Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz HardSanyeee #28296 üzenetére
videókártya-driver problémának hangzik elsőre
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rvn_10
senior tag
Ma meg bekapcsolom és ott van a 4096. hát nem értem én ezt így hirtelen
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
nagyúr
válasz madd dogg #28294 üzenetére
7.1 van neked? Vagy csak úgy állítottad be? Ha 2.1 egy van, akkor a zöldbe kell dugni, mert a sztereójelből vágja le a mélyet. Ha 5.1-ed van, akkor kell a narancsba dugni.
A legfrissebb win7 driver van fent a hanghoz?[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HardSanyeee
őstag
Olyan problémám lenne a Win7-el, hogy ha elteszem alvó módba a gépet, majd visszakapcsolom, akkor leveszi az Aero-t és csak újraindítás után áll vissza (nem elég ki- és bejelentkezni). Arra hivatkozott, hogy nem alap Windows-os téma van beállítva, de hiába állítottam be olyan, úgyis levette. Vista alatt nem volt ilyen problémám. Valakinek van valami ötlete?
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Szeretném a gépet külső mélynyomóval használni, amit erősítő hajt meg. Emellett a magasat a pc hangszórók szolgáltatják, így az alaplapi integrált hangkártyába a zöld csatiba dugtam a pc hangszórókat, az erősítőt pedig a narancs mély kimenetbe.
A probléma az, hogy 7.1-be állítva a realtek drivert néha tudok zenét hallgatni, néha nem. (winamp és VLC playerrel, WMP nem működik.). Filmeknél még nagyobb a gáz. A youtube pedig nem ismeri csak a 2.0-át, így mindig állítgatnom kell a kimenetet a driverben.
Van olyan megoldás, driver, beállítás, kodek pack, ami megoldaná az állandó állítgatás problémát? Gépem adataihoz katt a nevemre. Előre is köszi a válaszokat.
-
Mtbsrác
senior tag
Lejárt a szerk idő így ide teszem!
XP alatt természetesen működik csodálatosan.
-
Mtbsrác
senior tag
Nekem olyan gondom van hogy van egy WI-FI USB stickem (tiplink TL-WN422G),
és nem akar hálózatot találni! Azt írja hogy nincs csatlakozás!
Holott kb 1,5méterre van tőle a wifis router rátett külső 7dba-s antenna! (megy is)Kép=
Feltettem a legfrisebb drivert is, ill amit a windóz szedne le vmi atheros csodát de azzal se akar működni. Mind2nél ugyanezt írja ki. Ha lefuttatom a hibakeresést az meg azt írja hogy nemjó a driver.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Barthezz2 #28286 üzenetére
MCE -> TV -> Internet TV. Nekem it van. Amúgy meg ott telepíteni kell egy free streaming tv-t és akkor tudod nézni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hege01
tag
válasz Fire/SOUL/CD #28287 üzenetére
Csak próbálkoztam még vele, mert zavart hogy nem bírom elindítani, főleg hogy korábban már használtam.
Végül lecseréltem a PHP 5.2.11-est az 5.3-ra és így már működik.
A vírusírtó nem szólt bele a dologba, és most már megy a localhost is.
Azért köszi a tanácsokat.
Üdv.(#28288) pzstm
Ezt én is olvastam, de amíg nem indítom el a Skype-t addig nincs gond.
Köszi
Üdv. -
nagyúr
válasz Tappancs2001 #28283 üzenetére
Egy üzenetben több embernek is válaszolhatsz, nem kell mindenkinek külön.külön reagálni.
-
félisten
válasz hege01 #28285 üzenetére
Hali!
Én nem WAMP-ot használok, de most letöltöttem. Nincs vele gond, simán megy(W7 x64)
Azt próbáld még meg, hogy a böngészőbe a 127.0.0.1-et írod be. Ha így sem menne, akkor a víruskergetődet is ellenőrizni kell, mert az is "beleszól(hat)" a dologba...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
MODERÁTOR
Üdv!
A media centerrel kapcsolatban volna egy kérdésem. Az előző win telepítéskor a media centeren belül, vagy a filmek, vagy a dvd(vagy mindkettő) menün belül, volt egy olyan internetes TV szerűség. Nem nagyon tudom jobban leírni, remélem akinél van, tudja mire gondolok. Namost, akkor egy vodafone-os netem volt csak, így nem nagyon erőltettem. Most végre rendes net van, viszont közben újra lett telepítve a gép, és most nincs ez a menüpont az mce-ben. A windows frissítések mind fent(opcionálisak is).
Ha valaki tudja miről beszélek, elárulná, hogy lehet előhozni? Lehet nem érdemes, nemtudom milyen, de szerettem volna most kipróbálni, és rájöttem, hogy most meg nincs, és azért érdekelne a dolog..Előre is kösz
Everybody lies.
-
hege01
tag
válasz bobsys #28242 üzenetére
Igazából az Apache server használná a 80-as portot, amit az iis service is használ.
Miután leállítom felszabadul 80-as port (teszteltem) viszont a Wamp mégsem műkszik rendesen.
Nem hozza be a localhost-ot. Egyszer már életet leheltem bele, akkor sem volt egyszerű, de most nem akar sikerülni.
Viszont átraktam Xp-re és ott működik minden faxán, nem kínlódok vele tovább Win7-en.Köszi
Üdv. -
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #28283 üzenetére
Én átnézetném több programmal is a rendszert. Online scannerekkel pl.
-
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #28278 üzenetére
Szia! Köszi szépen neked is a segítséget, de úgy érzem, hogy ez nekem nagyon bomnyolult, és inkább újrarakatom a rendszert azzal aki feltelepítette. Az oprendszer februárban lett feltelepítve egy zsír új 320 GB-os Samsung vinyóra. Üdv
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #28280 üzenetére
Nem bonyolult egyébként. Ne félj tőle.
Lehet, hogy kérdezték már. Vírusellenőrzés? Elképzelhető, hogy valami durva kártevő jutott be hozzád. -
Tappancs2001
senior tag
válasz polonic #28277 üzenetére
Szia! Köszi szépen az eddigi segítségeteket. A win7-et nem én telepítettem fel, hanem egy számítógépes, úgyhogy lehet, hogy majd vele újratelepítem. Gondoltam, ha nem olyan bonyolult a dolog, akkor belevágok, de mégsem merek. Egyébként már az oprendszeren hang sincs, és a biztonsági mentés funkció is meghalt rajta. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mia fene amortizálta le ennyire az oprendszert. Üdv
-
válasz rvn_10 #28275 üzenetére
Ugyehogyugye ...
Ki kellene deríteni hogy mit piszkáltál el pontosan. Pl. kukkants bele a bcd fájlba (bcdedit), hátha odatett vmi nem odavalót.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz Tappancs2001 #28276 üzenetére
Hali!
polonic hsz-át annyiva egészíteném ki, hogy telepítés előtt BIOS alapra (Load BIOS Defaults vagy hasonló), beállítani a BIOS-ban ami szükséges(ha nem alaplapi LAN/VGA/Sound stb van használva akkor ezeket letiltani), SATA üzemmódot AHCI-re, és húzva ne legyen semmi!
Ezután indulhat a telepítés, megfelelő partíciót kijelölni és formázni.
Telepítés végeztével egyből a valósidejű víruskergető felpakol, frissít, majd Windows Update. Csak ezután telepíts drivereket, de csak olyanokat, amiket a W7 nem ismert fel és WU-ról sem jött hozzá frissítés. Fontos kategória, a chipset driver. Ezt csak akkor telepíteni, ha valamihez tényleg kell, ha minden rendben működik, a konfig hozza a teljesítményét, akkor eszedbe ne jusson felpakolni az alaplap CD-jén található chipset drivert!
(Még akkor sem, ha W7-es chipset található rajta)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #28276 üzenetére
Úgy ahogy legelőször feltelepítetted a windowst? Vagy nem te csináltad?
Telepítőmédia berak, arról bootol, aztán formázás és indulhat a telepítés. -
Tappancs2001
senior tag
Szia! Hogyan kell clean install-t csinálni. Ugyanis teljesen amatőr vagyok a témában. Próbáltam csinálni egy frissítő telepítést (a hibás fájlokat javítja ki), de állandóan azt írja ki: A telepítő nem tudta lekérdezni a számítógép lemezeivel kapcsolatos információkat. Úgy érzem, hogy jól megszívat az oprendszerem
-
rvn_10
senior tag
Tutti meg volt. 64 bites. Az is tutti. Volt egy program Wintuning7 azt babráltam, de mikor láttam, hogy eltünt visszaállítottam mindent alapra, de nem változott semmi. Letöröltem, és akkor sem változott semmi.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
-
gfefe
őstag
válasz pschio #28265 üzenetére
Sajnos nincs lehetőségem másik gépen kipróbálni mert egy netbook van kéznél amiben tökéletesen megy, de hát abban nincs optikai meghajtó....
A bosszantó, ogy így az írott lemezeimet alig bírom olvasni... az eredi lemezek is lassabbak, de ott ha betölti (game) a kívánt fájlt nincs vele gond tovább...
De pl a stargate részeket akartam volna megnézni ami ki vín írva lemezre és nem tudom
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
rvn_10
senior tag
válasz RootRulez #28269 üzenetére
Nincs int VGA-m 4850 em van aminek 512 ramot ir. Tehát az se foglalja le. AKkor howa tünt egyik napról a másikra az 512?
-
félisten
-
rvn_10
senior tag
Hello! Miért van az win7 64 bit esetén, hogy 4 giga ramból csak 3,5-öt ir ki használhatónak? Mit lehet ellene tenni?
-
pzstm
titán
válasz Tappancs2001 #28262 üzenetére
Maga a Windows Telepítés (clean install-t javaslok) 20perc körüli, Pendrive boot-al ettől kevesebb is lehet, illetve konfigfüggő is.
Javasolnám esetleg az ingyenes MSE kipróbálását.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz Tappancs2001 #28262 üzenetére
Hali!
Ott már nagyobb a gond, telepítsd újra az OS-t.
Másik javaslat: 2 valósidejű védelmet nem szokás használni, mert ugyan vannak, amik elmennek egymás mellett látszólag minden gond nélkül, de amikor mind2 ráugrik egy kártevőre, na akkor szokott gond lenni...A NOD32 megfelelő, kiegészítőnek 2 védelmet ajánlok vagy az MBAM Free, vagy EMSI Antimalware Free. Fontos, hogy Free változat legyen, mert ezek nem rendelkeznek valósidejű védelemmel...
Fire.
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Hát, szerintem is egy reinstall lesz a dolog vége. Tegnap belenéztem az eseménynaplóba, elég sok hibát ír ki. Érdekes, hogy amíg működött a rendszervisszaállítás, addig sikerült megjavítani az installert, de utána a spy sweeper program revo uninstallerrel történő sikertelen eltávolításánál dőlt be a rendszer. Egy újratelepítés egyébként kb. mennyi ideig tart (elég kevés dolog van az oprendszert tartalmazó 320 Gb-os merevlemezen. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Azt a hibaüzenetet írja ki az installer: Az installer nem elérhető, ami akkor fordul elő, ha nincs megfelelően telepítve, forduljon a támogató technikusokhoz. Egyébként az egész oprendszer egy talány. Pl. letörlök egy programot a revo uninstallerrel (a programok listájából eltűnik), de mégis rajta marad a gépen. Valószínű, hogy újratelepítés lesz a vége. Tegnap beraktam próbaképpen a program telepítőlemezét, rákattintottam a telepítés gombra, de egy idő után kiírta, hogy nem tudja ellenőrizni a rendelkezésre álló lemezterületet. Egy reinstall általában mennyi ideig szokott tartani (elég kevés cucc van a gépen)? Üdv
-
Azért kíváncsi lennék egy statisztikára. Konkrétan arra gondolok, hogy a különböző vírus kémkergetőkkel próbálkozó emberkék okoznak maguknak "kárt", vagy az igazi kártevők.
Nem bántásból, de nem te vagy az első aki mindenféle kergető program próbálgatása (aka tamagocsi) után annyira biztonságossá teszi a rendszerét, hogy reinstall(néha adatvesztéssel egybekötve) lesz a vége.
Pláne hogy nem is te kérdezted (rossz helyre böktem)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Tappancs2001 #28254 üzenetére
pontos hibaüzenet tényleg nem ártana, de ez nekem lassan reinstall gyanús....főleg hogy már ennyit szenvedtél vele és ennyi időt rászántál
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Hát rázd gatyába az installert. Pontosan mi nem működik rajta? Mi a pontos hibaüzi mikor dobja ki?
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Bocsánat előre is, ha rossz helyre sikerül feltenni az amatőr kérdésemet. Szeretnék vásárolni Win7 Pro 64 -et, de külföldről kellemesebb áron (~100$) tudnám megvenni. Az lenne a kérdésem, hogy a külföldön vásárolt Windows-t jogszerűen tudom itthon használni (aktiválás, stb.)?
Előre is köszönöm a válaszokat:
oleeg
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
A CCleaner-el el tudod távolítani őket, de telepíteni nem, a megoldás egy win reinstall. az a legtisztább.
[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Próbáltam leszedni a nod32-t és a malwarebytes-t, de mivel a windows installer nem működik , sajnos nem tudok programokat sem telepíteni sem eltávolítani. Mit javasoltok a problémám megoldására? Köszönet előre is a segítségért. Ígérem elfelejtem a counterspy-t win 7 64 bit alatt, mivel tanultam a saját káromból.
-
gfefe
őstag
Üdv nektek.
Lenne egy nagy kérdésem.
Probléma van a windowsommal...
Eredeti win7 64 bit (ultimate)
A problémát a cd-rom meghajtóm jelenti... pontosabban annak nem jól működő használata...
A hibát nagy nehezen le tudtam szűkíteni valószínüleg egy ütközés lehet...többször is újra telepítettem a gépet és szűz rendszernél a meghajtóm tökéletesen olvas. De amint a Vodafone stik rá lesz dugva a gépre a dvd írók hírtelen elkezdenek rosszúl olvasni... irdatlan lassa... ezek után a vodafone modem eltávolitása nem segít csak a teljes win reinstal...
Na erre keresnék valami megoldást...
SOS plees mert net is kellene, de a dvd író is...
Konfigom az adatlapomban. legfrisebb AMD (SB és USB) driver fent...DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
pzstm
titán
válasz Tappancs2001 #28249 üzenetére
counterspy a másik nagyon "hasznos" program
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Az egész történet úgy kezdődött, hogy a counterspy program feltelepítése közben meghibásodott a Win installer programom, ami egy rendszervisszaállítással megjavult. Utána megpróbáltam többször eltávolítani a gépen lévő spy sweeper programot revo uninstallerrel, ami nem sikerült. Utána kezdődtek az előbb leírt problémák. Üdv
-
pzstm
titán
válasz Tappancs2001 #28247 üzenetére
NOD32 és Malwarebytes uninstall-al kezdeném a dolgokat, majd restart.....
NOD32 már annyi és olyan dolgokat csinált, ami fejen állva sem jutott volna eszembeiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő problémákat tapasztalom a Windows 7 Pro 64 bites operációs rendszeremnél:
1. Kirja, hogy semmiféle hálózati kapcsolatom nincs (a Hálózat ikon alatt semmiféle kapcsolat nem látható), ennek ellenére működik az internetkapcsolatom.
2. A rendszervisszaállítási pont létrehozása, a Windows update hivatkozásokra nem reagál, azt írja ki, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva.
Ezeket a jelenségeket mi okozhatja? Esetleg beszedtem egy vírust? A gépen állandóan frissülő NOD32 van és fel vanrá telepítve egy Malwarebytes free program is. Előre is köszönöm a segítséget. Szerintetek mit tudok ezzel a jelenséggel csinálni? Üdv -
Gorneck
legenda
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Szeretném a gépet külső mélynyomóval használni, amit erősítő hajt meg. Emellett a magasat a pc hangszórók szolgáltatják, így az alaplapi integrált hangkártyába a zöld csatiba dugtam a pc hangszórókat, az erősítőt pedig a narancs mély kimenetbe.
A probléma az, hogy 7.1-be állítva a realtek drivert néha tudok zenét hallgatni, néha nem. (winamp és VLC playerrel, WMP nem működik.). Filmeknél még nagyobb a gáz. A youtube pedig nem ismeri csak a 2.0-át, így mindig állítgatnom kell a kimenetet a driverben.
Van olyan megoldás, driver, beállítás, kodek pack, ami megoldaná az állandó állítgatás problémát? Gépem adataihoz katt a nevemre. Előre is köszi a válaszokat.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Olyan muzsika lejátszót keresek Windows 7-re, mint az Amarok vagy az Exaile. A lényeg, hogy ne csak gyűjteményben tudjon keresni, hanem legyen "Files" nézete is, tehát a merevlemezen található mappákban, fájlokban is lehessen keresgélni. Remélem tudtok segíteni,
Sweet Lou
sweetlou6.wordpress.com
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy a spy sweeper programot egyszerűen nem tudom letörölni a számítógépemről, mert a törlés közben mindig különböző hibaüzeneteket kapok. Tudtok egy olyan programot javasolni, amivel le tudom szedni, A saját eltávolítójával sem tudom leszedni. Előre is köszi a segítséget.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy a spy sweeper programot egyszerűen nem tudom letörölni a számítógépemről, mert a törlés közben mindig különböző hibaüzeneteket kapok. Tudtok egy olyan programot javasolni, amivel le tudom szedni, A saját eltávolítójával sem tudom leszedni. Előre is köszi a segítséget.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Morden24 #28233 üzenetére
Szia! A legújabb Counterspy verzióval próbálkoztam. Azóta egyes programokat feltelepít a Win 7 (pl. kritikus frissítések), Advanced system care, de pl. az opera böngésző telepítésénél ugyanazt a hibát írja ki, mint a counterspy telepítésénél. Ez a jelenség mitől lehet. Köszi szépen a válaszaidat, lehet, hogy segíteni fog.
-
Tommy7
tag
Üdv, azt szeretném tudni, hogy a Windows 7 64bites változata felismeri-e a 4GB ramot ?
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Morden24
nagyúr
válasz ballington #28230 üzenetére
Valszeg van valami eszköz, amit egyáltalán nem ismer fel.
Mit ír ki a BSOD? Az is hasznos infó lenne.Ha valami miatt nem muszáj, egyébként is kár erre XP-t rakni, halál felesleges. Na mondjuk most néztem meg, HP jár hozzá, így az XP Mode nem megoldható...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz Tappancs2001 #28229 üzenetére
Akkor rendszervisszaállítást, a dvd-ről javítást, vagy elevált parancssorba az sfc /scannow parancsot javaslom, hátha lesz valami.
A Counterspy egyébként a legfrissebb, honlapjukról elérhető verzió? Mert régebbiekkel lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
A következő kérdésem lenne: szeretnék a gépembe egy olyan pci-s sata/esata bővítőkártyát tenni, amelyben egy SiI3132 chip van és ez nem támogatja az AHCI módot, de az én rendszerem ilyen. Ettől függetlenül működne a dolog, a rendszer felismerné a rákötött vinyókat?
[link] -
ballington
addikt
Heló
Van egy L670-13D laptop, amin alapból egy win7 64bit van. Két partíció van, a másikra szeretném feltenni az xp 32bit-et. Mitől lehet az, hogy az xp telepítő, miután a betölti a drivereket, kék halállal kifagy? Próbálkoztunk több féle telepítővel, de ugyanaz a hibajelenség.
Tipp? Esetleg kérdezzem ezt máshol?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
polonic
félisten
válasz Morden24 #28225 üzenetére
Támogajta az. Az valami más, régi oldal lehet.
[link](#28226) Tappancs2001
A windows installer szolgáltatással lehetnek problémák. Na de ilyenkor én nemtudom mit lehetne tenni. Mert xp-nél a legújabbat pl telepíteni kellett, ott meg lehetett volna próbálni újratelepítéssel. Itt meg win7-ben alapból benne van. Úgyhog itt ez nem járható út.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
Tappancs2001
senior tag
-
Morden24
nagyúr
válasz Tappancs2001 #28224 üzenetére
Dehogy.
És alapban, ha célirányos registry bejegyzéseket akartok keresni/törölni, akkor felejtsétek el az ilyen tisztító vackokat, kb. olyanok, mint a szőnyegbombázás vs. precíziós támadás.Beírod a futtatásba, hogy regedit, és szépen rákerese a registryben a counterspy címszóra, és kézzel kitörölgeted.
Más kérdés, hogy én dobnám a sunyiba a Counterspy-t, ugyanis hivatalosan nem támogatja a Win7-et, márpedig rendszervédelmi szoftvernél sosem szabad olyat felrakni, ami hivatalosan nem támogatott.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a problémám. Megpróbáltam feltelepíteni a Win 7 pro 64 bit oprendszeremre a Counterspy programot, de már a telepítésekor kiírt egy win installerre vonatkozó hibaüzenetet, hogy a program nem elérhető. A forgalmazónál javasolták, hogy töltsem le a clean up utility programot és töröljem ki a counterspy telepítési bejegyzését. A gondom az, hogy ezt a programot nem tudom feltelepíteni a 64 bites verzira, mert állandóan hibaüzeneteket kapok. Ilyenkor mit tudok csinálni? Telepítsem újra a win installert? Előre is köszi a segítséget
-
Morden24
nagyúr
válasz hoffman_ #28222 üzenetére
Nézd, a Studio XPS-emen 87 process fut éppen,
Az egy gigát még jó, hogy megeszi.iTunes-ra: Hát nemtom. A Windows szerint ez a program annak ellenére, hogy 64-esnek mondta magát az Apple honlapon, bizony 32-es módban fut, ergo megvakult a mókus.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Morden24 #28220 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, köszönöm
Próbáltam már, sajna nem jár. Egy Vaio a gép, és alapból rajta van a W7 meg egy rakás gyári Vaio cucc. Mikor mondtam vásárlás helyén h mit is akarok, azt mondta, hogy nem, nincs CD. Van egy Recovery tartomány a C:-n, és majd fel fog kínálni nekem egy biztonsági mentést. Fel is kínálja, de nem OS-t ment le vele, hanem vagy a Dokumentumokat/Beállításokat, vagy az egész C:-t. Úgyhogy nem tudom, hogy legyek okos.
Amúgy mi a futó folyamatok száma normális esetben W7 esetében? Csakmert itt 80-90 között van, egy vadiúj gépen, ami alapból megeszik 1 gigát a 4-ből, ezt azért sokallom...
#28221:
Annyira 64 bites, hogy én a 32 bitest nem tudtam felrakni - ekkor jöttem rá, hogy 64 bites W7 van a gépem - míg a 64 bites lazán feldobta. Ez gondolom nem garancia a 64 "bitességre" , de talán...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Morden24
nagyúr
Amúgy tudjátok mit nem értek? A most kiadott iTunes10-re azt írja a honlap, hogy 64bites, de a feladatkezelőben kőkeményen mellette van a *32... akkor most mennyire vagyok átverve almailag?
-
Morden24
nagyúr
válasz hoffman_ #28217 üzenetére
MS forrásból nem valószínű, hogy le tudnád szedni (gondolom TN, MSDN nem játszik), de ha a neten találsz gyári, módosítatlan telepítőt (hash alapján össze tudod vetni), akkor meg van oldva a dolog.
Vagy kérsz egyet egy ismerőstőlJogtiszta leszel így is, mert a kulcs valóságossága és a Windows (nem hivatalos) külső módosításoktól mentes volta számít legalitás terén (a fentebb említett nyelv/x86 vs. x64 sem számít).
Egyébként lehet, hogy egyszerűbb (biztosabb, és hosszú távon kifizetődőbb) lenne a noti gyártójától kunyerálni egy telepítőmédiát.[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #28216 üzenetére
rá. .
kösz a progit, majd délelőtt kipróbálom.
Aurea mediocritas
-
félisten
válasz hoffman_ #28217 üzenetére
Hali!
Alapvetően egy kulcs egy adott verzióhoz kötődik. pl egy magyar HP kulcs jó, egy nem magyar x86 vagy x64 HP-hez is, ellenben egy Pro-hoz (vagy egyéb változathoz) nem jó, nem fogadja el a kulcsot.
Az persze már más kérdés, hogy mi van a jogtisztasággal...Fire.
-
félisten
válasz AXisBOLD #28214 üzenetére
Hali!
Gondolom azóta rájöttél, hogy kellet volna formázni.
Használd ezt, ez legatterolja: [link]
(Ha mégsem, akkor telepítsd újra az OS-t és ne felejtsd el a formázást)Fire.
-
félisten
válasz bluobluo #28194 üzenetére
Hali!
Akkor mindegy melyik OS-t indítod(bootolsz be) az mindig C-n lesz. Ezért nem tudsz menteni D-re az asztalra. Ezt egyszerűen leellenőrizheted, próbálj belépni d-re az asztalra(arra az útvonalra, ahova a korábban linklet képed alapján nem sikerül a mentés).
Nem fog sikerülni, rendszergazda hozzáférést fog kérni(legalábbis azt kellene).Valószínűleg megkeveredett a 2 OS egymás mellett, ezért ne a Képek mappába ments, hanem a c:\users\felhasználónév\Pictures mappába. Szerintem ez sikerülni fog...
Ha igen, akkor W7 alatt start/képek mappán jobb egér/tulajdonságok és mappa belefoglalása(add meg a helyes útvonalat illetve töröld a d-re mutató útvonalat)Fire.
-
bobsys
veterán
válasz holinorby #28205 üzenetére
azon a gepen amin mukodik fix ip cim van beallitva vagy ra van bizva a routerre, hogy majd ad ip-t neki
a dhcp elvileg azt jelentheti mint hiba, hogy nemtudott vagy nem kapott ip cimet
nezd meg a ket gepen az ip beallitasokatEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Laccoss
addikt
válasz D®. GeNy@ #28203 üzenetére
Félreérted. Van c és d partíció.
Bármelyik oprendszerről indítod a gépet, a rendszer mindig a c-n lesz. Tehát ha xp megy, akkor a c-n lesz az xp, és a d-n a win7. Ha pedig win7et indítasz akkor c-n lesz a win7, és d-n az xp.
8. Akkor szerintem nem fogja kezelni.
9 . Ugyanúgy mint xp-n. Start menü - számítógépen jobb egérgomb - kezelés - lemezkezelés - rámész a partícióra majd jobb egérgomb - meghajtóbetüjel és elérési út módosítása.
[ Szerkesztve ]
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz bobsys #28204 üzenetére
Először is köszönöm a gyors választ!
Ezek szerint ez nem úgy megy, mint Linuxon...
Szóval HA én az XP-t indítom, akkor az XP-ben C:\ lesz az XP rendszerpartíciója, DE ha Win7-et indítok, akkor a win7 saját partíciójaként a C:\ fogja látni, azaz a progik is oda települnek, mint C:\Program Files\... ?
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
-
bobsys
veterán
válasz D®. GeNy@ #28203 üzenetére
1. ok
2. nem, teljesen felesleges, lapozashoz filet hasznal a windows nem particiot
3. ok
4. nem kell easy bcd
5. xp telepit, majd win 7 telepit, igy lesz boot menud nem kell easy bcd, a c: particio mas lesz xp es windows 7 alatt (ami xpnel a c lesz az windows 7nel a d es forditva) - asszem, ezt majd a tobbiek megerositik/cafoljak
7. majd a windows beallitja a swap file meretet (nekem igy 4 gigat foglalt le)
8. n/a
9. n/a[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni telepítés ügyben!
1.) Adott egy vinyó 3 új partícióval
2.) Lenne-e vagy van észrevehető különbség, ha csinálok a vinyó elején egy SWAP partíciót az ideiglenes file-oknak és a későbbi 2db OS lapozófile-jának?
3.) Mivel azt szeretném, ha a win7 lenne a C:\ és az XP a D:\
4.) Az EasyBCD-t mikor és melyik OS-re kellene felrakni?
5.) Kezdhetem a telepítést a win7-el, mivel azt szeretném, h. az legyen a C:\ ?!
6.) A 2 OS-nek lehet egy SWAP partíción a lapozófile-ja külön-külön mappában?
7.) Megkora SWAP partíciót ajánlotok méretét tekintve, ha 4GB ramom van?
8.) El lehet e tüntetni a SWAP partíciót, h. ne lássam egyik OS-ben sem?
9.) Betűjelet hogyan tudok változtatni és mikor célszerű választani a SWAP partíciónak?
Előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest