Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Üdv!
Az, hogy random crashelnek ("hibát érzékelt és leállt") a játékok, lehet a tulhúzott proci miatt?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
Mostanában az a mániája a Win7-nek, hogy egyes játékoknál egyszer csak át akar váltani Basic Color Sheme-re, és ez igen idegesítő tudd lenni, ha épp akció közben ugrik ki az asztalra.
Szal a kérdésem, hogy miért csinálja, és hogy hogy lehet ezt kiiktatni.köszi!
-
Zomb€€
őstag
Hi!
Ma vettem egy új vinyot, húztam rá egy rendszert, majd elkezdtem formázgatni a régi vinyokat. Vagyis kezdtem volna...
A disk managementnél vmiért nem látja jól a régi windowsos partíciót.
[link]
A másik, hogy a középső partit meg nem tudom törölni, mert azt mondja használatban van, ami kizárt...
Másik kérdés még az lenne, hogy hogyan lehet őket egybehúzni? Tehát hogy ne 3 részben legyen hanem egyben.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
válasz Laccoss #17896 üzenetére
Telepítő CD-s javítás megoldotta köszi.
Viszont lenne egy másik problémám:
Most speciel MSN, de amúgy több program is crashel telepítés után. Azt vettem észre, hogy a user account controll settings 0-ra csökkentése utáni telepítéseket nem szereti, de miután visszaraktam az MSN ugyanúgy összeomlik.
-
Zomb€€
őstag
De kb 2 éve hozzá sincs nyúlva a kábelekhez, létezhet hogy egyszercsak eldobja magát? Reggel megpróbáltam azokat is piszkálni de sikertelen volt.
-
Zomb€€
őstag
Üdv!
(nem tudom mennyire illik ebbe a topikba, de más nem jutott eszembe)
Reggel gép bekapcsnál post helyett a következő ablak fogadott:
Leírás, hogy vmiért nem éri el a boot file-t
File: \Boot\BCD
status: 0x00000e9
Info: An unexpected I/O error occuredEz ugye nem feltétlenül jelenti azt, hogy elhasalt a vinyóm?
-
Zomb€€
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #6281 üzenetére
Feldobtam VMWare-t, tetszik is, viszont ez se a 3D karit használja ahogy látom. Hogy lehetne rábírni hogy ne vmi gagyi integráltat szimuláljon?
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Letöltöttem a Virtuális gépet Win 7-hez, XP moddal használom, viszont lenne egy olyan kérdésem hogy be lehetne azt állítani hogy ne integrált videokártyát használjon, hanem az anyagép 3D kariját? Mert így szaggatnak az alkalmazások:S
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest