Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
oilver1
tag
válasz Sweet Lou 6 #38777 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, gyökkettővel, de jön, kíváncsi leszek !
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Gyakori probléma, de megoldást nem találtam sehol: asrock 4core alaplapom van Realtek HD audio-val, de Win7 ugye nem ismeri fel, csak minimálisan, tehát nem tudom használni az 5.1-et... van valami javaslatotok?Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
oilver1
tag
válasz Fire/SOUL/CD #33031 üzenetére
Hát igen, vannak ilyenek is. Van egy szállóige, hogy csak a király jár ingyenkonyhára...
-
oilver1
tag
válasz Fire/SOUL/CD #33026 üzenetére
Visszakerült az XP. Mert ezen jól megy, ami kell, játékok, minden. Sajnos nincs pénzem tartani a lépést az új hardverekkel... Közel két éve építettem a gépem, akkoriban igen jónak számított, de hát már fél év után elévült szegény De hát ez van. Az meg csak a ráadás, hogy megveszem 30.000 Ft-ért azt a nyavalyás Win7-et, és még költsek további 50-et a gépre, hogy jól tudjam használni - legalább annyira, mint előtte.
És ezt jelenséget sajnos a játékok, illetve az igény a minél jobb és jobb játékokra generálják... Szóval ja. És ami a legrosszabb, hogy látom a sok kis tízen-huszonévest, akiknek telik miből ilyen gépre, mert anyu-apu megveszi a legújabb dolgokat félévente. És a fejemhez vágják, hogy ők gyűjtöttek rá, vagy dolgoztak. Persze, úgy nekem is hamar összejönne a pénz, ha csak dolgoznom kéne, otthonra meg leadok 20 ezer sápot aztán kajára, fedélre, rezsire nincs is gondom!
[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
Na jó, megy vissza az Xp. Majd ha egyszer sok pénzem lesz, és újítok, akkor lesz Win7-em!
-
oilver1
tag
Két napja még ment az XP-n a Fifa 11, fullosan, szaggatásmentesen, most meg Win7 alatt még mindig szaggat össze-vissza... Ugyanaz a vas van alatta: Pentium D E2180, Radeon 3850 256 DDR3, 2 giga DDR2 800Mhz RAM. Ugyanarra a partícióra került vissza. Lapozófájl méretét a C -n és egy másikon Windows kezeli. DirectX összes verziója telepítve. Update-elve. És szaggat... hajam tépem...
-
oilver1
tag
-
oilver1
tag
Amúgy az lehetséges, hogy két napja még ment az XP-n a Fifa 11, fullosan, szaggatásmentesen, most meg Win7 alatt szaggat össze-vissza? Ugyanaz a vas van alatta: Pentium D E2180, Radeon 3850 256 DDR3, 2 giga DDR2 800Mhz RAM. ?? Fuurcsa. Pedig azt hallottam, hogy a játékok teljesítményét alapesetben nem befolyásolja.
-
oilver1
tag
válasz Psychonaut #32961 üzenetére
Értem. Amúgy az lehetséges, hogy két napja még ment az XP-n a Fifa 11, fullosan, szaggatásmentesen, most meg Win7 alatt szaggat össze-vissza? Ugyanaz a vas van alatta: Pentium D E2180, Radeon 3650 256 DDR3, 2 giga DDR2 800Mhz RAM. ?? Fuurcsa. Pedig azt hallottam, hogy a játékok teljesítményét alapesetben nem befolyásolja.
-
oilver1
tag
Sziasztok! Hogyan lehet kikapcsolni Win7 alatt azt, hogy Rendszergazdaként belépve is felteszi a kérdést, hogy "biztos, hogy törölni akarom-e, mert csak rendszergazda teheti"? Idegesít, hogy 77-szer kattintgatnom a törléshez.
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Felraktam a Win7-et! Minden flottul ment, csak 3 dolgot nem ismer fel, ebből 1 égetően rossz. Az van, hogy két winyóm RAID kártyáról megy, ami PCi porton csatlakozik az alaplaphoz. Felismeri, hogy ott van egy RAID kártya, de illesztőprogramot a telepítőcd-n nem talál. Gáz, mert csak egy ATA port van az alaplapon, tehát két HDD így ki van lőve. Van valami megoldás? vagy vissza XP-re? Vagy kell vennem egy RAID kártyát, amit a Win7 hajlandó felismerni?Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdéseket elfelejted!
-
oilver1
tag
válasz Воланд #32858 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a programot: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner2.html
Ccleaner a neve, és gyönyörűen kitakarítja a C meghajtódat, minden felszabadítható helyet felszabadít, amivel nem okoz kárt. Ugyanitt tudod kezelni a futó alkalmazásokat, a regisztrációs adatbázist optimalizálja stb. Pár mega az egész progi, megéri felrakni.U.I.: bocsi, ez Yoshi polgártársnak szólt
[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
Most olvasom, hogy a Win7 sokat swappol állandóan. Ez igaz, vagy csak amíg indexeli a merevlemezt? az indexelés külön helyet foglal?
-
oilver1
tag
válasz Воланд #32832 üzenetére
Na hát mostmár tisztábban látom a témát, megyek is és nézek még két giga ramot biztos ami biztos. Ha ezt így leírnák valahova, akkor a sok hozzám hasonló emberke könyebben tudna dönteni - értem ezalatt, akiknek nem minden nyilvánvaló. Szóval szerintem csináljatok egy ilyen szájbarágós topicot, keletje lenne! És köszönöm mindenkinek a gyors és hathatós segítséget!!!!
-
oilver1
tag
válasz Воланд #32828 üzenetére
Engem is aláznak, Firefox-os vagyok Értem. Nekem 2 GB memóriám van, tehát elviekben ebből kb. 1,5-öt megzabálna használat közben. Na most ez egy hülye kérdés lesz: ha játszom, ez a 1,5 giga felzabálás befolyásolja a játékra szánt memóriamennyiséget, avagy nem? Értem ez alatt: ami eddig xp alatt hasított játék, az win7 alatt is hasítani fog? Vagy erre a Win7 témára inkább akkor térjek vissza, ha már mondjuk lesz 4 GB ramom?
-
oilver1
tag
válasz bobsys #32821 üzenetére
Éértem. Tehát nagyjából ha nem bővítek ramot, akkor a játékok talán még egy kicsit rosszabbul is fognak menni? Illetve azon játékok, amik DX10-et használnak, XP-hez képest ezen a vason sem lesznek látványosan gyorsabbak?
Bocsi, egy kicsit ellámultam az évek alatt, régen értettem ehhez Igazándiból az a kérdésem összegezve, hogy általában kipróbálom az új játékokat, némelyik megy rendesen, némelyik nem. Amelyik megy, az marad fent, azzal játszom. Ha jól értem, amelyik nem megy rendesen, az win7 alatt sem gyorsul fel. Tehát ilyen szempontból akkor mindegy, hogy mi van fent. Viszont úgy amúgy általában a EZ a gép gyorsabb, vagy lassabb lesz Win7-el?
[ Szerkesztve ]
-
oilver1
tag
Sziasztok! Látom, itt sokan értetek már a W7-hez kellőképpen. Van a következő hardware-em: Pentium Dual Core E2180, Asrock alaplap, 2 giga ddr2 800MHz ram, Pata vinyók (kettő bővítőkártyáról megy, mert csak egy ATA hely volt az alaplapon), MSI Radeon 3850 256 ddr3 VGA.
LAN, Audio-ból az alaplapit használom, gyári cd-s driver-ekkel. Namármost. Azt hallottam, hogy játékok szempontjából milyen sokat számít a DirectX 10, és hogy sokkal jobban mennek. Azt is hallottam, hogy Win7 alatt minden sokkal gyorsabb mint XP alatt, azonos konfigurációval. A fentieket alapul véve, szerintetek megéri nekem a játékok miatt Win7-re váltanom? Sok kis programot használok mellette, filmet nézek, netezem, játszom sokat. Ezzel a vassal tényleg jobban mennének a játékok? Melyik Win7 verziót érdemes használni? Köszi előre is!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest