- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coyote55
őstag
A történetem a következő: szombat óta 4, azaz négy kábel TV és netkimaradásom volt, és ezek nem 1-2 órásak voltak...
A kimaradások összesen több, mint 40 órát tettek ki!
Júliusban kötöttem meg a szerződést, de már bánom, mint a kutya, amelyik 9-et kölkedzett
A négy kimaradásból egy volt központi, a többit gyakorlatilag csak a mi utcánk érezte meg.
Kérdésem, van arra valami esély, hogy a trehány munkavégzés miatt (háromszor bütykölték meg ugyanazt!) kapjunk valami kompenzációt?
Arról nem is beszélek, hogy a telefonszámlám igencsak megsínylette az ÜSZ hívogatását[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
-
Thrawn
félisten
36. nap.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Snoop-y
veterán
-
pr0bi
senior tag
Ha megrendeltem DSL telefon + net triót, akkor a meglévő vezetékes telefon szolgáltatásom nekem kell lemondani vagy automatikusan az ujra áll át és a régi törlődik?
Mindig elfelejtem megkérdezni ÜF-töl -
Tacsika
aktív tag
Jónapot!
Hozzáértő szakembertől szeretnék felvilágosítást kérni:
Az aláírásomban levő tv készülék távirányítójához lehet(ne) rendelni kódot más készülékek használatához (pl.video, stb) amihez van van táblázat kb. 100, az általam -és még sokak által- bérelt GlobalTeq GCR 300CX STB-hoz viszont nincs. Ha nem nagy titok megtudhatnám azt a néhány karaktert? -
Csizi12
csendes tag
Én úgy tudom, hogy átviszik a meglévő telefonszámodat a VOIP-os telefonhoz. Nekem ezt mondták, mert még épp a DSL Solo Medium-ra történő átállásra várok.
A természet kiegyenlíti a fogyatékosságokat: aki gyengébben lát, az jobban hall, aki gyengébben hall, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
Thrawn
félisten
Mi mást tehetnék?
Volt mail, telefon, személyes találka (az x-edik alkalom után már-már asztalcsapkodással egybekötve). Az egységes válasz: Még 2-3 nap. Már csak 2-3 nap. Igen, és mindössze 2-3 nap az egész.Hol a hiba?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Snoop-y
veterán
válasz coyote55 #1817 üzenetére
Ettől függetlenül kérhetsz jóváírást az ismételt hibabejelentésre hivatkozva.
Normális emberek kezelik ezeket a panaszokat és úgyis megnézik mennyi és milyen típusú hibád volt és ennek fényében szoktak jóváírni 2 héttől kezdve akár 2 hónapnyi időig is.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Ebit
addikt
Szerintem ez a topic azzal a céllal jött létre, hogy a szükséges infokat segitséget megadja az előfizetőknek , érdeklődőknek.
A másik lényeges, hogy az egyedi ügyek alapján, általánositható kővetkeztetést lehessen levonni, véleményem szerint messze nem annyira rózsaszin ez a helyzet, mint ahogy a T és egyesek leirják.
Szerinted mitől fog megoldodni a problémája???
Az ügyfélszolgálaton a bejelentkezéshez, beirod az azonositodat, és mégis, amikor kapcsolatba kerülsz a munkatárssal újrakérik.
-
petne
őstag
Vegyétek figyelembe, hogy ez nem hivatalos fórum és hibabejelentő. Néhány T dolgozó, itt csak szabadidejében foglalkozik a dolgokkal, próbál segíteni, amit nagyon köszönünk, de nem lehet elvárni tőlük, hogy minden problémát megoldjanak.
Ráadásul, ha tudtak volna segíteni, akkor már megtették volna biztosan... Hívja fel ismét az ügyfélszolgálatot és mondja el teljesen a probémáját, erőteljesebben, ha másképpen nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
Ebit
addikt
Köszi, ezt én is tudom.
Viszont a " hivatalos forumban" szomoruan tapasztalom, hogy a "szűk kisebbség-lásd IPTV-sek", valami problémát jeleznek, nem vesz fel ...stb,másnap, már ott a szerelő a helyszinen.
Hívja fel ismét az ügyfélszolgálatot és mondja el teljesen a probémáját, erőteljesebben, ha másképpen nem megy.
Ez azért nem egyszerű feladat, én a héten több órát is rászántam, a hibabejelentésre, de mások is ezt irják.
-
Flomaster88
csendes tag
Heló!
1 Mbites netem van a T-nél. Hívtak hogy van lehetőség 2 Mbitre váltani plusz 1 évre olcsóbban. Volt kint egy pali T-től aláíratni az új szerződést, meg papírokat. Mondta hogy ennyi és elment, majd várni kell. Hány nap még átvált?
-
Thrawn
félisten
És ismét...
Még 2-3 nap, ami legkésőbb jövő hét kedd.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
juliabrilke
veterán
válasz Flomaster88 #1834 üzenetére
Kérdezd meg Thrawn-t! Biztosan jó hírekkel fog szolgálni neked.
-
juliabrilke
veterán
A legnagyobb csomagot (25/5Mbit) valaki próbálta már? Esetleg tapasztalatok?
Milyen távolságra kell lenni a központtól ilyen sebességhez? MOstani maximum csomagról át lehet váltani erre úgy, hogy a hűségnyilatkozatom nem járt még le?
-
T-online
tag
válasz juliabrilke #1837 üzenetére
A hivatalos, kereskedelmi forgalomban lévő VDSL-t sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, de természetesen tudsz váltani Maximumról Extrára és amikor ezt megpróbálod azonnal kiderül, hogy létesíthető-e nálad. A váltástól indul a hűség.
T-Home TV - Ne csak nézz, tévézz! (www.t-hometv.hu) - megújultunk
-
rollins
őstag
Ha tudod, hogy a kábel tőled a dslam-ig 1 km-en belül van, akkor elvileg mehet, ez a feltétel, de bármi lehet közben ami zavarja. Előtte erősen ajánlott utánajárni, illetve velük vizsgáltatni a vonalat, hogy valóban bírja -e, nehogy csalódás érjen.
[ Szerkesztve ]
-
T-online
tag
válasz juliabrilke #1840 üzenetére
A felmérés ingyenes, de ezt általában távolról meg tudják mondani.
T-Home TV - Ne csak nézz, tévézz! (www.t-hometv.hu) - megújultunk
-
Norbi27
aktív tag
Én felhívtam őket, hogy szeretnék váltani. Egy kisvárosban lakom, Bács-Kiskun megyében. De mivel mindenhol azt írják, hogy csak nagyobb városokban van, nem bíztam benne. A hölgy azt mondta, hogy mindenhol lehet, ha megfelelő a vonal. Rögtön ki is mérte, de mivel csak 80%-os, így nem vállalták. Vagyis elöször azt mondták, hogy megcsinálják a csomagváltást, de nem biztos, hogy sokkal gyorsabb lesz mint a jelenlegi 8 Mb. De aztán azt mondta a hölgy, hogy inkább hívjam őket 1-2 hónap múlva. Olyan gyors ütemben fejlesztik állítólag a hálózatot, hogy addigra már biztosan menni fog itt is a 25 Mb. Ma beszéltem egy T-comos ismerőssel. Ő azt mondta, hogy a házon belül cseréljem ki a kábelt, mivel a mostani 2x toldva van. Aztán hívjam fel, és kiméri mégegyszer.
-
félisten
válasz T-online #1842 üzenetére
Heló!
Engem is érdekelne ez a 25MB/sec-es VDSL, de 30 perc alatt eddig még sosem vette fel az üsz. Sajna a melóhelyen 30 perc után szakítja a vonalat a belső rendszer, otthon meg nincs T-elefon.
Hol tudok utánanézni?
Ja, elindítottam okt. 23.-án a szolgáltatóváltást, de azóta semmi (13 munkanap). A T-Pontban sem tudtak mondani semmit (annyit látnak csak, hogy már elindították a váltást).
Létezik, hogy tudom VDSL-re módosítani a csomagot, mielött átváltják? Persze, csak ha érdemes.
Vagy inkább utána kérjem?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Sziasztok!
Valaki elemezné nekem a képen látható értékeket? Az alsó grafikonon mit jelent a freki, a tone, és a függőleges számok? Mi a relatív kapacitás?
[link]
Az is jó, ha linkeltek valami magyarázatot hozzá. A weboldalukon nem találtam semmi használhatót.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Ebit
addikt
relative capacitiy=viszonylagos kapacitás= a vonali max teljesismény hány%-n van kihasználva
SNR-jel-zaj viszony beállitástól függően, de általában 9db alatt bont a kapcsolat
attenuation= vonali csillapitás. szabvány szerint 13.6 db/km /fizikai távolság és a vonal minőség határozható meg
Az alsó sor a telefon/zöld/ , és adatforgalom frekimenetét mutatja.
-
pws
aktív tag
Mennyivel jobb az IPTV minősége a gyakorlatban az analóg kábelTV-hez mérten?
-
félisten
Abból ítélve, amit a Mammut áruházban lévő T-Pont TV-jén mutogatnak, nem jobb, hanem sokkal rosszabb. Sacc/kb. 2 Mbit/sec lehet. A focipálya egybefüggő homogén zöld volt, és csak akkor lehetett látni a füvet, amikor megállt a kamera, és minimális mozgás volt a képen.
Persze, lehet, hogy csak ott van szörnyen beállítva valami, mert a mezők is fel voltak cserélve, és így úgy nézett ki, mint egy igénytelen DVD-Rip...
Nem beszélve arról, hogy még arra sem volt eszük, hogy 16:9-es adást rakjanak a 16:9-es TV-re... ehelyett mindenkinek lapos volt a feje.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest