Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Meg a Flip tok is
. Így ha esik, az is védi
Esetedben, ha a roller trepnire esik is, jó eséllyel még a tok is védi a kijelzőt.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Nekem most sok minden jön, szóval nem igen fog beleférni a borítékba. Legutóbb pl ilyen légpárnákkal érkezett az Aliról a cucc:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Azért csak óvatosan az üveggel! Nekem jött már úgy kijelzővédő üveg, hogy a postás csak egy kicsit hajlította meg bedobáskor a borítékot.
A tej élet, erő, egészség.
-
A Spigen üveg a kezdetektől az A54-en van, és minden tökéletes.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ncc1701
veterán
Ebayről szoktam, mert én ilyen boomer vagyok, de tök mindegy. Itthon valamiért horror dágán akarják adni.
Garmin órámra is most érkezett meg, így nyugodtabb vagyok.[ Szerkesztve ]
-
-
fogselyem
senior tag
Battya!
Az uveg kell!
Jol dontottel!Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos végre elszántam magam és immáron edzett üveg mellett döntve, rendeltem is mind a két mobilomhoz Kínából:Jelenleg...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok