Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #19999 üzenetére
Nem tudom ki mondta, de jó nagy sületlenség A gyártó által engedélyezett OC, semmi extra. Na jó, 3.9hez kell egy kis +BCLK is..de az sem gáz 103ig. Rengetegen használják így, +4+1es OCval a nonK procijukat..amire te gondolsz, talán az IMC és a RAM témája, miszerint nem komálja az 1.5V feletti RAMokat..de az is kezelhető simán. 3570Kra max akkor cseréld, ha tovább mennél OCban..bár ilyen téren nem vagyok meggyőződve róla, nem lenne-e jobb a sima 2500K..azt legalább le lehet hűteni 4.5 körül is kényelmesen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speed® #19998 üzenetére
Nem is tudom már ki mondta, még pár hónapja talán, hogy mivel nonK prociról van szó, így a tuning miatt előbb-utóbb valami vezérlő (?) jó eséllyel szétmenne benne. Azt mondod felesleges lenne egy 3570K-ra cserélnem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #19997 üzenetére
Minek is cserélnéd a procit..? Told fel 3.9Gre és elleszel vele kényelmesen..
-
Bjørgersson
félisten
Marad benne egyelőre az i5-2500, mert ősszel tápot és házat is szeretnék venni, bár lehet végül semmire nem lesz pénzem.
Nem tudom akarjam-e rajta frissíteni a bios-t.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #19995 üzenetére
Szép! Mi lesz belőle?
-
robogos10
senior tag
válasz philoxenia #19993 üzenetére
Az lesz
De érted csóri gyerek már majd nem sírt annyira jó szívű azt ezzel meg vádolják -
-
szasanyi
félisten
-
robogos10
senior tag
Most mondják hogy állítólag kb 1 hete történt ez az egész de csak ma közölték öcsémmel hogy eltünk egészen pontosan 20 euro a kasszábol 3X lett át számolva a pénz 1X öcsém és 2X 1 belsős illetékes elsőnek meg volt amikor még ott volt öcsém amikor már csak a nő számolta már hiányzott 20 euro hétfőn menni kell a rendőrkapitányságra meg tenni a feljelentést! Csóri gyerekkel jol kibaxnak mert ez neki meg jelenik a diák szövetkezetnél is
Köcsög tesco -
robogos10
senior tag
Komolyan mondom a pofám leszakad de tényleg! Öcsém most jött haza a Tescoból mert azzal gyanusították meg hogy lopott a kasszából!!
Amikor mondta öcsém hogy valamivel PL felvétellel bizonyítsák azt mondták hogy NEM
Csóri most megfogta magát és el jött haza
Anyámmal ugyan ezt csinálták 3 éve!
Csak annyi a bibi hogy öcsém diák szövetkezeten keresztül ment oda dolgozni ilyenkor mi a szart lehet csinálni?
Amikor oda mentek öcsémhez a szünetbe 600ft+ volt a kasszában akkor mire alapozzák ezt!!!! -
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #19987 üzenetére
Hidd el hogy nem!
-
Bjørgersson
félisten
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #19984 üzenetére
Köszönöm a kérdésed igen nagyon jól van
Sokat vagyok velük de van meló is és kis kikapcsolódás is.
Az hogy sokat vagyok itt az nem jelenti azt hogy itt ülök egész nap Max benézek írok vagy elolvasom az új HSZ-et aztán annyi
A nagyobbik lányom medencézik ki nem lehet most onnan robbantani -
Bjørgersson
félisten
válasz robogos10 #19981 üzenetére
Neked született nemrég kislányod, jól emlékszem? Sosem írsz róla, jól van, minden rendben vele? Én a helyedben biztos csak vele foglalkoznék.
-
Mercutio_
félisten
-
dfdfdf
őstag
Amióta megvan az "új" gépem azt vettem észre kb semennyire nem játszok.... Van ps3 is de kb 2 hétig játszottam vele most meg kihúzva hever a szekrényen pedig jó gamek is vannak hozzá... De ha eladnám a gépem akkor meg megint játszanék. Nem egyszer játszottam ezt el. Nem értem miért van ez velem lehet egyszerűen hülye vagyok?
robogos10 : reméljük nem ette meg a lapot és a vinyót a fasza táp.
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Na ma öregem gépe is fejlesztve lett
SAPPHIRE HD6790 1GB GDDR5 15K ért itt intéztem el neki
Be lett szerelve a Be Quiet táp is
A régi táp az teljesen kaka lett csoda hogy ment 1 ellenállás elszállt és 1 kondi is púpos volt és ki is folyt de még ment -
embe
nagyúr
Tetszetős házikók.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #19969 üzenetére
Ha ezt 2kért vetted, szerezz nekem is..teljesen jó. Q45/ICH10/HD4500..teljesen korrekt lap van benne. Tápra ránézhetsz, mit tud 12Von, de szerintem 65W procik közül nyugodtan válogathatsz kedvedre..aprópénzért vannak a piacon C2Dk.
WMP alapból trágya, ahogy előttem írják, van alternatíva.. -
F e Z o
veterán
válasz Cheesy #19969 üzenetére
2k-ért mit kap már az ember? Egyébként xp alatt egyre több dolog nem akar működni, pl 3-maxthon alatt a facebook... Egyébként miért nem winamp-on hallgat anyud netrádiót, azzal nem szokott gond lenni.
A chip elektronik utcáján az Ady borozó előtt van egy tv-s, monitoros bolt, ott szerintem érdemes lenne megkérdezni a srácot, hogy megnézné-e a monitorod. Külföldről hoz be cuccokat, s azokat javítgatja, s adja el, viszont nem tudom szervizel-e.H2O über alles!
-
Cheesy
őstag
Végülis socket 775, igazatok van...
Lehet nem kellett volna eladnom a Q6600-asomat?Egy ilyen kis girnyóról van szó, leselejtezéskor vettem meg a cégtől 2k-ért (Csak nem ilyen proci van benne...)
Nagyon nem is mindegy mit rakok bele, mert a tápja is pici, nem tudom mennyit tud.
De legalább halk. A Samsung 930BF monitor sípoló kondija hangosabb mint a gép. Azt sem tudom hova vigyem megszervizeltetni, elvileg egy kondit kellene rajta kicserélni... Szolnokon hova?RAMból 2GB van benne, az nem gond.
Jóanyám szokta használni és a WinXP-n lévő Media Player 9-el hallgat közben netrádiót. Namost ez a "remek" program egyre többször képtelen csatlakozni, nem tudom, hogy azért-e mert megszűnt az XP támogatása (ez mondjuk nem indok rá, miért nem tud egy streamhez csatlakozni), vagy mert simán egy halom f*s. Kiváltani próbálnám, de WMP9-ből nem tudom megállapítani, hogy milyen címről streamel a lejátszó. Mert akkor mondjuk átváltanám foobar2000-re.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #19966 üzenetére
Tegyél bele ~2kért egy E21x0et és legyen benne legalább 2GB RAM, aztán mehet rá a W7, nem lesz gond. Vagy nézd meg pl. Linux Minttel..fürgébb. Van 230as Atom/Ion cuccom és 430as Core Cerkám is, mindkettő a csúcs P4ek szintje, mégis gáz a W7 velük, max SSDvel élvezhető..szóval kell egy 2 magos minimum.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Otthonra kellene keresnem picipénzér netezős gépet.
A mostani Lenovo M58-as P4-esen nem tudom mit teljesítene a Win7. Szerintetek?www.vakbelmutet.hu
-
robogos10
senior tag
Apropó ha már itt tartunk szerintetek érdemes váltanom?
ez lenne a mostani alaplapom helyett
Gigabyte ga 790xt-usb3 rev 1.0 egyenlőre 2gb 1333 rammal
A mostani 8gb ramomat és alaplapomat meg procimat becserélném valahogy cpu-ra és memóriára.
Szerintetek mennyire kivitelezhető?
Amit most használok MSI K9A2 Neo2[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Apropó monitor: legutóbb az SSD megvásárlásánál éreztem azt amit most, amikor megvettem a mostani monitorom. Ez az IPS technológiájú kijelző nagyon szuper. Jó döntés volt.
Pedig pár hardver megfordult most nálam.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Urak, nincs valakinek egy kallódó G31/mATX lapja? Minden más itt van a géphez, csak egy nyamvadt lapot nem tudok lőni 3 napja
-
robogos10
senior tag
A KERESÉS EREDMÉNYE
FELHASZNÁLÓ KALAP NYERT
embe 6 0FELHASZNÁLÓ KALAP NYERT
Qru 3 0 -
robogos10
senior tag
robogos10
1 alkalommal került a kalapba, de még nem sikerült nyernie.[ Megnézem a PH!-s adatlapját! ]
A JÁTÉKOKON ELÉRT EREDMÉNYEI:AMIN KALAPBA KERÜLT
NYEREMÉNYJÁTÉK NYERTESEK KALAPOSOK IDEJE
PROHARDVER! törzsolvasói nyereményjáték 27 974 2012-11-27Na hát ha most sikerül
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #19945 üzenetére
Ha komolyan dizájnolnál, nézz utána ennek..nem vészes az ár elvileg
-
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #19930 üzenetére
Ha már eldöntötted akkor miért kérdezel minket?
Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá de számolj előbb, hogy megéri-e árban?Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
perge666
veterán
válasz philoxenia #19937 üzenetére
Biztos oda ahová ez a bill.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz perge666 #19936 üzenetére
Mer a bikáknak az szűk...
Meg kellene keresned hová vannak bedugva ezek az egerek...
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
perge666
veterán
válasz philoxenia #19935 üzenetére
Na most miért?
-
F e Z o
veterán
Nekem volt 32-es, 60-as és most egy 120-as. Mindegyiken win7 x64, minden kilőve, ahogy a nagykönyvben megírva, még a 20%-ot is szabadon hagyva. A mostanin mondjuk már elfért a BF4 is kényelmesen, így nem kell 3-4 percet várni, míg bejutok egy alapmapra. Az összes steam-es játékom meg elfér a 1tb-s seagte-en.
Smiti : Majd ezt mond akkor is, hogy milyen jó,hogyminden a C-n van, amikor újratelepíted a rendszert, az összes játékkal együtt.
(#19930) robogos10 : Rendszernek általános alkalmazásokhoz elég, még egy kis 30-as is jóval fürgébb, mint egy hdd.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
Akkor egyenlőre csak megteszi a 30gb os
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #19916 üzenetére
Akkor nem kell SSD ha a lapozófilét átteszed mert ugyan úgy akadozni fog az egész. Ki kell kapcsolni vagy hagyni az SSD-n ha pedig vannak fontos dolgok a gépen érdemes a rendszer visszaállítást is meghagyni.
Hát akkor is kicsi nagyon laptopba bootvinyónak jó lenne.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #19913 üzenetére
Rám nem is gondolsz?
2 hónapja ment tönkre az Intel, már csak erre a szériára vártam (kaptam fülest, hogy hamarosan megjelenik).⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #19909 üzenetére
Szerintem ez máa nagyon kicsi. 64 GB, hogy valami programot is lehessen rárakni, legalább a legtöbbet használt játékot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #19914 üzenetére
Ezt ne így fogd fel. Mennyi a memória a gépben? Ha 4gb akkor számolj min 4gb lapozófilét az SSD-re+ 3-4gb a hiberfile ez 8gb a 30-ból esetleg marad 20GB hely. Ha ezen elférsz akkor érdes megvenni. De inkább várj addig amíg nem sikerül venni egy 128-ast. Ez az én véleményem.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
robogos10
senior tag
válasz Bjørgersson #19913 üzenetére
Pff mit akarok én itt a 30gb os szarommal
-
Bjørgersson
félisten
-
eszakas
senior tag
válasz robogos10 #19909 üzenetére
Mire attól függ? Laptopba böngészni igen. Ha másra is használod a gépet akkor kicsit szűknek fog bizonyulni.
Ha meg használtan akkor meg egyáltalán nem.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
szasanyi
félisten
válasz Mercutio_ #19908 üzenetére
Az szvsz a kisebbik gond a nagyobb az, hogy a többségnél a józan ész is. Ti. sok esetben csupán némi józan gondolkodás lenne szükséges a probléma elkerüléséhez... no persze előre, viszont cserébe nem kéne annyi embernek utólag "jogászkodni". És ha ez így lenne, ott sokkal kevesebben lennének.
-
robogos10
senior tag
Szerintetek érdemes vennem 1 ilyen SSD-t ?
Holnap venném meg[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Benéztem a jelentsd a csalós totyikba és ismét megállapítottam, hogy jogászból jól áll az ország, csak kár, hogy a papír a többségnél hiányzik
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dfdfdf
őstag
válasz robogos10 #19888 üzenetére
Sehonnan. Csak a videókat csinálták meg. Nem készült belőle valós program. Ez olyan mint a nokia 3310 winphonos kiadása vagy a videoton oledgyár építése.
smiti: Be quliet magyarosan legyen szar ( bí qula ) vargánés tsa és codegen müködött együtt a tervezésben és a xönsun haung nevü "ismert" "minőségi" gyártóval gyártatják le valódi nádfedeles üzemekben szigoruan 16 év alatti fiatalokkal éhbér feléért.A nem tul valós solgokat félretéve ha nem tul egyenletesen terheled meg a quad rail tápokat elvileg csökken az élettartamuk ( eddig ezt tapasztaltam) . Gari lejárta után szinte kötelező ujrakondizni a márkás tápokat is.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #19904 üzenetére
Rengeteg az orosz, ukrán, szerintem miattuk se engedik.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dfdfdf
őstag
Hali topiclakók :-)
Lenne egy kérdésem : Szerintetek drágán árulom a psem? link most nem megy mert telón vagyok.
Előre is köszi -
Cheesy
őstag
TRUE? Ha igen, akkor nem értem miért nincs nagyobb hírverés körülötte.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #19901 üzenetére
Nemtom, de balesetveszelyes és elég drága a pia is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest