Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #14236 üzenetére
Az angolt. A rendszer alapnyelve számít! (már az SP1 még arrébb van...)
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14236 üzenetére
Majd amit dob hozzá a WU. Majd meglátjuk ha kijön az sp1 mertnálam is ultimate van magyar muival.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #14232 üzenetére
Ha vesz valaki angolt, szerez magyar nyelvű telepítőt bárhonnan, akkor ugye az angol serialjával azt tudja aktiválni, persze azonos verziónál csak, de ez legális is egyébként?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Fire/SOUL/CD #14232 üzenetére
nekem az a fontos, hogy olcsón jöjjek ki, eredeti winnel, a magyar/angol kérdés nem lényeg...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Fire/SOUL/CD #14230 üzenetére
az itthoni az drága. azért írtam az angolt, mert az gondolom olcsóbb kintről. x64 kell igen, 4 giga ram miatt, only 32 bites szoftver nincs nekünk
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
vans?
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #14168 üzenetére
Hali!
Kipróbáltam, de nem ezt kerestem,köszi. Így lerakta eszköztárba, de kiírva, és jobb oldalra, nem pedig bal oldalra, az új Token ikonnal.
hábm bábm
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #14045 üzenetére
Nemteljesen. Én arra gondolok, hogyha telepítesz fel drivert a hálókártyához kézzel, akkor helyi kapcsolat 2 lesz a kapcsolatból, vagy 3, 4, és így tovább.
És ugye csak 1 kapcsolat van, és arra vagyok kíváncsi, hogy hogy lehet azt "elfelejtettni" vele, hogy át tudjam nevezni a 2-t pl. sima helyi kapcsolatra, mert most csak úgy megy, hogy a 2est kitörlöm, és ott marad egy szőköz, ha teljesen kitörlöm, hogy ne legyen szóköz, akkor közli, hogy már létezik ilyen kapcsolat.
Véleményem szubjektív...
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #13908 üzenetére
passz. nem olvastam vegig, itt sokan ajanlottak mar, nekem nem volt ra szuksegem
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #13902 üzenetére
fel, logout cikk van rola
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #13901 üzenetére
Szia!
Ha ez lessz a sorrend hogy w7->xp->linux.Akkor mit kene tennem,hogy biztos ne legyen vele gond?A particiokat mar elinteztem,csak a bootmenus dolgot akarom bebiztositani,mert elofrodult mar hogy elsiettem a telepiteseket,es vmi gond volt a bootmenukkel,es osszeomlott a rendszer-.-.Koszi megegyszer!
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
polonic
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #13897 üzenetére
Így van. Benéztem, mert mindkét helyen te írtál utoljára.
-
polonic
félisten
-
asadasad22
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #13876 üzenetére
elo volt telepitva vista-val anno, de win7 setup elott minden letezo particiot leirtottam rola.
#13875: ne faradj sztem, annyit nem er az egesz..
nemtom hol kellett volna kiirnia hogy most letre fog hozni egy particiot es a bootot is atallitja ra, de nalam vagy egyaltalan nem irta ki, vagy ki volt irva csak eppen masik tobbszaz sor melle (es egyaltalan nem volt kiemelve belole) amit reflexbol leokez az ember, nemtom melyik eset allt fent, de nem is erdekel kulonosebben. -
pzstm
titán
válasz Fire/SOUL/CD #13876 üzenetére
nah ez meg a másik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
atesss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13695 üzenetére
Jó kis leírás, majd megnézegetem milyen hasznos dolgokat találok benne.
Köszi.Illetve egy dolog jól jönne, amit már így fejből tudok :
Ha egy új lapot nyitok (Ctrl + T), akkor azt ne a lapsorrend végére, hanem az aktív lap után tegye be.
De nem kéne átmennünk inkább a Firefox topicba ? -
atesss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13652 üzenetére
Ja akkor így lehet, ok.
Megvan, beállítottam, köszi a segítséget.
De van itt még egy csomó minden jó dolog, baromi sokmindent lehet állítani. Csak utána kell nézni, hogy mi mit jelent.Az IE8-at is kipróbálom majd Win7 alatt.
Az előbb voltam benne, de elfelejtettem.MÁS
Pontosan mit eredményez a következő módosítás ? :
Windows\System32\drivers\etc\hosts fájhoz hozzadom a következő sort:
127.0.0.1 activate.***.comA végeredmény így:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
127.0.0.1 activate.***.comHa jól sejtem, ez egy automatikus "DNS-szerver-társítást" hoz létre, azaz ha bárhol el akarom érni (vagy a rendszer el akarja érni) az activate.***.com címet, akkor automatikusan a Localhost-ra továbbítja ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #13690 üzenetére
Csak majd át kell lesni, mert ezt a free-t szedtem le ugye, itt lényegében csak create van, meg még pár apróság.
szerk.: rájöttem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #13687 üzenetére
Áh. Hát akkor marad a partíciók között az X meghajtó...
Kösz, hogy megnézted. Rendes tőled
De az általad említett programot letöltöttem, és igényeltem hozzá kulcsot.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #13675 üzenetére
Nha ezaz... Ez a gáz, hogy biztosra akarok menni, nem lutrira.
De lényegében igen, annyi, hogy csináltam egy 10GB-s partíciót, és arra ráraktam a lapozófile-t, vagyis arra a meghajtóra állítottam be.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #13628 üzenetére
Hát nézd, volt rá példa, hogy kiszedtem azt a vinyót, amin a pagefile volt, simán elindult a rendszer, csak kiírta, hogy áthelyezte máshova. Szal kétlem, hogy ez kinyírná a wint. Lényegében ha 4GB, vagy több ramja van az embernek, ki is lehet kapcsolni, anélkül is megy a win.
Véleményem szubjektív...
-
atesss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13645 üzenetére
És hol van ez a FF beállítás, registry key ?
Most nézem a Beállítások - Haladó - Álltalános -ban van olyan, hogy "Automatikus görgetés", meg hogy "Finom görgetés". Ezek mit jelentenek ?
Ja egyébként most XP alól vagyok, de remélem az nem gond az FF beállítások szempontjából.De a legjobb az lenne, ha mondjuk CTRL + ALT + görgő-vel menne, a Win7 alatt is (pl. az ikonok, amire az előbb válaszoltatok), meg a Firefox / IE8 alatt is. Vagy ez a két dolog egymástól független, csak pont ugyanazt a billentyű(/egér)kombinációt használja ?
( Az alapján, hogy nekem most az XP-s Firefox alatt is megy ez, úgytűnik ez a helyzet)[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13634 üzenetére
Basszus, akkor ez lehet az ami miatt nekem sokszor átvált a betűméretem az IE8-ban Win7 alatt (és talán ugyanígy van Firefoxban XP alatt).
Nem lehet ezt valahogy letiltani, vagy más billentyűkombinációhoz (pl. több billentyű egyszerre) rendelni ?MOD:
Azt hozzá kell tenni, hogy azért probléma a dolog, és valószinűleg azért nem is találtam már ki mi okozza ezt, mert a görgőm az egeremben "szabadonfutó" lett . Pár hete a tisztítás alkalmával eltűnt a két pöcök, ami a görgő megakadását szabályozta.
De nem mondom hogy rossz ez így ! Ha egy hosszú lap aljára akarok menni, gördítek egy erőset, és kis idő után lent is van.
De néha meg jól jönne a normál mód.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13628 üzenetére
"amire az "Ő" kedves pagefile.sys és egyéb rendszerhez tartozó fájljait kihelyezted..."
Szerintem ő csak a lapozófájlt helyezte ki. Szóval ha valamiért mégse működne, akkor kizárólag a lapozófájl hiányában még működnie kéne a rendszernek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #13614 üzenetére
Én meg erre gondoltam. Ezt megtaláltam 7 alá is, és meg is van a beállítás maga, de ott csak A-tól D-ig tudom választani a meghajtókat.
Nade, teszem fel a kérdést, ha nekem nem a rendszer vinyómat kéne eltüntetnie, akkor mi itt a gáz? Vagy ez kompletten elrejt mindent? Mert nekem csak 1 meghajtót kéne eltüntetni.. Aminek nincs köze a rendszer vinyóhoz. Tehát, C: a rendszer, X: amin van a pagefile, tehát, csak az X-et kéne elrejteni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #13606 üzenetére
Teljesen különálló partícióról van szó, nem arról, amin a win7 van. Szal sztem ezzel még nem lenne gond...Szerintem. Direkt csináltam 1 partíciót, arra tettem a lapozófile-t, szal ezért lenne jó, ha elérné a win, csak ne látszódna. De ugye lapozófile nélkül elindul a rendszer, mert nem feltétlen muszáj az neki.
Most nem akarok hülyeséget mondani, szal úgy mondom, hogy futtatásban valamelyik .msc menüben találtam ilyet, de ott csak úgy találtam, hogy A-tól D-ig mentek a partíciók, mást nem lehetett beállítani. Erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
petrusz82
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #13525 üzenetére
A gép nincs húzva, már vagy 4 éve ezek a modulok vannak bent, még ilyen nem volt eddig.
eszgé100 Ezt az üzit a winamp írja ki. Ha kmplayert használsz, akkor szedd le a winampot.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13420 üzenetére
Vazee, azt azért ne hozd példának 10K -s Velo Az ok hogy megy annyit de átlag 7200 esek nemigen.
-
mycso
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #13422 üzenetére
Nálam így működött xp alatt és működik most win7 alatt is, ezért gondoltam másnál is működhet ez a verzió...(egyébként a cs1-ben lévő "start" érték 0-ra állításával a többi cs-mappában is 0-ra változott a "start" kulcs értéke )
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Celithrandi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13406 üzenetére
köszi, és nem lehet a klasszikus billre átírni?
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13416 üzenetére
Milyen vinyó az? Nekem 320 as WD 7200 sata 2 es, ha ide -s vinyóram ásolok vele 40-50 között megy saját magára 25-30, a rendszer nem lassú egyébként.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13416 üzenetére
Akkor nem szóltam, köszi ezt is tudom mostmár.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13411 üzenetére
Azért a 80-100 mb az csak akkor megy ha két satas vinyó között másol, azonos vinyó particióira vagy csak másik mappába másoláskor nem hiszem hogy megy annyit.
-
pincehely
addikt
-
pincehely
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13409 üzenetére
Én már próbáltam Vistával, win7-el is, hogy IDE után Achi módban indítom a gépet, és az eredmény vagy fekete képernyő, vagy rosszabb esetben kékhalál lett.
Szerintem ezt csak újratelepítéssel lehet megváltoztatni!http://kefetemap.deviantart.com/
-
Celithrandi
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #13398 üzenetére
köszi, megvan, mindenki magyart használ? mindig keresgélem hogy vajon mit fordítottak mire le
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13298 üzenetére
Ja én csak WU-n néztem hoyg felajánlja e azt tudom hoyg ne mkötelező telepíteni csak gondoltam ott lesz. Virkir is valami régebbi verziós okossággal próbálta északa virtális gépen és simán eredetinek látta, torrenten azt az okosítást 2009.11.11 es dátummal hozták, ha azt se fogja vajon mit ?
-
M4123057
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #13279 üzenetére
Szia!
Én már legalább 15-ször próbálkoztam a WAT frissítés telepítésével, de minden telepítési próbálkozás 0x80072EE2 hibaüzenettel állandóan leáll. Nem tudom mi okozza, mer eddig minden frissítés (van amelyik többszöri próbálkozásra) de feltelepült. Mi lehet a probléma, nem tudjátok! -
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13283 üzenetére
Ja akkor az lesz az oka igen nálam automatikusra van állitva a frissités, választható van nálam is a 33 nyelv. Viszont ezt az eredetiséget ellenőrző cuccot se ajánlotta fel még.
-
Morden24
nagyúr
Érdekes.
Nekem elsőre, gond nélkül települt. Azóta frissítettem is WU-n keresztül, mert rádugtam a gépre az Xbox kontrolleremet, és gond nélkül le is szedte.
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #13281 üzenetére
Így már értem, csak alőbb annyit irtál nem tudod telepíteni nem tudtam hogy hibát ír mindenre, egyébként fura, felmentem WUra nekem semmi frissitést nem ír hogy lenne.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Miért nem fogsz tudni ezután frissítést telepíteni ?
-
Gorneck
legenda
válasz Fire/SOUL/CD #12685 üzenetére
Ha csak egy van rákötve akkor simán megcsinálja rendesen a telepítő (mind2 partíciót)...elég érdekes...de egyébként láttam már csak vinya esetén is ilyet...sajna...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
deicide
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #12669 üzenetére
Nem volt ennyire egyértelmű a helyzet, 3db SSD volt a gépben, az egyikre telepítettem a W7-et és a fene sem gondolta, hogy a másik kettő üres SSD közül az egyikre rárak egy ilyet, ez csak tegnap tudatosult, amikor kivettem, mert jöttek megvenni, és nem indult a rendszer.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
_ak_
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #12669 üzenetére
Igaz, én inkább csak úgy magammal beszéltem meg, miért nem működnek az egyszerű javító progik utólag.
Itt a postja. Nem hiszem, h tudatosan keletkezett volna ez a dolog. Nem szép dolog, h csak annyit ír a win, h sry, lesz még másik partíciód, de nyugi, csak nyomkodd a nextet. Vajon sokból állt volna némi magyarázatot fűzni ahhoz, h miért kell és mivel jár?
Amúgy nem azért kerültek a rendszerindító fájlok a rejtett partícióra, h nagyobb biztonságban legyenek és könnyebb legyen helyreállítania win-t ha vmi gubanc legyen? Én csak a napokban olvastam, h a BitLocker is igénybe veszi azt.
[pod]Diablo: ha kitöltöd a cuccok részt az adatlapodon, akkor többet tudunk segíteni.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Devdi
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #12664 üzenetére
Nem ismerte fel ez a progi se... Azt írta, hogy nincsen HDD. Szal akkor marad a végső megoldás, bár a telepítésnek még úgyis csak az elején jártam
-
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #11474 üzenetére
Tudtommal a sorozatszám alapján engedi telepíteni azt, ami neked kell. Szóval nyugodtan töltsd le a Professional-t, és add meg neki a Basic kulcsot,onnantól az Basic lesz...
Ha tévednék, javítsatok ki pls!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #11209 üzenetére
Nincs jelentősége.
Az aktivációhoz egyetlen egy dolog kell, a gép aljára ragasztott kulcs.Sectumsempra - For Enemies
-
Picturemaker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10620 üzenetére
Köszönöm.
Kíváncsiságból meg fogom nézni.
A régiekkel főleg a fagyások miatt volt probléma, a lassúság egy dolog. Bár lehet ha nem "fagyós" fajta, akkor nem is lassú.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10551 üzenetére
Üdv!
Basszus, pedig jól néz ki!
Stabil nálad? Nem lassítja le a dolgokat?
Köszi.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10501 üzenetére
Üdv!
A WindowBlinds-ról nincsenek jó tapasztalataim. Először win98, majd XP alatt is kipróbáltam. Mindkét esetben nagyon lelassította a gépet, de a baj az volt, hogy rendszeresen le is fagyott a rendszer tőle.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10505 üzenetére
Erről van szó.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10501 üzenetére
Nem az ablakkerettel volt a baj hanem programon belüli ablak kerete marad azt hiszem kék hiába cserél témát. Nem próbáltam ki amit linkeltél de sztem az is csak a keretet cseréli.
-
Armahun
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #10391 üzenetére
Valamit kitalálok.
Ennél jobb minitorom sajna nincs, de lehet, hogy lecipelem a padlásról a régi sugárágyút.És ha áttenném a merevlemezt egy másik gépbe. Ott telepíteném az első újraindításig aztán vissza. Működhetne?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Picturemaker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10391 üzenetére
"de legalább tudod, ha nem..." Ez jó volt!
-
Armahun
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #10384 üzenetére
Olyasmi. Egy régi gépre próbálom felvarázsolni. Szerintem az a baj, hogy a videókártya nem tud 16:10-es képet kiadni. Csak feketeség van a monitoron.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Picturemaker
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10304 üzenetére
Köszönöm!
Egy oldalon megtaláltam ezt én is, de ott sajnos nem volt külön feltüntetve a 64 bites változat.
Gondolom az ezért nem működött.
Még egyszer köszi.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10267 üzenetére
Kés, villa, olló jogosultságkezelés gyerek kezébe nem való
Sectumsempra - For Enemies
-
Hunter2
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #10200 üzenetére
De , úgy működik csak az a lényeg hogy a monitort akarom elsődlegesnek.
Közben megoldódott, Alt+enter és áthúzom a TV-re. Anyira egyszerű hogy ez nem jutott eszembe. -
pigatt
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10262 üzenetére
A laptop-om beolvasta mindet. Csak azt nem értem, hogy a régieket miért olvassa be akármilyen karcos.
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10224 üzenetére
Semmi abból is a beváltakat használom Nero és Daemon.
bucilali: Megpróbálom majd.
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10219 üzenetére
avast 4.8 + comodo firewall, ezt a kombót használom évek óta, és nem volt soha ilyen gond.
i9 / 4080 / 32"
-
Csabee.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10171 üzenetére
Köszi, válasz is!
sfdrakex: nem hiszem hogy sok esélyem lenne a próbálgatásokkal, meg elég kicsi a hely, nem szeretném 100x szétszedni!
Üdv: Csabee.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #10155 üzenetére
Úgy van.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tosee
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10155 üzenetére
Üdv!
Köszi a megerősítéseket srácok!Az előttem szóló két "emberkével" a közelmúltban kiveséztük ezt a témát.
Arról alighanem lemaradtam![ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
kiszu
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #10117 üzenetére
Köszönöm,ki is próbálom.
-
adam_
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #10090 üzenetére
Köszi szépen, írtam privit!
-
MrTurner
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #10086 üzenetére
köszi szépen a gyors választ, megpróbálkozok vele
-
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #10057 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget,de nem szeretnék feltenni ehhez a rendezéshez semmilyen progit. Főleg azért nem,mert ezt a rendezést XP alatt simán megtudtam csinálni!
-
kashuk
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #10042 üzenetére
Köszi a segítséget! De bekelet pipálni a tiltót eszközök megjelenitését is.De sikerült! KÖSZI MÉGEGYSZER
-
Clemi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #10034 üzenetére
Köszi, működik
-
syler
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #10013 üzenetére
Sziasztok. Nos a boltban nagyon nagyon kellemesen csalódtam. Húú ilyet még nem tapasztaltam. Bevittem a memóriát, elmondtam töviről hegyire a dolgot mi a probléma. Mondta a srác, hogy leteszteli. Bár mondtam neki, hogy memtest megvolt. Azt mondta, ha nem találja a hibát vigyem be az egész gépet. Na de nem is ez a kellemes meglepetés hanem: Kérdeztem, hogy mennyi idő ez? Erre 2-3 nap. Hmm basszus nekem nagyon kéne a gép Erre a tulaj fogta magát, saját gépéből a triple channel Corsair 1600 Twinx ramokból kivett egy modult és mondta, hogy addig használjam ezzel csak vigyázzak rá mert elég drága Le a kalappal. Keresek is egy topikot itt ahol lehet véleményt írni boltokról. Erre igazán nem számítottam. Elnézést az offért csak meglepődtem ezen a hozzáálláson most!
Nos most a corsair-rel megy szépen, majd beszámolok holnap, hogy mi is a szitu.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #10002 üzenetére
Szia!
"4. Csak akkor fogják kicserélni a ramot, ha jól ismered az üzletet vagy az eladót, mert ha csak az a gond, hogy az alaplapod nem kezeli, akkor mondhatja az üzlet, hogy hát sorry, miért vettél olyat amilyen kell bele(hisz a RAM-ok jók ettől függetlenül)"
De nem CSX-et rendelt...
Üdv. core2
-
Imco
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10002 üzenetére
Bocsi! Az 5.pontban van egy kis tévedés. Több száz ramot vásároltam már doboz nélkül és müködik az 5 év, meg az élettartam gari is. A "komolyabbakra" és a kitre jellemző a doboz.
Még csak tipus jellemzőnek sem mondanám mert kingmax, kingstone, PQI, és samsung is került már a kezembe igy. Közvetlen a nakkerből.
A többivel egyébként egyetértek.Üdv! Imco
-
SzlobiG
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #10000 üzenetére
Köszi megkeresem akkor.
-
ImpIon
csendes tag
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #9695 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #9689 üzenetére
Itt látható, hogy mire is gondoltam
Még a fentebbi képen is
-
Olcsi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #9000 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Kipróbálom este... Ha esetleg kérdésem adódik, fordulhatok hozzád?
-
Olcsi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #8987 üzenetére
Próbálkoztam partition magic 8-cal, de az az újraindítás után és a partícionálás közben errort dobott ki, tehát nem csinálta meg a partícionálást. Pedig akkor még szűz volt a vinyó...
Bár most gondolok bele, hogy a partícionálás előtt elvileg kell formáznia is... Ezt automatikusan megteszi, vagy nekem kell előtte. Lehet, hogy ez volt a hiba? -
syler
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #8994 üzenetére
Nem csuklóból töröltem. Elindítottam a hirens boot cd-t. Elindítottam tt valamelyik particionálót, kijelöltem a c meghajtot és delete. Erre mindkét particiót törölte a progi. Újra boot másik particionáló azzal leformáztam lassúval amit akartam. A másikat is látja meg azt is, hogy az adatok rajta vannak, de winből sajnos nem tudok vele mit kezdeni. Szóval nem szándékosan tettem amit tettem. Köszönöm a segítséget.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
commanDOS
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #8991 üzenetére
Az egyik gépen biztos, hogy így van beállítva, mert eddig (amíg a másik gépen XP volt) működött a nyomtatómegosztás is. Amikor rájövök egyszerűnek tűnik, de sose emlékszem, hogy oldottam meg...
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
fasirTTT
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #8824 üzenetére
na most letöltöttem, elindítottam a cuccot, rákatoltam az ismeretlen meghajtóra aztán next és futtat valamit
eddig itt tart: -
fasirTTT
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #8815 üzenetére
szal akkor annyi hely kell amennyit viszaakarok álítani a RAW-ról ?
az vicceslessz mert 300gb-ot 1 40gb-os vinyora menteni.....ami így is 2évan particionálva ... nam1 majd irok hogy milettés kösz!
na megvizsgáltam és arra jutottam, hogy én nem értem ezt a cuccost
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #8692 üzenetére
Hali!
Igen van ilyen csatlakozó rajta, de nincs jumper rajta!
Köszi!
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #8649 üzenetére
Hali!
Ha meg nem KIS2010-et használsz, akkor ebből a mappából törölj ki mindent és futtasd újra az élményindex frissítést:
c:\Windows\Performance\WinSAT\DataStoreFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
JoolsNOS
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #8461 üzenetére
Gondoltam, hogy valami hasonló lehet, köszi a választ mindenkinek!
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #8333 üzenetére
Ja értelek.. Hát lehet kipróbálom, aztán majdkiderül Köszi
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #8320 üzenetére
Az az érdekes hogy eddig egyik korábbival, és a 10.10-el sem csinálta, csak most reinstall után. Lehet megpróbálom amit linkeltél, bár pre-alfa sem biztos, hogy jobb..vagy?
atesss: és mért olyan marha fontos az?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #8320 üzenetére
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #8315 üzenetére
Én is találtam egy msdnaa isot, és jónak írta a progi... tudtam hogy valahova kiírtam az isot. De amiről telepítek azt is megcsináltam isoba de nem tetszett nek, mert nem fogadta el erkónak.
Csak kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Fire/SOUL/CD #8312 üzenetére
Eredeti magyar lemez esetében első bootnál ha elég figyelmes vagy akkor közel 1x végigmegy Vista csík. Angol telepítőlemez esetében nincs ilyen. Mondjuk többet nem látod a Vista csíkot, de hogy ez miért van rejtély....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #8312 üzenetére
Az igaz. Én 1gb ramra, meg N270-es atomra tettem fel, és szépen megy rajta, minden gond nélkül.
De a 29" TFT-n is egyszer valszeg biztos lesz Vistás töltőcsík, vagyis előfordulhat...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #8308 üzenetére
Ez nem ogre edition volt, hanem MSDNAA szerverről letöltött image...Amire nekem azt mondta h nem teljesen eredeti.. Na mindegy, most letöltöttem újra és most jó..
Amúgymeg mint mondom netbookon soha a büdös életbe nem lesz 7-es töltőkép... Ha csak magasságban nincs legalább min. 768 pixel...
@pzstm: TenkLYu'. Ezt már egyszer, sőt kétszer is írtam, de úgy látom kevés volt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz Fire/SOUL/CD #8308 üzenetére
Eredeti, dobozos magyarba, első boot-nál Vista töltőcsík egyszer végigmegy. Sőt a legtöbb netbook esetében csak Vista csíkot látsz
"Win 7 will only display the new style of boot screen if the horizontal resolution is more than 768 pixels. "
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Fire/SOUL/CD #8296 üzenetére
Szerencsére ilyenbe még sose botlottam...se vista se win7 alatt...de abba már igen, hogy ahcibe lassult jelentősen a rendszer...de akkor ezek szerint csupa jó hw-t válogatok össze...
Gorneck#1239
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #8298 üzenetére
Értem, hát nekem nem volt olyan vinyóm meg nincs most sem.
Ja hogy a módokra mondtad, bocsi. Azt tudom, hogy milyen módok vannak benne, csak elolvastam amit írtál, bocsi.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #8277 üzenetére
MSDNAA-ról letöltött image-re azt mondja, hogy kamu? az kemény...
Na mindegy, Notin jó, asztali gépen jó...Azokon nem volt Vistás boot képernyő.. Szal nem tom, hogy akkor ez most hogy van.
Netbook-ra meg mint mondtam, írták, hogy 768pixel alatti magasságban csak vistás bootscreen lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #8258 üzenetére
Mondom, nekem is csinált ilyet az MSDNAA-s iso-ból kiírt telepítő. Sőt, netbookon alapból csak Vistás töltőkép van. De ennek leírtam az okát lejjebb.
Szal, eredeti telepítővel is előfordulhat, hogy első indításkor Vistás töltőképet lát...
Sőt, mondok jobbat, az angol MSDNAA-s telepítőm fel sem ment valamiért netbook-ra, fingom sincs miért, a telepítőben rányomtam, hogy custom, és közölte, hogy nem tudja elérni a file-okat, fingom sincs miért...
Kaptam egy magyar prof. telepítőt, azzal pöccre ment, minden hiba nélkül, tudtam formázni is, aztán meg beaktiváltam a kulcsommal... Jam és ez is Vista töltőképpel tölt be.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #8258 üzenetére
Értem. Nekem nincs benne a magyar nyelv, angol iso... jobban bízok az eredeti nyelvben, mint a magyarban. nem úgy mint annó az xp sp1-sp2-nél
Wháá, már rég le van törölve az iso fájl
Na mindegy... Köszi a programot amúgy...
Mondjuk nekem csak telepítés előtt van 1xer vista boot képernyő... A többi dologban hibátlan a rendszer... Mindegy, működik, meg jó."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asszociációs játék. :)
- Apple notebookok
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- További aktív témák...