Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #20595 üzenetére
Amik alatt főtt a VRM/FET/RAM? Jaja, bezzeg azok
Igazán jó megoldásokat nV ref. karikon látni mostanság.
Ha lenne keret, biztos, hogy ref. 780at vennék, dönölű ;pQru
Topdown hűtők alulméretezett VRM/FET lapoknál jók pl.
De az aktuális P55-UD4em is meghálálja a kis +huzatot.
TX3 helyett rákerült egy ilyen megoldás, stabilabb is lett.
Pedig csak egy vacak i3 van benne épp, azt húzogatom.
Már alig várom, hogy kész legyen a Vapo, irány 5+GHz. -
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20593 üzenetére
ALapvetően, mert ami nem kilöki a házból a meleget az nem jó szvsz. Olyan mint a lapra merőlegesen fújó cpu hűtés. Bár van előnye is azt elsismerem.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Három vagy négyféle van, azt hiszem, de egyébként erre gondoltam; "alapvetően a WF hűtés konstrukciója nem jó".
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Na ja..kellett volna valami combos proci mellé..az akkori 300%os skót ajánlat kicsit kevés volt, hogy kivillanjon a foga fehérje
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20585 üzenetére
Az annyit számít mint halottnak a homlok csók. Pasztázd újra és tegyél be házventit az majd segít pár fokot de csodát ne várj, mert alapvetően a WF hűtés konstrukciója nem jó.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Pedig elvileg valamennyire kifele kellene fújnia levegőt, mert pár fokkal meg vannak döntve a ventilátorok. Mindegy, a pasztát megnézem majd, meg fizetés után veszünk ventit is a házba.
Játék közben olyan 70-80 °C között van, játéktól függően.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20581 üzenetére
Pasztázást megér a WF hűtés nem olyan jó, mert nem kilöki a házból a meleget mint a ref hűtés hanem saját magát forralja. Játékok alatt mennyi a hőfok?
mod:
Nálam az alsó kártya max 74 a felső 76 automata ventivezérléssel alapon.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #20582 üzenetére
Por nincs benne, kitakarítva vettük át, a pasztára viszont ránézek majd.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20581 üzenetére
Régi darab, gondolom megérdemelne egy újrapasztázást, portalanítást.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
Az mennyire normális, hogy egy Windforce hűtős GTX460 alapjáraton 50°C körül dolgozik, 40%-os ventivel és levett oldallappal?
-
F e Z o
veterán
A planetban csak 4370.- Ha kell valami esetleg onnan, szólj nyugodtan, jövőhéten úgyis megyek be. Érdekes dolog, hogy egy mezőtúri kisker netes rendelés esetén jobb árakon dolgozik, mint a pesti ipon. Nem tudom, hogy csinálják.
Egyébként eldőlt a GTX 670-760 vs R9 280, smitinek ismét igaza lett, az utóbbi lesz 53k-ért.
H2O über alles!
-
smiti
veterán
válasz F e Z o #20573 üzenetére
Hogy lenne, van már vagy 3 éves. De ahogy most elkezdtem nézegetni a pendriveokat inkább kiadok egy picivel több pénzt és megveszem ezt az ADATA DashDrive Elite S102PRO 16GB USB 3.0 -t 5 év garanciával, vagy valami ehhez hasonlatosat.
mod.: egyébként eddig mindig tőle vettem az ilyesmit akit említettél.Egyébként réges régen Ő is martfűi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20570 üzenetére
És mi lesz helyette ? Illetve mennyiért sikerált elpasszintani?
-
Bjørgersson
félisten
Úgy néz ki, már meg is van a vevő a mostani házra + tápra.
-
perge666
veterán
Létezik 2m-es adatkábel??
Amit adtak 120cm-eset a G2-höz,elég passzos,és ha töltőn használom,akkor feszül rendesen a kábel. -
Mercutio_
félisten
válasz perge666 #20566 üzenetére
A bele annak se rossz, de gyengébb a tolóka/burkolat amennyire utána olvastam pár hete.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
perge666
veterán
Én 4-5 hónapja szereztem magamnak Transcend 64GB-os USB3-as pendrive-ot,és eddig hibátlanul működik.Nintendo Wii játékokat arról futtatom.
8500ft-ért hirdette az eladó azt hiszem,de adtam érte 2db külső HDD házat,és egy 80-as IDE csatis HDD-t.
A házak embe fórumtársunké volt anno.Ja és a pendrive bontatlan volt,szerintem megérte az árát.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20562 üzenetére
Kingston nem jön többet a portára. A volt főnökömnek is ugyanez a fajta volt, az övé kb. 4 hónapja halt meg szinte ugyanígy. És már akkor mondta, hogy az ismerettségi körében hullanak ezek a meghajtók.
-
Bjørgersson
félisten
Múltkor árult valaki itt aprón egy 64-es DataTraveler 3.0-t egy tízesért.
-
smiti
veterán
Akkor kerítenem kell helyette valami jófélét, majd be is nézek a megfelelő topikba. Esetleg Ti tudtok valami jóféle olcsó USB3-at ajánlani?
Más.:
Úgy néz ki, hogy a laptop elfogadta a Win 8.1-et.
-
smiti
veterán
Alakul ez. Addig próbálgattam a különböző telepítőket, hogy már a Kingston DataTraveler 111 16GB-os USB3 pendriveom is írásvédetté vált és nem tudom se törölni sem formázni!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Mindenképpen Evot szeretnék, de lehet beérem majd a simával is, ha csak az lesz. Nem kapok külön papírt, tudod, múltkor meséltem ezt a gari dolgot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20546 üzenetére
Én is. Majd szólj, h melyik lett végül. Arra figyelj, hogy a garipapíron rajta legyen az 5 év gari!
#nincsbennetarcsi
-
-
smiti
veterán
Szerintetek ~ 5-6 sikertelen telepítés után hol van már rejtett partíció ?
Most ott tartok, hogy ugye a Win7 kiesett. Közben sikertelen volt a Vista telepítés is, most az XP sem megy fel, már a második féle telepítőt sem akarja.
Mindjárt megnézek egy Win 8.1-et a próba kedvéért de nem sok reményt fűzök hozzá.perge666 - Szerinted honnan lehetne beszerezni ilyen Vista-t ami az MSI-hez való?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nno, írtam az embernek, hogy mennyiért tud házat és tápot hozni.
-
smiti
veterán
Reggel beszéltem a kollégámmal és most mondja, hogy volt már próbálkozás az újratelepítésre de már akkor sem sikerült.
Ha ezt mondta volna nem küzdök vele napokig . -
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #20524 üzenetére
Jó pihit Vigi bá!
Nálunk annó aszonta a főnök, "aki 1 hónapra el tud menni, úgy hogy nem hiányzik, az minek jön vissza szabiról"smiti: Csinálj macrium-mal rendszermentést akkor, amikor még nincs semmi baja, legalább ne kelljen mindent elölről kezdeni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
No, gyerekek, most egy igazán komoly fába vágom a fejszémet, de 10+ éve vagyok a PH-n, így bátraké a szerencse.
Folyó hó 28.-ára marha nagy szükségem lenne egy valami nagyobbacska kocsira. 5 fő+csomagok. Terv szerint ~700 km-t kellene fuvaroznom egy kisebb társaságot. Ha mód lenne valakitől (némi ellenérték cserében ofc) kölcsön kérni a reggeli óráktól esti órákig, kölcsön kérem valami sedánt, vagy combit, akkor hálás lennék. Valami Toyota Avensis, vagy valami Oktávia bőven elegendő, de ha valaki csak egy böhöm nagy BMW-ot tud mellőzni azt sem utasítom vissza. Átvétel szerencsés lenne ha Budapest lenne, ha éppen össze jönne.
Előre is köszi, hátha összejön.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Csökkentett módban AVG uninstall, Avira mehet a helyére..gyengébb gépekre mindig azt pakolok fel. Mondjuk az AVG sem kéne kifektesse, hacsak nem valami henkelt-reges vacak Kernel szinten nem sok eltérés van, szóval nem hiszem, hogy ez a gond. Gyártó honlapjáról szedett Vistás drivereket pakoltad fel?
-
smiti
veterán
válasz Speed® #20516 üzenetére
Na kipróbáltam a frissített telepítőt is. OS felment, ezekután feldobtam egy-két kötelező dolgot:
Office csomag, commander, tömörítő, képnézegető, videó lejátszó és vírusirtó. Mindeddig gond nélkül ment, csak miután újraindítást eszközölt az AVG internet security már nem indult újra. A win üdvözöljük feliratnál ismét nem ment tovább.Már most tényleg azon agyalok, hogy visszadobok egy Vista-t.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Vakációóó!!!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
Gigabyte vállal gyártói garanciát a videokártyáira? Weboldalon nem találok semmit.
-
Bjørgersson
félisten
-
Mercutio_
félisten
Mondjuk 1 pass az nem biztos, hogy kidobja a hibát, de az is lehet, hogy túl öreg a noti és nincs hozzá megfelelő driver
Qru: Milyen hosszúak a kábelei az M12-nek? (20+4-es és a s-ata) Illetve a tied az EVO vagy a "sima" verzió?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #20509 üzenetére
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #20509 üzenetére
Rohadjak meg, én nem látom a webshopban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
-
smiti
veterán
Szerintetek miért van az, hogy akárhogy próbálom felrakni a Win7-et erre a szutyok laptopra, a frissítések telepítése már nem jön össze.
Eddig a KB2919469 -ig elment, az a 152 volt a 156-ból, most pedig már megállt a 66.-nál ami KB2834140 névre hallgat.
A merevlemez a sentinel szerint 100/100.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest