Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
Win7 x64. Jobb alsó sarokban megjelent: próbaüzem. Windows7 build 7601
Ez mi? -
seger
addikt
válasz szabonagyur #61357 üzenetére
Ezt értem! De hogy kerülnek oda? Családi ház! Wifi pass volt hogy naponta változtattam. Akkor is..... de hogy?
-
seger
addikt
Ma egy dodge telefon jelent meg a hálózati helyeknél!! De hogy a francba....?!?!
Nézte nekem valaki hogy tapasztal-e ilyet?
-
seger
addikt
Lenne egy kérdésem. Igaz nem csak Windows 7 alatt észleltem. Miért van az ha hálózatokra kattintok, akkor telefonok jelennek meg a hálózatnál? A jelenség win7, 8, 10, de még server2012-őn is találkoztam vele, akár digi, akár telekom, de inviteles netnél is. random eltűnnek, majd megjelennek, és nem csak 1-2 tipus.... legtöbbször olyanok, amilyenek nincsennek a közeli ismeretségemben. Kipróbáltam azt is, hogy a wifi kódot naponta változtattam, és elég bonyolultakat, szóval kizárt hogy valaki megtudná, illetve nem csak az itthoni netemnél tapasztaltam. Szolgáltatót hívtam, de teljes mértékben hülyének néztek.
Megtennétek hogy figyelgetitek más tapasztal-e ilyet? Ha megtehetitek, akkor ne csak w7 alatt, ha van akkor akár w10 alatt is!
Hálózat felderítés be van kapcsolva! -
seger
addikt
válasz tordaitibi #60914 üzenetére
Ezeken túl vagyok!!
De ha nem érzékeli, akkor miért telepíti vissza??
-
seger
addikt
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni!!
Adott egy Windows 7 rendszer. PDF-et akartak nyomtatni, és eltűnt a nyomtató. Nyomtató várólista fut. Eszközkezelőben csak akkor látom a nyomtatót, ha kijelölöm, hogy a rejtett eszközöket is jelenítse meg. Ha onnan letörlöm, és frissítem, akkor újra feltelepíti, de továbbra is rejtett eszközként, és a nyomtatók között nem látható!!Milyen megoldás van erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest