolo #60905 üzenetére
Szia!
Próbáld meg törölni mindkét kapcsolatot, és csak azt hozod újra létre,amelyiket szeretnéd használni.
Olyankor látni fogja mindkét routert, de csak a beállítotthoz fog csatlakozni.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
geprombolo
őstag
Sziasztok!
Olyan gondba ütköztem az asszony laposán, hogy az összes elérhető wifi hálózatnál be van pipálva, hogy automatikus csatlakozás és hiába veszem ki a pipát mellőle, mikor legközelebb visszakattintok az illető hálózatra, megint ott a pipa. Ez csak azért gond, mert perpill két router van a lakásban, az ő gépe külön menne, ha nem ugrana vissza mindig az erősebbik jelű, ledobálós Asus router hálózatára. Nemrég telepített Win7 Pro 64, Lenovo X220-ason.
Van valakinek bármi 5lete? Registry beállítás, akármi...cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan kérdésem volna, hogyha hiányzik DLL fájlom a rendszerből, azt bátran bemásolhatom hivatalos forrásból a megfelelő helyre, vagy kárt is tehetek az OS-ben? Köszi!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
NEMO1968
őstag
válasz whited #60901 üzenetére
Szia!
Próbáld meg törölni az egész kapcsolatot, és csináld meg újra.
A hálózat otthoninak legyen megadva.
Nálam is csinált ilyet a WIN 7,azt hiszem harmadszorra lett jó.Boldog Karácsonyt Neked és minden kedves fórumozónak.
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest