Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #20191 üzenetére
Nem játékot adnak mellé, hanem élő szereplőket...
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #20191 üzenetére
Meg jár hozzá +3 cm az e-péniszhez, csak ez a hirdetésből kimaradt.
üdv, föccer
-
Cheesy
őstag
-
-
-
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #20181 üzenetére
Mennyi lesz az ára?
lap cpu ?smiti Komplett gépet(is) hirdetem
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
robogos10
senior tag
-
robogos10
senior tag
Gépemet árulom 100an látták de rá se finganak
Ennyire szar ez a gép? -
Bjørgersson
félisten
Még öt nap.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #20168 üzenetére
Tudni nem tudtam, csak annyit, hogy ez gyakorlatilag a ram-árak alja, innen előbb-utóbb csak feljebb fog menni, de, hogy ennyivel azt azért nem godnoltam volna.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #20165 üzenetére
Nekem volt 2x8GB-m is, de már eladtam.
Akkor voltam hülye, amikor az iponban akciós 2x4GBs Predator kitekből nem táraztam be annó, vagy 10 párat 9,9k-s áron -
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #20165 üzenetére
Én is akkor vettem még, mikor 12k körül volt a 8GB 1600-as Corsair. Ráadásul úgy, hogy a garilevélen konkrétan ki van írva a 10 év garancia.
-
Mercutio_
félisten
Hm, nézem a ram árakat, és csak lesek mint a lukinyúl, az apró is vicc
-
Sdi
addikt
válasz
Bjørgersson #20162 üzenetére
Hát egy kicsit összecsapták
-
Sdi
addikt
válasz
Bjørgersson #20160 üzenetére
Mi nem volt benne tiszta ? Egyébként már nem is igazán emlékszem rá, csak az emberi butaság és rosszindulat maradt meg bennem a filmből, amikor néztem, helyenként nagyon felidegesített.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #20157 üzenetére
Nem és szerintem nem is fogom.
-
Sdi
addikt
válasz
Bjørgersson #20157 üzenetére
igen
-
Bjørgersson
félisten
A vadászat című filmet látta közületek valaki?
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #20153 üzenetére
GTX680!
-
F e Z o
veterán
Így van sima 280. 52k LeC-nél, zsír új 2 év garral, a 760 kicsit drágább, s teljesítményben nem sok van a kettő között. Az AMD felé billenti a mérleget a 3GB vram, az nVidia mellé a driverek. Augusztusig van még idő dönteni.
Smiti : Kellenek Neked 140mm-es ventiket venned.
(#20150) Mercutio_ : Besírok némelyik hirdetésed címén.
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Mi a franc ez a pangás a HW piacon
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #20145 üzenetére
Jah, ha cél nélkül fórumozol, akkor meg azért.
Tudod, van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka.
Erre esetleg valaki?
üdv, föccer
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #20142 üzenetére
Célod elérted, akkor mehet a fektetett 8-as?
-
Bjørgersson
félisten
10000 szakmai spam.
-
Mercutio_
félisten
válasz
F e Z o #20138 üzenetére
Nagy mákja volt, minket felújítás után 2 hónappal áztattak el úgy, hogy egyetlen szobát kivéve állt a víz a padlón és mindezt éjjel 2-kor, a köcsög grupama (akkor még otp garancia, de azóta sem változott semmi) több hónap levelezés után is csak annyit fizetett ami a festés / tapétázásra is épp csak elég volt, a laminát parketták ára + munkadij saját zsebből ment
kovy29:Légkondi
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz
Mercutio_ #20137 üzenetére
Az ilyen eláztatásról jut eszembe. Kollegám még Cegléden lakott, egy kis víz lejött valamelyik fenti szintről, de alig látszódott. Ez a süket összevissza mocskolta a fürdőszobáját, a biztosító meg kiperkált neki egy rakat lóvét, amiből kifestette az egész lakását. Persze ez a ritkábbik eset...
Laktam 10 emeletesben és 4 emeletesben is, azonban én is a kertes ház híve vagyok, az is falun, csendben, nyugalomban.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #20136 üzenetére
Látszik, hogy síkföldön/kertesben nőttél fel
Majd amikor felnyomják a lakásod és /vagy elaztatott párszor néhány felső szomszéd rá jössz, hogykközéptájon a legjobb lakni emeletesben -
Mercutio_
félisten
válasz
Bjørgersson #20131 üzenetére
Amíg jó a lakóközösség jobb is, de ha 2-3 hülye lakó van, vagy akik utálják egymást már ott is szopóroller
Rokonok szemben a 6(?) emeletesekben laknakmennyi arra egy pecó mostanság?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz
radi8tor #20122 üzenetére
Irigyellek. Nekem sajnos ezek a csomagok elérhetőek csak.
Illetve a T-Home kisebb/drágább csomagjai. -
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #20118 üzenetére
Na ja. Jól emlékeztem, hogy a fiam lehetnél.
-
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #20120 üzenetére
Jaj... Kicsit fáj ez az ár...
(#20121) perge666 : Jó áron adod a Rumblepad 2-t. Nekem is van egy már vagy 5-6 éve, mai napig kifogástalanul működik.
(#20122) radi8tor1 : Nem is osztanám meg, az utp kábel egyenesen mehetne a gép gigabites lan portjába. Egyébként most már értem, miért csináltak nálunk Kétpón is nagyobb wifi csomagokat - 20/2, 10/1 -, a szolgáltatónk is a DIGI-től veszi a netet.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
F e Z o #20119 üzenetére
Én be fogok rá fizetni már csak kíváncsiság képen is.
Bár a routerem ki fog feküdni 220 mbitnél.Hűség nélkül 6700 Ft, de azt hallottam csak ott cserélnek lépcsőházban switch-et, ahol megrendelik a csúcs csomagot.
Gondolj bele milyen jó lesz ott a teljesítmény, ahol nem rendelnek csúcs csomagot és megkapja mindenki a 200/50-et. (jelenleg 100 mbites switchek vannak, a 200-as net garantált sebessége 80 mbit) -
-
Bjørgersson
félisten
válasz
F e Z o #20119 üzenetére
Nézd meg a Digi oldalát, felugrik majd valami.
Egyébként szerintem biztosan van nagyon sok olyan újgazdag, akinek már nincs is HDD a gépében, SSD-re való töltésnél meg jól jön majd az a plusz sebesség. Kérdés, hogy lehet-e akárhonnan olyan sebességgel tölteni. Na nem mintha a 100, 200 Mbps annyira lassú lenne.
-
F e Z o
veterán
Ha a diginél most kerül a 200/50 Mbit/s sebességű net 4500-be, akkor ezek se lesznek sokkal drágábbak. De kellhet valakinek egyáltalán ekkora net? Hétköznapi vinyók se nagyon tudják a gigabyites net elméleti max 125MB/s-os sebességét.
-
robogos10
senior tag
válasz
Bjørgersson #20116 üzenetére
Tippelnék
22-23 vagy? -
Bjørgersson
félisten
válasz
philoxenia #20114 üzenetére
Közel jársz.
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #20111 üzenetére
Szerintem egyszerűbb elmenni egy asztalosmesterhez, s bútorlapból 20-30k-ért olyat készít, amilyet Te akarsz. Egyébként Faterod hány éves?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
robogos10 #20106 üzenetére
70, elvileg Németországból hozták volna 4-5 hét gyártás után. Azt megjegyzem még, hogy négy falemezből és két fém lábból állt. Elhiszem, hogy német minőség meg a többi rizsa, de 70 ezer forintból komplett szekrénysort venni, és nem hinném, hogy az annyira szar minőség lenne, nem fog magától szétesni.
1929-ben születtem, idén töltöm a 85-öt.
-
-
smiti
veterán
Tegnap egy kedves barátomtól kaptam egy gépet, hogy ha gondolom leheljek bele életet, jó lesz odabentre melózni. Szerintetek megbírkózik egy Win7 vagy Win 8.1-el?
-
robogos10
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
Édesapával voltunk az előbb néhány bútorboltban, nézegetni számítógépasztalokat a Fractal házhoz.
Az utolsóban kitaláljátok mennyiért mutogattak nekünk asztalokat?
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia #20101 üzenetére
Más eszközökkel sajnos nem tudtam kipróbálni mert csak ez az egy készlet van mindenből. Amúgy a kábel és a TV is jó, mert az én gépemmel összekötve tökéletesen működik.
Az a baj, hogy már nincs időm szórakozni vele, mert ma vissza kell adnom a lapost.
De az is lehet, hogy az ilyenszutyokHP-ket inkább majd továbbirányítom sephi felé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!