Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Egy program hibaüzenetet dob kis, konkrétan az MSCOMCTL.OCX nevű fájllal van problémája. Olvastam korábban itt egy linkelt leírást, de sajnos erre is "dllserver" hibaüzenetet dob fel az utolsó lépésben.
Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát? Köszönöm előre is!!! -
Olcsi
senior tag
Az mitől lehet, hogy fájlok törlése sokkal több időt vesz igénybe, mintha egyik helyről a másikra másolnám/áthelyezném...
-
Olcsi
senior tag
Az asztali ikonok méretét lehet változtatni?
-
Olcsi
senior tag
válasz WonderCSabo #9611 üzenetére
Megcsináltam ezt is, de így is a windows media player-t indítja el, amikor rábökök egy mp3 fájlra... nem értem.
-
Olcsi
senior tag
Olyan problémám van, hogy nem tudom alapértelmezett mp3 lejátszónak beállítani az aimp2-t. Tudna segíteni ebben valaki? (A társítás->alapértelmezett menüponton már túl vagyok...)
-
Olcsi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #9000 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Kipróbálom este... Ha esetleg kérdésem adódik, fordulhatok hozzád?
-
Olcsi
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #8987 üzenetére
Próbálkoztam partition magic 8-cal, de az az újraindítás után és a partícionálás közben errort dobott ki, tehát nem csinálta meg a partícionálást. Pedig akkor még szűz volt a vinyó...
Bár most gondolok bele, hogy a partícionálás előtt elvileg kell formáznia is... Ezt automatikusan megteszi, vagy nekem kell előtte. Lehet, hogy ez volt a hiba? -
Olcsi
senior tag
Hogyan lehet engedélyezni a lemezkezelőnek, hogy a rendszerpartíciónak csak kb 30gb-t hagyjon, a többit meg válassza le külön partícióként? 1 partíciót már sikerült csinálnom a 250gb-ból, de sajnos csak a felét engedte leválasztani, a többi maradt a rendszerpartíciónak. Viszont én azt sokallom, elég lenne csak 30gb neki. Hogyan lehetne ezt megvalósítani?
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest