Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz raider21 #95838 üzenetére

    Engem leginkább az árak érdeklenek majd, mivel pl a jelenlegi START csomag ára teljesen nonszensz kategória. Van aki megkapja a normálisan muzsikáló 30 Mbitet, valaki meg egy fele annyi havidíjú régi Netmánia XS-ről próbál felváltani,a START-ra mert már más lehetősége nincs, de jó esetben kap 12 Mbitet, ami pár Mbittel lehet csak több a régi csomagjánál, de mellette minden sokkal drágább. Ez itt a nagy köcsögség kb.

    Nah meg érdekel majd, hogy az összes többi nagyobb csomag ára milyen kis mértékben fog növekedni, mert hát évről évre mindig ezért vannak csak az új portfóliók, hogy több lóvé jöjjön az új szerződéseken. Szerintem a megnövelt feltöltési sebességek is csak azért lesznek, szinte csak dísznek, hogy legyen mire fogni a valamekkora százalékos áremeléseket, és a T-nek ez jó bisznisz lesz megint. Usereknek persze kevésbé, mert kb senki se fogja napi szinten jobban kihasználni a feltöltést, mint eddig tette.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák