Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Kobe
veterán
hala
azt valai meg tudja mondani h kb processek futtatásánál mennyi számít win 7 pro alatt átlagosnak ? nekem a 75-80 között ingadozó kicsit soknak tűnik, de nem vagyok biztos benne. Illetve van valami fasza windows teljesítmény optimalizáló progi vagy leírás ?
-
Kobe
veterán
a C meghajtómon irreálisan kevés hely van, pedig alig vannak programok telepítve és a lapozófilet is kisebbre állítottam 8ehhez képest csak még kevesebb hely lett, semmint több)
Irreálisan nagy a Felhasználók/Otthon mappa tartalma, viszont a benne levő almappák mérete elhanyagolható (pár száz KB, viszont a fő mappa meg több giga).Valami rejtett file lapul ott, csak nem tudom mi és hogyan lehet helyet felszabadítani, van valakinek tippje ?
-
Kobe
veterán
van valakinek tippje mi a raktol lehet az h egy gepre az istennek nem lehet win 7et ujratelepiteni? korabban mar volt rajta de behalt es mar 3 verzioval is probalkoztam ultimate home sp1 ultimate de mind vagy meghal a telepitesnel vagy ugy telepiti fel h nem jelenik meg semmi se talca se ikonok csak az alap hatterkep...
-
Kobe
veterán
miként lehet egy felesleges szélessávú kapcsolatot eltávolitani win 7 alól ? van egy állandó kábeles net ami be van konfigolva, egy wifi, de kénytleen voltam rákötni egy harmadik dsl kapcsolatra....csak épp eltávolitani nem akarom és pár progi meg azt is hazsnálná....régen xp alatt vol a vezérlőpultban egy panel ahol csak szimplán mutatta a kapcsolat ikonját, és törlés, de itt nincs ilyen
-
Kobe
veterán
üdv
a system32 mappában levő exploreframe.dl filet szeretném kicserélni. Megadtam mindenféle jogosultságot az amúgy is admin státuszú saját useridmnak - take ownershippel átállítottam, ahogy kell. Másolásnál viszont mégsem engedi felülírni, mondván használatban van.
Tipp, hogyan lehetne megbűvölni ?
-
Kobe
veterán
via chrome 9 a kártya. Sikerült nagynehezen találni hozzá egy wddm drivert (amit leszedni kínszenvedés volt, mert valami hálózati hiba van a szolgáltatónál, mintha modemessel akartam volna fullHD filmet szedni...) ezzel működik az aero és mint kiderült a filmek is azért akadtak mert a 256 mbos kártyát a win7 alap drivere 64 bosra redukálta
-
Kobe
veterán
időközben felmerült hogy valami irdatlanul visszafogja a letöltésemet, valamilyen windowsos folyamat csinálhat ilyet ? 0,21 mpbsre csökkent az 5 megabites net sebessége, a feltöltés megvan szépen 1 mbit. Win update nem fut a háttérben.....
-
Kobe
veterán
1 g ram, valami bóvli alaplapi verzió és vin7 ultimate. Ugyanazok a dolgok lettek újratelepitve mint amik fenn voltak, akkor gond nélkül ment, most nem megy. De pl a videók isakadoznak és ockásak, hiába vannak fenn ugyanazok a kodekek mint előtte. Faszom se érti
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
üdv
valakinek nicns tippje, miért nem tudom aktiválni az aerot ? Újra kellett raknom a win7et, amióta újra lett telepítve, sehogy nem akar működni (előtte pedig ment)
-
Kobe
veterán
válasz spyduck #8663 üzenetére
a download fül alatt letöltődő zipben benne van a readme file. De eggyel eljebb irtakolléga hogy neki sem megy sajna
kár, mert kurvajól néz ki és a poén az h ez már elvileg egy debuggolt verzió (az előzőnél ugyanez a bibi állt fenn, a srác elvileg feltöltötte a javitott verziot már dAra)
-
Kobe
veterán
hali
szeretnék windows 7 alá ey visual stylet alkalmazni
ezta problémám az, hogy követem ugyan az install notesban foglalt instrukciókat, a téma semmi mást nem csinál, mint hogy kikapcsolja az aerot, és visszaáll win 98 default asztalra. Valami ötletetek ez miért van ?
-
Kobe
veterán
a cleartype relative megoldódott finomhangolással. Problémám viszont, hogy a win gyakorlatilag minden indításnál más problémát generál. Most arra szokott rá hogy ha a agép hosszabb ideig van kikapcsolva, nem dobja ki az asztalra az ikonokat. Ilyenkor minden inditás után jobb klikk nézet asztali elemek megjelenítése segítségével kell előhívni. Nem tudja vki ez mitől van?
-
Kobe
veterán
válasz Steelmanus #5104 üzenetére
volt conficker a gépen, de a fertőzés meg lett oldva, tlejesen ledaráltam az usbket - conficker rmeover, nod32, avira ráküldve, teljes formázás, majd utána vinyó formázása és a win 7 felrakása. Az ikonokat sikerült végül elővarázsolni. Viszont ami kurvára zavar az a betűk ocsmánysága, egyszerűen lehetetlen bekalibrálni, sem cleartypeal, sem anélkül nem jók, a windows ablakai (eszközkezelő, stb) szép, éles, vékony, fekete betűket rajzolnak ki, de az alkalmazások - msn, firefox, azok egytől egyig undorító barnás lila betűket fél méteres holdudvarral körülöttük, az asztalon az ikonok szövegei meg mintha félkövérre lennének véve, és halvány rózsaszínes lilás árnyalatuk van fehér helyett, prbóbáltma már a cleartype varázslót - illetve, már felraktam a legujabb ati drivert, de semmi javulás. Kezd bosszantani.
Samsung 20" 206bw, win 7 ultimate, régi radeon 9600pro kártya, legujabb catalyst control center -
Kobe
veterán
hali
kellene egy kis segítség
asztali gépre telepítettem tegnap a win7 ultimatet, tök szűz verzió, épp hogy kész a reinstall. Esti kikapcsolás és reggeli bekapcsolás után az asztalról eltűnt minden ikon, a Lomtár is. A testreszabás menüben pedig azt jelzi ki, hogy a Lomtár ikonja kint van az asztalon. Ha start menüből szeretném visszapakolgatni az ikonokat, és kihuzom az asztalra, a "Parancsikon létrehozása itt" parancsra nem történik semmi. Restart után is ugyanez a szitu.
Semmi más nem történt, mint tegnap ki lett kapcsolva a Cleartype funkció a winben mert nagyon zizisek voltak a betűk.rendszer visszaállításnál az egyetlen visszaállítási pont a ma reggeli (mert közben lefutott egy frissítés reggel), így az sem soakt segít.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
hali
egy régebbi notira raktam win 7et, FS Amilo Li1705. Sajna a hang egyszerűen nem aka normálisan működni -a beépitett hangszóró szól, de ha bedugom a fülhallgatot a jack aljzatba, a hangszóró elhallgat, a füles meg ném marad.
a poén az, hogy 1-2 éve ugyanezt csinálta csak épp XP alatt, és a vista volt rá a megoldás.A 7es ugy tűnik nem. Drivert persze neten sehol sem lehet találni, amit meg hivatalos honlapokrol letöltök, az sem települ, nem jó win7hez.
vki segitsen pls
Aktív témák
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest