Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz bul07 #32543 üzenetére

    Továbbra is az a véleményem, hogy a DT által vázolt probléma egyszerűen nem létezik. Csúcsidőben QoS alapján most is lassulnak a csomagok ami egy bizonyos határig elfogadható a jelenlegi árak mellett, az éjszakai üresjáratban meg minek bárkit is korlátozni?

    Sokkal inkább arra kéne törekedni, hogy ez a most is működő "lassulás" sokkal precízebben kerüljön bele a szerződésekbe ne pedig ezt az ostoba minimum értéket erőltessék. Ennek olyannyira ninc sértelme, hogy még a szolgáltató sem tartja be, ha valakinél nem lehet nyújtani a szolgáltatást inkább lerakják kisebb csomagba vagy elengedik. Évek óta hiányzik a szabáylozásból a késleltetésre és a csomagvesztésre vonatkozó rész, pedig ez pont annyira fontos, mint a sávszélesség, legfeljebb kevésbé van szem előtt. A kompromisszum és a párbeszéd helyett most is hülyének néznek mindenkit.

    Ez a 2megabit minimum is olyan mint a benzinár: emelnek rajta egy nagyot, majd amikor látják a felháborodást picit engednek belőle, ráadásul nem arányos: a drágább csomagok ugyanúgy két megát kapnak mint a legolcsóbb. És ők beszélnek a többet fizető ügyfelek megbecsüléséről...

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák