- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Tegnap a helyi MM-ben jártam és futáshoz kerestem - fülre akasztós kialakítású - fejhallgatót, amilyet jó ideje nem találtam a hazai webáruházak kínálatában.
Valami hasonlót, mint ez a kínai Picun T6.Most 14 ezerért (22 ezerről leakciózva) ezt találtam: SBS Black Runner.
Nem új típus, de a célnak megfelel, pont olyan, amit kerestem.Tapasztalat (1 nap után):
Valódi üzemidőt még nem tudok mondani, a mai 2 óra 15 perces futásom még nem merítette le.
A töltési idő viszont tegnap tényleg 2 órát tartott, amennyi a leírásban van.Garmin órám van, azzal avattam fel. Akadálymentesen párosodtak.
Nem sokat vártam tőle, viszont meglepően jól szól és ha nem túl nagy hangerővel hallgatom, akkor még a környező zajokat sem nyomja el teljesen - ez is fontos a számomra, mert városban, forgalmas helyeken, többnyire járdákon, kerékpárutakon, ezek hiányában néha út szélén szoktam futni.
A fejhallgatóról az óra minden zenehallgatási funkciója (PLAY/PAUSE/NEXT/PREV/VOL+/VOL-) vezérelhető. Viszont az óráról állítva a hangerőt az nincs hatással a fejhallgatóra. Mondjuk ez számomra nem nagy probléma.
Az első pár méteren előfordult - 10 emeletes épületek közelében -, hogy beszaggatott az épp hallgatott zeneszámnál. Valószínűleg az órát lefoglalta, hogy megfelelő GPS jelet találjon. De később már nem ismétlődött meg a jelenség.Egyelőre LIKE.
Nem mellesleg van benne egy MicroSD kártyafoglalat, mert önmagában is tud MP3-akat lejátszani.
FM rádió is van benne, de a helyi városi rádión kívül csak egy országos csatornát tudott befogni.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
a2d2
addikt
válasz cicur99 #4297 üzenetére
Tényleg totál egy gyártósornak tűnik mindegyik. Még a keménytok is stimmel.
Igazából a 20 euro-s kuponnal a Boltune is 30-ba fájt szóval még az ár is kb ugyanaz.
Sógorom is vett egy Boltune-t, meghallgatta majd egyből vett munkához egy Boltune agybadugós készletet is (mondjuk ahhoz nem volt kupon).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
cicur99
tag
Én is kerestem a Boltune fejhallgatót az Amazonon. Valószínüleg ezeket is egy kínai cég gyárthatja és különböző neveken kerülnek forgalomba, hasonló műszaki tartalommal:
pl. Boltune, Taotronics, Utaxo, iTeknic.
Én az utóbbiból rendeltem egyet. Most próbálgatom.
CSR A64210 BT chippel + 2db AS3415 CVC chippel + 1 db PAM P8908 chippel szerelve.
A zajcsökkentése nekem meggyőző volt. AUX és BT jel nélkül is hatásos volt. Buszon utazva bekapcsoltam a cvc-t és mintha süketszobába tévedtem volna. Ami egy kicsit zavaró, hogy ez is mély-túlsúlyos, amit én nem szeretek. -
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Egy totálkáros autóból jutottam hozzá 2db Audi fejhallgatóhoz. Van itthon mini USB-USB kábelem, de ha gépbe bedugom nem tölti a fejhallgatót. Hogy próbáljam meg feltölteni máshogy? Illetve ha fel is tudnám tölteni, szerintetek működésre lehetne bírni telefonnal?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
mcs
veterán
Volt szerencsém kipróbálni az aktív zajszűrős ,,etalon" Sony WH-1000XM3at.
Úgy, mint vezeték nélküli megoldás valóban kimagasló, de a vezetékes MDR-1AM2esemmel képtelenség egy lapon említeni. Hiába tettem rá a legjobb LDAC bitrátát, az 1AM2 jócskán világosabb, részletesebb és szélesebb terű. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Vettem egy Bose Soundlink AE2 fejest. Teljesen kezdo vagyok bluetoothos megoldasokban. Az lehetseges hogy tv-n keresztul gyengebb hangminoseget eszlelek es kisebb hangerot tudok csak allitani mint mobiltelefonon? Vagy csak bekepzelem?
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
50e-ig tudnátok ajánlani valami jó hangú fülest? A kényelem és tartósság sem elhanyagolható szempont.
Köszi!
"csak a zene van"
-
Predator2
addikt
Helló
Olyan vezeték nélküli (BT) fejhallgatót keresek elektronikus zenéhez ami ki/be kapcsolható zajszűrős, igény esetén kábellel is üzemeljen (ha netán megpusztulna benne az akkumulátor).
Jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Árban nem írok semmit, mert nem tudom hol kezdődnek az ilyen fejhallgatók. Ami fontos lenne, hogy jó anyagokból legyen, mert sajnos jelenleg garanciában küzdök egy törött fejpántos fejhallgatóval. Külföldi beszerzés nem probléma.Mit/miket tudnátok ajánlani?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
baalco
tag
Sziasztok,
én is segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Milyen mikrofonos fejhallgatót (vezetéknélküli, de 3,5mm kábellel is lehessen csatlakozni) ajánlanátok az alábbi felhasználáshoz:
-Zenehallgatás telefonról (főleg elektronikus műfaj)
-Irodai használat (Skype hívások laptopról, telefonhívások)
-Kábellel TV-hez kötve film nézés (Sony KDL-40WE660)Nyilván a fenti együttes igények erős kompromisszummal járnak, a felsorolás nagyjából fontossági sorrend is.
Nálam ezek kerültek látókörbe, a keret kb.30ezer Ft, hazai beszerzés.
SONY WHXB700B
SONY WHCH700NB
PIONEER SE-MJ771BT-KKöszönöm a tanácsokat,
Baalco -
Revesz
aktív tag
Sziasztok,
Apósom szeretne egy fejhallgatót maximum 20.000 forintért. Én a sennheiser hd 350 bt-t ajánlottam neki ami most akciós az edigitalnál(26k), de hajthatatlan...
Nem akar több pénzt kiadni érte. Én meg nem tudok mást ajánlani jó szívvel.
Ti esetleg tudtok ebben segíteni?
Előre is köszönöm!Üdv.: Revesz
-
Novver
senior tag
Sziasztok!
Tévézéshez keresnék egy bluetooth fejhallgatót, mindenképp valami ismertebb és nagyobb márkát, de nem méregdrágát.
Esti-éjjeli filmezéshez sorozatozáshoz, hogy ne zavarjam páromat alvás közben a másik szobában.
Sennheiser Philips Sony vonalon gondolkodtam eddig.Tetszik a Sennheiser RS-175 / RS-175-U (fogalmam sincs mi a különbség) írtak róla jót és rosszat is egyaránt.
Az olcsóbbak sem tűnnek rossznak.
Philips PH805 is szimpi, bár jóval olcsóbb.Nincs szükségem semmi sallangra, még hangerőszabályzásra sem. Csupán egy fejhallgató amit lehet párosítani a Samsung TU8500-as tévémmel, van egy normális basszusa, és jó hangzású (nem doboz, etc)
Keret nincs, de az RS-175-nél többet nincs szívem kiadni érte, mert semmi szükségem drágábbra. Gyanítom hogy egy 30-40ezressel is tök jól megleszek.
Köszönöm!
Life is a game... The game is my life!
-
scream
veterán
Hali!
Feleségemnek keresnék valami nőies színben (nem kell csicsa, de ha lehet, akkor ne fekete legyen, fehér előny) BT-s, mikrofonos könnyű fejhallgatót, elsősorban itthoni felhasználásra.
Eddig egy Sony MDR-10RC-t használt, amit nagyon szeret, de sajnos nem BT-os, valami hasonló jó lenne.
Rendeltem neki egy Sony WH-CH510-et, de ez erősen alul marad szinte minden szempontból - egyedül talán súlyban nem - szóval megy is vissza...
Árban elsőre olyan 20-25e Ft körül gondolkoznék. Mit érdemes nézni?
-
Apollyon
Korrektor
Itt tisztázni kell pár dolgot, mert úgymond kétféle zajszűrésről beszélünk; nagyon leegyszerűsítve:
A noise cancelling a fejhallgató beépített mikrofonja által próbálja a kint lévő zajokat ellensúlyozni ellentétes hangfrekvenciákkal.Amit te szeretnél jelenleg és szerintem sokkal hatékonyabb, az a noise isolation, ami egy passzív megoldás, fizikailag elzárja a hallójáratodat a külvilágtól.
Ehhez olyan fejhallgatót kell választani, ami körülöleli a füled, hogy minél kevesebb zaj szűrődjön be. Ezekkel azért érdemes vigyázni, mert ha utcán mész és nem hallod az autókat stb. a forgalomban veszélyes lehet.A lényeg, ha választasz fejhallgatót, akkor noise isolation amit te keresel. Nekem is CH700N van, eddig amik voltak nekem, ez szűrte az egyik legjobban a zajt, egyszer majdnem el is ütött egy autó, mert nem néztem szét átkeléskor és a zene is elnyomta a zajokat (pedig nem hallgatok túl hangosan zenét)...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Sony WH-CH700N Bluetooth fullest. A zajszures nem ertem hogy mukodik, mivel ha bekapcsolom is hallom a mosogatogepet vagy az utcan az autokat. Nem az lenne a lenyege, h ezeket kizarja?
-
aktív tag
Sziasztok! Elsősorban Apple TV-ről néznék filmeket és alkalmanként telefonról, tabletről hallgatnék zenét. Az alacsony késleltetés miatt ezt a két fejhallgatót néztem ki.
Sennheiser HD 350 BT
MEE Audio Matrix3
Most mindkettő akciós. Melyiket volna érdemesebb megvenni? Esetleg más, hasonló opciókkal rendelkező fejhallgatót tudtok ajánlani kb. ilyen árkategóriában? ( egy kis plusz belefér ) -
dontpanic
tag
válasz MaCS_70 #4123 üzenetére
Szia !
Azt szeretném megkérdezni, hogy próbáltad-e már win10-es gépen skype (vagy MSTeams) alatt milyen hangminőséget produkál ?A mikrofonja használható és érthető a túloldalon is ?
(Sencor SEP 700BT)2 eszközt kezelő (laptop<->telefon ), vezetékmentes megoldás keresek leginkább irodai / homeoffice célokra.
Jelenleg a xiaomi telefonhoz kapott fülhallgatót használok erre, ami minőségben nekem erre a célra megfelel, de elegem lett, hogy hol az egyik hol a másik eszközön keresnek és cserélgetnem kell. A zárt és vezetékmentes fejhallgatók irányában keresgélnék megoldást erre.
Egy olcsó de nem egyből kukába való megoldás érdekelne. (olcsó húsnak ....)Esetleg mástól is szívesen veszem, ha tud ajánlani valamit.
- 2 eszköz kezelő BT , zárt fejhallgató (igazából ez indukálta az igényt)
- mikrofon érthető legyen a túloldalon (!)
- hosszú üzemidő
- nyilván nem árt ha közben a zenehallgatásra is az elmegy kategóriába tartozik
- a többi azt gondolom az én igényeimnek már csak extra. otthoni zenehallgatásra/filmekre sztereo vagy vezetékes rendszert használok)Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
A Sony WH-CH700N fülles mennyire sport barát? Lehet benne futni, vagy nem ajánlott?
-
a2d2
addikt
válasz Scarabeus #4262 üzenetére
Szerintem egy fejhallgató soha nem lesz annyira basszusorientált mint egy agybadugós.
Azokból tényleg hihetetlen mit ki nem lehet hozni a méretükhöz képest.
Ha a Sennheiser HD 350 kb hasonló karakterű a 4.50-hez akkor valóban az volt nálam is egyértelműen a leggyengébb a háromból amit próbáltam.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
RedCactus
senior tag
válasz Scarabeus #4263 üzenetére
Nem tudok mire gondolni, hogy nálad miért ilyen gyengék ezek a fejhallgatók. Az nem lehet, hogy maga a bluetooth-os eszközzel lenne a gond amivel próbáltad? Valami elállítódott, equalizer mondjuk... Jártam már úgy, hogy napokig tök sz@rul szoltak a fülhallgatómból a zenék mire rájöttem, hogy elállítva maradt a Samsung Sound Assistant-ban valami.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz Scarabeus #4262 üzenetére
Még mielőtt valaki azt hiszi csak 'hulladék gépzenét' hallgatok.. Szeretek én nagyon sok mindenkit, a Metallicától kezdve Enter Shikarin át egészen a Bagossyig és Halott Pénzig. Csak a basszus zene a fő műfajom. Viszont a Bagossy Valahol Itt-et is teszteltem. Ugyebár már az elején nagyon intezív basszus van benne, de a leginkább tetszetős rész nekem amikor is 3:00-nál szépen megy egyre mélyebbre és mélyebbre a basszus gitár.. [link] majd utána folyamatosan a számra jellemző tipikus lüktetés. Na most ez olyan szépen hallható a kis ezres forintos agybadugós fülessel, miközben középen az elektromos gitárt ugyanúgy kihallom, Norbi hangja krisztálytiszta.. A Sonykon meg egyátalán nem jött előtérbe a basszus gitár, most ez a vezeték miatt van, vagy egyszerűen más a hangkeltés módja és felfogása agybadugós - fejhallgató között?
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Scarabeus
aktív tag
Na srácok, voltam MM túrán.. és háát. 1 órán át próbálgattam a Sony WH-XB900N-t, appot leszedtem, bekalibráltam saját ízlésem szerint és egyszerűen nem... halk, és továbbra sincs átütő erő. Sennheiser HD 3.50 egyenesen siralmasan teljesített az én zenéimnél. A 100 ezres wh1000xm3-nél mintha kezdődött volna valami történés, de az már mégiscsak 6 számjegy. Ez a túra arra volt jó, hogy rájöjjek arra, hogy az én zenei ízlésemhez egyátalán nem a fejhallgató való, hanem az agybadugós fülhallgató. Az képes 'búgni' úgy ahogy én szeretem hallgatni a basszus orientált zenét. A vezeték nélküli fajtában még a Meizu EP-51 korszakban ragadtam le, az az én célomra még ezeknél a Sony fejeseknél is jobb. Szóval át is baktatok majd abba a topikba, ha aktuális lesz.
Vagy marad a már általam említett 1000 forintos alis agybadugós ami tökéletesen kiszolgál, egyedül a vezeték az ami zavar és útközben sétálva nem a legideálisabb, ezért gondoltam, hogy áttérek vezetéknélküli fejhallgatóra, csak hát nem jött össze..[ Szerkesztve ]
-
Tweaky
csendes tag
válasz hyperspace #4257 üzenetére
Megvan az alkalmazás de milyen beállításra gondolsz?
És neked még ambient módban sincs egy alap zúgás? Mert nekem akkor felerősödik, olyan a többi módban is csak halkabban. -
a2d2
addikt
Nem, ez most az amazon számlámon van, nem hinném hogy valaha is lejárna.
Amúgy sógoromnak mondtam ma, rendelt is egyből egyet
Amúgy a 50 euro is nagyon jó ár érte ha pl azt nézzük hogy a HD 4.50 30e volt (akciósan amúgy meg 50-60).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Srácok, most jön csak a legjobb: kaptam 20 euro ajándékot is az amazon egyenlegemre.
Magyarul a fejhallgató már csak 30 euro.
Beszarás, komolyan. 50 euroért is bestbuy volt nekem de így már nem találok szavakat rá
(egy 20 euro-s kis ajándékkártya is volt a csomagban, értékelést kellett írni csak a termékről, eddig vártam hogy felkerüljön az értékelésem az Amazonra).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Tweaky
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Sony WH-H900N h.ear on 2 fejhallgatót és az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy alapjáraton zúg? Itt nem a zajszűrésre gondolok, annak amúgy is inkább egy távoli vízeséshez hasonlít a hangja és ez elég halk is, hanem eszköztől függetlenül, ha bekapcsolt állapotban van, akkor van egy egész hangos állandó zúgás, kikapcsolt zajszűréssel is. Halk zenerészeknél vagy számok között nagyon zavaró.
Szóval kifogtam volna egy hibás darabot vagy felesleges kicseréltetnem, mert a többi is ilyen lesz? Van valaki másnak is ilyen modellje? Mi a tapasztalat? -
félisten
Végül megvettem a BlitzWolf BW-HP0, teljesen jó a felhasználásomra
Most látom már csk 13.000
De kéne neki valami tok is amiben tudom hordozni, van valami ajánlott? Jöhet ebay is.
[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
Ha valakit érdekel, most akciósan 25990.- a Sennheiser HD 350 BT. Eddig olyan 35000.- volt. Szerintem ennyiért nagyon jó vétel.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz #21346560 #3808 üzenetére
Szia! Végülis megtartottad a fejest? Én főleg basszus orientált zenét hallgatok, ezért nagyon szemezek ezzel a fejessel, csak a legolcsóbb ára is 45 ezer ft, amit meg sokallok egy fejhallgatóért. Volt akció Ipon-on, 33kért adták volna de természetesen a nagykerből nem tudták beszerezni...
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire hangos a maximum hangereje? Akár telefonról meghajtva, akár laptopról. Ugyanis én beleugrottam hasonlóan a2d2 kollégával egy német amazonról rendelt kínai csodába: Taotronics Soundsurge 85 [link] Azért nem a Boltune, mert én is eltántorodtam a 600g súlytól (ami akkor valójában fele annyi) illetve nincs a Boltuneban aptx ebben pedig van.
20 ezer forintban állt meg szállítással együtt, és hát a videó reviewek alapján többet vártam... Egyszerűen nincs az az átütő ereje, (főleg hangerőt keveslem) amit egy fejestől elvártam volna (könnyen, lehet, hogy akkor ez nem a 20ks budget ANC kategória..) Na meg a basszus sem az igazi, sőt, mondhatni feltolva is semmilyen számomra, mivel ez nem basszus orientált fejes, mint pl. a Boltune.
Ennyit tud az ezer forintos alis Plextone M41 agybadugós füllhallgatóm.
Még jó, hogy Amazonon a DHL ingyen visszaviszi 1 hónapig, tehát minden bizonnyal visszaküldöm mert nem jelent minőségi ugrást nekem ez a kis fejes.
A Sony WH-XB900N fejest kilehet próbálni a magyarországi MediaMarktokban? Most már mindenképp tennék egy próbát mielőtt rendelek egy másikat, hogy olyan-e amire számítok. Aztán, most ott éppen a legolcsóbb, 45 ezer ft, lehet bevállalom (bár az nekem sok kicsit.. )"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
törölt tag
Sziasztok. Van egy Pioneer ms7bt fejesem. Tegnap még feltöltöttem, de ma már nem vesz fel töltést. Több kábellal is próbáltam. Csatlakozó tiszta, mint a hímestojással úgy bántam vele, de azért megtisztítottam. Semmi eredmény.
Még van valamennyi kraft benne (pontosan nem tudom mert eddig semmi nem jelezte a töltési szintet) de ha lemerül akkor annyi neki.
Van valami ötlet amit megpróbálhatnék? -
sinclair2
csendes tag
Skullcandy venue elég jónak tűnik eddigi tapasztalataim alapján, jó vétel volt!
Viszont néhány kérdés: nem lehetséges azt valahogy megcsinálni, hogy alapból connectol bluetoothon keresztül, aztán csatlakoztatom jack-kel, és miután kihúzom a jacket automatikusan connectoljon bluetoothon újra? Ne kelljen megint bekapcsolni, aztán átváltani ANC offra... Ide kapcsolódik még egy: nem lehet default beállításként azt csinálni hogy ANC off módban induljon el?
Kicsi technikaibb kérdés: miért van az, hogy jackkel csatlakoztatva ennyire halk? Gondolom mondjuk azért, mert akkor az egész kikapcsol, jack-kel meg valami nagyon alap áramkör megy/hangszóró(rész) szól, és csak a jacken keresztül jövő energiából gazálkodik. Gondolom ezt nem lehet sehogyse meghackelni. Kár, hogy nem úgy csinálták meg hogy a jackből jövő jel mellett is bekapcsolt üzemmódban van a fejhallgató és ugyanolyan élmény vele hallgatni, vagy legalább az opciót megadni erre. Nem lett volna túl nehéz.Ha esetleg tévednék, vagy valaki tudna még egy kis infót ezzel kapcsolatban megosztani, annak nagyon örülnék! (keresgélni még lusta voltam, meg nagyon úgy látom kénytelen leszek ezt elfogadni, ezért lehet kár is lenne, ide meg amúgy is írtam volna )
-
sakal83
addikt
Tudja esetleg valaki arra a valaszt hogy ket bluetoothos fejest egyszerre tudok hasznalni lg c8 tv-n?
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #4241 üzenetére
Egyszer azért, mert egyébként sokkal drágább, másodszor mert nekem is van ilyen. (ha picit drágább lenne, nem ajánlanám, de ennyit nagyjából megér!)
Nem utolsósorban a basszust szépen tudod szabályozni a hozzá tartozó programocskával! -
a2d2
addikt
Na ígértem egy részletesebb leírást csak nem volt még rá időm.
Kicsit féltem mikor olvastam hogy mélyközpontú a fejhallgató, de szerencsére az első próbánál kiderült hogy ez nem a magas rovására megy. Out of the box úgy szólt hogy eszméletlen. Nem vagyok EQ párti, itt szerencsére felveszem csak a fülest és élvezem minden pillanatát.Dobok fel pár összehasonlítós képet. Emellett a Sennheiser is és a Doqaus is játékszernek tűnik (utóbbi ahányszor feltettem a fejemre recsegtek a műanyagok is kicsit).
Külön kiemelném még a fejpánt párnázottságát. A Sennheisernél volt nagy problémám vele. A Doqaus sokkal jobb volt ezen a téren, itt meg még rátettek egy lapáttal:Próbáltam ugyanazokkal tesztelni mint eddig:
BBC - Olyan Ő
Rendben volt minden, vokál, hegedű, basszus nagyon szépen bejön fél perc körül.Miley Cyrus - Wrecking ball
Nem folytotta le a csaj magas hangját, zongora is tisztán szóltSzabó Balázs bandája - Bájoló
Ez nagyon tiszta szám és nagyon jó minőségben van felvéve. Kár hogy az előzőekkel nem teszteltem. Minden apró hang a helyén van.ByeAlex - Az én rózsám
Az összes kis kattanás, zizegés eszméletlen tiszta volt, egy igazi hangorgazmusMetallica - Welcome Home (Sanitarium) és Fade to black
Ezeknél most nem éreztem azt az áttörést mint a többi számnál. Talán nem a legjobb alapanyagok teszteléshez pedig nagy kedvenceim.
Egy élő koncertfelvételen sokkal jobban lehet élvezkedni: [link]
Mélyet most külön is leteszteltem:
Metallica - The day that never comes
Az elején nagyon durván "bekopogtat" a dob, aztán a torzított gitár után a tisztább gitár mikor bejön az eléggé hidegrázós volt. Pedig nem a kedvenc Metallica számom.Intim torna illegál - Vágjál lyukat a kádba
Iszonyat durva a dob itt is az első másodperctől. Mennyiségi és minőségi is a basszus.Lipsync-et megint a Slipknotos sráccal teszteltem: [link]
Nem tapasztaltam zavaró késést. Ugyanazt hozta mint a Sennheiser és a Havit. Nyoma sem volt szerencsére a Doqaus-os fél másodperces csúszásnak.
Az akkusztikus gitár baromi szépen szólt benne.+ hangzása minden tartományban remek
+ ár/érték arány
+ kényelem
+ késleltetés
+ BT 5.0
+ izoláció
+ anyaghasználat
+ ANC is van benne akinek fontos szempont
+ ANC-nek külön gombja van, működik vezetékes módban is
+ minőségi kiegészítők, keménytok + elvileg 30 hónapra kiterjeszthető garancia (majd tesztelni kell a beválthatóságát)- melegíti a fülemet
- lehet nem kapcsol ki magától ha nem kap jelet (majd még tesztelem)
- ANC bekapcsolása mellett egy icipicit változik a hangképe de lehet ez normális.Szerintem ez a fejhallgató ennyi pénzért csalódásmentes. Vagy inkább úgy fogalmaznék hogy aki ebben csalódik 50 euróért az a Sennheiserben kb kétszeresen csalódna dupla ennyi pénzért.
@zsolti_20: neked is ajánlom ezt 15-20 körüli összegért.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
törölt tag
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Filmnézéshez és néha játékhoz(itt jack-el is használhatom) keresnék BT fülest,Over-Ear.
Max 40k értékben magyar vagy külföldi rendelés is lehet.A filmek tv-ről vagyis Beelink GT1 Ultimate ről mennek és erre is kapcsolódnék bt-al.(Eddigi legjobb fülesem Audio-Technica ATH-M40x volt de már nincs meg). Filmek amik inkább anime Flac stereo,dts hdma szokott lenni, premier filmek ami 5.1 truehd,dtsdhma.Amiket eddig néztem:
Sony WH-CH700N
JBL E65 BT NC
Philips SHD8850
Pioneer SE-MS7BT
Sennheiser HD 4.40 BT
Audio-Technica ATH-SR30BT
Edifier W830 BT
Audio-Technica ATH-ANC500BTSzóval van pár versenyző,kipróbálni nem tudom őket "falu"
-
zsolti_20
senior tag
A linkek atiranytanak mas helyre. Ide is bemasolom amit a masik topikba irtam.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon, utcán, utazás közben néha
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
elsősorban otthoni zene hallgatás, filmezés laptopról
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
kb 13ezer ft körül gondolkodunk, de ha van sokkal jobb mondjuk 20-22ezer körül akkor nem probléma kicsit többet rászánni
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Hangzás az lenne a legjobb, ha szépen kiadná a basszust. Én egy pioneer HRM7 fejhallgatót használok, de a beatseknél sokkal jobbnak tartom a mély hangzást.
8.) Honnan vásárolnál?
internetről bárhonnan
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Nem volt még soha vezeték nélküli fejhallgatóval dolgom, így nem tudom hogy ez bluetoothról vagy USB-ről működik. De telefon esetén bluetooth kapcsolat, laptop esetén szintén.
Egy extra dolog még, Legyen kisebb mint a fentebb említett pioneer, mert leesik a fejéről.
Remélem nem hagytam ki semmit sem. Köszi! -
félisten
válasz szabonagyur #4215 üzenetére
Erre semmi ötlet?
-
Scarabeus
aktív tag
Oh ez pech, pedig vártam.. Régóta akciós ez a fejes? Van esély, hogy szépen visszamegy 60 euróra közben? Lehet berendelem én is látatlanba, amazon buyer protection hogy működik? Ingyen visszaküldhetem ha nem gyere be?
-
-
sinclair2
csendes tag
Köszi a választ! Igen, ezzel szerencsére tisztában vagyok, a karantén alatti home office miatt kénytelen voltam utánakeresni hogy mi a fenéért romlik ennyit a hangminőség miközben callban vagyok. Elsőnek azt hittem csak Jabra "hiba", de nem. Külső mikrofonnal tervezem használni. Köszi a megerősítést!
Remélem ez az átlagos usb bluetooth adapter elég lesz neki.Viszont a késleltetésre kíváncsi leszek. Elég kompetetíven játszom (a jó öreg Starcraft ) , úgyhogy számít. Legrosszabb esetben jacket bedugom játszáskor, szerencsére ehhez van, ha nem néztem be valamit.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz sinclair2 #4227 üzenetére
Ilyenem van, néha használom a fejhallgatóval is, működik, nem érzem, hogy rossz lenne. Viszont neked is leírom, amit már sokaknak: ha csak 1 irányú hang kell, akkor jó a BT, ha már beszélgetni is szeretnél, felejtsd el. Mindegy, hogy milyet, jelenleg minden BT fejhallgató a handsfree vagy handset profilt használja 2 irányú hangra, ami madzaghoz ragasztott konzervdobozok szintjén van. Beszélgetésre, csak és kizárólagosan hang hívásra bőven jó, de a játékot így hallgatni felér egy kínzással. Venni kell egy asztali mikrofont és arra állítani a bemenetet vagy nem bt wireless fejhallgatót.
@pruzsi Ez neked is szól kicsit. Játékra szerintem ne, csak ha singleplayer vagy 0 mikrofonhasználat, esetleg jó neked az asztali mikrofon. Játékra (és szerintem filmre is) alacsony késleltetés kell, ami nagyon nem a 15k kategória árban.
[ Szerkesztve ]
-
sinclair2
csendes tag
Végül skullcandy venue-ra esett a választásom, több időt keresgélésre már nem tudtam eltölteni. (Remélem jó lesz! Ha nagyon nem, akkor visszaküldöm...)
Viszont mivel PC-hez lesz a dolog ezért veszek bluetooth adaptert is. Aki ért ehhez, az adapternek miket kellene tudnia, hogy abból fakadóan hangminőségromlást ne tapasztaljak?
Előre is köszi!(első körben ezt néztem ki: https://www.bluechip.hu/termek/asus-usb-bt400 )
[ Szerkesztve ]
-
Scarabeus
aktív tag
Behúzva már 16:49kor! Valaki akinek van ilyenje, megtudná osztani a tapasztalatait? Mennyire kényelmes a fejes egy 2 órás zenehallgatáskor? Milyen a hangzása? Apple Musiccal elég egy ilyet meghajtani, vagy FLACkel érdemes etetni? Viszont ha nem sokkal lenne jobb, mint az 50 Eurós Boltune, akkor nem biztos, hogy megtartom. Mégiscsak duplaannyiba kerül a Sony, vajon duplaannyira is jó? Bár most nézem, ez csak német nyelvterületre rendelhető.
[ Szerkesztve ]
-
-zaki-
tag
-
Scarabeus
aktív tag
Köszi szépen a véleményedet, mindenképp hasznos volt. Igazából nem nagyok a füleim, de ha azt mondod, hogy ez nem az a 'basszus origa' amit én keresek (Dzsúdlót most hallottam meg a hétvégén, valami eszméletlen számomra) akkor inkább nem adnék ki érte 50 ezer forintot. Plusz az 50 euró még mindig határozottan kellemesebb ár lenne nekem is egy fejesért, meglátjuk a2d2 kollégia mit szól hozzá a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Scarabeus #4219 üzenetére
Akkor mondom az én véleményemet, HD4.50-et használok február eleje óta. Ha nem túl nagyok a füleid, akkor nem nyom a fülpárna, a felső pántot pedig soha nem éreztem, hogy bármikor is szorított volna vagy alatta a fém alkatrészek érződnének. Ha kézzel benyomom és ez a célom, akkor igen, de rendeltetés szerinti használatban semmi baj nincs vele. Viszont nem az az extra mélyben, amit te keresel. Arra talán a Sonytól valami XB lenne a jó, azzal nekem vissza kellett venni a basszusból, hogy élvezhető legyen. ANC mellett pedig ritka, hogy kell a 80-100% hangerő, a HD4.50 irodában 25-30% körül már nagyon jól teljesít, utcán meg mindig lesz olyan zaj, ami kiszűrhetetlen, de alapvetően ott sem kellett még 60-70% fölé mennem, hogy tisztán halljam a zenét/podcastet.
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Tudtok ajanlani olyan fej vagy fulhallgatot ami kizarja a szomszed zajongasat?
Aktiv fulhallgató vagy fejhallgatot keressek, olyan max 30e ertekig ha elerheto. Koszonom elore is -
a2d2
addikt
válasz zsolti_20 #4220 üzenetére
Kicsit kevés az info
@pruzsi: Én is ezeket a kínaiakat tesztelgetem. Ha csak zenére kell akkor a Doquaus Care 1 35 euróért jó vétel lehet (én most küldöm vissza mert VR-hoz is használnám meg alkalmanként filmezéshez). Holnap érkezik egy másik amiről csipa jót olvastam (beleértve a késleltetést is), arról írok majd pár sort.
-
zsolti_20
senior tag
Jó reggelt emberek,
Valaki esetleg tudna ebben segíteni?
[link]Köszönöm!
-
Scarabeus
aktív tag
Szuper, köszi szépen a gyors reakciót, akkor a 4.50et el is vettetem. Ne legyen kényelmetlen egy fejhallgató.
Az 50 eurosra mindenképpen kíváncsi vagyok, ugyanis nekem fontos szempont az ANC. A mélyekre van kihegyezve sor pedig csak zene füleimnek.
Természetesen ráér még, egyátalán nem sürgős. Meghallgatom a beszámolód és aztán ha pozitív az összképed lehet bepróbálom én is. Üzemidő körülbeül mennyi lehet egy ilyennek? 5-6 órát képes üzemelni 80-100% hangerőn NC ON?[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Scarabeus #4216 üzenetére
Sennheiserrel nagyon vigyázz, én 30e-ért vettem a 4.50-et kb egy hónapja de két nap után ment is vissza. Iszonyat kényelmetlen minden szinten: fülpárnában 3cm széles a kiképzés, fejpántja nyomja az ember fejét fent (vékony a borítása és kiérződnek a fém alkatrészek). Emellett a magas hangok sem az igaziak.
Ezután rendeltem egy Doqaus Care 1-et (35 euro), ez kényelmesebb és kicsit jobban szól mint a Sennheiser, viszont filmezéshez a késleltetése nagyon magas (annyira hogy a régi BT 3.0-s fülesem nagyon leveri ebben).
Itt írtam róla: [link]
Elvileg holnap érkezik ez (50 euro): [link]
Ennek elvileg jó a késleltetése, a kényelme, az anyaghasználat, jó benne az ANC, és a mélyekre van kihegyezve (sajnos ezt későn olvastam, meglátjuk majd mit tud vokálnál).
Írok majd róla pár sort hétvégén ha ráér addig.[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Filmekhez/játékokhoz 15ezer ft körül tudnátok ajánlani bt fejhallgatót teljes fül körbeöleliÉn ezeket hoznám persze csak árukereső * alapján(lehet nem mind öleli körbe a fület ránézésre nem mindíg tudtam eldönteni)
BlitzWolf BW-HP0
Skullcandy Riff Wireless (S5PXW)
Energy Sistem Headphones 2
Edifier W800BTAli:
Ausdom ANC10
Mixcder E9
Anker Soundcore Life Q10
Meidong E7Bvagy más
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok! Bestbuy bluetooth zajszűrős fejhallgatót tudnátok ajánlani? 30k környékén, A Sennheiser HD 4.50 2 meg 3 éve is volt 35kért edigitalon nagyon sokáig, aztán most meg 55k alatt nem lehet kapni... Szóval valami hasonlóra gondolnék.
Elsődlegesen zenehallgatásra lenne telefonról meghajtva. Elektronikus zenét kedvelem, de nem a trasht, hanem a mély basszusokkal operáló Trap műfaj az abszolút favorit. Tehát a basszus a legfontosabb szempont a fejesben, természetesen ha EQ-val lehet csak rá tolni az sem baj.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sajnos még mindig BT fejhallgatót keresek, használható mikrofonnal.
Volt ajánlva ez a BLITZWOLF® BW-HP0 de egy tesztben lehúzták nagyon a mikrofont.
15e Ft-ig mit lehetne még megnézni? Csak hazai rendelés.
-
persil
nagyúr
-
deadbody
tag
Üdv, tudna valaki ajánlani 10e alatt megbízható bt fülest, zenehallgatáshoz kéne leginkább rap/hiphop zenéhez, valami ményebben orientál érdekele leginkább ha van.
Előre is köszönöm. -
Beleth
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headsetet használok. Szeretnék wirelessre váltani. Kinéztem egy Corsair HS70-es modellt. Megfelelő választás lehet gamingre? Vagy tudtok mondani ebben az árkategóriában (max 50k) jobb modellt?
köszönöm. -
RedCactus
senior tag
válasz milkabrams #4208 üzenetére
Értem, köszi. Még így is megérheti, bár elég rizikós, hogy mit küldenek.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Sennheiser HD 4.40 BT
már nem lesz többet kapható ahogy nézem minden hazai áruházból eltűnt és pont ilyet akartam venni. -
sinclair2
csendes tag
Bocsánat ismét a dupla posztért, egyszerűen nem értem miért nem lehet x perc után szerkeszteni a hozzászólásomat, de ebbe most ne menjünk bele.
Szerintetek ez a bose soundlink 160$ért mennyire jó? : https://www.bose.com/en_us/products/headphones/over_ear_headphones/soundlink-around-ear-wireless-headphones-ii.html#v=soundlink_ae_headphones_ii_black
Van esetleg valakinek tapasztalata róla?
Előre is köszi!
szerk.: Ja most látom, hogy ez nem is active noise cancelling, a fenébe. Bár nem kritikus pontja a követelményeknek de azért nem lenne rossz...[ Szerkesztve ]
-
sinclair2
csendes tag
https://www.ebay.com/itm/NEW-Sony-MDR-1000X-Wireless-Noise-Canceling-Headphones-with-Bluetooth-RefNo-3023/193485684338? - Ez szerintetek átverés? Enyhén szólva olcsó 33kért, míg máshol 100ért lehet kapni...
szerk.: Amúgy esetleg valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalta? : Panasonic RP-HTX90BE
( https://www.amazon.de/Panasonic-RP-HTX90NE-K-Cancelling-Sprachsteuerung-Akkulaufzeit-Schwarz/dp/B07NLQ4P8W/ref=sr_1_3?crid=37AVOG10NJDQK&dchild=1&keywords=kopfh%C3%B6rer&qid=1591610634&refinements=p_n_style_browse-bin%3A1602350031%2Cp_36%3A389303011&rnid=389294011&s=ce-de&sprefix=headphone%2Caps%2C180&sr=1-3 )[ Szerkesztve ]
-
válasz vargatamas90 #4200 üzenetére
Olvass vissza kicsit, ez nem a fejhallgató hibája, gyakorlatilag minden BT fejhallgató rosszabbul szól, ha a mikrofon is megy, legfeljebb abban van eltérés, hogy mennyivel rosszabbul.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
RedCactus
senior tag
válasz milkabrams #4202 üzenetére
Azt írja, Magyarországra nem szállít.
-
milkabrams
őstag
Ha valakit esetleg érdekel [innen] szereztem be az ath fejest. Egy fehér kartondobozban kaptam tökéketesen újszerű állapotban a tartozékaival együtt.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
lo_jo
senior tag
válasz vargatamas90 #4200 üzenetére
Rádiós lesz, amit keresel, de az ugye saját usb dongle-lel csatlakozik a pc-hez. Nem tudom, hogy van-e olyan, ami rádió+bt, hogy telefonnal is jó legyen. Szerintem legyen egy rádiós a pc-hez és a hd 4.50 maradjon a telefonhoz. Nekem munkahelyi zenehallgatásra + conf hívásokra van befogva, ott ugye nem szól mellette más, így nem zavar a handsfree. Az viszont minden bt fejhallgatónál ilyen lesz, szabvány profil szabvány sávszéllel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Spórolós topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest