Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
őstag
válasz sanyek2 #34462 üzenetére
valamit benéztél ebben a linkben egy 1.4 Ghz vagy gyorsabb Pentium M processzoros laptop van. Én egy hasonló kiépítésű IBM-re raktam win7-et, igaz memóriabővítés után.
Itt egy kicsit áttekinthetőbb a lapos spekója.Max 2GB ddr1-es ramot kezel, talán még a hdd lehet kevés és nehéz már ide laptop vinyót szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz sanyek2 #34462 üzenetére
Ha xp van rajta akkor futtasd a hivatalos upgrade advisort. ha ez azt mondja ok. valszeg fel fog menni rá.
Romanes eunt domus
-
Vanekvanek
csendes tag
válasz sanyek2 #31050 üzenetére
Sziasztok!
Elvakult XP-s vagyok. Eltelt már egy jó idő, hogy megjött a Win7. Ti, akik aktívan használjátpk, szerintetek van értelme áttérni? Pro és kontra vélemények jó lennének. Amikor kipróbáltam, annyira nem jött be, de egyre több alkalmazás már csak 7-től felfelé érhető el. Javult annyit a Win7, hogy érdemes? Vagy még sok guzmi van vele ? (tudom, az xp-nek is van van baja)
Biztos buta a kérdés, de én nem szívesen válok meg a jól bevált dolgoktól. -
nagyúr
válasz sanyek2 #31042 üzenetére
Egy system backup program kell neked, nem így gányolni, hogy a windows mappát kimásolod. Jó a beépített, vagy tudsz keresgélni google-n.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz sanyek2 #31038 üzenetére
Csinálje egy telepítést ó, egy újat, és azt mentsd el. Vagy egy olyan rendszert amit belaksz, beállítod és lemented. Ha szemetelődik visszaállítod 20 perc alatt max.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz sanyek2 #29362 üzenetére
Valamelyik programod memory leak-es, vagyis ezt a hibát produkálj. Erőforrás figyelőben meg kellene nézni melyik program eszi meg a memóriát.
-
spiritex
veterán
válasz sanyek2 #25174 üzenetére
Én is chrome párti vagyok, de egyre inkább az a véleményem, hogy ahogy frissül a program, az új verziókkal egyre több a gond, egyre gázabb a helyzet.
Próbálkozz meg a chrome parancsikonjának szerkesztésével. A "...chrome.exe" után próbáld egyessével odatenni ezeket a kapcsolókat és nézd meg melyik segít. Az első kettőt akár egyszerre is kipróbálhatod egy szóközzel elválasztva:
--disable-force-compositing-mode
--disable-software-rasterizer
--disable-gpu (ez a legdurvább, de nézd meg segít-e).[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
válasz sanyek2 #24398 üzenetére
Mivel a Mirillis Action! eredetileg egy fizetős felvevő, megvásárlás esetén reklamálhatsz nekik ilyenekért, olyan nincs, hogy egy megvásárolt termék ne müködjön általában, ha fizetsz valamiért akkor azok müködnek. Nem tudom milyen konfigod van, de ha a DMC megy és 1920x1200-as felbontáson nem akad akkor, elég beton konfig kell ahhoz, hogy még fel is vegye azt valami.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
lostprophet
aktív tag
válasz sanyek2 #24395 üzenetére
Én Mirillist használtam egy ideig és tényleg kénye-kedve szerint indult el a felvétel (én egérgombra raktam, azt is körülbelül minden második alkalommal érzékelte), illetve többször hibaüzenettel leállt, amikor csak képernyőmentéseket készítettem. Amikor működik, akkor a legjobb program videófelvételre, de én maradtam a Fraps megbízhatóságánál.
Te csak annyit tudsz tenni, hogy kipróbálod a tényleges felvétel előtt és ha nem veszi, akkor kilépsz a programból és újból elindítod.[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
PumpkinSeed
addikt
válasz sanyek2 #23004 üzenetére
Én inkább ajánlom, hogy helyezd át egy másik billentyűre, mert a ha tényleg beragad a billentyűd akkor semmi nem fog segíteni
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
krealon
veterán
-
félisten
válasz sanyek2 #22677 üzenetére
Ööö, ahhoz, hogy a gépek lássák egymást és tudjatok LAN-ba nyomulni, ahhoz nem feltétlenül kell mappát megosztani. A mappa megosztás akkor jön jól, ha pl a Te gépeden van egy rakás játéknak a telepítője, és azt a mappát megosztod, hogy a többiek onnan letudják másolni a saját gépükre...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sanyek2 #20075 üzenetére
Start menü futtatásba írd be msconfig és az automatikus indulás fülön vedd ki a pipát azok elől amiket nem akarsz indítani, viszont te nem prioritást akarsz akkor állítani hanem tiltani pár programot.
(#20077) Freddy TNT
A proci mindegy, a ram a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
mezis
félisten
-
kiskornel
addikt
válasz sanyek2 #17968 üzenetére
Asszem a System File Check rövidítése. SFC. A /scannow paranccsal nemcsak ellenőrzi a rendszerfájlokat, hanem sérülésük esetén ki is javítja.
Most csak mondok egy pl. rendszerfájl - vírusfertőzés - leírtva - sérült írtás után - kijavítja.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz sanyek2 #17923 üzenetére
Tisztító és töredezettségmentesítő progikat túrd szépen le. A Memória használattal ne foglalkozz a W7 előtárazza a memóriába a sűrűn használt programokat, így gyorsabban indulnak el, amikor kellenek. Ha kell a memória egy programnak akkor annak adja a W7 az egészet. Hány vinyó van a gépedben és milyen a neted? Ha 80-100 mbites a net, és 1 vinyód van, akkor az is okozhat akadást, mert a torrent nagy sebességű nettel képes eléggé megfogni a vinyót. A W7 ugye nem valami buherált változat?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
-
félisten
válasz sanyek2 #17816 üzenetére
Itt lépésről-lépésre leírják a menetét és sikerrel jártak W7 x64 alatt, talán Neked is segít: [link]
Arra ügyelj, hogy a javasolt USB driver-t biztonságos helyről szedd és miéelőtt telepítenéd, töltsd fel ide ellenőrzésre: [link]Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest