- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
válasz hyperspace #4257 üzenetére
Megvan az alkalmazás de milyen beállításra gondolsz?
És neked még ambient módban sincs egy alap zúgás? Mert nekem akkor felerősödik, olyan a többi módban is csak halkabban. -
Forestjo
senior tag
válasz hyperspace #3681 üzenetére
Kinek mit jelent a "botrány" szó. Sajnos ezt is sokan használják a semmire.
Én is kb. 2 hónapja használok egy ilyen Sony-t, de sokakkal együtt botrányosnak nem mondanám.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
soldi3r
veterán
En is megtettem, az utan vettem meg a Live 650BTNC-t.
E30 (oo=[][]=oo)
-
Apollyon
Korrektor
Pár hete egy CH700-at használok, egyáltalán nincs botrányos hangja. Persze bekapcsolva kell használni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
frankdelgado
őstag
válasz hyperspace #3660 üzenetére
Azt nem igazán....nekem valamilyen univerzális megoldás kellene, vagy spfif csatis, vagy jack-es, amit tv re kötötk. igaz van a TV nek blútúsza, de amikor a px 5-öt azzal toltam a tv-re, nem volt igazán meggyőző...., úgyhogy inkább a rádiofrekis fejest preferálnám. Konzol egyébként nem oszt, nem szoroz, ahhoz van egy Cloud II. Igazábol az lenne a legjobb, de borzasztó macerás a zsinórozás, ha Tv-t nézek.
Ez [link] milyen lehet?
-
Lacc
aktív tag
válasz hyperspace #3646 üzenetére
Utólag megtaláltam az online útmutatóban is, hogy ha magas minőségű zenét akarok hallgatni, akkor be kell kapcsolni.
Link, tips 2-ik pont.
Egy Sony MDR-V55 felveszi vele a versenyt - ezt cseréltem le, én itt ragadtam le a fejes tech-ben - , vegyes zenehallgatás esetén (Vagy csak én szenvedtem már hallás károsodást).Zilliax, Ebben igazad van, erre nem is gondoltam. Okosabb lettem
Runo: Én még az akciós 2900 cseh koronát (~40.000 Huf-ot) is sokkalom érte. Viszont munkahelyen ahol folyamatosan beszélnek 3 irányból is, 30%-os hangerőn aktív zajszűrés esetén is olyan lelkibékére tudok lelni, hogy sajnálom levenni. Innen nézve megérte. Többet nem. De ez csak az én személyes szubjektív véleményem. Talán a Sony WHH900NB jobb lehet. (Találtam egy oldalt ahol elég objektívnek tűnnek a tesztek)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hyperspace #3634 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest