- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Itt tisztázni kell pár dolgot, mert úgymond kétféle zajszűrésről beszélünk; nagyon leegyszerűsítve:
A noise cancelling a fejhallgató beépített mikrofonja által próbálja a kint lévő zajokat ellensúlyozni ellentétes hangfrekvenciákkal.Amit te szeretnél jelenleg és szerintem sokkal hatékonyabb, az a noise isolation, ami egy passzív megoldás, fizikailag elzárja a hallójáratodat a külvilágtól.
Ehhez olyan fejhallgatót kell választani, ami körülöleli a füled, hogy minél kevesebb zaj szűrődjön be. Ezekkel azért érdemes vigyázni, mert ha utcán mész és nem hallod az autókat stb. a forgalomban veszélyes lehet.A lényeg, ha választasz fejhallgatót, akkor noise isolation amit te keresel. Nekem is CH700N van, eddig amik voltak nekem, ez szűrte az egyik legjobban a zajt, egyszer majdnem el is ütött egy autó, mert nem néztem szét átkeléskor és a zene is elnyomta a zajokat (pedig nem hallgatok túl hangosan zenét)...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
stellaz
veterán
Én most vettem egy LG Tone Active+ HBS-A100 nyakpántos fülhallgatót (in ear). Vízálló, kihúzható kábelei vannak (ez külön jó, ha csak egy füledbe akarod bedugni), jól nyakban marad, kifejezetten szépen szól. Ami elég extra benne, hogy van külső hangszórója, zajosabb (forgalmas út mellett) környezetben zenére nem elég hangos, de podcastekre még úgy is jó. Ha viszont nincs akkor zaj, akkor zenére is simán lehet használni a külső hangszórót utcán is, egész kellemesen szól.
-
haris
őstag
Hát ha így gondolod, és fejhallgatót szeretnél futáshoz, akkor én szétnéznék ebayen, gearbest-en. Vannak elég jó áron. Azt kevésbé sajnálnám ha leesik.
De gondolom nektek különösen fontos a súly....
Hát nem tudom. Ilyen tapasztalataim nincsenek.
bluedio t3
Ez most akciós, jó áron van, állítólag jól is szól, de elég nehéz.bluedio t2 plus
Ez könnyebb, talán jobb lenne sportolni, a hangját dicsérik az ár kategóriájában, de ez most nem akciós. Ki kéne fogni egy klassz árat.Persze nem mondtad hol vennéd.
[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest