Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
nagyúr
válasz puska311 #32998 üzenetére
Mi a gond akkor? Exe-re jobb gomb, kompatibilitás és xp, vagy vista.
DX frissítés.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
puska311
csendes tag
Arról lenne szó Windows 7-en, hogy van egy játék Eufloria a neve a gépigénye se nagy simán kéne futnia Ati HD 2600(AGP)-am van két magos 3Ghz proci +1,5gigaramm. Ez a játék 1Ghz-et + 512 MB-ot igényel. De amikor elindítom a menü villogva jelenik meg, jobban mondva szaggattva és meg se javul. Már próbáltam minden windows kompatibilitást, vidkártya illesztőprogiját frissíiteni. De semmi sem használt eddig.
-
Воланд
titán
válasz Armahun #32996 üzenetére
Tudtommal nem, a mappán belül meg van adva egy/több szempont, hogy mi alapján rendezi sorba az ikonokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Armahun
addikt
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy egy mappán belül is ugyan úgy "össze-vissza" lehessen pakolgatni az ikonokat mint az asztalon?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Воланд
titán
válasz Zomb€€ #32993 üzenetére
Start menü --> Indítópult-ba bemásolod azoknak a programoknak a parancsikonját amiknél azt akarod, hogy automatikusan induljanak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Zomb€€
őstag
Üdv!
Az, hogy random crashelnek ("hibát érzékelt és leállt") a játékok, lehet a tulhúzott proci miatt?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Воланд
titán
válasz LordDarkness #32988 üzenetére
Mert az x-fire csak azon a partíción végzi a detektálást ahova telepítve van. Manuálisan keresd meg az x-firen belül a játékokat (beállítások-->játékok), vagy telepítsd az x-firet oda ahol a játékok vannak.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! A winem( Win7 64 Ult.) és a progik ssd vannak a játékok pedig egy winyón. miért nem ismeri fel az xfire a játékokat amit a winyóra telepítettem? az ssd túl kicsi ahhoz hogy oda tegyek mindent. Lehet hogy rossz helyre írok de hátha tudja valaki a választ.
Rock Katona
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Lenne egy kérdésem ,méghozzá az hogy egy gépen ami 64 bit-es arra 32 bit-es oprendszer van telepítve,ebből lehet probléma vagy nem?Mert most hozzták hozzám hogy telepítsem újra de előtte nézzem meg mi a baja ha tudom mert indulás után lefagy az egérmutatón kívül minden.Először vírusra gyanakodtam az emisisoft talált is egyet le is karanténoztam de még mindig ugyan az van.Most azon vagyok hogy a vírus már javíthatatlanul tönkretette vagy a 64 bit-es gépen 32 bit-es oprendszer a gond nem tudom.Bocs ha hülyeséget kérdeztem de sürgősen kéne a válasz!Előre is kösz.
-
nagyúr
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
Ide rakja be a kapcsolatot és simán lehet törölni is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kobe
veterán
miként lehet egy felesleges szélessávú kapcsolatot eltávolitani win 7 alól ? van egy állandó kábeles net ami be van konfigolva, egy wifi, de kénytleen voltam rákötni egy harmadik dsl kapcsolatra....csak épp eltávolitani nem akarom és pár progi meg azt is hazsnálná....régen xp alatt vol a vezérlőpultban egy panel ahol csak szimplán mutatta a kapcsolat ikonját, és törlés, de itt nincs ilyen
-
nagyúr
válasz oilver1 #32980 üzenetére
Azt írtad, hogy csak a windows 7 változott. Akkor meg másik partícióra volt feltéve szerintem a játék. Ha így van, akkor gyaluld le, és rakd fel újból.
-
Morden24
nagyúr
válasz oilver1 #32980 üzenetére
Nem igazán. Egyébként a legfrissebb dx update fent van? Innen töltheted le.
Ha ez sem javít a helyzeten, akkor szerintem kérdezd meg a Fifa saját topikjában, biztos van ilyen.
Amúgy a Fifa11 az dx9-es játék, tökmindegy neki, hogy mire váltottál, nem használja ki.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
oilver1
tag
-
Nah összezavartatok. Mert láttam ám, hogy azzal kezdted, hogy adminként használod a gépet (hiba szerintem, de ebbe ne menjünk bele)
Szóval ez a korlátozott rendszergazda eddig minden program telepítéséhez elég volt. Most miért kellene a letiltott rendszergazda fiók?
Más programokat se tudsz telepíteni, vagy csak a Mozilla szórakozik veled?
Gyári W7, vagy Internet edition?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
oilver1
tag
Amúgy az lehetséges, hogy két napja még ment az XP-n a Fifa 11, fullosan, szaggatásmentesen, most meg Win7 alatt szaggat össze-vissza? Ugyanaz a vas van alatta: Pentium D E2180, Radeon 3850 256 DDR3, 2 giga DDR2 800Mhz RAM. ?? Fuurcsa. Pedig azt hallottam, hogy a játékok teljesítményét alapesetben nem befolyásolja.
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
Minden W7 rendszerben létezik rendszergazda. A jelszava pedig az, amit megadtál az első felhasználónak, mivel az első user rendszergazda tulajdonságokkal jön létre.
Az az 1 user ami van rendszereden annak milyen jogosultsága van?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bobsys
veterán
egy fiókom van a gépen, ami rendszergazda.
az alapbol korlatozott rendszergazda
Rendszergazda nevű felhasználóra (ami nem létezik persze),
alapesetben letezik, de le van tiltva
Megoldas. Engedelyezd a rendszergazda felhasznalot, adj neki jelszot es maris tudod hasznalniEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
icons
addikt
Problem:
egy fiókom van a gépen, ami rendszergazda. Fel akarom telepíteni a Mozillát, de nem engedi ezzel a fiókkal. Ha ok-ra kattintok, egyszerűen kilép (Run as nevű ablak), ha az alsó Rendszergazda nevű felhasználóra (ami nem létezik persze), és nem írok be jelszót, akkor persze kiírja, hogy nem írtam be jelszót, így nem fog menni... nannee...Biztosan volt már, de nem találtam meg a topikban a megoldást!
Köszi!
-
Steelmanus
addikt
Ah igen, es raadasul nem is jo a tipp, ezt elkapkodtam. Legalabbis az alapertelmezet 1 es ertekhez sok pixel van hozzarendelve, ezert olyan vastag, tweak programmal megoldhato de az itt nem favorizalt. Regen pedig csak direkt ezert tettem fel egyet, vagyis semmi mast nem modositottam csak a keret meretet.
-
TRob1
veterán
válasz Steelmanus #32968 üzenetére
Biztos hogy arra gondol, csak szerintem egyáltalán nem kellene neki keret (még az 1es állítási lehetőség se)
¤ R'n'R ¤
-
Steelmanus
addikt
válasz BullZeye #32923 üzenetére
Szisztok!
Nem ezt a beallitast keresed veletlenul?
Az ablakkeret szélességének beállítása. -
TRob1
veterán
válasz Psychonaut #32961 üzenetére
Megmondom őszintén, ezt nem tudtam róla, meg a másik kettőről se tudom, hogy tudja-e, mivel ilyesmire sose volt szükségem. Valahogy mindig volt felirat is a "beszerzett cucc" mellett, már amelyikhez kellett (egyébként ez nem rossz feature, ha tényleg működik is rendesen) Viszont MPC-HC-t még telepíteni se kell (valakinek ez is szempont, mint olvashattuk párszor már ebben a topikban is)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
oilver1
tag
válasz Psychonaut #32961 üzenetére
Értem. Amúgy az lehetséges, hogy két napja még ment az XP-n a Fifa 11, fullosan, szaggatásmentesen, most meg Win7 alatt szaggat össze-vissza? Ugyanaz a vas van alatta: Pentium D E2180, Radeon 3650 256 DDR3, 2 giga DDR2 800Mhz RAM. ?? Fuurcsa. Pedig azt hallottam, hogy a játékok teljesítményét alapesetben nem befolyásolja.
-
TRob1
veterán
válasz oilver1 #32958 üzenetére
Osztom polonic véleményét, mindenféle kodekpack felesleges. Nemrég még én is a vlc player-t ajánlottam volna (régóta jól bevált), de vettem egy lapost az asztali mellé és ott már voltak vele gondok hd filmeknél. Elkezdtem utánaolvasgatni, és sokmindenkinél tapasztalható ez a hiba, asztali gépeken is (be-beakadozik a film). Úgyhogy váltás MediaPlayerClassic HC-ra (nem azonos az MS féle Media Playerrel), és máris megszűnt minden gondom (ez is visz mindent, mindenféle külön kodek nélkül) A BSPlayert még ősidőkben használtam, de 'leszoktam' róla, ennél mind2 fentebb említett player jobb.
¤ R'n'R ¤
-
polonic
félisten
válasz oilver1 #32954 üzenetére
Én inkább azt mondom (és most szembeszegülök Morden24 kollégával ), hogy ne tegyél fel codec packot. A wmp12 már alapból lejátszik sok fájlt, feltéve ha ezt akarod használni. Aztán ha mégis olyan fájlba futnál, amit a wmp nem visz, akkor feltehetsz egy vlc media playert, ingyenes, szinte minden létező fájlt lejátszik feliratostul, ehhez nem kell külön codec pack sem.
-
-
Peace
nagyúr
-
nagyúr
válasz oilver1 #32950 üzenetére
Az az UAC. Egy fontos biztonsági vonal. Ha kikapcsolod, az a te dolgod, de nem ajánlott. Amúgy csak a csúszkát kell lehúzni. A felhasználói fiókinál találod.
-
oilver1
tag
Sziasztok! Hogyan lehet kikapcsolni Win7 alatt azt, hogy Rendszergazdaként belépve is felteszi a kérdést, hogy "biztos, hogy törölni akarom-e, mert csak rendszergazda teheti"? Idegesít, hogy 77-szer kattintgatnom a törléshez.
-
félisten
válasz lettyke #32942 üzenetére
Igen, ez úgy működik, ahogy Morden24 leírta. Annyival kiegészíteném, hogy Vista HB-t "csak" W7 HP-re vagy W7 Ultimate-re lehet upgradelni, "érdekes módon" Pro-ra nem...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
válasz lettyke #32942 üzenetére
Úgy működik, hogy a gépgyártó-, vagy forgalmazó honlapjáról, vagy az ügyfélszogálattól fogod megtudni a részleteket, miszerint jogosult vagy-e ilyen upgrade-re, és ha igen, milyen módon kaphatod meg a licencet, kapsz-e telepítőmédiát stb.
[ Szerkesztve ]
-
lettyke
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32941 üzenetére
Bocsánat megnéztem a matricát az oldalán ott Windows Vista Home Basic van!
akkor most ez hogyan működik?
a táblázatnál amit linkeltél ott elméletileg van ilyen!
-
lettyke
tag
Üdv mindenkinek!
Tavaly decemberben vettünk egy gépet amin a Windows Vista Starter volt telepítve Jogtiszta!
Gép oldalán matricán az aktiváló kulcsal!
Azt olvastam,hogy ingyenesen lehet frissíteni Windows 7-re és azt szeretném megkérdezni,hogy ez csak frissítésnél vagy tiszta telepítésnél is Jogtiszta marad?
ha azzal a kulcsal telepítem ami a gép oldalán van az jó a Windows 7-hez is?
vagy hogy van ez valaki segítsen pls!!!
köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
lhurgoyf
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32938 üzenetére
OK, köszi a gyors ötletekért, nagyon jó ez a fórum Meg fogom őket próbálni, este írok, mire jutottam.
És bocs a sok HSZ-ért, ezután figyelek rá -
félisten
válasz lhurgoyf #32935 üzenetére
Keress a BIOS-ban olyan beállítást, ami Recovery-re utal, pl Hard Drive Recovery opciót és kapcsold ki. Ha ez be van kapcsolva, akkor bootoláskor a BIOS megpróbálja elérni azt a kódot,(ez a 100 megás rejtett partíción, vagy a recovery partíción szokott lenni), amit időközben letakarítottál, ezért nem képes tovább menni, illetve nem foglalkozik a DVD-ről(vagy más egységről) történő boot-olással sem, egyszerűen mert ott "lefagy"...
UI: A következőkben légy szíves használd a szerkesztés gombot, nem kell 4 percen belül 4 külön HSZ-t küldeni (PH! szabályzatában is le vagyon írva)
Egy HSZ-on belül sorold fel, akiknek válaszolsz, pl így: [link][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
lhurgoyf
tag
válasz énvagyokAdam #32929 üzenetére
Még egy tipp, amit nem próbáltam, köszi!
-
-
nagyúr
válasz Forg3sz #32913 üzenetére
BIOS-ban kapcsold ki a floppy megahjtót, és nem fog 20 percet ott szöszölni.
(#32925) lhurgoyf: Én mondjuk egy xp telepítő lemezzel formáznám meg. Betölt és onnan format.
-
félisten
válasz lhurgoyf #32927 üzenetére
Ez a laptop előtelepített OS-el rendelkezett esetleg? Volt rajta recovery partíció is?
(Fujitsu Siemens laptopnál találkoztam már azzal, hogy nem csak recovery partíció volt rajta, hanem külön mellékeltek recovey lemezt is hozzá)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
lhurgoyf
tag
válasz Morden24 #32926 üzenetére
Próbáltam már a Win7 CD-t, de nem indult el a telepítő. A BIOS-ban látom a HDD-t...
Az a furcsa, hogy az Ubuntu felment rá, örültem is, még neteztem is alatta. Aztán újraindítottam, és azóta nem bootol be az se...ahogy fent írtam, megáll a betöltésnél, asztalt nem kapok...
[ Szerkesztve ]
-
-
Morden24
nagyúr
válasz BullZeye #32923 üzenetére
Én nem témázok, annyira azért nem bosszant, hogy szétizéljem a rendszeremet mindenfélével, csak egyetértettem, miszerint dizájn szempontjából az élesebb, szűkebb keretek modernebb és hatékonyabb felület hatását keltenék.
Javaslom, hogy itt kérdezősködj, hátha egyből tudnak neked linkelni valamit.
-
BullZeye
veterán
válasz Morden24 #32920 üzenetére
Igen, ezt teszem, de olyan csilivili témákat találok csak amik távol állnak az izlésemtől az alap w7 aero meg tetszik most még.
Egyébként amiatt kéne, mert szeretek ablakban játszani, viszont annyira idegesítő, hogy ott van ez a vastag border, és windowed fullscreen alias fake fullscreen meg Lord of the rings online-ban sehogy sem érhető el :\Ha esetleg találtál olyat ami csak borderben más, ne légy rest megosztani
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
icons
addikt
válasz bobsys #32910 üzenetére
Igenigen, így értettem.
Az kellene nekem, hogy lehessen rajta úgy netezni, hogy emlékezzen az oldalakra, jelszavakra. Illetve úgy játszani, hogy a mentés megmaradjon (illetve a játékok. Nem próbáltam, de félek tőle, hogy régebbiek nem futnak majd (NFS U2, Diablo 2, de akár újabbak se)).
Erre milyen program alkalmas?
-
Morden24
nagyúr
-
Forg3sz
csendes tag
A következő a probléma:
Win7 telepítő dvd-t beteszem, a bios-ba átállítom hogy dvd meghajtóról induljon a gép, restart.
Jön a nyomjon meg egy billentyűt a dvd-ról való bootoláshoz. Írja, hogy starting windows, alatta töltődik a csík. Bejön a kékes-zöld betöltő képernyő, van kurzor is, de nincs szöveg amire kattintani lehetne, tehát nem tudok továbblépni.
(vista 64-bitesről lenne átallás)
Ötlet, vélemény?
Köszönöm -
BullZeye
veterán
Mivel tudnám teljes mértékben eltüntetni a kereteket W7-ben? Fölöslegesnek tartom, és ormótlannak a W7 alap témájának keretét, mivel csak a helyet foglalják, hiszen funkciója nincs, tudom, hogy ott a széle, nem kell még ki is emelni...
Már az is elég lenne, ha csak pár pixelre redukálnám őket, az is nagy segítség lenne.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
icons
addikt
VPCnél be lehet állítani, hogy ne mindig alapértelmezettről induljon?
Nekünk suliban van, és ha bármit csinálsz, kilépéskor azt elfelejti. Ezt szeretném kiküszöbölni. Innen rakom fel.
Ha VPCben ezt nem lehet megoldani, akkor hogyan lehetséges?
-
Tosee
őstag
válasz oilver1 #32903 üzenetére
Szia!
Próbálkozz a windows update-el hátha talál hozzá megfelelő driver! Nálunk is az egyik gépben van egy ilyen kártya (silicon image) és talált hozzá megfelelőt!
Esetleg a gyártó weboldalán is nézz körül talán adott ki 7-esre is![ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Felraktam a Win7-et! Minden flottul ment, csak 3 dolgot nem ismer fel, ebből 1 égetően rossz. Az van, hogy két winyóm RAID kártyáról megy, ami PCi porton csatlakozik az alaplaphoz. Felismeri, hogy ott van egy RAID kártya, de illesztőprogramot a telepítőcd-n nem talál. Gáz, mert csak egy ATA port van az alaplapon, tehát két HDD így ki van lőve. Van valami megoldás? vagy vissza XP-re? Vagy kell vennem egy RAID kártyát, amit a Win7 hajlandó felismerni?Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
nagyúr
válasz lhurgoyf #32897 üzenetére
Miért kéne szétszedni? Egyszerűen mindent nullára legyalulsz és újra felrakod a wint meg a linuxut.
-
zoo8800
veterán
válasz bobsys #32899 üzenetére
Nem tudom, csak a hibakódom van, erre kutakodtam.
Itt találtam olyat, hogy "általános fülön katt a wins alatt katt a netbios engedélyezése tcp/ip felett ezt jelöled be" csak ilyen fület nem találtam.Tosee
köszi, ha jól tévedek, ezt keresem[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest