Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Nyomtam a partíción egy jobb klikk / Tulajdonságok / Lemezkarbantartót.
Itt végignéztem a listát, és 2 rondaságra bukkantam: Ideiglenes fájlok 508MB, illetve Felhasználónként sorban álló Windows hibajelentési fájlok 867MB.
Valamelyik a kettő közül törölhető? Esetleg mindkettő?
(Az első ugyebár a TEMP mappát jelenti, tudtom szerint ennek tartalma törölhető. A második számomra nem teljesen tiszta, hogy mit csinál, de csőrbökően nagynak találom..)Köszi Sub-ZeRo, akkor törlöm mindkettőt!
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz sfdrakex #38266 üzenetére
Nem, kb semmi változást nem érzek rajta . Igazából a célom főleg az, hogy ne fussanak olyan folyamatok a gépen, amik számomra teljesen szükségtelenek.
Meg ha elkezdek játszani, akkor azért jól jön az a plusz mennyiség.Sub-ZeRo: Még egy ideig meghagyom, elég fiatalnak számít . 2,1GB ot evett. Nem tudom mi miatt. Utorrent ment, AVG, meg MSN (meg nyilván néhány driver). Lehet, hogy a utorrent eszik ennyit, nem tudom . De most 1,1 körül mozog ugyanezekkel a programokkal, tehát valamit elértem.
-
icons
addikt
válasz Morden24 #38150 üzenetére
Arra írtam a javás dolgot, hogy több hsz-ből azt szűrtem le, hogy "ne piszkáld már ezeket a dolgokat". Szerintem van egy határ, ameddig nyugodtan el lehet menni, és nem kell semmi olyanba beleavatkozni, ami problémát okozhat. Erre a határra voltam kíváncsi, de szerintem pont rajta állok.
Egyébként mióta megcsináltam az általam említett dolgokat, üresjáratban a gép 2GB memória helyett 1Gb körül eszik . (Feladatkezelő / Teljesítmény szerint) Ami azért nem kis változás!
-
icons
addikt
Köszönöm a tippeket!
Mind a "zabszem van a seggemben" jellegűeket, mind a hasznosakat .
polonic: a legtöbbet békén is hagytam, de volt néhány, ami nagyon nem kellett . A lekapcsolós infót köszönöm, de nekem amúgy sem kell
Végülis azt hiszem felrakok egy DOS-t.
Nade igazából akkor nincsen más hasznos dolog, amit lehet tenni? (pl a java update-et nyugodtan ki lehet lőni, tehát nem téma, hogy van-e értelme kilőni a nem szükséges programoakt )
-
icons
addikt
Üdv!
Mennyi a normális folyamat futó Win7nél?
Bent van egy AVG, meg MSN a háttérben, semmi más (csak driverek, ha nagyon szükséges), és így van 45. Nekem nagyon soknak tűnik. services-ben mindent kilőttem, amire nincs szükségem. És a teljesítménynél is mindent leállítottam (áttűnések, eltűnések, feltűnések, árnyékok, ilyesmiket).
Másik kérdés: az előzőeken kívül mit lehet még tenni a teljesítmény javítása érdekében? Illetve a felállási idő javításáért? (most 1,5perc körül van, mire tudok vele valamit kezdeni)Köszi!
-
icons
addikt
Problem:
egy fiókom van a gépen, ami rendszergazda. Fel akarom telepíteni a Mozillát, de nem engedi ezzel a fiókkal. Ha ok-ra kattintok, egyszerűen kilép (Run as nevű ablak), ha az alsó Rendszergazda nevű felhasználóra (ami nem létezik persze), és nem írok be jelszót, akkor persze kiírja, hogy nem írtam be jelszót, így nem fog menni... nannee...Biztosan volt már, de nem találtam meg a topikban a megoldást!
Köszi!
-
icons
addikt
válasz bobsys #32910 üzenetére
Igenigen, így értettem.
Az kellene nekem, hogy lehessen rajta úgy netezni, hogy emlékezzen az oldalakra, jelszavakra. Illetve úgy játszani, hogy a mentés megmaradjon (illetve a játékok. Nem próbáltam, de félek tőle, hogy régebbiek nem futnak majd (NFS U2, Diablo 2, de akár újabbak se)).
Erre milyen program alkalmas?
-
icons
addikt
VPCnél be lehet állítani, hogy ne mindig alapértelmezettről induljon?
Nekünk suliban van, és ha bármit csinálsz, kilépéskor azt elfelejti. Ezt szeretném kiküszöbölni. Innen rakom fel.
Ha VPCben ezt nem lehet megoldani, akkor hogyan lehetséges?
-
icons
addikt
Üdv!
Miért lehet, hogy a Win nem ismerte fel a billemet? BIOSban működött, Win7nél semmire se reagált. Ez egy PS2es bill, és USBs átalakítóm van hozzá, de nem hiszem, hogy ez a gond (akkor BIOS sem látná). Tegnap ment, most ki/be dugtam, semmi. Harmadik próbálkozásra megy. Nem szeretnék hozzá drivert felrakni, mert nem szeretem, ha sok hülyeség van a gépen, ez meg egy P&P bill, tehát nem is kellene hozzá.
Valaki tud megoldást? (természetesen, ha nem, akkor driver lesz a vége, csak hátha másnak is produkált ilyen hibát)
-
icons
addikt
Köszönöm a gyors hsz-eket!!
A BitLocker ér valamit? Sajnos valamiért nem tudok keresni a topikban... illetve a Boot from VHD azt jelenti, hogz virtuális XPvel is tudok bootolni?Ha jól láttam, ez a kettő a fontos különbség az otthoni használatban. Illetve mindenképpen 64bites N verzióm lesz (már másik gépem van, mint a leírásban). Pénz nem zavar, nem veszem. RobinHoodosat játszom. Van MSDNAA-m, de nem működik, ezért máshogyan szerzem be azt, ami jár nekem .
-
icons
addikt
Hello!
Melyik Win7est érdemes beszerezni? Internetezni, játszani, alapszinten programozni szeretnék. Nem baj, ha a jobbikat szerzem be, tárhelyem van. Érdemes tehát Ultimate-tel próbálkoznom? (tudtom szerint az a legkomolyabb)
Illetve XPt futtatnék rajta.Köszi!!
-
icons
addikt
Hello!
Egyik ismerősömnek baj van a laptopjával. Legutoljára a Start Menü /Leállítással kapcsoltuk ki, és most azt írja ki, hogy: "A számítógépet nem lehet elindítani." Ha jól értettem, fut valami hibakereső. A háttér kékes, tehát a Windows biztosan elindult.
Mi lehet a baj? (másodjára sikerült elindítani, akkor simán ment, de mégis mi a fészkes fene lehetett??)
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EA SPORTS FC 24 (PC) EA App Key GLOBAL
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition és Assassins Creed Shadows+++
- GTA V Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest