Új hozzászólás Aktív témák

  • jbl

    aktív tag

    válasz Cyberslider #63240 üzenetére

    Magyarul FIX IP -t kapsz.
    Ezért régen sokat kellett fizetni. De még most is az UPC -nél Havidíj bruttó 4445 Ft

    Az IP-cím az internetre csatlakoztatott számítógépek egyértelmű azonosítására szolgál és ezen keresztül valósul meg a csatlakoztatott eszközök között a kommunikáció. A tartalmakat bármikor, bárhonnan elérhetjük: irodai számítógépekről és távolról is.

    Az IP címet a szolgáltatató biztosítja az ügyfeleinek, általában dinamikus – változó – IP cím kiosztással. A fix IP-cím lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfél csatlakoztatott végberendezése (számítógép/router) a szolgáltató hálózatán mindig ugyanazt az IP címet kapja, ezzel könnyebbé téve bizonyos szolgáltatások igénybevételét. Szemben a dinamikus IP címmel, ahol egy feljelentkezés (session) alatt az IP cím nem változik, de a két egymás után bejelentkezés során nem biztos, hogy ugyanaz.

    A fix IP-címet azoknak az üzleti ügyfeleknek és cégeknek ajánljuk, akik székhelyükön saját szerver szolgáltatást (FTP, web, levelező stb.) szeretnének üzemeltetni, illetve olyan vállalati környezetben dolgoznak ahol pl. a távmunka igénybevételéhez feltétel a rögzített IP cím használata.

    Felhasználási területek: kamera üzemeltetés, VPN hálózat, online céges arculat létrehozása: cégneves weboldal, webshop

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák