Új hozzászólás Aktív témák

  • 206 cc

    senior tag

    Sziasztok!
    ...hmmm...most már egy kicsit tele a hócipőm a T-vel!!!
    Az én kálváriám 18-án kezdődött....családiról Netmánia M-re + ehhez ugye kell a voip telefon.A mai napig nem igazán sikerült átkerülnöm ebe a csomagba illetve nem tudom ezt leellenőrizni sem.Megkaptam a ZTE csodát a múlt héten ,telefonáltam,hogy megjött hajrá váltsunk,de nem igazán történt semmi kivéve hogy már 31.-e óta telefonom sincs,mert a ZTE vagy még nincs aktiválva vagy nem tudom miért nem kapcsolódik a szolgáltatóhoz?!...de ugye azon keresztül működne a teló is de nincs vonal.A kapcsolat felépül legalább is a dsl led világít viszont az interneté meg se villan...és vonalhangot sem hallok a telefonban.Ami viszont még jobb a régi 321B modemem tökéletesen konnektál és van is net ami az itteni viszonyokhoz képest elég jó.15-18Mb közti letöltéseket mérek és felfelé is 0.91Mb-t..ez a családi csomag,ilyen volt idáig is!
    Van esetleg ötlete vkinek hogy a ZTE-t hogyan lehetne működésre bírni,mert nem igazán értem mi miatt nem jelentkezik be a szolgáltatóhoz vagy miért nincs net rajta?!

    206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

Új hozzászólás Aktív témák