Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz viktorhu #136220 üzenetére

    tudnia kell kezelni a routernek, be is kell hozzá állítani, így nem vállalják fel a bridge módot
    Ez az, ami érthetetlen számomra. Ha valakinek van megfelelő routere, műszaki érzéke, ideje és energiája, miért nem kaphatja meg azokat az adatokat, amik alapján beállíthatnák saját maguknak, ha már annyira ragaszkodnának egyesek a saját router használatához? Csak be kellene biggyeszteni az ászf-be, hogy a saját router használatából eredő hibákért nem vállalnak felelősséget, és mindenki eldöntheti, hogy megpróbálja-e.

    Ha simán bridge módba tennéd az ont-t, akkor az csak modemként működne, nem tudna iptv-t szolgáltatni.
    Akkor jól értem, hogy PPPoE passthrough esetén csak a PPPoE kapcsolatot engedi át beavatkozás nélkül, bridge módban pedig lényegében mindent? Azaz bridge módban be lehetne konfigurálni az IPTV-hez szükséges dolgokat a megfelelő adatok birtokában?
    Illetve akkor patrikcocnál simán ment volna saját routerről is a Voda box akár egy sima PPPoE passthrough-val is, ha elérhető lett volna?

    tudod a stb-ot a modemre tenni, a többi cuccot meg saját routerről route-olni
    Igen, ez eddig is világos volt. Pont az szokott itt bosszúságot okozni azoknak, akik saját routert használnának, hogy ez erőteljesen leszűkíti az androidos box funkcionalitását, mivel ezáltal külön hálózatra kerül a box és a saját eszközök, nincs Chromecast, nincs helyi kiszolgálóról történő tartalomfogyasztás a boxról pl. Kodival, stb.

    saját területükön a dvbc-t preferálják
    Akkor ez csak azért kifizetődőbb, vagy egyáltalán működőképes nekik egyelőre, mert arányaiban nem sok a Telekomos hálózaton kiszolgált előfizetőjük? A sávszélt meg úgyis kifizették, innentől nem lényeg, hogy ezzel a megoldással a TV adás sokkal többet elvesz belőle?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák