Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A csempes megoldas nem jo, az nem latszik mindig. Uwp-t meg sose hasznaltam, de ha lesz egy kis idom megpróbálom atirni a wpf appot uwp-re. Koszi a tippeket
-
martonx
veterán
Ezt egyrészt web app-al is meg lehet csinálni HTML5 Notification API-ra keress rá.
Másrészt ehhez az UWP tökéletes (már ha win10-ről beszélünk), annak is van értesítő funkciója.
A WPF se volt rossz választás részedről ehhez, csak mint látod ezeknek a klasszikus telepítgetős appoknak pont ez a nagy hátránya, hogy ki tudja hol fognak futni és hol nem.
Ahol van UWP, ott az tutira futni fog. Ahol van egy modern böngésző, ott a HTML5 tutira futni fog.Én kérek elnézést!
-
vlevi
nagyúr
Win10-re (de 8-asra is ) van jóhéhány valutaváltó app, ami a startmenüben élőcsempeként működik. Elvileg. Aztán, hogy az élőcsempék működőképessége mennyire reális, és mennyire nem, az már megítélés kérdése. Pl. az OTP-s alkalmazás, ha ross kedve van, akkor napokkal el van maradva árfolyam frissítés ügyben.
-
martonx
veterán
-
nagyúr
Sziasztok! Adott egy WPF projekt, elkészült, publisholtam telepíthető formára. Itthon 3 különböző gépen telepedik az app és működik hibátlanul. Amint fater beviszi pendriveon az appot a munkahelyére, a benti gépre ugyan feltelepedik, de el nem indul. Konkrétan nem történik semmi, nem fut a háttérben sem. Első körben vírusírtóra gondoltam, de miután leszedte az avastot ugyan ez a probléma áll fent. A benti gépekhez nem férek hozzá, mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lord.lakli #7590 üzenetére
Köszi, nem is gondoltam hogy ez ilyen egyszerű, müxik
-
alratar
addikt
Sziasztok,
a problémám nem teljesen c#, inkább VS szerintem.Észrevettem, hogy VS 2017 alatt a konzolos appok futtatásánál kapok egy zöld kerete.
A sima cmd, amit startból indítok nem hozza ezt.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Lacc
aktív tag
Üdv.
Én sosem foglalkoztam Webservice-kel, de rá lettem dobva.
Anno működött, hogy a Webservice-ket (.svc) tartalmazó projektet elindítottam, akkor a böngészőben lehetett látni, minden szép infót róla.
Egy hónap után valami nem stimmel. Most már ilyen információ fogad:HTTP Error 403.14 - Forbidden
The Web server is configured to not list the contents of this director
Amely lükeség, mert ha be is konfigolom akkor is csak kilistáza a webszerveren lévő fájlokat és könyvtárakat.Az IIS Log-ban pedig csak ennyit látok:
#Date: 2017-07-03 10:55:24
#Fields: date time s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs(User-Agent) cs(Referer) sc-status sc-substatus sc-win32-status time-taken
2017-07-03 10:55:24 ::1 GET / - 2161 - ::1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64)+AppleWebKit/537.36+(KHTML,+like+Gecko)+Chrome/59.0.3071.115+Safari/537.36 - 403 14 0 8
2017-07-03 10:55:24 ::1 GET /favicon.ico - 2161 - ::1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64)+AppleWebKit/537.36+(KHTML,+like+Gecko)+Chrome/59.0.3071.115+Safari/537.36 http://localhost:2161/ 404 0 2 2Hát nekem ez sokat nem mond.
Azért kéne futtatni ezt a szeméthalmaz webservicet, hogy egy másik projet-ben tudjam ezt a webservicet- updatelni, ami referenciaként hozzá van adva.
Ha közvetlenül próbálom elérni a webservice-t: http://localhost:2161/webserviceV2.svc
akkor ezt az üzenetet kapom:HTTP Error 404.17 - Not Found
The requested content appears to be script and will not be served by the static file handler.
Na erre rákeresve egy command line parancsot ajánl fel, amit meg lefutattva a windows azt írja, hogy á-á-á internal batch nem futattható.Igazából egy solution-ön belül van egy projekt ami webservice-eket futattna, de ezek nem futnak a fentebb leírt hiba miatt.
Mit lenne érdemes még átnéznem? (History alapján senki sem nyúlt ehhez a projekt kódhoz már vagy egy éve)
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Windows Form Applicationsben szeretnék létrehozni egy kis játékot (táblajáték). A grafikus részével kapcsolatban szeretnék kérdezni. Egy olyan problémám akadt, hogy a pálya egyik részét szeretném csak frissíteni (bábuk), a másik részét nem (tábla).
A frissítést úgy oldom meg, hogy létrehoztam egy Timert, amivel meghívom minden időközönként a függvényt, amivel azt rajzolom ki, amit frissíteni szeretnék (bábuk). (Ezt valószínűleg módosítani fogom arra, hogy Timer helyett egy gomb lenyomásakor fog csak frissíteni, nem állandóan, mert zavaró a pálya folyamatos villogása.) Ennek a függvénynek az elejére beraktam azt, hogybabugraph.Clear(Color.Ivory);
amivel elérem azt, hogy nem marad ott a képernyőn a minden egyes frissítés után a amit kirajzolt. Ez ugye azért kell, mert ha egy bábuval ellépek, akkor ottmaradna az eredeti helyen is kirajzolva.
A probléma az, hogy a Clear a táblát is letörli (tehát minden kirajzolt elemet), pedig azt nem kéne, mert így a második kirajzolásnál már csak a bábuk vannak ott, pedig én azt hittem, hogy ha úgy hívom meg, ahogy fent is írtam, akkor csak azt a babugraph részt fogja törölni a kirajzolásból, nem pedig a teljes kirajzolást.
Van erre valamilyen módszer, amivel el lehetne azt érni, hogy a pálya ne törlődjön, csak egy részét frissítse a kirajzolásnak? A pályát ráadásul nem is itt rajzolom ki, hanem aForm1_Paint
függvényben, nem értem miért nullázza le az egészet.
Előre is köszönöm a segítséget! -
sztanozs
veterán
-
Goose-T
veterán
Feldarabolod a képet, párhuzamosan indítasz több Task-ot a részek feldolgozására, aztán a végén összerakod az eredményeket. Csak így tudsz érdemben gyorsítani a feldolgozáson.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Poolip
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a C# futássebességével kapcsolatban. Írtam egy kis képfeldolgozó programot és egy kicsit lassan fut le, i7-es processzoros gépen akár 10-15 másodperc.
Melyik gyorsabb?
1. Ha a kép pixel adatait beolvasáskor egy tömbbe teszem, majd a képfeldolgozás során a FOR ciklusban számoláskor a tömbből hívom elé az értéket és végzek vele műveleteket, végül pedig egy másik tömbbe beírom az eredményt.
2. Vagy ha nem használok tömböket, hanem képfeldolgozás rész FOR ciklusában olvasom ki egyenként a kép pixeleit a "GetPixel" utasítással majd írom egy másik fájlba egyenként "SetPixel" utasítással?
Esetleg ha a fenti két megoldás egyike sem gyors, akkor hogy kéne ezt megoldani? Vázlatszerűen valaki el tudná mondani?
-
Domonkos
Ármester
válasz alratar #7571 üzenetére
Elso ami beugrik, hogy lehet elfelejted bezarni a file-t es mivel az bufferelt, igy az utolso par sor bennragadhat a bufferben. Nezdd meg hogy bezarod-e a filet es hogy ha igen, akkor tenyleg bezarodik-e!
Vagy ha explicit ra tudsz hivni valami flush-re, akkor hiv ra kiiras utan, kilepes elott. Kerlek ne kerdezd hogy hogyan kell, mert ruhellem ezt a nyelvetGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
alratar
addikt
válasz pvt.peter #7570 üzenetére
Sziasztok,
Ma olyat láttam, hogy nem hittem el!Streamwriter-rel ki akartam írni egy fájlba 304 sort.
Beírtam, hogy Writeline, meg a paramétereket, azt kiír a fájlba 284-et. Abból is utolsó sor csak félig szerepel.
Gondoltam valamit én adtam meg rosszul, így a sorokat kiírattam konzolra, ahova viszont kiírta az összes sort.Most akkor hogy van ez: Mégiscsak én rontok el valamit?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
lorcsi
veterán
namespace Feladat
{
public partial class FeladatKiírás : Form
{
public FeladatKiírás()
{teléjesen belezavarodtam
de jól gondolom, hogy apublic partial class FeladatKiírás : Form
sorban a FeladatKiírás lesz az osztály neve?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Goose-T
veterán
válasz pvt.peter #7565 üzenetére
Ha valami nagyon junior pozícióra pályázol, akkor esetleg jók lehetnek ezek a könyvek. Ha komolyabbra, akkor inkább ezeket nézd át.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
C# allasinterjura mit erdemes atnezni?
Illetve mibol erdemes keszulni?
(Hozzateszem, hogy tudasfelfrissitesrol lenne szo, ugyanis kb. 3 evet mar fejlesztettem C# -ban, viszont most ugy hozta a sors, hogy megint C# -ozni fogok.)[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
sztanozs
veterán
Igazából a fizetési portálok átirányításos alapon működnek, szóval csak dobsz egy redirect-et összeggel és merendelés azonosítóval a tranzakciós oldalra és a végén a szolgáltató visszadobja felhasználót a te oldaladra (és dob egy általa generált fizetési azonosítót), miután az ügyfél minden adatot megaott.
Amint visszakapod vagy rögtön megvan a verdikt (sikeres/sikertelen fizetés), vagy ajax-szal kérdezgezed a szolgáltatót (a kapott azonosító alapján), hogy mi lett az eredmény.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Lacc
aktív tag
Hello.
Az online fizetési megoldásokat mennyire könnyű egy asp.net alapú oldalba beintegrálni?
Most megnéztem párat, mint az OTP is, és úgy vettem észre a példák a legtöbb helyen PHP vagy Java nyelven volt. Akárcsak egy kliens Library, bár gondolom, lehet őket API-n keresztül hívogatni C#-ból.
Az ilyen kliens Library, gondolom csak megkönnyíti a dolgot. -
tzimash
őstag
válasz BTminishop #7557 üzenetére
Szóval a szöveg scrollozását nem richtextboxban lévő scrollbarral szeretném megoldani, hanem a textbox melletti trackbarral.
-
tzimash
őstag
válasz BTminishop #7557 üzenetére
Délután tudok csak képet küldeni.
A lényeg, hogy a trackbarral mozgassam a richtextboxban lévő szöveget, kb úgy mintha az abban lévő scrollbar-ral tenném.
ill. mikor betöltök egy szöveget (ami jó hosszú, tehát kilóg a textboxból, és lehet scrollozni), akkor az vertikálisan középre pozicionálva jelenjen meg. A feladat úgy van megadva, hogy a trackbar is középre legyen állítva. (maximum value:800, value:400 értékekkel). Az is kikötés még, hogy a trackbar "skálája" 8 részre legyen osztva, vagyis 9 kis vonal van rajta és itt kell az ötödikre, vagyis középre pozicionálnom.
de ez a része könnyű volt, megcsináltam, a text mozgatásával van problémám -
tzimash
őstag
válasz BTminishop #7555 üzenetére
kinek mi a nehéz
a tooltip része már ok, hellyel-közzel.
így sikerült megoldani:private void richTextBox1_MouseHover(object sender, EventArgs e)
{
toolTip1.Show("[" + richTextBox1.Font.Name + richTextBox1.Font.Size + richTextBox1.Font.Style + "]", richTextBox1);
}Köszi, hogy időt szántál a kérdésre
trackbar-os részére ötlet? -
tzimash
őstag
Sziasztok,
Adott egy richtextbox, mely mellett egy trackbar van elhelyezve. program indításkor a trackbar középre van pozicionálva, azt szeretném, hogyha ezek után betöltök a boxba egy .txt fájlt, akkor a trackbar-nak megfelelően, szöveg közepe jelenjen meg, ill. ha mozgatom a trackbart, akkor a szöveg is ennek megfelelően mozduljon.
A szöveg nem editálható, de a betűtípusa, és mérete változtatható, a feladat az, hogy a richtextbox fölött jelenjen meg egy tooltip, mely mutatja az aktuális font tulajdonságokat.
Segítsetek légyszi.[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Szerk: WinForm app-ról van szó.
Van egy dateTimePicker-em amivel dátumot és időt akarok egy adatbázisban tárolni.
Az adatbázisban datetime típust vettem fel. Minden más adatot be tudok helyezni az adatbázisomba kivéve a dátumot és időt. Hogy tudom elfogadtatni a datetime típussal a dateTimePicker adatát?Remélem érthetően írtam le a problémámat.
Köszi a választ előre is![ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
Sziasztok!
Az MS Store-ba csak UWP-s appot lehet feltölteni?
-
Froclee
őstag
nem tudom, nagyon fura az editorod. amúgy 13 overloadja van és mindegyik property selector.
egyébként ha egy func-nak csak egy argumentumja van, nem kell zárójelezni a lambda bal oldalát.
arg1 => arg1
(arg1, arg2) => arg1*arg2
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz Froclee #7543 üzenetére
struct struktura
{
public int kerulet;
public int szavazatok;
public string nev;
public string part;
}
//struktúrákból lett egy tömb csinálva
struktura[] tomb = new struktura[100];
//ez persze fel lett töltve adatokkal
//és itt egy maximumkiválasztás, ami mostmár működik is
int keresett = Array.FindIndex(tomb,(obj) => obj.szavazatok == tomb.Where((arg) => arg.kerulet==1).Max((arg) => arg.szavazatok));namármost, a kérdés:
amikor beírnám a lambda kifejezést, feldob olyanokat a szerkesztő, hogy(struktura arg)=>arg
(arg) => argmi a lényegi különbség a kettő között?
-
Lacc
aktív tag
Hali.
Mit kell letölteni és telepteni, hogy a localdev nevű SQL server-t lássam az SSMS-ben? Fejlesztéshez jó lenne egy local szerver a gépen, de én nem látom, nem találom. Google-ben meg nem azt a találatot kapom, amit keresek.
-
xors
senior tag
Áháám itt még ugyan nem tartok, de érdekes.
Viszont amit nem értek, hogy mi a különbség itt a 4 kifejezés között?Továbbá, ugye ez mind csupán a maxumum értéket adja vissza, ha nekem az index kell, akkor belerakom az egészet egy Array.FindIndex() -be?
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Lehet az én felfogásommal van a gond, de se a sum se a count nem fog maximumot kiválasztani. Továbbra is en a Max ot használnám erre, persze IComparable vagy csak egyszerűen Orderby és Last.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok pl. egy maximumkiválasztást több lambda kifejezéssel finomhangolni? Van egy struktárákból álló tömböm, és az egyik oszlopból szeretném a legnagyobbat de csak akkor ha a másik pl. pirostomb.Max((struktura arg) => arg.szin = "piros" //és hogy adom meg, hogy az arg.darabszamok -ból számoljon maxot?
-
Tatus75
újonc
A telefon microsoft de Visual stúdió 15-ben írom, de már ott nem fogadja el. Út nélkül a file nevet sem. Valami a formátummal lesz szerintem.
-
vlevi
nagyúr
válasz Tatus75 #7529 üzenetére
Szerintem csak annyit, hogy a c gyökérbe nem enged írni.
Nekem a d meghajtón lévő temp-be létrehozta az xml-t, a c gyökérbe pedig exception-t dobott :System.UnauthorizedAccessException occurred
HResult=0x80070005
Message=A következő elérési úthoz való hozzáférés megtagadva: „c:\xx.xml”. -
Tatus75
újonc
Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni. Egy telefonos applikációnál szeretnék egy xml filet létrehozni, de az elérési utat és file nevet ebben a formátumban nem fogadja el.
using (XmlWriter ir=XmlWriter.Create("c:\\pr.xml"))
Hogy van ez helyesen?
Előre is köszönöm. -
BTminishop
aktív tag
válasz haromegesz14 #7527 üzenetére
break utasítás?
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Van egy WPF alkalmazásom, aminek az egyik ablakának a tartalma különböző pagek segítségével változik. Az alkalmazás bezárását követően tovább fut a debugger. Milyen megoldás van a pagek bezárására, hogy a kilépést követően az alkalmazás ne fusson tovább?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #7524 üzenetére
No, csak lejött, de a méretét kicsinek találtam, ha a rendes telepítővel válogattam össze, ugyanez 10GB. Végül leszedtem a teljes csomagot a parancssorossal, de dobott hibát telepítéskor. Normális telepítőt nem lehet leszedni valahonnan?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
lorcsi
veterán
válasz BTminishop #7523 üzenetére
köszi
nézegettem ezt a 2017-et, de nekem még túl bonyi a 2010-hez képest..
próbálok a régebbiek közül (12-13) oylat, ami jobban hasonlít a 10-reamúgy is csak a C# részre van szükségem
-
Dilikutya
félisten
Ez a parancssor miért nem jó?
vs_community.exe --layout d:\vs2017 --add Microsoft.VisualStudio.Workload.ManagedDesktop --add Microsoft.VisualStudio.Workload.NativeDesktop --add Microsoft.VisualStudio.Workload.NetWeb --add Microsoft.VisualStudio.Workload.Node --add Microsoft.VisualStudio.Workload.Data --add Microsoft.VisualStudio.Workload.Azure --lang en-US
Offline telepítőt akarok leszedni, és nekem csak ezek kellenek, de ez így nem szed le semmit. A teljes csomag jönne, de az nem kell.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
lorcsi
veterán
a 2017 verzióban hol találom meg ezt a listát:
tök üres a toolbox részem
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Szeretnék mátrix szorzást csinálni [link], meg is van a hiba viszont az, hogyha egység mátrixszal szorzom a mátrixomat akkor az egység mátrixot kapom vissza. Valakinek valami ötlet?61. sorban van a szorzás.
[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Nemrég volt egy kisebb projektem, és amivel kapcsolatban írtam is ide. (egészen pontosan itt)
Sikerült is megoldani a dolgot, és több helyen is kipróbáltam a programot, működött. De tegnap úgy jártam egy másik helyen, hogy be volt állítva két fullhd kijelző, kiterjesztett módban, és erre a kép csak a másodlagos kijelző jobb oldalán jelent meg, eltolódva. Mintha rossz kezdőpontot vett volna fel a program.Nem tudom, hol a bug. Lehet, inkább a windows ad neki rossz információt? Vagy én alkalmazok nem túl optimális megoldást? Elég kezdő vagyok még a témában. Bocsánat.
Itt a kódrészlet:
public MainWindow()
{
InitializeComponent();
string path = "Alapkép";
if (!Directory.Exists(path))
{
Directory.CreateDirectory(path);
}
string[] extensions = new string[] { ".jpg", ".jpeg", ".png" };
bool empty = IsDirectoryEmpty(path);
string emptyst = empty.ToString();
emptyst = emptyst.ToLower();
string route1 = Directory.GetCurrentDirectory();
route1 = route1 + "\\" + path + "\\";
DirectoryInfo jpegInfo = new DirectoryInfo(route1);
FileInfo[] files = jpegInfo.GetFiles()
.Where(f => extensions.Contains(f.Extension.ToLower())).ToArray();
string route2;
if (files.Length == 0)
{
route2 = "null";
}
else {
var first = files[0];
route2 = first.ToString();
}
if (emptyst != "true" && route2 != "null")
{
string route = route1 + route2;
ImageBrush imageBrush = new ImageBrush();
BitmapImage bgimage = new BitmapImage(new Uri(route, UriKind.Relative));
imageBrush.ImageSource = bgimage;
imageBrush.Stretch = Stretch.Uniform;
this.Background = imageBrush;
}
else {
ImageBrush imageBrush = new ImageBrush();
BitmapImage bgimage = new BitmapImage(new Uri(@"pack://application:,,,/"
+ Assembly.GetExecutingAssembly().GetName().Name
+ ";component/"
+ "Images/Alapkép.jpg", UriKind.Absolute));
imageBrush.ImageSource = bgimage;
imageBrush.Stretch = Stretch.Uniform;
this.Background = imageBrush;
}
Screen s = Screen.AllScreens[1];
System.Drawing.Rectangle screenBounds = s.Bounds;
this.Left = screenBounds.X;
this.Top = screenBounds.Y;
this.Height = screenBounds.Height;
this.Width = screenBounds.Width;
}
public bool IsDirectoryEmpty(string path)
{
return !Directory.EnumerateFileSystemEntries(path).Any();
}Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm!
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
martonx
veterán
-
Chesterfield
őstag
ASP.NET MVC-hez tudnátok ajánlani valami jó tutorialt?
köszi
-
haxiboy
veterán
válasz Domonkos #7508 üzenetére
Na király félig már megvagyok, a splitet már azt hiszem használtam.
Nem tudom miben lenne értelmes megírni, igazából teljesen mindegy c#-ot tanultam így ezt használom a hétköznapokban is, bár a console application részben leginkább csak kókányolni tudok, egyelőre a fő működést akarom megírni utána egyszerűsíteni az egészet
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Domonkos
Ármester
válasz haxiboy #7507 üzenetére
Ha magara a mezore ra tudsz hivatkozni - ugy ertem hogy megvan mondjuk
string
-kent az hogy"402;404"
, akkor a beepitett Split fuggveny szetvagja neked tombre.
A peldaban:string[] words = text.Split(delimiterChars);
Amugy ruhellem ezt a nyelvet
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
C#-ban szeretném megoldani a következő problémámat:
A következő json response-ból szeretném szétszedni különböző stringekre hogy tovább dolgozhassak velük.
{"id": 0, "result": ["12.4 - ZEC", "24", "807;589;1", "402;404", "0;0;0", "off;off", "72;29;79;36", "eu1-zcash.flypool.org:3443", "0;0;0;0"], "error": null}
Ami igazán lényeges az a result : [] közötti rész. Viszont a "" között bővülhet illetve csökkenhetnek az értékek
tehát "402;404" ez lehet akár "402" vagy ""402;404;502" stb,stb talán összesen 9db értékig.
Megoldható hogy ezt valamilyen függvénnyel vagy eljárással szétszedni több részre? pl.
string hashrate0 = 402;
string hashrate1 = 404;
string hashrate2 = 502;Előre is köszönöm a segítségetek
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
BTminishop
aktív tag
válasz martonx #7504 üzenetére
De szerintem ha nem ismeri az alapokat a CSS-ben - pl. media queryket - és inkább Boostrapben old meg dolgokat, akkor igazából nem is tudja, hogyan működik a reszponzív weboldalas technika pl.
Ezt beszéltük a CSS topicban valamelyik nap, hogy érdemes megérteni a működéseket és utána frameworkokkel dolgozni. -
martonx
veterán
válasz Chesterfield #7497 üzenetére
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, gyakornoknak vettek fel, nem kell pattogni, legelső napokban úgyis kiderül minden szépen sorban, és bőven lesz időd elsajátítani a helynek megfelelő cuccokat.
Én kérek elnézést!
-
Chesterfield
őstag
Köszönöm a válaszokat
-
nagyúr
válasz Chesterfield #7497 üzenetére
Nalunk pl Entity Framwork, WPF, MVC, mssql ami megy főként.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest