Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz bbsofficial #3798 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
szucstom
őstag
válasz LógaGéza #3795 üzenetére
Én Sony/jbl vonalon kerestem, de mikor ezt megláttam és elolvastam róla a tesztet, megtetszett. Most próbálgatom, egyelőre nagyooooon szuper. Az aktív zajszűrő kitűnően működik, szerverterem mellett csak azt bekapcsolva már nagyobb a csend
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
LógaGéza
veterán
Sennheiser HD 4.50 BTNC az eDigitalban 34990-ért.
Én még 30-ért vettem ugyaninnen, de ez is elég jó ár érte - ha valaki ilyet keres."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Múlt héten kértem itt tippet vásárlásra, végül ezt vettem:
Panasonic RP-HTX80BE-HA teljesség kedvéért, ha esetleg más is gondolkozna rajta:
Nagyon kényelmes és könnyű, el is felejtem sokszor hogy a fejemen van. Nekem elsősorban a napi több órányi telefon meetinghez kellett, arra nagyon jó, és én is teljesen tisztán hallatszok.
Viszont, zenehallgatáshoz szerintem kicsit gyenge lenne (nekem most nem ez volt a szempont), nem tudom más fejhallgatók ebben az ársávban mit tudnak, én viszonyítani M50x/DT770-hez tudok, de azok nyilván drágábbak.És akkor a probléma része: szerintem sikerült kifognom egy hibás darabot, mert hogy nem tölt 50% fölé az akksi. Füzete szerint 3.5 óra alatt kellene teljesen feltölteni, nekem egy nap után se ment 50-nél feljebb.
Mivel a munkához kell napi szinten és nincs időm a garanciáztatást kivárni, online rendelés volt, szóval elállási jog miatt visszaviszem inkább.
Zavar, hogy zenehallgatásra gyengének érzem, ezért egy Sennheiser HD 4.40BT-t rendeltem helyette. Drágább mint amit eredetileg rászántam, de abban bízok ha már ennyivel többet ráköltök, nem lesz az a kompromisszumos érzésem.
Ezzel valakinek van tapasztalata, jó választás volt? Mivel ez meg nem átvehető csak rendelésre, míg megérkezik, még mindig rendelhetek addig mást, ezen a kettőn gondolkoztam még:https://ipon.hu/shop/termek/philips-tash402-actionfit-fekete/1806145
https://ipon.hu/shop/termek/audio-technica-ath-anc500bt-fekete/1796251Az Audio Technica majdnem tök ugyanannyi mint a Panasonic, nem tudom minőségben mennyivel lenne jobb, a Philips-et azért írtam ide mert mint márkával jók a tapasztalataim, de audio cuccom sose volt amúgy Philips.
Esetleg ha így 30K-ig valaki tud ajánlani best buy-t, szívesen veszem.Köszönöm
-
milkabrams
őstag
Milyen hangja van az akg n700nc fejesnek?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
BullZeye
veterán
Telefonálásra hibátlan, de ott egyszerre tényleg csak telefonálás van, és gondolom Android jobban támogatja.
Windows 10-en ha játszom, és megy egy Teamspeak/Discord, akkor fájdalmasan rossz minden, és erre vártam, hogy BT 5.0 majd megváltásként megold mindent is...szomorú, hogy 60k-ért képtelenek megoldani a drivert hozzá.
Fejbeszélő - HD 4.50BTNC Hands-Free - használhatatlan
Fejhallgató - HD 4.50BTNC Stereo - szuper jó, de nincs mikrofonEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
válasz BullZeye #3786 üzenetére
Nem egészen. A zenelejátszáshoz A2DP protokollt használ valamilyen kodek-kel, de ott nincs mikrofon. A mikrofonhoz Hands-Free Profile (HFP) vagy Headset Profile (HSP) van ami kétirányú (audio és mikrofon), viszont ősrégi profil, ezért gyengébb a hangminőség, de azért telefonáláshoz megfelel. [link] A cikkben írják, hogy elméletileg a BT 5 lehetőséget ad ebben az esetben a hangminőség javítására - illetve ezt már korábban is megtehették volna tulajdonképpen, - de ehhez kellene valami szabvány, amit a gyártók használhatnak.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
thomeef
őstag
Rendeltem egy ilyet mert jó áron van és jókat írnak róla Az asszonynak lesz otthonra házimunka mellé. Valaki használ ilyet esetleg?
38490 Ft | Ák: 54280 Ft-tól...
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
BullZeye
veterán
válasz LógaGéza #3785 üzenetére
4.50BTNC-m van ami még BT 4.2 azt hiszem.
És amikor windows PC-hez kapcsolódik, akkor 2 profilt lehet választani, az egyik a Zene lejátszás sztereó a másik a handsfree headset.
Zenelejátszsánál nincs mikrofon, Handsfreenél az adatátviteli sebesség miatt a béka segge alatt van a minőség.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
LógaGéza
veterán
válasz BullZeye #3784 üzenetére
Én használtam már konferenciához (Zoom), és teljesen jó volt a hangminőség.
Ha pontosan megmondod mit szeretnél tudni, szívesen tesztelem neked."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
soldi3r
veterán
Ha mar kolcsonkersz, akkor en Sony WH-1000XM3-ra kernek. Az becsi repteren probalgattam oket, nekem jobban tetszett, mint a Bose, de azert az sem volt rossz. Aztan vegul JBL Live 650 BTNC-t valasztottam es egyelore nem bantam meg.
De ha bejott a Sennheiser, akkor miert nem nezed meg a HD 450-est?E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli fejhallgatót keresek. Elsődleges célom távoktatási szemináriumon való használat, így mikrofon fontos volna. Illetve light-os zenehallgatás, de nem vagyok vájtfülű szóval csak általános minőség az elvárt. Árban maximum 15-20e Ft-ot tudok most rászánni. Köszönöm a segítséget!Huawei P30, Dell E7440
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #3775 üzenetére
"Árban 20+/- 1-2e Ft-ra gondoltam"
Ez tetszik!
Szóval ha tudok 17e Ft-ért egy jót, akkor azt hagyjuk!
Miért nem írsz egy max. összeget, mondjuk max. 22e Ft. Kész... -
félisten
Sziasztok,
Fejhallgatót nézegetek, sima otthoni felhasználás, BT csatlakozás és mikrofon kellene.
Árban 20+/- 1-2e Ft-ra gondoltam
Tudom, hogy árban nem sok és kb 80-100e Ft kellene egy jobbra de ennyit szánok rá.
Ezek vannak a kalapban, de várok még tippeket
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
LógaGéza
veterán
válasz szucstom #3767 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt még az Alzával, hogy lekopogjam, bármi volt, mindig korrektek voltak. Ráadásul a mai helyzetben még jobb is, hogy szét van szórva jó pár csomagautomatájuk - bár ha nem BP környéki vagy, akkor ez neked nem előny
De tessék, lehet még pár helyen kapni hasonló áron: [link]"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
pkaresz
őstag
Szia!
Miért nem veszel még egy ilyent? (Sennheiser HD 380)
Én ezt tettem egy Sonyval!
Vettem egyet a lányomnak (nekem jó lesz, ha neki nem:-) kipróbálta, tetszett, vettem egy másikat is saját részre.
Mások a szinek, nem lehet keverni.https://www.sony.com/electronics/headband-headphones/mdr-zx770bt
Üdv: Karesz
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek 20-30 ezer forintos árkategóriában.
A felhasználási terület otthoni zenehallgatás, tömegközlekedés és edzés lenne. Tudtok valami tuti vételt mondani? Előre is köszönöm a válaszokat! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A gyermekem ugy dontott, hogy szuksege van a fejhallgatomra. Ez egy Sennheiser HD 380 PRO, amit nagyon szerettem, mert jo a hangja, es nem nyomja a fulem. Tudnatok ajanlani egy-ket helyettesitot, ami szinten ilyen nagyobb darab? Lenne ra mondjuk 60 ezrem. Azt szeretnem, ha menne drottal is, meg drot nelkul is, es ha ugy tolthetnem, hogy a fejemen van, es akkor sem melegedne nagyon. (Kollegam erre panaszkodott.) Munkahelyen hasznalnam, ezert jo lenne, ha jol szigetelne, es nem hallatszana ki, amit hallgatok. (Semmi kozuk hozza.) Jahh, nem lenne baj az sem, ha aktiv noise reduction lenne benne, de igazabol nem feltetel.
Ezt dobta fel a reklam a minap: Bose® QuietComfort® 35 II, de azert ez tul van a keretemen, es nem tudom, hogy megeri-e az ektra penzt. (De ha olyan jo, kerek kolcson anyamtol! )[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
blue_23
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek laptophoz:
- zajszűrő, jó basszus, tiszta hang, játékban megfelelő térhangzás.
Van olyan jó vezeték nélküli fejlhallgató, mint a vezetékesek?
Javasoltok kérlek párat?
Előre is köszönöm!Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
LógaGéza
veterán
Esetleg RF-es fejhallgatót veszel, annak általában van egy adója, amire tudsz csatlakozni Jack kábellel. Ez talán filmezésre jobb is lehet, ugyanis a BT-snek van késése, az RF-eseknek nem annyira.
Szerk.: Pl ez és ez szokott ajánlott lenni. Az utóbbihoz van egy szép kis dokkoló, amibe be tudod dobni tölteni a fejes, az előbbihez csak egy antenna van, és azt a hozzá adott kábellel tudod tölteni.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
lo_jo
senior tag
Van 2 lehetőséged:
-kábel: ekkor felesleges a BT, de olyat kell választani, amin van jack, gondolom ez nem érdekel
-BT jeladó: jack csatlakozó, aminek a "másik vége" a BT adó, erre csatlakozol a fejhallgatóvalFigyelni kell vásárlásnál, mert sok a "fordított" egyirányú, azaz ahol pl. egy nem BT képes lejátszó ezközt mentesítesz a kábeltől, pl. autórádióba vagy hangfalba dugva. Ez pl. mindkét irányba működik. Nincs saját tapasztalatom se a konkrét termékkel, se a komplett megoldással, de felmerül bennem a kérdés, hogy ez mennyi késleltetést ad a hanghoz, ha egy beépített BT adóval is már szinkronba kell hozni a kép késleltetésével.
Szerk.: Biztos van olcsóbb és jobb megoldás is, ez volt az első, amit találtam hirtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Ramos_
tag
Na megpróbálom újra, másképpen a kérdésem
Tudna nekem vki ajánlani egy olyan vezeték nélküli fejhallgatót ami:
- tud csatlakozni olyan nem okos lcd tv-hez, amin nincs BT, de van jack dugó
- alacsony árkategória, ha lehet 20 alatt
- filmnézéshez lenne használva, miközben a gyerek alszik, tehát nem feltétlen az elképesztő basszus és hangzás érdekel, hanem a praktikumextraként elmagyarázhatná, hogyan hangolom össze a tv-vel, BT nélkül
köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz szucstom #3758 üzenetére
Akkor esetleg egy HD 4.40BT-t is megfontolhatnál. Nekem nagyon bejött, jól szól, sokáig bírja az akksi, könnyű tárolni.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Ez a fejhallgató megéri az árát? [link]
Meg ha esetleg valakinek van JBL fejhallgatókkal tapasztalata, szívesen venném a tanácsot[ Szerkesztve ]
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
keke69
őstag
Még annyival kiegészíteném, hogy a fejhallgató kapcsol ki!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Sziasztok! Nem biztos , hogy ide vág de azért megkérdezem hátha valakinek van ötlete.
Egy jbl 400 bt fejhallgató és egy philips okos tv bluotooth kapcsolata 10 percenként megszakad. Fejhallgató újra be kapcsolás után megint működik de újra csak 10 pecig aztán megint megszakad a kapcsolat, és ez így megy a végtelenségig!
Esetleg van valakinek ötlete, hogy mitől lehet?
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
utgyuru
aktív tag
Köszi, szerintem akkor ki is esett.
Esetleg ezzel valakinek tapasztalat?
https://ipon.hu/shop/termek/panasonic-rp-htx80be-fekete/1689009 -
lo_jo
senior tag
válasz utgyuru #3751 üzenetére
XB650-em volt, 11 hónapot bírt ki, ahol a fejpánt felső része lehajlik a füles felső részére, ott mindkét oldalon eltört az egyik műanyag a kettőből. Napi használatban volt utcára telefonhoz, munkahelyen pedig laptophoz. Nem tudom, hogy ez kivédhető lett volna extra óvatossággal, de azért nem is nyüstöltem, vigyázok a dolgaimra. Telefonálásra viszonylag ritkán használtam, mert utcán nagyon szélzajos volt, de napi szinten volt vele call munkában, sosem panaszkodtak a hangminőségre. Viszont mivel BT4.0, így hands free mode-ba vált híváskor, úgyhogy jóval rosszabb a hangzása, mint zenehallgatáskor, de engem ez sosem zavart. Még az tette kényelmetlenné, hogy minden egyes alkalommal a telefonnal le kellett csatlakozni, ha beértem, nem tud két eszközt kezelni egyszerre. Sennheiser HD4.50 váltotta.
Bejelöltem a képen a törés helyét: [link]
[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Most hogy a járvány miatt itthonról dolgozok, természetesen tönkrement a headsetem pont a legjobbkor...
Vennék valami fejhallgatót, amiről tudok telefonálni is. Olyat szeretnék, amin a mikrofon nem külön kis "karon" van, hogy akkor már később simán zenehallgatásra is jó legyen.
Jelenleg jobb híján egy agybadugós bluetooth fülesről beszélek, de hosszú távon azért már kényelmetlen, és a hangminőségre is panaszkodnak, ennél szeretnék valami jobbat.Ezeket néztem eddig, árban kb eddig szeretnék elmenni:
https://www.denonmarkabolt.hu/hu/MM/Markak/JAYS/HEADPHONES/x-Five_Wireless
https://www.alza.hu/philips-actionfit-tash402bk-d5775758.htm
https://www.alza.hu/sony-mdr-xb650bt-fekete-d4136280.htmEzekkel esetleg valakinek van tapasztalata? Használhatóak ezek telefonálásra?
Összeszerelésre ilyen árban mennyire számítsak "masszívra"? Anno egy low-end JBL-t fogtam, nyilván az belépő szint, de szörnyen recsegős volt.Köszönöm
-
Tetsuo
őstag
válasz Gzula[HUN] #3748 üzenetére
A helyedben a Sonyt kérdezném közvetlenül (és angolul), egyrészt a jelátvitelt, másrészt a töltést illetően.
-
Gzula[HUN]
addikt
Sziasztok! Van-e valamelyikőtöknek információja arról, hogy a Sony RF850R mennyire kompatibilis a 810-es adójával, vagy pepitában?
Egyelőre egy adóról hallgat a család 2 db 810-es-et gond nélkül, de relatíve olcsón tudnék szerezni egy 850-eset, és nem csereberélném az adó részt, ha nem muszály.
-
ziggi_zug
aktív tag
Nem tudom hogy állsz a vásárlással, de azért leírom:
Nekem E55BT van, "sajnos" tényleg jó a hangja, gond nélkül csatlakozik egyszerre 2 géphez (teló + laptop). Irodában azt használom Skypera és a mobiltelefonhoz is. No és persze zenéhez is mind a két gépről. Arra kell csak figyelni, hogy egyik átveheti a másiktől a "hatalmat".
Szerintem megéri az árát.[ Szerkesztve ]
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
Forestjo
senior tag
válasz szucstom #3743 üzenetére
[link]
Én ezt vettem, még 26 ezer volt az ára az eMagon 1-2 hónapja, most ott is majd egy tizessel drágább. Viszont a Mediamarkt-nál most csak 28 ezer kerekítve.Ennyiért nagyon megéri! Nem véletlen hogy a legtöbb helyen sokkal drágább, hiszen nagyon jól szól, és ráadásul zajszűrős. Természetesen van benne mikrofon, nagyon jól hallanak még zajban is a telefonálás közben. NFC-s, kábel is van hozzá.
Én sokat hasonlítottam össze egymással, ezt láttam ár/érték arányban a legjobbak. Erről írták a legtöbben a legjobbakat.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 20, max 25e forintig beépített mikrofonos fejhallgatót?
Keresgéltem, van is 1-2 ami beleférne a keretbe, de nem találtam arról infót, hogy mikrofon van-e bennük.PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Tetsuo
őstag
Amit kérdeztél konkrétan, az BT-s fejhallgató. Úgy tbűnik rosszul van írva a MediaMarkt weboldalán, mert ott rádiósnak van jelölve.
A két tévéd tök különböző. Az egyiken a rádiós előnyösebb, a másikon a BT-s elvileg.
Az AD és a DA konverzió is komoly veszteséggel, torzítással jár, pláne, ha ezt olcsó eszköz végzi. -
Ramos_
tag
ne viccelj én is csak példaként írtam azt a típust, magát a csatlakozást szeretném megérteni, persze, ha a rádiós fejhallgatóhoz jár alapból egy jack dugóhoz csatlakoztatható jeladó, amire rácsatlakozik a fejes, akkor értem
a fenti LG tv kb 3-4 éves, az még nem okos, van optikai audiókimenete, de ami jó, hogy van jack kimenete is, tehát vezetékes fejhallgatóval használható
a lenti LG az 1-2 éves és okos, azon lehet BT-vel is csatlakoztatni, azon nincs jack kimenet
házimozit, erősítőt nem használok, elsősorban a fenti tv-hez kéne vezeték nélküli, de nyilván akkor már lehessen a lentivel is használni, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Tetsuo
őstag
válasz csendes #3737 üzenetére
Egy jó rádióssal (30 ezer ft-os Sony - szint) csak az APTX HD veheti fel a versenyt, azt pedig kevés tévé tudja. Analóg hang van (szinte) minden tévés (házimozi) hangrendszeren és jobb az erősítő dedikált kimenetét használni, mint a tévé 4.0-ás BT-át - szerintem.
Persze lehet találni olyan konfigot, ahol még a szutyok BT is jobban szól, de az a ritka. -
A rosszabb hangminőség valami félreértés lehet, mert az A2DP-t minden BT-os új TV tudja.
A rádiós eleve csak akkor tud működni, ha van analóg kimenet a TV-n (vagy esetleg külső DAC-cal), és ha van is, a DAC nem biztos, hogy különösebben jó minőségű egy TV fejhallgató kimenethez. Az analóg TV-adás pedig megszűnt Magyarországon.
Késés valóban van, de új tévéknél már sokszor van AV sync beállítás, ami a BT hangprojektorokhoz is kell.
STB analóg hangkimenetre is lehet tenni rádiós fejhallgatót, de ott ugyanúgy gond az AV csúszás.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
Ramos_
tag
üdv
bocs a full laikus kérdésért előre is
Elgondolkoztam egy vezeték nélküli fejhallgató vásárlásán, de fogalmam sincs igazából, hogy tudnám-e használni a tv-immela tippem nyilván az, hogy az okos tv-vel lehet használni amelyik nem okos azzal pedig nem, de azért kérnék egy megerősítést
és a nem okos
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/32lb5610-p226841240/#termek-leirasköszi, ha valaki segít
-
válasz funkmester #3731 üzenetére
Ha rászűrsz a Qualcomm oldalán, akkor látod, hogy melyik OLED TV támogat aptX-et: [link] , bár remélhetőleg nem teljes a lista...
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
funkmester
aktív tag
A mostani oled tv-k milyen bluetooth kodeket hasznalnak?
-
Reaper04
aktív tag
válasz Reaper04 #3694 üzenetére
most kapcsolok... megint.
Nincs is hozzá adó egység, csak drót vagy BT.így ennél a fejesnél nem működne, amit szeretnék, hogy pl. a keverőről érkezik a jel dróton.... Ha pedig odébb állnék lehúzom és szól tovább akksiról
Olyasmire volna szükség, hogy dróton megy a jel egy adó egységhez, ahonnan megy tovább a fejhallgatóhoz. Ezt meg jó volna, ha külön fel lehetne tenni töltőre használat alatt is, mert 80% ban a helyén üzemelne.
Van valakinek ilyenről tudomása?
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy Sony WH-X900N fejhallgatót.
Észrevettem hogy amint jack-et csatlakoztatok a fejhallgatóhoz és bekapcsolom, a fejhallgató bal oldalán egy minimális statikus zajt hallok. (gyári jack kábel)
A jack-nek nem kell a másik oldalnál csatlakoznia semmihez (gép/laptop/telefon) ehhez a jelenséghez.Saját bluetoot-os fülesnél vagy ennél a modellnél tapasztaltatok már ilyet ?
Mi lehet az oka ? Normális ez a jelenség vagy készülékhibáról lehet szó ?Előre is köszi,
Ákos[ Szerkesztve ]
Talk is cheap. Show me the code - Linus Torvalds
-
Melorin
addikt
válasz pulutodurumo #3721 üzenetére
Köszi. Megrendeltem az adót és a vevőt is. Az analóg kellett mert nem csak PC-t kell hallgatni majd vele.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Kellene valami olcsó kütyű, ami a PC hangját kiküldi mondjuk Bluetooth-on és van hozzá egy vevő amibe a fejhallgatót lehet csatlakoztatni néhány méter távolságból.
Tehát nem BT fejhallgatót keresek hanem olyan ?transmittert? amire bármilyen 3.5mm jackes fülest lehet csatlakoztatni.
Létezik ilyen kütyü? Mi lehet a neve mert nem találok ilyesmit a webshopokban.
Köszi! -
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Bose Qc35 245€ Amazonon, szerintetek lesz ennél jóval olcsóbb (akár 200 alatt) Prime napon vagy Blackfridaykor?
Nem tudom megéri-e várni.Köszi!
-
BullZeye
veterán
válasz Zsírkrétamen #3715 üzenetére
A vevő nem véletlenül BT4.0? Mert akkor az a sebesség él, BT5.0nál elméletileg működnie kéne sztereo hangzásnak és mikrofonnak, de jó lenne, ha valaki megerősítene, mielőtt megint 70k-t elköltök fölöslegesen.
-
senior tag
válasz BullZeye #3714 üzenetére
Kicsit off, nekem egy Blitzwolf fye 7-es fülesem van valami aqprox bluetooth-os vevővel és win10.
Discord-al használom, de csak hangra, mikrofonra van egy Auna mic-em.
Hands-free-be gagyi telefonos minősége van, viszont stereo-ba tökéletes, és a játékokat is jól kezeli, a játék hangja és a discord beszélgetés együttese sem zavarja össze.
Telefonon probáltam a beépített mikrofonnal is, ott is jól kezelte.
Nem merek megesküdni rá, de lehet probáltam már a mikrofonját is pc-n, de a szörnyü mikrofon minösége miatt nem erőltettem, de szerintem úgy is jól működött. -
tybsen
addikt
Sziasztok megkérdezhetem, hogy akinek van tapasztalata Sony 1000XM3 csendes környezetben való használattal kapcsolatban, mennyire hallatszik ki a zene?
Amazonon olvastam az egyik értékelésben hogy ezért küldte vissza az illető mert csendes irodai környezetben hallották hogy mit hallgat. szerintem normál vagy közepes hangerőn nem hiszem hogy hallani de gondoltam rákérdezek lehet hogy csak valami extrém eset.
Köszi!
-
Forestjo
senior tag
Én sokszor rendeltem már onnan zsír új dolgokat, eddig korrekt volt a bolt minden alkalommal.
Ami pedig a fülest illeti, úgy látom sajnos még a 20-30 ezer közötti kategória sem hoz jelentősebb minőségi élményt teljes árban. Ez a Sony egy árban magasabb lépcső, bőven 30 felett árulják a legtöbb helyen, nem véletlenül.
Magam részéről elsődlegesen azért mentem bele, mert a munkahelyre szerettem volna egy olyan fülest, ami szűri és elnyomja a gépek zaját és komfortosabbá teszi a melót. A korábbi egyszerű 14.000 körüli Philips erre képtelen volt és ehhez képest halk is. Ezt hallgatni egy élmény!
Egy olcsó füles sok helyzetben több bosszúságot okoz szerintem, mint élményt. Érdemes egy picivel többet rászánni.[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
twine
veterán
-
Forestjo
senior tag
Sony WH-CH700N -én ezt ajánlanám. Ez az eDigit-nél, és más helyeken nem olcsó, de az eMag-nál akciós, annyi mint a listád első típusa. Viszont ez zajszűrős, töltöttség kijelzős, és majdnem mindenki szerint nagyon szépen szól! Nem 20, hanem 35 órát bír. Összeszehasonlítottam más márkákkal, de ebben az árban én nem láttam ilyen tudású és minőségű cuccot!
Évekig használtam tízezres nagyságrendű fülest és bár nem vagyok vájtfülű, se milliomos, de azért ég és föld a kicsit a magasabb kategória is, főleg ha ennyire megéri az árát, mint ennél a Sonynál is.
-
twine
veterán
Sziasztok...
Szeretném kérdezni a véleményeteket melyik legyen?
JBL E55BTBLK
JBL T500BT
JBL C45BTAz első inkább csak akkor, ha valaki azt mondja, az tényleg "gusztustalanul jól szól",mert az árán kívül a mérete is visszatart eléggé. Szóval mondhatni nem is igazán versenyző, csak feltűnt hogy elég akciós (állítólag).
A középső versenyzőről azt olvastam hogy "jó" viszont 32mm-es hangszóróval szerelt, és talán vezetékkel nem is csatlakoztatható.
Az utolsó versenyző 40mm-es hangszóróval szerelt, és jack-el is csatlakoztatható.Valszeg sokat használnám utcára(utazáshoz) is,(ezért ilyeszt kicsit meg az első mérete is) esetleg bringázáshoz(nem, nem forgalomban)
Zenei stílus a világ minden fajtája Szeretem a klasszikust is, de nagyon bírom ha le tudják bontani a fejemet a recsegős dubstep mély hangjai....Fontos lenne a vezeték nélküliség.
Minden ötletért javaslatért hálás lennék, ha ezeken kívül is akár, tudtok nekem "jó" fejhallgatót ajánlani.
Az összeghatár ahogy látjátok fent:
0-15.000.-
Ha nagyon nagyon baromira jó hangú, és "piszkosul megéri most", akkor vagyok hajlandó 25.-ig elmenni.
Előre is köszönök minden javaslatot[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz pulutodurumo #2101 üzenetére
Így 1 év elteltével már látok BlueTooth 5.0 fejhallgatókat.
1) Egy ilyen BT5.0 fejhallgatót lehet már Windows 10 PC-hez használni Teamspeak/discord/stb beszélgetésekhez? A mostani 4.50BTNC tök jó telefonon, de Windows 10en használhatatlanul rossz a hang.
2) Van ajánlott BT 5.0 adapter, vagy egy 2 usd-s kínai ugyanaz mint bármely más?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest