Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
-
looser
addikt
válasz Kékes525 #58196 üzenetére
Az első neve: End of Opportunity Notification
Mehet a levesbe mindkettő. Egy ideje már megnézem a frissítésekhez tartozó cikkeket a biztonság kedvéért, nehogy beférkőzzön még egyszer ez a dög :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Kékes525
félisten
Mintegy 1 hete minden indításkor kimenő forgalmat kér: C:\Windows\EOONotify\EOONotify.exe Ez ha jól látom a Windows 10 updatehoz tartozik. A GWX contorol panel (1.7.4.1) nem foglalkozik ezzel. Letilthatom az állandó kimenőforgalmát?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
SP4C3
veterán
válasz Petike168 #58194 üzenetére
Illegál.
Bajod nem lesz belôle ha felhívod ôket, elmagyarázod a helyzetet és megmondják, hogy lehet-e vagy sem. Tudtommal csak az jogosult a rendszer használatára aki vette a lapost.[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy DELL laptopot (Németországból), amihez járt alapból Windows 7 OEM op rendszer, laptop alján a kulcs. Sajnos a recovery particiót már törölték, így onnét nem tudom újrahúzni a rendszert, ám DELL support adott OEM Windows 7 telepítőt. A kulcsot beírva fel is települt minden ám aktiválásnál telefonos aktiválást kér.
Kérdésem az lenne, hogy ha felhívom hogy aktiválni szeretném, lehet-e bajom ebből? Nem tudom a gép vásárlásakor az OP rendszert is megvettem hivatalosan vagy ez nem így működik? Gondolom azt látják, hogy korábban Németországban volt beregisztrálva.Peti
-
-
FF23
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #58181 üzenetére
Töröld a C:\Windows\SoftwareDistribution\Download mappa tartalmát
Kapcsold ki a hibernálást, ha nincs használva.
Nézd meg, hogy rendszer-visszaállítás nem foglal-e sok helyet és állítsd be, ha kell.
Ha van elég memória, akkor a lapozófájlból is vehetsz vissza.RT-AX58U v1
-
Kékes525
félisten
A Wise Registry Cleaner nekem viszont nagyon bevált. A biztonságos módja még sohasem okozott galibát. A mély vizsgálati részt pedig odafigyeléssel jól lehet használni.
A CCleaner is nagyon jól tisztítja a felesleges fájlokat, én azt használom.[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
dugo_
veterán
válasz A_ScHuLcZ #58183 üzenetére
Nem történt még ilyen velem, meg akkor miért írnám be? A gyártó Registry Cleanere viszont rendszeresen tönkreteszi az egyik warezolt szoftveremet, azt nem ajánlom.
A programon belül a Common Cleaner fül is fasza alapbeállításokon, illetve a Slimming Sytem fül alatt van még két opció a letöltött, már nem szükséges win update telepítők eltávolítására. Utóbbi fülön viszont alapértelmezetten törlés van beállítva minden mintamédiára is, ha esetleg szükség lenne a lazacfogó medvés videóra...Plusz rá lehetne ereszteni egy töredezettségmentesítést egyből (a programon belül a sima defrag-en kívül van full optimization, ami elég szép munkát végez), mert több százalékos töredezettséget tud összehozni magának a win pár óra alatt friss telepítésnél.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Én már korábban áttértem az újabb verzióra, de szülők még a 7-es rendszert használják, amit már lefrissíteni is kínszenvedés (kizárt, hogy ebben nincs benne az MS keze, a frissítés javító update természetesen nem oldotta meg a hibát). Mindegy, lépjünk túl ezen, lefrissült. És elvitte azt a pár giga szabad helyet is, ami volt a C-n. Jelenleg 35 (!!!) Gb-t emészt fel a win7 mappa, hogy lehet ezt kitakarítani? A saját cleanup toolja felejtős, rendszerfájlokkal együtt 960Mb felszabadítható helyet jelzett, lefuttattam, és lett 37Mb-al több hely.
Csak C meghajtó van, mivel az összes HDD-t kiiktattuk a gépekből, 64GB-s SSD-k kerültek bele. Az egyetlen adat, ami a C-n van tárolva, az az outlook ost fájlja, illetve az archív pst fájlok, mert ha azok átkerülnek a NAS-ra, és hálózati meghajtóról mountolódnak, akkor lelassul az outlook náluk, ezért maradtak a C-n. Semmi más nincs, program is alig van náluk telepítve, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy a rendszernek valóban szüksége van 35Gb helyre, ezt viccnek tartom.
Tehát a kérdés: mivel lehet kitakarítani, ami valóban képes megkeresni a törölhető fájlokat, illetve tudja törölni is azokat?
Köszönöm!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Zafir78
tag
válasz Zafir78 #58067 üzenetére
Apropó szabad hely
Erre nem tudtok valamit, vagy hogy a fenébe nyerjek még szabad helyet? CCleaner természetesen alap, rendszervisszaállítási pont nincs, hibernáció letiltva, mégis szép lassan eljutottam oda, hogy csak 4,5 GB hely van már a C:n, winsx mappa 13,4 GB.[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
válasz Sordoran #58174 üzenetére
A frissítéseket a WSUS Offline mappában lévő UpdateGenerator.exe-vel töltötted le. Felrakni pedig a WSUS Offline\client\updateinstaller.exe-vel tudod. Itt is össze pipázgatod, hogy miket tegyen fel (.net, silverlight, IE, st.) és nyomsz egy ok-t.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
SP4C3
veterán
válasz Zafir78 #58175 üzenetére
Attól függ milyen játékok, remélhetőleg semmi kompatibilitási hiba nem jelentkezik, és 4.5 free sp4c3 nem elég a frissítéshez, 20GB kell. (mókolással 8.5)
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
looser
addikt
válasz Zafir78 #58175 üzenetére
Szerintem ne frissíts, amíg teheted. A Windows 7 kiterjesztett támogatás vége 2020-ban lesz, addig hagyd a francba az egészet, csak jól járhatsz.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Zafir78
tag
Sziasztok!
Ha élek a lehetőséggel és frissítek windows 10-re 7-ről, akkor várhatóan mennyi szabad helyem marad a rendszer meghajtón, ha most 4,5 GB van? Illetve játékok futtatásával mennyire lesz gond? Előre is kösz. -
Sordoran
addikt
válasz istvankeresz #58170 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik, le is szedtem vele frissítéseket, de nem tudom hogyan rakjam fel őket. Biztonságos a wsus update-es klienssel csak rátolni, felismeri azt mit kell felraknia, vagy a leszedett kis rar csomagokat egyesével rakjam fel? (ugye win update kilistázza a frissítéseket amik elérhetőek, csak nem szedi le, így ki tudnám szűrni mik hiányoznak)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
istvankeresz
aktív tag
válasz Sordoran #58169 üzenetére
Próbáld meg kézzel rátolni a frissítéseket WSUS offline-al.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Windows 7 ultimate 64bit-es rendszerem van, és jelenleg totál kiakaszt a win update. Korábban is előfordult, hogy ha több update jött ki egyszerre, akkor órákig szöszmötölt vele, és az svchost.exe 50%-on pörgeti a 2 magos procit végig (a memória az nem problémás, max. 300mb ram-ot használ), majd végül kiírta a frissítések elérhetőek (automatikus letöltés, én döntöm el mikor telepít, vagyis leállításkor szokta). Na most volt egy 2 hét míg nem volt sokat használva a gép, így már 12 óra uptime alatt se jut végére ennek, és ugye elölről kezdi minden bekapcsoláskor. Ha belépek vezérlőpulton keresztül, akkor kiírja, hogy 11 fontos frissítés elérhető 115,2 MB, de ha rámegyek a telepítésre akkor órákkal később is 0 kb letöltve, 0% kész (ha csak egy frissítést jelölök ki szintén). Win fixit program szintén nem csinál semmit. SSD-n van, szóval még azt se mondhatom, hogy töredezett. Ha kikapcsolom az update-et, akkor megszűnik a proci terhelés.
Lehetséges lenne manuálisan letölteni a listázott frissítéseket, amiket kiad az update? Hátha ha ezeket felrakom utána már helyre áll a béke. Vagy inkább éjszakára hagyjam bekapcsolva, hátha másfél nap alatt magához tér? (amit nem szívesen tennék mondjuk, mégis csak asztali gép, van fogyasztása)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Ezt valaki már próbálta? http://sov24.hu/operacios-rendszerek/8-operacios-rendszerek-windows-7-professional-32-64bit-32-es-64-bites-online-aktivalhato-azonnali-villamgyors-kezbesites-e-mailben.html?gclid=CMH6yc2b2s0CFeUV0wodAPsArw
Hihető ez?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
looser
addikt
Sziasztok! Hogyan lehet mozdíthatatlanná tenni a tálcán lévő ikonokat?
Üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
NEMO1968
őstag
válasz quailstorm #58164 üzenetére
Akkor tényleg alaplapcsere,de szegény már mindent megpróbált. Másik topicban alaposan kivesézték a témát. Na ne offoljunk tovább, mert kihajítanak benünket.
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz SamSem58 #58162 üzenetére
Ja igen, Neked van az a csodamasinád .
Most ugrott be, hogy hasonló hibákkal vittem szervizbe egy asztali gépet, ott azt mondták, hogy a proci tápáramkörében volt egy kinyiffant kondi, és nem kapta meg a proci a stabil feszt.
Javasolnám, nézd át a kondikat az alaplapon, hátha Nálad is "csak " ilyen gond van.
Ha ez sem segít, tedd le a földre, táncold körbe háromszor keresztet lóbálva és tömjént égetve.
Szóval próbálkozz meg az ördögűzéssel[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
SamSem58
aktív tag
Hogy a gépemnek mi baja, azt sajnos én sem tudom, de már unom. Nálam valószínűleg az alaplap lesz - lassan kuka, mert itt már volt USB 3 nem érzékelés, merevlemezek lenyelése, és van, hogy egyik pillanatról a másikra szinte nem érzékel semmit, ha dolgozok valamiben, vagy böngészek, vagy bármi az megy, de azon kívül semmire sem reagál, egyszerűen lefagy minden, a legújabb a hangfájl hibája.... Ez a gép lassan már olyan mint az állatorvosi ló.
A rendszer visszaállítás tényleg jó ha van, de ha nagy a gáz akkor jobb biztonsági mentésből helyreállítani a Winyót.
Samsem
-
-
dugo_
veterán
Jaja, akkora segítség volt anno, hogy a bootloopból instant bsod-t gyártott több órányi szopás után, ami alatt háromszor oda-visszarakhattam volna tisztán.
Azóta ki van kapcsolva ez a szutyok és ott figyel a polcon a dedikált usb telepítő, meg a közel száz gigás backup mappa amiből 2-3 óra 100%-ra rakom a 70 gigás rendszert. Bármilyen nyígja van a Windowsnak, megy a format C, aztán az előzőek, ezerszer többet érnek.
-
SP4C3
veterán
Én aláírom neki.
Safe Mode és a friss install után esetleg valahol ott kullog a s.r..Father járt vele úgy, hogy befészkelte egy vírus magát a restore pointok-ba, azóta már ő sem használja.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Ekkor hülyeséget még offban sem kellene írni. Az egyik leghasznosabb segítség egy összeborult Windows helyreállításában.
SamSem58: Azt nem tudom, hogy nálad és Laudánál mi a baj, de én még nem találkoztam olyan géppel, ahol a SR több helyet foglal, mint a beállított. Biztos, hogy a SR pontok foglalták csak a helyet? Mert más is lehet a S*V*I könyvtárban.
The only real valuable thing is intuition.
-
SamSem58
aktív tag
Nagyon úgy tűnik, hogy igazat írsz - ugyanis nálam a az engedélyezett 30 egynéhány GB-ot, több mint 3 szorosan túllépte a Win7! Most átállítottam az engedélyezett méretet 3 GB-ra - és várom, hogy mikor lesz ismét tele a 200 GB-os HDD - no, meg ezzel együtt a hócipőm!
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
No, no, csak óvatosan azzal a 10%-al! - "alapból 10%-ra van állítva a max. lefoglalható terület" Én most állítottam át az én gépemen a visszaállítási pont méretét - ahol uram bocsá 30 %-ra volt alapból beállítva - ami 30 egy náhány GB lehetne, de mégis 100 GB fölé ment! Akkor, hogy is van ez?
Samsem
-
Teplic
tag
igen, win7 esetében erre fenntartott helyet nem árt viszább venni. szeret hízni a win7...
-
SamSem58
aktív tag
Kösz, megnézem, de itt nem néhány GB-ról van szó, hanem több mint 100 GB-ról!
Ugyanis a lemezen lévő anyag - Windows, Programok, Dokumentumok - nincs 60 GB!
Kétségeim vannak afelől, hogy a rendszer visszaállítási pontok elfoglalnak több mint 100 GB helyet.Valószínűleg ez a hiba a ludas: A lemezen a fájlrendszer szerkezete sérült, és nem használható. Futtassa a chkdsk segédprogramot a következő köteten: \Device\HarddiskVolumeShadowCopy18.
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
krealon
veterán
"Win10 van fenn a gépen 1 hdd. Megúntam már, hogy szenved a net rajta, állandó reklámok stb. de játékra használhtaó. Ha beleteszek egy másik hdd-t és felteszem rá a Win7-et, hogy ezt csak netezésre használnám a gép indításánál választhatok majd, hogy melyik oprendszert indítsa?"
Az almoskonyv szerint nem jelent jot, ha egy ujabb oprendszer melle egy regebbit telepitunk, a Windows okoszisztemaban.
En valoszinuleg ugy probalkoznek, hogy a Win7 telepites idejere lehuznam a Win10 HDD-jet, es a PC BIOS-anak a boot-menujebol valasztanam a boot-olando HDD-t. De lehet hogy ez sem mukodokepes megoldas, mert meg nem probaltam ezzel a 2 rendszerrel. (WinXP, Win98 parossal mukodott.)
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett meg a BT-s Gamepadom. Telefonommal sikerült csatlakoztatnom, de nem tudom hogyan lehetne a játékok vezérlésére késztetni.
Így, gondoltam az asztali gépen próbálom ki vannak-e egyáltalán jelei. Eddig minden BT készüléket tudtam csatlakoztatni a géphez, de ezt valahogy nem megy.
Megtalálja, csatlakozna is vele de kódot ajánl fel, vagy az ő kódját írjam be. Na most, kódot ugyebár nem lehet bepötyögni benne, leírásban nincs megadva BT kód. A harmadik lehetőség, hogy kód nélkül csatlakozzon, viszont nem elérhető.Tudnátok erre adni tanácsot miként fogadtathatnám el vele?
S ha már elfogadta, van mód ellenőrizni a funkcióit?szerk., a kép lemaradt:
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek.
Win10 van fenn a gépen 1 hdd. Megúntam már, hogy szenved a net rajta, állandó reklámok stb. de játékra használhtaó. Ha beleteszek egy másik hdd-t és felteszem rá a Win7-et, hogy ezt csak netezésre használnám a gép indításánál választhatok majd, hogy melyik oprendszert indítsa?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola
A bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
krealon
veterán
"PC (W7 64 bit Ultimate) intézőben a hálózatoknál látszik a média lejátszó, de nem tudom megnyitni: ha az ikonjára kattintok és megadom a felugró ablakban a default felhasználót és jelszót (Popcorn Hour A-410 a lejátszó), az intéző leáll, újra kell indítani, a hibaüzenet a következő:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Explorer.EXE
[...]
Kivételkód: c0000374"https://www.google.hu/search?q=explorer.exe c0000374 windows 7
Ahogy olvasgatom a talaltokat, shell extesion-ok az ilyen jellegu problemak forrasa, es volt egy bug a Firefox private bongeszesi modjaban is, igy elso probanak probald tiltani a Privacy eraser-t.
XP-s idokben az ffdshow es az Xvid codec egyuttallasa tudott hasonlo hibat okozni, video fajlokat tartalmazo mappak megnyitasanal.
A HijackThis -sel lehet keresni a rendszerbe beferkozo dolgokat, amik szinten problemakat okoznak. Vigyazat, sok fals talalatot is tud adni, nem szabad mindent kipucoltatni vele, mert az kinyirhatja a rendszert.
(#58131) citkar
"Azt keresem, hogy ha WiFi csatlakozok nemre az ehhez tartozó proxy beállítást kezűleg hol tehetem meg? Amit találtam az úgy tűnt csak a lan-ra vonatkozik"Wifi-n is egy helyi halozathoz csatlakozol (LAN) altalaban, igy a proxy beallitasok ervenyesek arra is.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Üdv!
Azt keresem, hogy ha WiFi csatlakozok nemre az ehhez tartozó proxy beállítást kezűleg hol tehetem meg? Amit találtam az úgy tűnt csak a lan-ra vonatkozik, de lehet én tévedek.
-
titán
Újabb Win10-es frissítés: Windows 7 SP1 and Windows 8.1 End of Free Upgrade Offer Notification
Egyből el is rejtve.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
rukh
senior tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem!
Az otthoni hálózatom:
Vodafone LTE Cube (wifi off, DHCP on, IP: 192.168.8.1, UPnP on, DMZ-ben a router WAN IP-je) utp kábellel összekötve a TP-Link router WAN bemenetével (WAN IP: 192.168.8.101, LAN IP: 192.168.0.1, DHCP on, wifi on), a LAN bemenetekre kötve a routerben fixált IP címekkel a TV (192.168.0.100), a média lejátszó (192.168.0.101) és a PC (192.168.0.102).
Minden eszközön van net (mobillal és táblagéppel is wifi-n), a média lejátszó látja a PC-n megosztott mappát, le tudja játszani a benne lévő fájlokat, a PC (W7 64 bit Ultimate) intézőben a hálózatoknál látszik a média lejátszó, de nem tudom megnyitni: ha az ikonjára kattintok és megadom a felugró ablakban a default felhasználót és jelszót (Popcorn Hour A-410 a lejátszó), az intéző leáll, újra kell indítani, a hibaüzenet a következő:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Explorer.EXE
Alkalmazásverzió: 6.1.7601.17567
Alkalmazás időbélyegzője: 4d672ee4
Hiba – modul neve: StackHash_423a
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.23418
Hiba – modul időbélyegzője: 5708a857
Kivételkód: c0000374
Kivétel – eltolás: 00000000000bf262
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 423a
További információk 2: 423adab2099b2868015cb9460891eb88
További információk 3: 6db9
További információk 4: 6db9ca3771d3accfcf6c465608427e9dHasonló a helyzet a Total Commander esetében is: látja, de megnyitni nem tudom, és az intézőhöz hasonlóan leáll a TC is.
Ha semmit nem írok be a felugró ablakba, hanem Esc-el visszalépek, akkor is leáll az intéző és a TC is.
Böngészőbe beírva a média lejátszó IP címét, nem lehet hozzá kapcsolódni.
A hálózatok topikból irányítottak ide, a W7 valamilyen hibáját vélelmezve.
A rendszeren IObit Malware Fighter és Privacy Eraser védelmi progik futnak a W Defender mellett, ha kikapcsolom őket, ugyan úgy nem tudok kapcsolódni és leaáll az intéző és a TC.
Ha valakinek van ötlete, javaslata, legyen szíves megírni!
Kösz és üdv,
RukhÜdv mindenkinek, Rukh
-
SamSem58
aktív tag
A gépem egyéb problémáiról 06-09.-én itt nyitottam topicot
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok, Úgy tűnik kezd meghülyülni a gépem, ugyanis ma reggel vettem észre, hogy a 200 GB tárhelyre rakott Windows 7 más és más időpontokban más adatokat jelez a lemezen lévő szabad helyről. Reggel a szabad hely 5 GB körül volt, délután a szabad hely 1,5 GB volt! Most néztem és a szabad hely több mint 10 GB,,, De, az egészben az a poén, hogy nem tudom hova lett a tárhely, mert a Windows 33,6 DB-ot foglal el, a Programok 11,2 GB-t foglalnak el, a felhasználói fájlok 4,6 GB-ot foglalnak el, egyéb dolgok mint pl. KMPlayer, TotalComander..stb, pedig nem foglalnak el 1 GB-ot sem. Képek, videók és terjedelmes fájlok egyáltalán nincsenek a lemezen. Rejtély, hogy hova lett a tárhely... Gépadatok itt: http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/12/451430_rr3jauvroxtyu6p2_teljesitmeny_64-bit_16_03_04_jpg.jpg
HD Sentinel nem jelez hibát, futtattam CHKDSK-t de nem talált hibát....
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
sz.j
nagyúr
-
Sziasztok!
Minap vettem egy Dell Precision gépet 64 bites win 7 professional-el. Tegnap felrakott egy jó adag frissítést, ma még hármat. Aztán kiírta, hogy csomó frissítés áll rendelkezésre. Rámentem, hogy telepítés, de egy óra múlva is 0 százalékon állt a letöltés. Ami viszont fura, hogy az svchost.exe 12-13 százalékon járatta a procit, és bekajált 1,5gb ramot.
Ezután még háromszor próbáltam, de ugyanaz. Végül leállítottam a frissítést és rámentem a frissítések keresésére, de két óra múlva sem talált egy darabot sem.Valami tipp, hogy mi lehet?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Eagle25
csendes tag
válasz Doky586 #58115 üzenetére
Nah ezek havidíjas licencelések. A cég azon szeretne spórolni, hogy nem az ultimate hanem a professional licencét fizeti tovább. Szóval igen vesznek annyi pro licencet, de közben leadnak ugyanannyi ultimatet. XD
Csak közben ez nekünk copi.ASRock B150M Pro4@QuadCore Intel Core i7-6700@3700 MHz (37 x 100)@2xKingston HyperX KHX2133C14D4/4G@NVIDIA GeForce GTX 750 Ti@120GBSSD@2x1TB
-
Eagle25
csendes tag
Sziasztok!
Fölmerült egy probléma hogy Windows 7 Ultimate-et Windows 7 professional-é kellene tenni licence miatt.
(32 és 64 bites verziókat egyaránt.)
Viszont ezek a gépek cégesen licenceltek, és jelenleg Domain-ben vannak.Keresésre ezt találtam elsőre ami lehet hogy megoldaná a problémát, egy Downgrades progi:
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/downgrade-win-7-ultimate-to-win-7-professional/cfebbc77-683a-4d32-bf3a-e897619a82f7?auth=1
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/downgrading-from-windows-7-ultimate-to-windows-7/d0572e74-9eac-48f0-a5db-ba1c7031fb41?auth=1
Mennyire megbízhatóak ez? Használtátok ezt már? Domainnel hogy működne együtt?
Más megoldások is érdekelnek, például regisztry kulcs módosításos megoldás lehetséges lenne?
Persze utána újra regisztrálnám a MS-nál.
Találkozott már valaki hasonló problémával és megoldotta újratelepítés nélkül sikeresen?Csak valahogy nincs kedvem 1000 gépet újratelepíteni, és közben blokkolni a cég működését.
Ha tudtok erre bármit mondani, előre is köszi.Üdv,
ASRock B150M Pro4@QuadCore Intel Core i7-6700@3700 MHz (37 x 100)@2xKingston HyperX KHX2133C14D4/4G@NVIDIA GeForce GTX 750 Ti@120GBSSD@2x1TB
-
Top cat
addikt
válasz siebener #58109 üzenetére
A boot mode UEFI-ről LEGACY-ra van állítva?
A Secure Boot letiltva?A hivatalos oldalon egyébként csak win10 64bit driver van hozzá.
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz siebener #58107 üzenetére
Milyen config, mennyire új?
XPt felejtsd el, 5 éve tesóm laptopjára akartam rakni, gondolván, jóvanazneki, de a fél hardvert nem tudta használni/kihasználni. Win10 szerintem tuti felmászna Neked is.Próbáld ki azt a patchet amit írtam, nekem bevált, bár nem tudom mennyire Asrock specifikus:
http://www.asrock.com/microsite/win7install/
vagy ezt, szerintem ugyanez kb, de okosabbak megmondják:
http://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_uefi_install.html
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz siebener #58105 üzenetére
Tegnap pont ezzel szenvedtem én is, Asrock alaplapom van, onnan töltöttem le a Win 7 Usb Patch progit, azzal csináltam egy új iso-t. Több módon is le lehet cserélni a telepítőben a szükséges fájlokat..., ma még kíváncsiságból kipróbálom usb2 ben, de félek, h nem ilyen egyszerű....
-
siebener
aktív tag
válasz istvankeresz #58100 üzenetére
Megnéztem a videót, köszönöm.
Rákerestem a driver-re, de állandóan csak olyan programokat akart letölteni, amivel megtalálható egy működő gépen a hiányzó driver. -
siebener
aktív tag
válasz istvankeresz #58100 üzenetére
Mindjárt értelmezem, aztán megpróbálom.
Amúgy boot-sorrend váltásnál ott van az SSD, meg a HDD is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest