- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Nagyon aggasztó, hogy mire használják a bűnözők a ChatGPT-t
- Adobe Photoshop
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Bittorrent topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Windows Insider Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
addikt
Good Luck & Have Fun
-
Woodslave
nagyúr
gyerünk-gyerünk.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
sto1911
veterán
Lassan lehet szavazni is, reszemrol johet a Shaman vagy a Wolverine.
-
Woodslave
nagyúr
shaman, mert a másik nincs meg
-
Woodslave
nagyúr
ja meg lenne egy olyan szabályötletem, hogy a mindig a második helyezett kapja a díjat.
-
Woodslave
nagyúr
válasz
Lucas Kane #9 üzenetére
igaz
én azért ha maross nem sértődik meg, akkor amit most nyerek a világranglistás
helyért zt felajánlanám az új ligának.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Ha jol szamolom, akkor a Shaman nyert 3:2-re, igy akkor hajra mindenkinek!
Az ukran helyzet miatt kicsit felborul a szabadidom, valaki tudna vinni a szervezest a heten?
-
sto1911
veterán
válasz
Lucas Kane #15 üzenetére
eami & vertigo is: koszonom az aggodast, nincs meg komoly baj, remeljuk nem is lesz. Csak a jatekos gepemnek nem tudom mikor kerulok kozelebe.
A napi es kezdo pontokat akkor vagja be valaki, ha nem nagy gond.
-
cor
őstag
olyan -tól-ig dátum lehetne a kiírásban ahogy eddig volt?
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
sto1911
veterán
válasz
Lucas Kane #20 üzenetére
A listan nem volt rajta, ill. irt privatot is :S
-
Woodslave
nagyúr
na szép darab pálya ez is
-
ruti
Közösségépítő
ha majd a Super League asztalokon játszunk, akkor mindenkinek meg kell vennie minden csapat asztalát ?
olasz csapatét elvből nem veszem meg, akkor most hogy lesz ?komolyra fordítva:
acsi-jai nem asztalonként vannak, gondolom a ranglista is összevont, csak így van értelme...
akinek esetleg megvannak, meg tudja mondani, hogy számol?a Super Liga asztalokon viszont egy úfajta lebonyolítási rendszer kellene:
mindenki választ csapatot,
összesorsolás után egyenes kieséssel megyünk a végső győztesig,
a párharc fordulókra lenne x nap adva, a végén lévő jobb eredmény birtokosa megy tovább egy körrel,további lényegtelen apróságok: cor nem játszik, mert ő lenne a Főszponzor, és bonyolítaná a sorsolást, meg az adminisztrációt, stb... ja és a Liverpool-t foglalnám
----------------
MÁS:
már fent vannak a PvZ acsik is, közeledik végre az asztal ?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
cor
őstag
ezt én se értem, most csapatokat kell(ene) venni nem is asztalt v mivan?
áruház szerint meg így van, s tényleg mennyivel jobban megéri a 8*3euro..nekikMarch 6th, PvZ Pinball will be available for Pinball FX 2 on Mac!
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
thozoo
tag
Sziasztok!
Örülök az új topiknak igazán, neki is veselkedem a Shamannak - van egy olyan érzésem, hogy a kezdőképen látható helyem nem fog megmaradni sokáig.
(Még nem néztem, de feltételezem, hogy már nem ott vagyok.)
Thozoo
-
Rendo84
senior tag
válasz
Lucas Kane #11 üzenetére
Nekem bármelyik Bundle-s asztal jó lesz.
-
ruti
Közösségépítő
ja, az asztal tök ugyanazt tudja, csak más csapatszínekben pompázik, és a játékosfejek mások...
-
ezek szerint a kieséses rendszer nem jött be senkinek, nem szeretitek az izgalmakat?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Rendo84
senior tag
válasz
Lucas Kane #31 üzenetére
Bocs, új hsz-nek szántam, csak elnéztem.
-
Woodslave
nagyúr
válasz
Lucas Kane #31 üzenetére
kezdem átérezni milyen lehetett forma 1 pilótának lenni Schumacher idején, van most 100m-es sprinternek
-
cor
őstag
túl új asztal ahhoz h sokaknak meglegyen, sztem
(ráadásul kipróbálni se lehet normálisan)
hát ez a shaman a "hogyan szívassuk szét a játékost" asztal, nemtom mintha nem lenne igazi fizikája a golyónak hanem pattog ész nélkül, s persze addig pattog h kipattog oldalt
(nemtom mit csináltam vas. este, de közelébe se jutok magamnak , mert vagy azt látom h már megint oldalt gurul le, v hogy olyan erővel pattan vissza h reagálni se lehet)...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
maross
veterán
Plants vs zombies !!!44!
eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
maross
veterán
2 nap mulva visszaterunk ra, ha majd lesz ár steamen. Ha lesz belole verseny, szivesen szerzek a versenyzoknek. (tippre 1tf2 kulcs/450ft lesz)
Azt lattatok hogy a focis asztal szetosztodott vagy 8-9 darabra? Megvettem volna, de igy...kapjak be, az a velemenyem. Gondolom csontegyformak, a szelen allok kabalakon, meg a szineken kivul. Bar a highscore tippre ugyanoda szamit ugyhogy mindenki vehet kulonbozo focis asztalt.
[ Szerkesztve ]
eladó új/használt társasjátékaim: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
thozoo
tag
Nem vagyok nagy focidrukker. Végignéztem a táblákat és drukkoltam, hogy a Zen Studios is normálisan nézzen ki, és szerintem teljesen jó, én azt fogom megvenni. Az asztal közepén lévő arcok a csapattagokat ábrázolják, vagy az mindegyik asztalon ugyanaz?
Shaman-t illetően a Mesternek van igaza: a golyó irreálisan sokat pattog és legtöbbször oldalt megy ki. Idegesítő. Szerencse is kell hozzá, hogy nagyobb pontszámot kaparjon össze az ember. A multiball viszont nagyon jó benne, jól adja a pontokat, csak kissé nehézkes összehozni (nekem).
[ Szerkesztve ]
Thozoo
-
Agyzuzo
addikt
Azért is marha gáz ez, mert ennek a csapatbeállításnak csak +1 sornak kéne lennie az Options-ben...
Bár személyes véleményem, hogy ERRE az egész csapatosdira itt semmi szükség nem volt, elég lett volna a Zen-es asztal. Nem is értem minek kellett erre ez a 8 külön asztal, ez nem Fifa Pinball.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Eleve hányok a focitól, szóval így nem, az biztos, nekem ezek a csapatok semmit nem mondanak, 3 EUR egy skinért, kész vicc. Legalább valami vízilabdás téma lett volna, úgyis magyarok a fejlesztők, abban még jók is vagyunk.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
- Üzletből, garanciával, Intel Core i5-10300H 16RAM 512SSD GTX 1650Ti FULLHD IPS/15,6" FULL HD IPS
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest